• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakking voor de farmaceutische industrie

Resultaten voor

Verpakking voor de farmaceutische industrie - Import export

 1. PETROPLAST GMBH

  Duitsland

  PETROPLAST is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van snijden en wikkelen van films in alle sectoren.Vanuit ons hoofdkantoor in Neuss leveren wij onze klanten in binnen- en buitenland films van de hoogste kwaliteit - dit wordt gegarandeerd en verzorgd door onze ongeveer 60 werknemers.We zijn niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en levering van films, maar ook in filmverwerking, zoals snijstukken, perforaties of afwerkingen.Onze kerncompetentie is het snijden en wikkelen van folie! Daarnaast produceren wij slimme en alledaagse verpakkingsoplossingen met onze ultramoderne lasersystemen.Als onderdeel van onze serviceactiviteiten zijn wij een onmisbare partner en leverancier van converters.Met onze lean structuur en state-of-the-art productietechnologie leveren wij overwegend middelgrote bedrijven van de hoogste kwaliteit.Zelfs kleine bestelmaten worden verwerkt tegen eerlijke prijzen.

 2. MBK VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Kunststofverpakkingen voor de cosmetica en farmacie vormen onze bedrijfsactiviteiten. Zodra een klant een tube, potje of fles uit kunststof nodig heeft, is hij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een door de eigenaar geleid traditioneel bedrijf en zijn al meer dan 40 jaar op de markt.Hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zijn het uitgangspunt voor een optimale begeleiding. Behoeften signaleren, aan de klant probleemoplossingen aanbieden en deze in een kort tijdsbestek realiseren. Service, kwaliteit en prestaties zijn en blijven onze principes. Door een innovatieve projectgerelateerde bewerking, ondersteund door een modern ERP-systeem kunnen wij altijd op actuele veranderingen reageren en onze klanten passend adviseren. Naast het uitgebreide assortiment van verschillende losse tubes, flesjes, potjes en potjes maar ook sachets en navulverpakkingen, bieden we sinds kort hoogwaardige diepgetrokken onderdelen voor een breed scala aan toepassingen.

 3. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Etimex implementeert samen met u hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor voeding, petfood, babyvoeding, convenience, farmacie en technische artikelen. Met ons zeer gemotiveerde en ervaren team bieden wij uw wensen voor verpakkingsoplossingen van plastic films en plastic containers een maximum aan flexibiliteit en efficiëntie. We gebruiken toonaangevende technologieën in de productiefasen extrusie, thermovormen, spuitgieten, barrière-spuitgieten en IML (in-mould labeling). Wij begeleiden u vanaf het eerste idee via ontwerpontwikkeling, prototypeproductie (3D), pilootgereedschap en gereedschapsbouw tot en met productie en levering. Productverpakkingen op het hoogste niveau.Kunststofverpakkingen dragen al meer dan 65 jaar bij aan een optimale bescherming en aantrekkelijke presentatie van uw hoogwaardige producten. ETIMEX produceert: MENUBALEN, THERMOVORMENDE FILM, FLEXIBELE FILM, FARMACEUTISCHE FILM, INJECTIE GEGOTEN CUPS, ZEGELFOLIE.

 4. PRESSTECK S.P.A.

  Duitsland

  Pressteck is een van de toonaangevende fabrikanten van precisie diepgetrokken onderdelen op podiumtransferpersen en heeft momenteel meer dan 100 mensen in dienst. Wij vervaardigen onderdelen volgens tekening en samenstellingen volgens klantspecificaties.Wij oefenen klantenservice uit gedurende de gehele levensduur van uw producten.Bij PressTeck zijn alle processen goed georganiseerd en gecertificeerd.Van levering van materialen tot productie tot levering op afroep, wij zorgen voor tijdige levering. Wegwerp, herbruikbare en speciale verpakking.Specifieke speciale oplossingen zijn mogelijk op aanvraag.PressTeck verwerkt voornamelijk roestvrij staal en non-ferro metalen.De vervaardigde producten worden wereldwijd geëxporteerd.PressTeck gebruikt metalen producten die gemakkelijk te recyclen zijn.De processen volgen strikte richtlijnen voor de bescherming van het milieu en de natuur.Toonaangevende fabrikanten vertrouwen op Pressteck, en u?

 5. JOMA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het Oostenrijkse bedrijf Joma staat al tientallen jaren voor uitstekend productontwikkelingen in de kunststoftechniek en is de wereldwijd befaamde specialist voor hoogwaardige verpakkingen.Op onze productielocatie in Brunn/Gebirge in de buurt van Wenen, ontwikkelen en produceren we producten van hoogwaardige kunststof voor de farmaceutische industrie, de chemo-technische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.Met de meest geavanceerde spuitgiet- en montage-automaten produceren wij miljoenen plastic onderdelen voor de wereldmarkt.Wanneer onze ingenieurs nieuwe uitdagingen aannemen, wordt hun drive naar nieuwe innovaties door middel van een duidelijk standpunt gemarkeerd: Al onze aandacht gaat naar onze klanten. In goede samenwerking met onze partners produceren wij overtuigende, doordachte en succesvolle producten.Aan de basis van iedere innovatie ligt een boeiend idee - aan het einde hebben we honderd procent tevredenheid van de gebruikers en onze klanten - en dit tot in het kleinste detail.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NISSHA EUROPE GMBH

  Duitsland

  Biologische verpakking, farmaceutica, cosmetica, voeding. Pulp spuitgieten voor biologisch afbreekbare verpakkingen en producten. Volledig composteerbaar en vrij van microplastics.Full-service ontwikkeling en productie.

 2. PHARMASERV GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Distributie (dienstverlening) / koeltransporten / temperatuurgevoerde transporten / farmaceutische transporten. Pharmaserv Logistics wikkelt via het eigen Lead Logistics Provider-netwerk GDP-geschikte farmaceutische transporten in Duitsland, Europa, Amerika en Azië af en zorgt voor een veilige verzendafhandeling. Confectionering voor de farmaceutische industrie Pharmaserv Logistics heeft volgens §13 van de wet inzake geneesmiddelen toestemming om geneesmiddelen te verpakken (secundaire verpakking). We nemen van u kleinere orders voor herverpakking en bewerking over. Opslag van gekoelde goederen (dienstverlening) / magazijnlogistiek Pharmaserv Logistics slaat uw gevoelige producten GxP-conform op in verschillende temperatuurbereiken. Ons "Central Pharma Distribution Center" fungeert hierbij als distributiecentrum. Logistiek advies Pharmaserv Logistics adviseert en begeleidt u bij het inrichten van uw logistieke processen binnen de farmaceutische en biotechnologische sector.

 3. EACTECH®

  Portugal

  EACTECH is uw technologische partner voor de textiel-, voedings-, en farmaceutische & cosmetische industrie. We ontwerpen geïntegreerde en bedrijfsklare oplossingen, in lijn met de behoeften van de huidige en toekomstige uitdagingen. De onderneming (voorheen bekend als Esteves Alves & Carvalho) werd opgericht in 2000 in Barcelos, de Portugese hub voor hoogwaardig textiel. Sindsdien heeft het zich toegelegd op import, export, constructie op maat, en levering van apparatuur voor de textiel-, voedingsmiddelen-, en farmaceutische & cosmetische industrie. Sinds 2019 heeft het tevens een vestiging in Spanje. Wij verwerken en innoveren sinds 22 jaar het machinepark van de nationale industrie en in minstens 5 landen buiten de grenzen. Wij helpen bedrijven en managers om een optimale productiviteit te bereiken. In het kader van onze gestage groei, hebben wij nieuwe panden, een nieuwe website en een nieuw logistiekcentrum opgezet dat reeds voltooid en gevuld is met een grotere voorraad om onze partners sneller van dienst te zijn. Met een uitgebreide lijst referenties op de nationale en internationale markt is EACTECH met trots een van de meest gerespecteerde bedrijven van vandaag op het gebied van de levering van industriële uitrusting in zijn segmenten in Portugal en Spanje. Vind baanbrekende technologische oplossingen voor de textiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische & cosmetische sector, en meer recent de topapparatuur op het gebied van LED-reclame. Authenticiteit Uitmuntendheid. Creativiteit. Technologie. HIGHTECH GERICHT OP DE TOEKOMST

 4. IPACKCHEM GMBH

  Duitsland

  IPACKCHEM ontwerpt en produceert hoogwaardige, op duurzaamheid gerichte barrièreverpakkingen (van 100ml tot 30L), UN-gecertificeerd, met compromisloze kwaliteit. Wij gebruiken nieuwe technologische oplossingen om duurzame innovatie te bevorderen en tegelijkertijd te voldoen aan alle wettelijke vereisten voor het vervoer van gevaarlijke goederen. Sinds onze oprichting in 1987 en de voortdurende ontwikkeling van onze technologie zijn wij in staat u kosteneffectieve alternatieven te bieden voor glas-, metaal- of coëxverpakkingen van 100 ml tot 30 l. Onze duurzame oplossingen bieden onder meer de volgende voordelen: - Vermindering van de koolstofvoetafdruk - Volledig recycleerbare producten - Tot 50% Post Consumer Material (PCR) - Gewichtsvermindering - Barrière om besmetting te voorkomen - Bestand tegen agressieve oplosmiddelen/chemicaliën - Conform de levensmiddelenwetgeving - VN-gecertificeerd voor vervoer van gevaarlijke goederen. Onze wereldwijde aanwezigheid met 12 ISO-gecertificeerde productievestigingen bedient onze klanten over de hele wereld in de segmenten Gewasbescherming, Gewasvoeding, Diergezondheid, Smaak & Geuren, Laboratorium, Auto, Speciale Brandstoffen, Inkten & .Coating en Bouw. Sinds 2022 is de IPACKCHEM Groep door Ecovadis bekroond met de Platinum Medal (Top 1%).

 5. DIFFULICE SÀRL

  Zwitserland

  Sinds 2018 is DIFFULICE de Zwitserse specialist in cosmeticaverpakkingen. Het bedrijf verzorgt industriële onderaanneming voor de verpakking van uw cosmetische of farmaceutische assortimenten, al dan niet in Zwitserland. Wij kunnen u ook een breed scala aan producten leveren: zoals potten, flessen en tubes, in overeenstemming met goede productiepraktijken, hygiëneprocedures en kwaliteitsprocedures. Onze ultramoderne faciliteiten bevinden zich in het hart van de hoofdwegen van Franstalig Zwitserland en maken ons verpakkingscentrum tot een van de marktleiders. Onze productielijnen zijn geschikt voor het industrieel afvullen van kleine, middelgrote en grote series cosmetische of dermocosmetische producten, ongeacht hun vloeibare of halfvaste galenische vorm (melk, balsem, lotion, olie, gel, peeling, enz.) en in verschillende verpakkingsformaten van 10 ml tot 500 ml (fles, tube, pot, airless, enz.).

 1. EK-PACK FOLIEN GMBH

  Duitsland

  EK-Pack Folien GmbH, gevestigd in Ermengerst-Wiggensbach, werd opgericht in 1977 en is sindsdien een familiebedrijf. Het bedrijf heeft 220 mensen in dienst die moderne filmsystemen ontwikkelen en produceren op een oppervlakte van 20.000 m². Uitgebreide knowhow, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers en moderne productiefaciliteiten voldoen aan de complexe eisen van de markt. Nauwe relaties tussen klanten en leveranciers in combinatie met continue onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten vormen de basis voor de implementatie van innovatieve verpakkingsoplossingen en technische toepassingen. Om innovatie, technologieoverdracht en de opleiding van gekwalificeerde jongeren op het gebied van filmtechnologie te bevorderen, is EK-Pack Folien actief betrokken bij het Centre for Food and Packaging Technology. , de industriële vereniging van kunststofverpakkingen en de industriële vereniging voor voedseltechnologie en verpakking en nog veel meer.

 2. MIDAS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Midas Pharma biedt producten en diensten in de gehele farmaceutische waardeketen. Als middelgroot farmaceutisch bedrijf bieden we een heel scala aan expertise en verbinden we bedrijven, mensen en kennis.

 1. PEKU FOLIEN GMBH

  Duitsland

 2. R. GERSCHON GMBH COSMETICS -VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Gerschon Cosmetics! Bent u op zoek naar verpakkingen voor cosmetica, farmaceutische producten en voedingsmiddelen? In grote aantallen of per stuk? Hoogwaardige productkwaliteit? Dan verheugen wij ons erop u van ons aanbod te overtuigen. In onze internetshop vinden u een kleine selectie uit ons standaard assortiment! Op onze websites (www.gerschon.de) vindt u meer dan 2.000 hoogwaardige verpakkingen: flessen, doosjes alsook speciale verpakkingen zoals roll-on, lippenstifhulzen en nog veel meer. Al deze artikelen zijn gelijk beschikbaar en kunnen zowel in kleine als grote hoeveelheden gekocht worden. Profiteer van onze jarenlange ervaring en een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. We wensen u veel plezier bij het browsen op onze websites en staan graag tot uw dienst in geval van vragen via de e-mail shop@gerschon.de. Uw Gerschon Cosmetics team

 3. JOACHIM NATZAN

  Duitsland

  Al meer dan 25 jaar vervaardigen wij industriële verpakkingen voor levensmiddelen, cosmetica, chemische producten en farmaceutische producten. Onze sterke punten zijn een eigen machinebouw, en een hoge mate van flexibiliteit. Onze producten: flexibele verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie, verpakkingen op maat, verpakkingsmiddelen van kunststof, verpakkingen voor de farmaceutische industrie.

 4. STÄGER VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

 5. PUERTAS BORDON

  Spanje

 6. C.R.N.A

  België

 7. UNIT DRUKKERIJ KARTONNAGE

  België

  Sinds meer dan 40 jaar produceren we verpakkingen voor de farmaceutische, phytopharmaceutische, cosmetische en voedingsindustrie.

 8. COBELPLAST

  België

  Cobelplast is een Belgisch extrusie bedrijf gespecialiseerd in de productie van barrière sheets voor de verpakkingsindustrie. Met een ruime ervaring en achtergrond als vertrouwde leverancier in de verpakkingen van levensmiddelen en farmaceutische industrie heeft Cobelplast een leidende positie in de levering van polystyreen en polypropyleen gebaseerde barrière sheets voor form fill seal (FFS) toepassingen en thermoforming. Onze productiesystemen zijn gecertificeerd voor industriële kwaliteiten, milieu en hygiënische normen. Onze recente productiefaciliteiten bieden betere kwaliteit, hogere productiesnelheid en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de behoeften van de klant en veranderingen in de verpakkingsmarkt.

 1. LOGO-PLASTIC AG

  Zwitserland

  Het verpakken van uw inhoud in kunststof (plastic) is onze missie en uitdaging. Al meer dan vier decennia ondersteunen we onze klanten bij de realisatie van hun kunststof (plastic) verpakkingsoplossing. Deze jarenlange ervaring en marktkennis helpt ons om de beste oplossing voor u te vinden. Kunststofverpakkingen zijn een systeem dat sluiting, decoratie, logistiek en verwijdering omvat. We optimaliseren al deze aspecten voor uw behoeften en een duurzame verpakkingsoplossing. Ons productgamma omvat plastic flessen, plastic blikjes, plastic emmers, plastic jerrycans en plastic accessoires. We verwerken polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) en gerecycleerde materialen (r-HDPE, r-PET, r-PP en Ocean Plastic). De accessoires van polypropyleen (PP en r-PP) maken ons grote partnernetwerk. Duurzaamheid en recycling zijn belangrijke waarden voor ons.

 2. URSATEC GMBH

  Duitsland

  URSATEC GmbH staat voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van conserveermiddelvrije farmaceutische, cosmetische en medische producten zoals mond- en neussprays en inhalatiemiddelen. Wij zijn de grondleggers van doseringssystemen zonder conserveringsmiddelen voor farmaceutische en cosmetische toepassingen. Het bedrijf is gestaag gegroeid sinds de oprichting van het bedrijf en heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 1, 5 miljard eenheden verkocht. We ondersteunen de wereldwijde gezondheidszorg in de ontwikkeling en productie van conserveermiddelvrije farmaceutische en cosmetische producten. Gezondheidsautoriteiten over de hele wereld bevelen aan om geneesmiddelen en cosmetica zonder conserveringsmiddelen te ontwikkelen. Conserveringsmiddelen zijn chemicaliën die worden toegevoegd aan medicijnen, voedsel en cosmetica om de groei van pathogene en niet-pathogene micro-organismen te remmen. Conserveringsmiddelen kunnen tal van allergische reacties veroorzaken, zoals allergische rhinitis en rhinitis medicamentosa.

 3. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  België

  MTLB HEALTHCARE CONSULTING LLC biedt logistieke diensten voor meerdere taken. Wij leggen de verbinding tussen farmaceutische bedrijven, logistieke specialisten, distributeurs, groothandels en eindklanten. Ons bedrijf ontwerpt en implementeert voor zorggerelateerde klanten (maar niet alleen) de beste logistieke oplossingen voor transport en distributie, end-to-end supply chain en voorraadbeheer. Best practices in de farmaceutische industrie worden ingezet om hoge normen te bereiken op het gebied van logistieke aspecten. Expertise en deliverables: - Meer dan 25 jaar expertise op het gebied van zorglogistiek en internationaal supply chain management. - Gespecialiseerd in end-to-end supply chain voor commerciële goederen, klinische proeven en medische hulpmiddelen. - Actief in Supply, Productie, Voorraadbeheer, Distributie, Orderafhandeling, Customer Relationship management, Duurzaamheid en Compliance. - Control Tower en Supply Chain Transformatie -Taylor-made solutions to support, improve, growth your business -Sales and Operating Planning (S&OP) model setup and deployment -Qualification shipping and packaging temperature controlled solutions, pharmaceutical cold chain -Network re-design, service and costs balance -Project, Process and people management. -Interim management missions -Success driven by accountability, collaboration, efficiency and innovation -COVID-19: active in distribution setup and planning

 4. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Duitsland

  STRUBL GmbH & Co. KG is een bedrijf uit de kunststofverwerkende industrie met een 65-jarige traditie in de sectoren (1) cleanroom-verpakkingen: Folie en tasjes uit de cleanroom als GMP-geschikte primaire en secondaire verpakkingsmiddelen voor het gebruik in cleanroom-productie (2) Plug&Pack® verpakkingssystemen: flexibele automatiseringssystemen voor verpakkingsprocessen maken efficiëntie in het verpakkingsproces (3) van folieverpakkingen mogelijk: kunststofverpakkingen voor industriële en consumptiegoederen.

 5. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 6. ROFRA GMBH

  Duitsland

  Rofra GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt primaire verpakkingen van buisglas. In ons traditionele familiebedrijf produceren meer dan 50 toegewijde werknemers meer dan 250 miljoen flessen per jaar voor onze binnenlandse en buitenlandse klanten in de farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. De naam Rofra staat voor betrouwbaarheid en competentie in glasverwerking. Onze kracht ligt in de productie van individuele verpakkingsoplossingen en de hoge flexibiliteit in productie. Service betekent voor ons bovenal competent advies. Met onze ervaring ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van individuele verpakkingsoplossingen en het vormgeven van productideeën met behulp van tekeningen en gereedschappen. Onze producten: Apotheekbenodigdheden, verpakkingsglas voor de chemische en farmaceutische industrie, flacons, verpakkingsglas voor medische producten, glazen verpakkingen

 7. PACKIT GMBH

  Duitsland

  PACKIT-verpakking - design ontmoet functie. Sinds 1993 leveren we plastic, aluminium en glazen verpakkingen aan klanten over de hele wereld. Als groothandel hebben wij op 1500 m² een breed assortiment aan producten op voorraad: FLESSEN - BUIZEN - POT - BLIKKEN - AIRLESS SYSTEMEN - SCHUIMER - SLUITINGEN - POMPEN - VERSTUIVERS - PIPETTEN.Onze klanten uit de cosmetica-, farmaceutische en chemische industrie, maar ook loonfabrikanten, vulbedrijven, apotheken en kleine bedrijven waarderen onze diensten, die regelmatig TÜV ISO 9001-gecertificeerd zijn. Uw voordelen: uitgebreid assortiment hoogwaardige verpakkingen voor elke gelegenheid.Afwerkingsdiensten bijv .: Bedrukking vanaf 500 stuks, embossing vanaf 3.000 stuks Snelle levering vanaf een minimale bestelwaarde: € 25 netto. Grote selectie artikelen in onze webshop met live chat.Bezoek ons ​​op www.pack-it.de of neem persoonlijk contact met ons op.We spreken Duits, Engels en Frans.Wij adviseren u graag en doen u een individueel aanbod

 8. YAGODY KARELII

  Rusland

  Het bedrijf Yagody Karelii is een van de leiders op het gebied van het verzamelen en verwerken van wilde bessen (bergframbozen, bosbessen, vossebessen, veenbessen, duindoorn) en wilde paddestoelen (eekhoorntjesbrood, aspen bolete, Boletus leucophaeus, Boletus badius) in Rusland en Europa. Yagody Karelii levert de volgende artikelen aan bedrijven in de voedings- en farmaceutische industrie: -Individueel Snel Ingevroren (IQF) bessen en paddestoelen; -gevriesdroogde bessen, paddestoelen, groenten en fruit; -bevroren bessenpuree, NFC bessensappen; -geïnfuseerde bessen-bijenhoning, inclusief honing gemengd met gevriesdroogde bessen; -berken chaga (Inonotus obliquus); -berkensap. Het bedrijf produceert ook meer dan 100SKU bessenproducten voor eindgebruikers, levert deze aan detailhandelsketens en exporteert ze naar diverse landen via een distributienetwerk. Yagody Karelii werd opgericht in 2004. De productiefaciliteiten van de onderneming zijn gevestigd in Kostomuksha, een stad in de Republiek Karelië, Rusland. De onderneming exploiteert volledig geautomatiseerde productielijnen uit Europa die meer dan 50.000 ton natuurvoeding per jaar produceren. Alle producten worden vervaardigd met strikte inachtneming van de veiligheids- en kwaliteitsnormen.Het kwaliteitsbeheersysteem voldoet aan FSSC 22000 (SGS). Een aanzienlijk deel van onze producten is gecertificeerd als biologisch volgens de EU-regelgeving. Wij gebruiken geen kleurstoffen, smaakstoffen, kunstmatige additieven of GMO's, en wij volgen het productieproces van het plukken van de bessen tot het verpakken.

 9. PACS CORPORATION

  Spanje

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

 10. MPACK POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  MPACK is een familiebedrijf uit Polen.Wij beschikken over knowhow en ervaring van 15 jaar in het ontwerpen en produceren van de beste betrouwbare verpakkingen - met name polyethyleen kokers - voor bedrijven die actief zijn in de cosmetica-, para farmaceutische, voedingsmiddelen- en huishoudchemische industrie. Dankzij een meertalig team van deskundigen, een modern machinepark en onze hoge productienormen - wij hebben ISO 9001 geïmplementeerd - kunnen wij zelfs de meest geavanceerde bestellingen binnen maximaal vier weken leveren aan 27 landen.