• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vernis

Resultaten voor

Vernis - Import export

 1. IT STYLE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  IT STYLE is opgericht in 2018 en is geworteld in de waarden van professionaliteit, luisteren, en kan rechtstreeks in dialoog gaan met de gevoeligheden van de vrouwelijke geest. Wij bieden een breed scala aan cosmetica: make-up, accessoires, huidverzorging, badproducten en nagels tegen lage prijzen. Onze productreeksen zijn gemaakt in Italië en worden aangevuld met alle noodzakelijke accessoires om het gebruik ervan te vergemakkelijken. Wij leveren cosmetische formules met de modernste kleuren, texturen en tinten en tegen lage prijzen. Wij willen u make-up aanbieden met producten die doeltreffendheid en gebruiksgemak combineren, en dit voor elk type huid, huidskleur, stijl en kleding. Onder invloed van het land van mode en cosmetica ontwikkelen wij veilige, doeltreffende producten met kwaliteitsformules en gegarandeerde resultaten die aan uw behoeften voldoen. Een winnende Italiaanse stijl voor kwaliteit en verscheidenheid, die vanuit Milaan, de hoofdstad van creativiteit en glamour, alle vrouwen bereikt via het merk IT STYLE. Wij vormen een gemeenschap van liefhebbers & make-upverslaafden en geloven in het oneindige vermogen van elke vrouw om haar persoonlijkheid uit te drukken. IT STYLE opent de deuren naar professionele make-up tegen betaalbare prijzen. Het merk biedt nu 100% Cruelty Free cosmetica aan. Er worden geen dierproeven uitgevoerd, noch voor de ingrediënten, noch voor de eindproducten.

 2. OULALAQUELLEBEAUTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij produceren UV-gels van uitstekende kwaliteit voor het aanbrengen van kunstnagels. Ons standaardassortiment bestaat uit 120 UV-gels, diverse kleurengels en glittergels. Wij bieden de volgende service: •Fabricage van UV-gels van uitstekende kwaliteit • Het vullen in potten • Het plakken van etiketten op de potten • Wederverkoper van het merk OQBNAILS Naast ons assortiment permanente nagellakken bestaat ons aanbod ook nog uit gels ontworpen voor modeling (base gels, gellak, en topcoats), kleurengels en glittergels. Wij leveren uitsluitend aan groothandelaren en wederverkopers van gels met een eigen merk en wederverkopers van het merk Oqbnails. Levertermijn 3 weken. We werken de offertes uit op maat: afhankelijk van de kleur, de grootte van de pot of het flesje alsook van de hoeveelheid. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 4. ADESIV SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Adesiv werd opgericht in 1971 als producent van lijmen voor verschillende industriële sectoren. Mettertijd hebben de Adesiv producten, dankzij de constante inzet op het gebied van onderzoek, door hun kwaliteit, hun milieuvriendelijkheid en hun reputatie een belangrijke plaats ingenomen op de markt voor lijmproducten bestemd voor de meest uiteenlopende industriële sectoren. Adesiv beschikt over een wijdverbreid distributienetwerk over de hele wereld. Elk product is uitgerust met gedetailleerde technische informatie over specifieke eigenschappen en soorten gebruik.

 5. SIGMA COATINGS

  België

  Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen we al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor ons huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries. Of het nu gaat om de bescherming van muren, plafonds of vloeren. Om binnen- of buitenwerk. Om één product of een compleet verfsysteem. Het Sigma assortiment is zo veelzijdig dat elke vraag beantwoord kan worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOSS PAINTS

  België

  BOSS-Paint is zowel verffabrikant, -groothandelaar als -retailer. BOSS paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande verfproducten. Zowel voor professionals als particulieren. Bovendien plaatsen het bedrijf kwaliteit, advies en service centraal. Kies uit ons palet binnenmuurverven, gevelverven, lakken, grondlaagverven, houtveredelingsproducten, vernissen en bijzonderheden zoals bord- en magneetverf. Vul aan met een waaier van problem solvers: verven die problematische ondergronden zoals vochtige of gebarsten muren dekken. En krijg een gamma dat al je schilderbehoeften dekt. BOSS-Paint verkoopt ook kwasten, rollen, afplaktapes, vloeistoffen, schuurmaterialen, lijmen, voeg- en vulmiddelen en ander verftoebehoren van topleveranciers. Maar ook voor wand- en plafondbekleding, machines en kleurcollecties bent u bij BOSS-Paint aan het juiste adres.

 2. CORMITEC

  België

  Cormitec is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van milieu vriendelijke beschermende coatings. Onze R&D ontwikkelt en verbetert voortdurend nieuwe produkten en produktiemethoden. Nieuwe formulaties gecombineerd met nieuwe produktietechnieken resulteren in waaier van eigenschappen voor verschillende substraten. Tailor-made coatings kunnen ontwikkeld worden voor bestaande coatingbedrijven, die oplossingen zoeken voor hun bestaande of nieuwe produktielijnen.

 3. CPAC EUROPE

  België

  CPAC Europe is de verkoopsdivisie voor Fujifilm USA Smart Surfaces. Het nieuwe niet toxische Duplex coating systeem is een gepatenteerde siliconen coating die aangroei vermijd op de romp van schepen, jachten etc. Het is een natuurvriendelijk product in tegenstelling tot de koper of biocide anti-fouling coatings.

 4. PINTURAS DE LA PEÑA

  Spanje

  Wij zijn een verffabrikant en wij produceren duizendend kleuren. Wij beschikken over een breed assortiment producten voor decoratie.

 5. LE VERNIS

  Polen

  Het bedrijf LE VERNIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dameslingerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren beha, lingeriesets voor dames, en damesslips. Het is gevestigd in Białystok, Polen.

 1. VER.COR DI CORBETTA VALERIA

  Italië

  Het bedrijf VER.COR DI CORBETTA VALERIA, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, stuc, lakwerk en schilderwerk van kunststoffen, en acryl. Het is gevestigd in Lentate Sul Seveso, Italië.

 2. INDULATEX CHEMICALS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf INDULATEX CHEMICALS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, lijmen, en Vernis. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 1. CONTECOLOR

  Italië

  Het bedrijf CONTECOLOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is gevestigd in Feltre, Italië.

 2. COLORIFICIO CIRPA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO CIRPA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, kleuren, en lakverven. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. PIE.VER.

  Italië

  Het bedrijf PIE.VER., is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, verf tegen roest, Vernis, Vernissen, en verf. Het is gevestigd in Seriate, Italië.

 4. FRANCE EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is gevestigd in St Amand Montrond, Frankrijk.

 5. VERNIS FAUBOURG SAINT ANTOINE

  Frankrijk

  Het bedrijf VERNIS FAUBOURG SAINT ANTOINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurschijven, natuurlijke tint, lak voor meubelrestauratie, verfdistributeur, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. ATLAS UV COATINGS

  Turkije

  Het bedrijf ATLAS UV COATINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren uv inkten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. THE CLAY AND PAINT FACTORY

  België

  Het bedrijf THE CLAY AND PAINT FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielververijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, verf, Vernis, en boetseerklei. Het is gevestigd in Wandre, België.

 8. INDUSTRIAS OMAR

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS OMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, chemisch product, Vernis, verfdistributeur, en distributeur van hars. Het is gevestigd in Silla-Valencia, Spanje.

 1. CROMAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CROMAS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is gevestigd in Castano Primo, Italië.

 2. BRECO SRL

  Italië

  Het bedrijf BRECO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtverf. Het is gevestigd in Gavardo, Italië.

 3. NOBLE NAILS

  Luxemburg

  Het bedrijf NOBLE NAILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstnagels. Het is gevestigd in Steinfort, Luxemburg.

 4. DETECPA.2

  Spanje

  Het bedrijf DETECPA.2, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren platformen, voorbereiding voor parketvloeren, vloerverf, en Massief houten vloeren. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. FASHION NAILS INNES

  Luxemburg

  Het bedrijf FASHION NAILS INNES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren beroepsopleiding, nagelvijlen, en lampen voor nagels. Het is gevestigd in Beggen, Luxemburg.

 6. ALTUS COATING

  Frankrijk

  Het bedrijf ALTUS COATING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is tevens aanwezig in de sectoren uv inkten, uv-lak, en zeefdruk. Het is gevestigd in Courlaoux, Frankrijk.

 7. COLORIFICIO MARIOTTI SRL

  Italië

  Het bedrijf COLORIFICIO MARIOTTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, Vernis, lakverven, en beschermende lakken. Het is gevestigd in Foligno, Italië.

 8. IVM CHEMICALS SRL

  Italië

  Het bedrijf IVM CHEMICALS SRL, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, Harsen, elastomeren, Vernis, houtverf, en Harsen. Het is gevestigd in Milano (Mi), Italië.

 9. ZIP LLC.

  Oekraïne

  Het bedrijf ZIP LLC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernis, Mastiek, Visable supports the Ukrainian companies, Vernis, Mastiek, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Dneprodzerzhinsk, Oekraïne.

 10. XIMIX

  Duitsland

  Het bedrijf XIMIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernis. Het is gevestigd in Ingbert, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis