• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verhuur - bedrijfsvoertuigen

Resultaten voor

Verhuur - bedrijfsvoertuigen - Import export

 1. VIA DEL CAMPO

  Italië

  Verified by europages badge

  Via Del Campo houdt zich bezig met het vervoeren van goederen of passagiers met behulp van motorvoertuigen, zoals vrachtwagens, bestelwagens of bussen. Het bedrijf biedt transportdiensten aan op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau en werkt zowel in de private als in de publieke sector. Het bedrijf beheert een vloot van betrouwbare en veilige voertuigen, en verzekert onderhoud, reparaties en regelmatige inspecties van haar voertuigen. Ons team bestaat uitsluitend uit professionele chauffeurs die opgeleid zijn om de voertuigen veilig te besturen en aan de wet- en regelgeving op het gebied van verkeersveiligheid strikt in acht te nemen.

 2. DREAM LIFT EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  Dream Lift Europe is europees invoerder van de in Zuid-Korea gefabriceerde ladderliften. Deze worden in belgie afgewerkt en opgebouwd op de allernieuwste auto's met de properste motoren. Aandrijving is steeds via PTO, om de kracht en snelheid van de machines in eer te houden. We hebben een volledig gamma dat start op 26m en gaat tot de maximale hoogte van 70m. Op elke lift geven wij 2 jaar garantie. Wij zijn voorzien van onze eigen onderhoudsdienst en noodnummer. Contacteer ons voor meer info of een offerte. Steeds ladderliften in pre-productie om u zo snel mogelijk te helpen

 3. ARABSERVICE

  Nederland

  Verified by europages badge

  Als u uw auto wilt importeren of exporteren, kijk dan niet verder dan Arabservice.Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw gebruikte auto in onberispelijke staat wordt afgeleverd. Onze uitgebreide services omvatten het afhandelen van alle voertuigtypes, van import tot export, documentbeheer, registratie, verzekering en kentekenaanvragen. Vertrouw op onze expertise op dit gebied!

 4. KARO KANAL- U. ROHRREINIGUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARO KANAL- U. ROHRREINIGUNGSMASCHINEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 5. M&B RENT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M&B RENT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Verhuur - bedrijfsvoertuigen, verhuur minibus, verhuur goederenwagens op korte termijn, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, verhuur van voertuigen - diensten, Verhuur - bedrijfsvoertuigen, commercieel voertuig, en verhuur goederenwagens zonder chauffeur. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUTOVERHUUR MEERSCHAERT BRUGGE

  België

  Autoverhuur Meerschaert Brugge Uw partner voor het huren van personenwagens , minibussen (9 plaatsen) , bestel- en verhuiswagens ! Sinds 30 jaar staan wij garant voor een uitgebreid en recent wagenpark. Onze flexibele openingsuren en uitmuntende service zorgen er voor dat wij u uw voertuig volgens uw wensen aanbieden! Alle voertuigen zijn voorzien van airco, gps, bluetooth, ecovignet (FR) , omnium verzekering. Heeft u vragen ? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer (+32)478 435 438 of brugge@verhuurmeerschaert.be

 2. CARAMBA CAR RENTAL

  Spanje

  Wij zijn een autoverhuurbedrijf langs de Costa del Sol, ons kantoor bevindt zich in Torremolinos, onze onderhoudsinstallaties en de parkeerplaats bevinden zich in de nabijheid van het vliegveld van Malaga maar tevens in de nabijheid van het treinstation RENFE en de hotels van de hoofdstad van Malaga, Torremolinos en Benalmádena. Verhuur van auto's zonder chauffeur. Rent a car. Overhandigen van de sleutels bij het HST station en het vliegveld. Wij bieden elk types auto's aan, van de meest zuinige tot auto's met 7 en 9 plaatsen alsmede 4x4.

 3. KORPERSHOEK AUTOVERHUUR

  Nederland

  Korpershoek Autoverhuur opereert al ruim 40 jaar op de autoverhuurmarkt in Rotterdam en omstreken als bescheiden en gedegen dienstverlener. Ooit gestart in de Hoekse waard is oprichter en eigenaar J. Korpershoek in 1974 neergestreken in Rotterdam Zuid tezamen met zijn vrouw en zakenpartner mevrouw G. Korpershoek - Luyten. Door hun beider toewijding, inzet en klantgerichtheid, floreerde het bedrijf tot een toonaangevend autoverhuur- en garagebedrijf in de regio Rotterdam en omstreken. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds nauw betrokken bij de verhuur- en reparatieafdeling van het bedrijf.Hun bedrijfsvoering heeft in 1994 de 2e plaats voor de Rotterdamse ondernemersprijs opgeleverd en een waardering met 4 van de 5 sterren op de befaamde BOVAG schaal. In 2010 is er naast de hoofdvestiging aan Cilinderstraat 15 een vestiging in Barendrecht op de grens van Rotterdam Lombardijen geopend. Door het ontmoedigingsbeleid van gemeente Rotterdam en invoering van betaald parkeren nabij Rotterdam Zuidplein zag Korpershoek Autoverhuur zich genoodzaakt voor verhuur van bedrijfs- en grotere bestelwagens uit te wijken naar een tweede locatie. Een personenauto of personenbus huren is eveneens mogelijk vanuit de locatie Barendrecht / Rotterdam-Lombardijen maar de huurauto’s voor het personenvervoer worden hoofdzakelijk vanaf Cilinderstraat 15 te Rotterdam-Zuidplein ingezet.

 4. DE BLOCK VERHUUR

  België

  De Block bouwt op meer dan 20 jaar expertise. We bundelen ruim twee decennia ervaring in machineverhuur. Uw garantie voor een kwalitatieve en langdurige samenwerking. Onze assortiment : Graafmachines & toebehoren, verdichtingsmachines & toebehoren, wielladers & toebehoren, bobcats & toebehoren, dumpers, klinkerstransportmachines & toebehoren, bulldozers & laseruitvoeringen, hoogwerkers & schaarliften, heftrucks, verreikers & toebehoren, stroomgroepen, lichtmasten & toebehoren, compressoren & toebehoren.

 5. FRAIKIN

  België

  Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur, voor vlootbeheer en voor verhuur met bestuurder. Met een netwerk van meer dan 160 agentschappen in Frankrijk, neemt Fraikin in zijn geïntegreerde werkplaatsen alle diensten op zich gekoppeld aan het gebruik van voertuigen, en ontlast op die manier zijn klanten. De klant krijgt één aanspreekpartner toegewezen wat de relatie persoonlijk, hartelijk en professioneel maakt.

 1. TERBERG SPECIALS BELGIUM

  België

  Terberg Specials Belgium is een betrouwbare partner in de ombouw en inrichting van personen- en bedrijfswagens. Dat uit zich niet alleen in de kwaliteit van de toepassingen, maar vooral ook in de wijze waarop opdrachtgevers gebruik maken van onze beschikbare kennis en ervaring. Het ombouwen van voertuigen met een totaal gewicht tot 3.500 Kg. Dat is wat wij doen in de meest ruime zin. Waar fabrikanten stoppen, gaan wij verder om uw voertuig geheel in te richten naar uw specifieke wensen. Of het nu een volledig ingerichte mobiele werkplaats, een Politie voertuig, een dubbelcabine, een Van ombouw of een rolstoel bus moet zijn. We kennen nauwelijks beperkingen. Maar we beheersen ook het volledige leveringsproces. Met speciaal ingerichte web tools voor proces optimalisatie. Zodat het perfect omgebouwde voertuig op tijd op de juiste plaats is. Turn-key. Tijd is geld, nietwaar? En dat kan op iedere gewenste plaats in de Benelux zijn. Want daar bevinden onze klanten zich. Die klanten bestaan uit fabrikanten, overheden, Politie, fleetowners, leasemaatschappijen, dealers en importeurs. En we zijn capaciteitsaanbieder. Duurzaam natuurlijk. We bouwen jaarlijks zo'n 6.500 voertuigen om. Als ISO en COP gecertificeerd bedrijf. Want dat is voor ons vanzelfsprekend: optimale kwaliteit.

 2. ASTRUCK RENTING

  België

  Bedrijfsvoertuig huren? U blijft mobiel dankzij Astruck Renting uit Kobbegem-Asse. Hebt u te kampen met een tijdelijk mobiliteitsprobleem? Bijvoorbeeld door een piek in uw productie, omdat u voor een project het geschikte voertuig niet heeft? Of omdat uw voertuig in herstelling moet? Geen nood. Dankzij Astruck Renting blijft u mobiel.

 1. HUURWAGENS DEWA-RENT

  België

  DEWA-rent huurwagens verhuurt niet alleen autos maar ook bestelwagens minibussen en koelwagens. Heeft u een vraag of wenst u er één te reserveren? Zie onze site www.dewa-rent.be Wij hebben verschillende vestigingen: Verhuur van wagens in Brugge Aalter Eeklo en Waarschoot. Ontdek ook onze promoties en acties tijdens uw bestelwagen verhuur. Verhuis je of tijdelijk een vervangwagen nodig? Weet dat u steeds bij ons terecht kan. www.dewa-rent.be

 2. EXPANDABLE

  Nederland

  Expandable is de internationale promotor voor uw product of dienst. De mobiele trailers van Expandable worden in gezet door bedrijven voor beurzen, promoties, evenementen, roadshows, catering services, medische onderzoeken op locatie, mobiele kantoren en pop up stores. U kunt zelf bepalen hoe de promotietrailer eruit komt te zien en waar u uw merk, winkel, faciliteit of showroom wilt expanderen. Expandable opent nieuwe deuren op elke gewenste locatie!

 3. SERVIAUTO RENT A CAR

  Spanje

  Verhuur van personenwagens, bestelwagens en minibussen.

 4. ESPA-RENT S.L.

  Spanje

  Autoverhuur in Maspalomas, Playa del Inglés, Mogán. Afhalen en vervoer van of naar het hotel, het appartement. Rent a car.

 5. MAGIS TRADING

  België

  Magis Trading Trucks en Trailers biedt een complete gamma trucks, vrachtwagens en trailers. De firma biedt ook een huurservice.

 6. AUTOGRU VALDARNO DI PETRICCA UBALDO

  Italië

  Het bedrijf AUTOGRU VALDARNO DI PETRICCA UBALDO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van hijskraanwagens, verhuur minibus, en verhuur bussen. Het is gevestigd in Sangiovanni Valdarno, Italië.

 7. MOTIT

  Spanje

  Het bedrijf MOTIT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van motorfietsen, elektrische miniscooters, scooter, en verhuur elektrische motors en motorrijwielen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. RENTEM® GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RENTEM® GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 1. RENT TORINO SRL

  Italië

  Het bedrijf RENT TORINO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur goederenwagens zonder chauffeur. Het is gevestigd in San Mauro Torinese, Italië.

 2. UNIRENT.IT - NOLEGGIO FURGONI TORINO

  Italië

  Het bedrijf UNIRENT.IT - NOLEGGIO FURGONI TORINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur minibus, verhuur goederenwagons voor verhuizingen, en charteren. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. RENTWAVE

  Italië

  Het bedrijf RENTWAVE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, verhuur goederenwagens zonder chauffeur, Verhuur van auto's, en Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is gevestigd in Rosta, Italië.

 4. NOLEGGIO FULCINITI

  Italië

  Het bedrijf NOLEGGIO FULCINITI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur minibus, verhuur goederenwagens, verhuur goederenwagens op korte termijn, en verhuur goederenwagons voor verhuizingen. Het is gevestigd in Catanzaro, Italië.

 5. KUIPHUIS KRAANVERHUUR B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KUIPHUIS KRAANVERHUUR B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van hijskraanwagens, en verhuur van hijskraanwagens op de bouw. Het is gevestigd in Oldenzaal, Nederland.

 6. WYPOZYCZALNIA24.PL

  Polen

  Het bedrijf WYPOZYCZALNIA24.PL, is een Multi-Category, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van vliegtuigen - diensten, en verhuur van auto's. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 7. ALLO BENNE

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLO BENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Bagneux, Frankrijk.

 8. ASRENTVAN

  Italië

  Het bedrijf ASRENTVAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur minibus, verhuur van voortuigen van korte duur, verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur, en verhuur van commerciele voertuigen. Het is gevestigd in Elmas, Italië.

 9. AUTOS CHAMARTÍN SA

  Spanje

  Het bedrijf AUTOS CHAMARTÍN SA, en actief in de sector Verhuur - personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, Verhuur - bedrijfsvoertuigen, Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, Verhuur - bedrijfsvoertuigen, Verhuur van auto's, en verhuur voertuigen met chauffeur. Het is gevestigd in MADRID, Spanje.

 10. SVC OTO KIRALAMA

  Turkije

  Het bedrijf SVC OTO KIRALAMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis