• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verhuur - reisbussen

Resultaten voor

Verhuur - reisbussen - Import export

 1. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het vervoersbedrijf Aucocares Falcón León biedt al meer dan 30 jaar zijn diensten voor elk type vervoer aan. Ons hoofdkantoor bevindt zich te Sevilla. Wij bieden onze klanten touringcars met plaats tot 55 reizigers, maar tevens voertuigen voor gehandicaptenvervoer evenals bussen aangepast voor mindervaliden. Bel ons als u een touringcar of een busje in Sevilla wilt huren!

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuurdiensten voor voertuigen. Bussen, minibussen, auto's, busjes, taxi's.

 3. BUSCOM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUSCOM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - reisbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, Reizen en toerisme, busverhuur, luchthaventrajecten, transferdienst, verhuisbedrijven, verhuur reisbussen, verhuur bus voor internationaal toerisme, en transportdienst. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bussen en touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur - reisbussen, verhuur touringcars voor groot toerisme met chauffeur, verhuur minibussen en touringcars voor sportevenementen, Verhuur - reisbussen, en touringcars. Het is gevestigd in Portogruaro, Italië.

 5. :BUS LEITNER KG BUSREISEN FLUGHAFENTRANSFER

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf :BUS LEITNER KG BUSREISEN FLUGHAFENTRANSFER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Busreizen - internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur touringcars voor groot toerisme met chauffeur, verhuur van minibussen met chauffeur, verhuur reisbussen, toeristische diensten, touroperators - zaken, overdracht, groepsreis, verhuur van touringcars, en minibussen. Het is gevestigd in Varna, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUTOCARS DE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTOCARS DE FRANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren touringcars groot toerisme, kaartverkoop buslijnen, bussen met chauffeur, bussen met kleuren televisie, schokbrekers voor touringcars, bussen met toiletten, luxe reisbussen, autoverhuur bus en minibus met chauffeur, en verhuur pendelbus. Het is gevestigd in Sarcelles, Frankrijk.

 2. WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL

  Polen

  Mijn naam is Michał Kowalski en sinds 2008 ben ik directeur van Wika Trans, een bedrijf dat werkzaam is in reizigersvervoer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Świnoujście, maar wij bieden de meeste van onze diensten in Duitsland en de buurlanden. Wij hebben onze eigen vloot van luxe touringcars. Ons bedrijf telt ervaren chauffeurs die welgemanierd zijn. Wij zorgen voor veilige reizen en brengen u op tijd op uw bestemming. Wij bieden u de huur van bussen en transportdiensten van topkwaliteit. Wij hopen binnenkort van u te horen.

 3. GLOBALSEM VIAGGI

  Italië

  Globalsem Viaggi is een in Palermo gevestigd reis- en toeristenbureau. Het werkt en heeft talloze contacten in het binnen- en buitenland. Het biedt de kant een uitgebreide waaier oplossingen om naar elke bestemming in de wereld te reizen. Het is al meerdere jaren werkzaam binnen de sector en kan bogen op ruime ervaring in het toerisme en de klantrelatie. Onze aanbiedingen en diensten omvatten: bedevaartsreizen, religieuze en groepsreizen, uitstapjes en rondleidingen, excursies, evenementen in touringcars en concerten, cruisetochten, huwelijksreizen, wellness weekenden en formules voor alle feestdagen. Het aanbod sluit perfect op de wensen aan tegen de beste prijzen van de markt met een gegarandeerd behoud van hoogwaardige service. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij de inzet en de knowhow van onze partners. De uitgestippelde arrangementen richten zich tot alle categorieën, van jong tot oud en van stellen die een romantisch verblijf zoeken tot georganiseerde groepsreizen.

 4. BCS TRAVEL B.V.

  Nederland

  Het vinden van een goede vervoerder is een cruciaal onderdeel van elk evenement. Onze charterbus service kan een geweldige oplossing voor u zijn. Wanneer u BCS Travel kiest, kiest u voor een bedrijf dat comfortabele voertuigen, een vriendelijk en professioneel team en 24/7 assistentie voor zijn klanten biedt. Het is een Europees bedrijf met tien jaar ervaring op de markt.

  Alle producten voor "verhuur - reisbussen"

 5. TURISCAR SRL

  Italië

  Turiscar, bedrijf dat leader is in de sector gevestigd in Cefalù in 1995, met zijn talrijke jaren aan ervaring, biedt een modern wagenpark zoals de Setra, Mercedes en Volvo van alle gemakken voorzien, die zijn klanten een professionele en doeltreffende service garandeert, met gekwalificeerd en deskundig personeel.De organisatorische capaciteit en de erkenning dat het verkregen heeft door de jaren heen, heeft zich vertaald in duurzame samenwerkingen met de beste experts uit de binnenlandse en buitenlandse toeristische sector.

 1. LIMBURG INTERNATIONAL

  België

  Reeds jaren zoeken wij voor onze klanten hun ideale vakantie uit. De meest uiteenlopende bestemmingen kunnen wij aanbieden: van een citytrip New York tot een à la carte rondreis in Azië! U kiest een bestemming en wij stellen graag een gepaste offerte aan u voor. Weet u nog niet goed waar naartoe? Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door. Kom bij ons langs en ontdek dat kwaliteit echt belangrijk is voor ons! U kan bij ons steeds terecht voor: Begeleide groepsreizen, schoolreizen, incentives, fietsvakanties, wandelvakanties, wintersport, vluchten, treinen, cruises, autovakanties, autocarvakanties, citytrips, rondreizen, villaverhuur, promoties, Efteling, Disney, bungalow, autocarverhuur, hotelreservaties, daguitstappen. Organisatie van binnen- & buitenlandse reizen voor groepen. Limburg International uit Neerpelt (Limburg) heeft meer dan 20 jaar ervaring in autocartoerisme. U zoekt busreizen, autocarreizen, busmaatschappijen in Limburg? Bij ons kunt u hier zeker en vast voor terecht! Onze busreizen zijn zowel binnen als buitenlandse reizen! Als de referentie van busmaatschappijen in Limburg, bieden wij à-la-carte programma's voor groepen en verenigingen. Onze 3 en 4 sterren luxe autocars zijn uitgerust met GPS, DVD, toilet, airco en bar met koude en warme dranken.U kan bij ons autocars huren van 50 tem 88 zitplaatsen.

 2. AUTOCARS DE BOECK

  België

  Autocars de Boeck : De referentie in de streek voor kwalitatief hoogstaand personenvervoer! Autocars De Boeck is een dynamisch en hedendaags autocarbedrijf met 2 vestigingen in Oost-Vlaanderen (B): Zele en Berlare. Als familiale KMO staan we sinds 1997 garant voor een ijzersterke service in het ruime aanbod van personenvervoer per autocar voor verenigingen, scholen en bedrijven. Autocars De Boeck beschikt over een jonge, moderne vloot met autocars tot 60 plaatsen en autobussen tot 81 plaatsen. Dagelijks is er een professioneel, betrouwbaar en gemotiveerd team aan het werk om de wensen van alle klanten - zowel groot als klein - na te komen. De filosofie van Autocars De Boeck luidt “persoonlijke service voorop”. We blijven liever een klein bedrijf dat een uitstekende service biedt, dan te groeien en slechts middelmaat te bieden.

 1. VAN HEUGTEN TOURS

  Nederland

  Touringcar of bus huren, specialist in vervoer Van Heugten Tours is een hecht familie touringcarbedrijf met persoonlijke aandacht voor al uw vervoerswensen. Ervaar onze ouderwets goede service en klantvriendelijkheid. Het wagenpark bestaat uit moderne luxe touringcars die op het gebied van CO2-emissie volledig voldoen aan de geldende milieu-eisen van 2016. Van Heugten Tours heeft zich gespecialiseerd in; groepsvervoer, VIP vervoer, evenementenvervoer, bedrijfs- en crewvervoer, zakelijkvervoer, meerdaagse reizen binnen- en buitenland, dagtochten en rolstoelvervoer. binnen 24 uur een offerte! Van Heugten Tours streeft ernaar om binnen 24 uur een offerte uit te brengen. Vraag op onze website een vrijblijvende offerte aan!

 2. SORDILLI TOURS SRL

  Italië

  Sordilli Tours is één van de grootste bedrijven van de toeristische transportsector in Lazio. Met een historie van meer dan 40 jaar, wordt het tegenwoordig nog steeds geleid met het zelfde enthousiasme en vastbeslotenheid, respect en vakmanschap die het altijd hebben gekenmerkt. Het doel is de afstanden veilig en comfortabel af te leggen, met een wagenpark van bussen en minibusjes dat voortdurend wordt vernieuwd. Van pendeldiensten van en naar luchthavens tot en met lange busreizen in Europa voor groepen tot 54 personen.

 3. LEUNENS

  België

  Bij Autocars Leunens, gevestigd in Halle in Vlaams-Brabant, kunt u terecht voor al uw reizen en transport. Zowel in België als in het buitenland organiseren wij schoolvervoer, het vervoer van arbeiders, toeristen, groepen… Sinds 1946 stellen wij alles in het werk om u kwaliteitsdiensten te verlenen, tot uw volledige tevredenheid. Onze ervaren chauffeurs brengen u op uw bestemming met een ruime, comfortabele autocar, conform de geldende normen. Wij hebben een vloot van ruim 110 voertuigen. Naargelang van het model vindt u bij Leunens autocars met verstelbare stoelen, toilet, bar, airconditioning, voetsteunen, video TV … Wij hanteren zeer competitieve prijzen en kunnen u snel een bestek bezorgen.

 4. INTERNATIONAL TOURS

  België

  Onze firma is reeds 31 jaar met autocars op de baan! In 1984 werd International Tours bvba (I.T.) boven de doopvont gehouden door de familie Debruyne. De Oostendse firma is steeds in familie handen, strategisch gelegen in het midden van de Belgische kust. Als middengrote speler zijn we trots nog steeds een Belgisch bedrijf te zijn! Rene Debruyne, reeds jaren zakenman maar in het begin van zijn carrière chauffeur in een autocarbedrijf, was de bezieler van International Tours bvba in 1984. Dirk en Stefaan, zijn zonen, werden van meet af aan in de zaak betrokken. Stefaan nam sinds een 15-tal jaar de fakkel over...na zelf heel wat ervaring op te doen in binnen- en buitenland. Sinds eind 2011 zijn we gehuisvest op onze nieuwe locatie in de Annemie Brackxstraat 16 te 8400 Oostende, waar we een zeer modern bedrijfsgebouw hebben gebouwd naar de laatste ecologische normen...

 5. ELITE BUS ALICANTE

  Spanje

  Taxis Alicante Airport Private Transfers. Taxi's, verhuur met chauffeur, van 1/8 zitplaatsen, officiële voertuigen, kaarten en verzekeringen voor de overheidsdienst. TAXISALICANTE biedt een exclusieve dienst van auto's met chauffeur, taxi's minibussen 5-6-7 zitplaatsen.

 6. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Spanje

  Wij bieden u verhuurservices van autobussen en minibussen voor openbare en particuliere instellingen, onderwijscentra, reisbureaus, organisatoren van evenementen, sport- en hobbyclubs en openbare instanties.

 7. AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC

  Italië

  Verhuur van reisbussen, touringcars, nationale en internationale diensten, circuits in Sicilië, excursies Etna en Taormine. Verhuur van auto's met en zonder chauffeur voor ceremonieën. Limousinedienst. VIP dienst. Verhuur van touringcars voorzien van alle gemakken voor reizen op korte of lange afstanden, in Italië en in de hele wereld.

 8. GRANDOURE

  Spanje

  Bij Grandoure zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van bussen, minibussen en luxe auto's met chauffeur, in Madrid en Valladolid. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van kleine groepen, wij beschikken over aangepaste voertuigen voor gehandicapten en bieden tevens VIP diensten.

 1. AUTOCARES CABRANES

  Spanje

  Autocares Cabranes is sinds 1945 gespecialiseerd in de verhuur van bussen en minibussen en heeft de modernste voertuigenvloot in Asturië. Autocares Cabranes stelt u zijn knowhow ter beschikking en geeft u optimaal advies. Vraag ons om een custom made offerte die aan uw behoeften voldoet. Kwaliteit en onze aandacht voor de klant zijn de aspecten die ons van de concurrentie onderscheiden. Onze voertuigenvloot behoort tot de modernste van het land als het om uitrusting en technologie gaat.

 2. NOËL TOURS

  België

  Zorgeloos onderweg met Noël Tours! Bent u op zoek naar vervoer voor uw organisatie of vereniging, voor een schoolreis, jeugdkamp, luchthaventransfert, vrijgezellenfeest, citytrip of meerdaagse rondreis? Touringcarfirma Noël Tours (Demuynck-De Rudder bvba) biedt u altijd de gepaste vervoeroplossing tegen een aantrekkelijk tarief. Garant daarvoor staan meer dan 40 jaar ervaring en een ruime vloot van autocars met 50 tot 95 zitplaatsen - waaronder aangepaste autocars voor rolstoelgebruikers.

 3. BUSINESS COACH

  België

  BUSINESS COACH is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van autocars met ervaren bestuurders. Wij kunnen uw partner zijn voor al uw verplaatsingen in binnen en buitenland. U kan ook terecht bij Business Coach voor aangepast vervoer voor wielertoerisme.

 4. DEMUYNCK & VANSTEELANDT

  België

  Demuynck & Vansteelandt is uw betrouwbare partner in personenvervoer op maat. U neemt zelf de touwtjes in handen voor de organisatie van een daguitstap of meerdaagse reis? Dan mag U voor het vervoer hetzelfde eisen: écht maatwerk. Zowel voor capaciteit, timing en comfort.

 5. PATSY TRAVEL

  België

  PATSY TRAVEL. UW PARTNER VOOR ALLE CITYTRIPS. Zeer professioneel & ervaren transportbedrijf. Alle comfort en veiligheidsvoorzieningen voor al uw verplaatsingen of reizen van lange duur Wagenpark Autocars met verschillende capaciteit, van 20 tot 60 plaatsen, voorzien van alle comfort. Voertuigen van minder dan 5 jaar oud.

 6. AUTOCARS ARIZONA

  België

  Autocars Arizona kan voor uw familie, vriendenkring, vereniging een volwaardige daguitstap verzorgen, volledig volgens uw wensen. Voor uw individuele reizen kunnen wij onze zustermaatschappij, ELITE Reizen aanbevelen. Ons wagenpark omvat 24 autocars, waaronder 2 Wagens voorzien tot vervoer van Mindervaliden, en 5 full option touringcars, van 19 tot 62 plaatsen.

 7. DE FEESTBUS

  Nederland

  De Feestbus is een absolute unieke ervaring en een toevoeging aan jouw verjaardag, festivals, evenementen of vrijgezellenfeesten. Onze chauffeur maakt jouw reis helemaal te gek! Al feestend wordt je door de Feestbus naar jouw evenementen, feesten en andere party's gebracht.

 8. SCHELDEBOORDEN

  België

  Voor al Uw reizen één adres Scheldeboorden Travel Patricia & Maureen bieden u service voor - tijdens en na uw reis! Schedelboorden Travel is een reisbureau, organiseert wandelvakanties en biedt een autocar service. Pakketvakantie, à la carte reis, actieve reis, hotel, vluchten, huurwagens, tot huwelijksreizen en gastronomische weekends, ...

 9. AUTOCARS BAIES DES ANGES

  Frankrijk

  Verhuur van reisbussen met chauffeurs aan de Franse Rivièra. Toeristentransport touringcars Nice Cannes Monaco Antibes Vence Menton Côte d'Azur Rivièra Frankrijk. Voertuigen met airconditioning, van alle gemakken voorzien, video, WC. Bustransport voor seminaren congressen Nice Monaco Cannes, bustransport Rivièra voor familie-evenementen, bustransport voor bruiloften Rivièra.

 10. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Spanje

  Wij verzorgen alle soorten service met bussen: speciaal en regulier transport van reizigers over de weg. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in gerichte diensten en in transport voor toeristen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis