• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingen

Resultaten voor

Verpakkingen - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by Europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

  Website Open In New icon
 2. METPACK

  Turkije

  Verified by Europages badge

  De firma Met Pack, gevestigd in Istanboel, is een van de marktleiders in PE-gecoat karton in Turkije sinds 2016. Onze missie is om onze klanten te voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit dankzij geavanceerde technologieën, door de ontwikkelingen en technologische innovaties in de wereldwijde papiersector op de voet te volgen. Wij willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij produceren steriel karton voor voeding in overeenstemming met de internationale normen, geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen. Al onze producten, waaronder kartonnen wegwerpbekers, soepkommen, pastadozen, ijscohouders, popcorndozen, enz., worden geproduceerd met lage dichtheid polyethyleen gecoat papier. Onze producten zijn beschikbaar in diverse maten en gewichten, naarmate de vraag van onze klanten. Het is ons doel om de coating die uiterst geschikt is voor voedingsmiddelen te combineren met papier. Wij willens constant investeren in geavanceerde productietechnologieën en tegelijkertijd onze traditie handhaven van innovatie en uitstekende dienstverlening wereldwijd om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Terwijl wij op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen, is het ons doel onze activiteiten uit te breiden over de hele wereld. Verder zijn wij er trots op gecertificeerd zijn volgens de normen ISO 9001 en ISO 2200. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. JOS. SAUERWALD SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 45 jaar houden wij ons bezig met de verwerking van plastic folie en vellen. Eén focus is de productie van verpakkingen in de breedste zin van het woord door verwerking door dieptrekken vorm te geven. We werken op materiaaldiktes van 0, 2 tot 12 mm op hoogwaardige rol- en plaatmachines. Het maximale matrijsoppervlak is momenteel 1.500x2.400 mm. De techniek van vacuümvormen wordt aangevuld met nabewerking zoals ponsen, frezen, buigen, lijmen, lassen, afdichten, lijmen en contractverpakkingen. Van het eerste ontwerp, CAD-ontwerp, monster- en matrijzenbouw tot het verpakte eindproduct, we realiseren ook ongebruikelijke wensen van onze klanten. De handelsmaatschappij vult deze reeks diensten aan met zijn eigen reeks kunststof spuitgietverpakkingen en filmzakken. Maar we bieden ook speciale oplossingen van karton, papier, plaatwerk, fleece, nylon of hout.

  Website Open In New icon
 4. DSMART GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Dsmart GmbH is opgericht in Duitsland in 2015, maar onze fabriek in China is opgericht in 1990. We zijn werkzaam in de productie van verpakkingsmaterialen, bijvoorbeeld: flexibele verpakkingen, papieren zakken, blikjes als geschenkverpakking, enz.We zijn gevestigd in een van de modernste delen van China: QingXi Bezirk, DongGuan stad. Belangrijkste wijnproducten: Verpakkingen voor druiven, druivenzakken van papier, plastic verpakkingszakken, fruitverpakkingen, groenteverpakkingen, zakken van aluminiumfolie, stazakken, ritssluitingszakken, ritssluitingszakken van plastic, blikjes als cadeauverpakking, evenals voedselzakken, verpakkingstassen voor cosmetica, kleding, sigaren, weiproteïnepoeder, thee, tabak, koffie en nog veel meer. Onze certificaten: BRC, Disney Audit, ISO9001: 2000, ISO14001: 2004 en de QS-certificering.We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze vereisten voor productkwaliteit en milieubescherming voldoen aan internationale normen.

  Website Open In New icon
 5. CELLOFLEX INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Celloflex International, gevestigd in het hart van Duitsland, biedt een breed scala van diensten aan op het gebied van schuimverwerking en -afwerking. De kerncompetentie van ons bedrijf is een breed machinepark dat, in combinatie met onze productontwikkeling, de mogelijkheid biedt om in te spelen op klantspecifieke eisen en innovaties in schuim te stimuleren. Het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen is altijd onze hoogste prioriteit.Tot onze cliënten behoren bedrijven uit een breed scala van sectoren: Automobiel, Comfort, Huishouden, Medisch, Verpakking, Techniek.Met behulp van een grote verscheidenheid aan fabricageprocessen, zoals knippen, ponsen, frezen, enz. kunnen wij de wensen van onze klanten realiseren.De afwerking met SK-folies, PU-coatings en de assemblage van matras- en kussenovertrekken maken deel uit van onze portefeuille. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van uw ideeën.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. VIP GMBH VRUCHTEN IMPORT AND PROCESSING

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  VIP Vruchten Import and Processing GmbH, opgericht in 1999, staat voor visies, innovaties, passie.Naast de klassieke dienstverlening, distributie, magazijnbehandeling, verpakking, orderpicking, verpakking en warehousing waarderen onze klanten onze specifieke marktkennis.Of het nu gaat om noten, gedroogd fruit of non-food artikelen - voor elk product bieden wij de juiste service.Onze wereldwijde contacten met de verschillende markten, leveranciers en dienstverleners ondersteunen ons hierbij.Informatie uit de eerste hand ten behoeve van onze klanten - zo zijn we vaak altijd een kleine stap voor.

  Website Open In New icon
 2. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Etimex implementeert samen met u hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor voeding, petfood, babyvoeding, convenience, farmacie en technische artikelen. Met ons zeer gemotiveerde en ervaren team bieden wij uw wensen voor verpakkingsoplossingen van plastic films en plastic containers een maximum aan flexibiliteit en efficiëntie. We gebruiken toonaangevende technologieën in de productiefasen extrusie, thermovormen, spuitgieten, barrière-spuitgieten en IML (in-mould labeling). Wij begeleiden u vanaf het eerste idee via ontwerpontwikkeling, prototypeproductie (3D), pilootgereedschap en gereedschapsbouw tot en met productie en levering. Productverpakkingen op het hoogste niveau.Kunststofverpakkingen dragen al meer dan 65 jaar bij aan een optimale bescherming en aantrekkelijke presentatie van uw hoogwaardige producten. ETIMEX produceert: MENUBALEN, THERMOVORMENDE FILM, FLEXIBELE FILM, FARMACEUTISCHE FILM, INJECTIE GEGOTEN CUPS, ZEGELFOLIE.

  Website Open In New icon
 3. BOX BV

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Geckopac / The Box levert blikverpakkingen als promotiemateriaal.Blikjes zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook bijzonder geschikt om uw merk te promoten.Met een blikverpakking kunt u op originele wijze reclame maken voor uw merk- of bedrijfsnaam; toegevoegde waarde voor elk product.Het maakt niet uit in welke branche u zit: Zo maakten we op maat gemaakte blikjes voor de promotie van schoenpoetssets, bier, cognac en sportartikelen.We hebben sinds 1998 het grootste assortiment standaard blikjes in de Benelux.We kunnen ons aanbod onderverdelen in drie categorieën: Op maat gemaakte, onbedrukte en bedrukte blikjes.U kunt alles tegelijk onderbrengen: van koffie, thee, snoep en koekjes tot relatiegeschenken, cosmetische artikelen of het beroemde Fabergé-ei.We kijken ernaar uit om met u mee te denken en blikjes te produceren die uw producten prominent vertegenwoordigen.

  Website Open In New icon
 4. JOMA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge

  Het Oostenrijkse bedrijf Joma staat al tientallen jaren voor uitstekend productontwikkelingen in de kunststoftechniek en is de wereldwijd befaamde specialist voor hoogwaardige verpakkingen.Op onze productielocatie in Brunn/Gebirge in de buurt van Wenen, ontwikkelen en produceren we producten van hoogwaardige kunststof voor de farmaceutische industrie, de chemo-technische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.Met de meest geavanceerde spuitgiet- en montage-automaten produceren wij miljoenen plastic onderdelen voor de wereldmarkt.Wanneer onze ingenieurs nieuwe uitdagingen aannemen, wordt hun drive naar nieuwe innovaties door middel van een duidelijk standpunt gemarkeerd: Al onze aandacht gaat naar onze klanten. In goede samenwerking met onze partners produceren wij overtuigende, doordachte en succesvolle producten.Aan de basis van iedere innovatie ligt een boeiend idee - aan het einde hebben we honderd procent tevredenheid van de gebruikers en onze klanten - en dit tot in het kleinste detail.

  Website Open In New icon
 5. MAXADO GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Maxado is sinds 1995 het bedrijf voor professionele verpakkingsmogelijkheden met een lange levensduur. Speciaal voor de technische productmarkt vervaardigen wij passende koffers. Daarom kennen wij de markt als geen ander. En natuurlijk weten we alles van koffers, zowel van kunststof als aluminium. We lossen elk verpakkingsprobleem op. Maxado is een technisch, innovatief bedrijf waarin ondernemerschap op alle vlakken terug te vinden is. Door de jaren heen hebben we verschillende stappen gezet en weten we inmiddels dat Maxado haar klanten de grootste toegevoegde waarde kan bieden op het gebied van het vinden van de beste oplossingen en het organiseren van de implementatie ervan. Doordat we de volledige productie van de koffers hebben uitbesteed, kunnen we ons volledig concentreren op service en maatwerk.

  Website Open In New icon
 1. CARGO PLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Cargo Plast® GmbH is een middelgroot, onafhankelijk bedrijf. We zijn al meer dan 10 jaar betrokken bij de productie en verkoop van transport- en opslagsystemen, evenals het repareren en lassen van kunststoffen.De competentie van ons bedrijf is gebaseerd op een veelzijdig assortiment.Voor speciale toepassingen bieden wij innovatieve speciale oplossingen: naast nieuwe producten bieden wij de reparatie van plastic dozen en plastic onderdelen in ons bedrijf of direct op uw locatie.Ons bedrijf kenmerkt zich door individueel advies, productkwaliteit, leverings- en leverbetrouwbaarheid en de competente verwerking is het doel van ons werk. Van advies, planning, constructie tot orderbeheer, organisatie van transporten en tracking van goederen, ons kantoor biedt te allen tijde de best mogelijke service voor onze klanten.Professionele en correcte reparatie van plastic dozen en plastic onderdelen van alle soorten door middel van verschillende kunststof lasprocessen.

  Website Open In New icon
 2. MBK VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Kunststofverpakkingen voor de cosmetica en farmacie vormen onze bedrijfsactiviteiten. Zodra een klant een tube, potje of fles uit kunststof nodig heeft, is hij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een door de eigenaar geleid traditioneel bedrijf en zijn al meer dan 40 jaar op de markt.Hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zijn het uitgangspunt voor een optimale begeleiding. Behoeften signaleren, aan de klant probleemoplossingen aanbieden en deze in een kort tijdsbestek realiseren. Service, kwaliteit en prestaties zijn en blijven onze principes. Door een innovatieve projectgerelateerde bewerking, ondersteund door een modern ERP-systeem kunnen wij altijd op actuele veranderingen reageren en onze klanten passend adviseren. Naast het uitgebreide assortiment van verschillende losse tubes, flesjes, potjes en potjes maar ook sachets en navulverpakkingen, bieden we sinds kort hoogwaardige diepgetrokken onderdelen voor een breed scala aan toepassingen.

  Website Open In New icon
 3. CREATIVE VERPACKUNGEN SCHÖNHERR GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Het team van Creative Verpackungen Schönherr GmbH creëert product- en verpakkingsoplossingen voor veel industriële sectoren en vervaardigt individuele verpakkingen of technische producten met behulp van het thermovormproces.Vormbare kunststoffen zoals PET worden gebruikt; PS, PP en PVC als nieuw of geregenereerd. Productie en administratie vinden uitsluitend plaats op de locatie in Reinsberg / OT Burkersdorf, tevens het hoofdkantoor van het bedrijf De tevredenheid van onze klanten bepaalt alle maatstaven voor ons handelen.kwaliteitsvervulling, betrouwbaarheid en eerlijkheid in commerciële transacties zijn onze leidende principes.Met certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2015 bevestigen wij onze kwaliteitsnormen.

  Website Open In New icon
 4. YAMATO SCALE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Yamato Scale is een gevestigde fabrikant van weegsystemen voor de food- en non-foodindustrie. Ons productassortiment omvat: Multihead wegers, Checkwegers, Volautomatische en Semi-automatische weegsystemen. Bij Yamato vindt u gegarandeerd een industriële weegschaal voor elk budget en toepassing. Onze weegschalen zijn geschikt voor het wegen, portioneren, tellen en mengen van diverse producten. Of het nu gaat om het wegen en verpakken van zoetwaren, snacks, bakkerijproducten, granen, noten, diepvriesproducten, verse producten, vleesproducten of non-food toepassingen zoals chemische of farmaceutische producten, wij ondersteunen u met innovatieve technologie om samen met u uw individuele verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Producten: Multiheadweger, Multiheadweegschaal, Meerkopsweger, Multihead weger, Multihead weegschaal, Toevoerbenodigdheden, Industriële weger, Semi automatische weger, Controleweger, Checkweger, Systeem voor controlewegen, Complete verpakkingslijnoplossingen, Geïntegreerde verpakkingslijnen.

  Website Open In New icon
 5. ROSE PLASTIC AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  rose plastic staat wereldwijd bekend als de Nummer 1 voor hoogwaardige harde kunststof verpakkingen voor de gereedschapsindustrie.Talloze andere industrieën waarderen ook de compromisloze kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid van het door de derde generatie beheerde bedrijf. Plastic verpakkingen van roze kunststof beschermen uw producten optimaal en combineren functionaliteit met verkoop bevorderende productpresentatie.Ons assortiment omvat meer dan 4.000 pakketten voor een breed scala aan toepassingen, zoals plastic hoezen, dozen, cassettes, kisten en transport- en organisatiesystemen.

  Website Open In New icon
 6. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Dynamisch, ervaren, technisch hoog gekwalificeerd, dit is hoe we ons bewijzen op onze belangrijkste markten ijs, zuivel, delicatessen, snoep en dierenvoeding. Als branchespecialist hebben we een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten en zakelijke partners internationaal door een voorbeeldige service, creativiteit en flexibiliteit gedurende vele jaren. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH is uw partner als het gaat om de ontwikkeling en productie van voedselverpakkingen, of deze nu gemaakt zijn van spuitgegoten of thermogevormde kunststoffen of van kraftpapier.Van het idee tot de ontwikkeling en productie tot het eindproduct, er is één contactpersoon beschikbaar voor het hele proces. Deze one-stop-shopping maakt aankopen eenvoudiger, verlaagt de kosten en biedt u een hoog beveiligingsniveau.

  Website Open In New icon
 7. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De kwaliteitsdienstverlener. Uitgebreide en klantgerichte service. Kwaliteitsborging. Testen en meten. Uitlezen visueel of met technoscoop, endoscoop enzovoort. Foutcontrole. Documentatie. Testrapport. Entreposage. Orderpicken. Expeditie. 8000 m2 modern opslagoppervlak. 2500 m2 aangrenzend oppervlak. 3000 plaatsen hoge opslagruimte voor zware belasting. Opslagsoftware. Software voor materiaalbeheer. Verpakking van losse producten. Series. Bouwgroepen. Houten kratten. Speciale verpakking. Kunststof blister. Folie. Bewerking onderdeelproductie (draaien, frezen, enzovoort). Bouw van installaties. Voor-/eindmontage. Montage van bouwgroepen. Demontage. Nawerkzaamheden. Confectioneren. De competentie: eersteklas en bij de tijd. Hardware. Hightech testapparatuur. CNC-bewerkingsmachines. Meetmiddelen. Blister- en folieverpakkingsautomaten. Uitgebreide software. Moderne opslag- en montagehallen. Infrastructuur. Rechtstreekse BAB. Verbinding met A8 en A6. Centraal gevestigd in Europa. Gekwalificeerd vakpersoneel op alle gebieden. Continue bij- en nascholing.

  Website Open In New icon
 8. SEUFERT GESELLSCHAFT FÜR TRANSPARENTE VERPACKUNGEN MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Ontwerp ontmoet functionaliteit: Transparante verpakkingen als blikvanger. Als een traditionele fabrikant van transparante verpakkingen en andere producten die van verschillende soorten films zijn gemaakt, weten we hoe belangrijk verpakking is. Niet alleen de bescherming tegen invloeden van buitenaf speelt hier een speciale rol. Het is ook een succesvolle samenstelling van gebruik en expressiviteit. Omdat hier de optica cruciaal is om een aankoop te doen of niet. Om deze reden ontvangt u geen transparante verpakkingen uit de fabriek. Integendeel, onze creatieve ontwikkelaars doen er alles aan om een succesvolle verpakking voor uw product te ontwerpen. Het feit dat deze creativiteit bij Klarfaltbox nog lang niet uitgeput is, is te zien in het grote aantal van onze toepassingsdomeinen. Ontdek onze aantrekkelijke portfolio!

  Website Open In New icon
 9. LOICK TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De Loick Group ontwikkelt en produceert innovatieve producten uit hernieuwbare grondstoffen.Ze vervangen veel conventionele plastic producten en zijn een duurzaam alternatief.We exploiteren ook onze eigen biogas- en zonnesystemen.We hechten bijzonder belang aan de duurzaamheid van de gehele productlevenscyclus.Onze CO2-voetafdruk is nagenoeg neutraal.Onze kerncompetentie is de duurzame productie van verpakkingsmaterialen Loose Fill (FARMfill®), speelgoed (PlayMais®) en schuimplaten gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.Alle producten zijn biologisch afbreekbaar.Onderzoek en ontwikkeling vormen een belangrijk onderdeel van onze innovatieve werkterreinen.In samenwerking met het Fraunhofer Instituut (Fraunhofer Umsicht) ontwikkelen we de duurzame producten van de toekomst.Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met het Agentschap Hernieuwbare Grondstoffen (FNR).

  Website Open In New icon
 10. JOOP VOET

  Nederland

  Verified by Europages badge

  JOOP VOET is een onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van kunststof verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie sinds 2005. Onze productreeks omvat drinkbekers, bakken, schalen, emmers, kopjes, potten, kuipen en dozen van spuitgietpolypropyleen met fraudebestendige deksels, hoge deksels ter bedekking van een verzegeling of ventilatiedeksels, met inmould labelling (IML) decoratie bestemd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie voor de verpakking van bakkerijproducten, snoep, vis, vlees, ijs, zuivelproducten, soep, salades, kruiden en medicijnen. Onze plastic verpakkingen kunnen met hete producten worden gevuld en zijn vloeistof- en luchtdicht, geschikt voor gebruik in de magnetron en BRC gecertificeerd. Onze verpakkingen worden hoofdzakelijk gemaakt van 100% recycleerbare PP, PE en PET. Het is ons doel om kunststof verpakkingen van hoogwaardige kwaliteit te leveren zodat u uw product zo goed mogelijk kunt presenteren. Ze kunnen worden gedecoreerd met inmould labels (IML), bedrukking, hulzen of stickers. U kunt op ieder moment contact met ons opnemen voor het beste advies voor de verpakking van uw producten. Wij besteden zeer veel zorg aan de ontwikkeling van klantspecifieke concepten en verwezenlijken al uw wensen. Goede relaties zijn waardevol, daarom is onze inzet voor klanttevredenheid ons voornaamste eigenschap. Wij hebben de oplossing voor al uw behoeftes aan verpakkingen, dus neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 1. KARE-PACK

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Kare Pack is een milieuvriendelijke en veilige producent van verpakkingsmaterialen uit Turkije.Wij vervaardigen hoogwaardige papieren schalen met papier van topkwaliteit.Met alle nodige gezondheidscertificaten, waaronder BRC, worden onze schalen wereldwijd gebruikt. Ingesloten vindt u ze als bijlage.Wij kunnen alle soorten van uw drukwerk vereisten op onze schalen beantwoorden. Met onze perfect passende deksels zult u zeer tevreden eindklanten hebben. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen en levertijden.Onze basisfilosofie is 100% klanttevredenheid; Daarom vernieuwen wij ons bij Kare Pack voortdurend door de technologie op de voet te volgen om onze gewaardeerde klanten kwalitatief betere en robuustere producten aan te bieden, met een bijzondere aandacht voor het design. Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

  Website Open In New icon
 2. TECI & COM

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  TECI ET COM produceert al meer dan 30 jaar uitzonderlijke verpakkingen. Wij hebben een breed assortiment aan tassen, dozen en wiggen om aan uw behoeften te voldoen. Wij bieden alle soorten tassen aan, speciaal voor e-commerce, met of zonder bedrukking (mogelijkheid van op maat gemaakte artikelen). Papieren zakken met platte of gedraaide handvatten, SOS-zakken, zakken met eenvoudige of versterkte uitgesneden handvatten, herbruikbare TNT-zakken, luxe papieren zakken, katoenen zakken, zakken van natuurlijke vezels, biologisch afbreekbare zakken, geschenkdozen, zakken met eenvoudige of versterkte uitgesneden handvatten, katoenen zakken, waspapier, croissantzakken, broodzakken, koeriers- en e-commercezakken, kledinghoezen, manuele en machinale stretchfolie, verhuisdozen, specifieke kartonnen dozen (beldozen, chocoladedozen, enz.). ...), papier, papieren bekertjes, stoffen tassen, geweven tassen, non-woven tassen, bedrijfs- en evenemententassen.Wij bieden ook andere producten aan (kledinghoezen, stretchfolie, karton, stoffen, kartonnen bekers, goodies...). Wij zijn ook gespecialiseerd in voedingsmiddelen (afhaal). U kunt ons zonder koopverplichting en in alle privacy raadplegen, onze schattingen en adviezen zijn gratis. Ons brede gamma producten is gebaseerd op zuivere of gerecycleerde producten en al onze producten voldoen aan de huidige wetgeving en zijn milieuverantwoord. FSC®-norm voor papier en EN 13432 voor biologisch afbreekbaar. Neem gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by Europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 4. PACK LION

  Bulgarije

  Verified by Europages badge

  PackLion is een Europese verpakkingsleverancier, gevestigd in Sofia, Bulgarije, met een verkoopkantoor in Londen, VK. Wij leveren milieuvriendelijke verpakkingen op maat, gedrukt in Bulgarije en geleverd op elk adres in Europa. Wij bieden u een breed scala aan aangepaste verpakkingen voor uw producten, zoals: -Cosmeticadozen -Chocoladedozen -CBD-dozen -Koffie en thee dozen -Farmaceutische dozen -Kaarsendozen. En meer. PackLion is een echt snel platform waar u uw verpakking snel kunt krijgen door het chaotische proces van prijsopgave en aanpassing te omzeilen en direct over te gaan tot bestelling, productie en levering.En dit is waar wij helemaal goed in zijn - de productie van verpakkingen ! -Ultramoderne technologieën en machines, uiterst gekwalificeerde engineering- en productieteams, ruime keuze aan materialen met eersteklas afwerking en effecten.-Snelle levertijden en top kwaliteit. En dit alles tegen betaalbare prijzen, want al onze productielijnen en partners bevinden zich in Bulgarije, binnen de EU, waar u dezelfde kwaliteit krijgt, maar tegen veel betere voorwaarden. Onze Eco vriendelijke eigenschappen: -Volledig gerecycled / PCW -Recycleerbaar / Biologisch afbreekbaar -FSC® gecertificeerd -Koolstofneutraal -Kunststofvrij -Eco-vriendelijke inkten.

  Website Open In New icon
 5. BLS LOGISTIC SERVICES GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn een logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in geïntegreerde operaties zoals opslag, transport, lichte assemblage en inspecties. Wij bieden douane-opslagdiensten en een complete logistieke en distributieoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten in deze snel evoluerende wereldeconomie. MET ONS KUNT U HET VOLGENDE BEREIKEN: Lage kapitaalsinspanning Gebruik van magazijnen, Creatieve en flexibele oplossingen, Lean en efficiënte workflows. Goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde deskundigen die door ons worden geleverd om aan uw behoeften te voldoen.

  Website Open In New icon
 6. CENTAX PHARMA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Centax Pharma staat bekend om de contractproductie van voedingssupplementen. De expertise als fabrikant van eigen capsules, tabletten en sticks is een garantie voor hoogwaardige producten van constante kwaliteit. Omdat wij in Duitsland gevestigd zijn, kunnen wij snel en flexibel optreden als gespecialiseerde contractfabrikant voor u. Zowel op het gebied van de productie en verpakking van voedingssupplementen als van voeding voor speciale medische doeleinden. Wij kunnen onze knowhow reeds in de ontwerpfase van nieuwe producten inbrengen en, indien u dat wenst, zullen wij u graag adviseren om een formulering van nieuwe producten te vinden die op uw wensen is toegesneden. Wij richten ons op partnerschap en begeleiden u als een open en eerlijke partner vanaf het eerste productidee tot het afgewerkte verpakte product. Onze samenwerking als contractfabrikant is gebaseerd op loyaliteit en vertrouwen, die wij niet alleen uitdragen maar ook beleven.

  Website Open In New icon
 7. TERMINALTRADE LTD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Terminaltrade Ltd werd opgericht in 2016. Het verzorgt het ontwerp van industriële uitrusting voor het verkolen van hout en het produceren van premium kwaliteit houtskool via interne uitrustingen. GECERTIFICEERDE GRONDSTOFFEN – al onze grondstoffen zijn van non-criminele herkomst en geregistreerd in het houtboekhoudsysteem van de staat; Unified State geautomatiseerd informatiesysteem voor houtboekhouding en de Transacties worden eveneens hierin vermeld. VRIJ VAN SCHADELIJKE SUBSTANTIES EN STOF – Wij gebruiken uitsluitend berkenhout voor het maken van houtskool. Tijdens het verbranden van berkenhout komen er geen geuren vrij. HOOGWAARDIGE HOUTSKOOL – alle producten worden door een voorverpakkings-kwaliteitslijn gevoerd. Naast onze verpakkingen met het BBQLOGY merk, kunnen we, naar wens, onze houtskool in kraftzakken met uw merknaam verpakken. In 2019, onderging het bedrijf met succes een audit voor het FSC certificeringssysteem. In 2021, werden we bekroond met de regionale prijs van het Regionale bestuur van Kostroma – Exporteur van het Jaar 2020 binnen onze industrietak.

  Website Open In New icon
 8. NISSHA EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Biologische verpakking, farmaceutica, cosmetica, voeding. Pulp spuitgieten voor biologisch afbreekbare verpakkingen en producten. Volledig composteerbaar en vrij van microplastics.Full-service ontwikkeling en productie.

  Website Open In New icon
 9. BUHL-PAPERFORM GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Buhl-paperform is een van de toonaangevende fabrikanten van op maat gemaakte en ecologisch waardevolle vezelgegoten verpakkingsoplossingen uit gerecycleerd papier.Bij de oprichting van het bedrijf in 1996 was de richting naar technologisch leiderschap al ingezet met de installatie van de eerste FineTec productie-installatie voor vezelverpakkingen in Duitsland.Deze pioniersbeslissing wordt overal beleefd en komt ook tot uiting in de regelmatige bijscholing en kwalificatie van ons gemotiveerde personeelsteam. Verspreid over twee efficiënte productielocaties in Burbach/Siegerland, beschikt het bedrijf momenteel over een productieoppervlakte van ongeveer 5.000 vierkante meter. Met momenteel negen productielijnen en drie postverwerkingsfabrieken zijn wij een van de trendsettende en erkende bedrijven op het gebied van constructieve vezelgegoten verpakkingsoplossingen van gerecycleerd papier. De twee productievestigingen bieden onze klanten een hoge mate van voorzieningszekerheid en flexibiliteit.

  Website Open In New icon
 10. UPA PACK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Passion for Paper - Onze passie voor papier is de hoeksteen van ons succes.UPA PACK GmbH produceert sinds 2009 hoekbeschermers, vlakke profielen, rolrandbeschermers en hulzen van massief karton. Ons hoofddoel is het garanderen van productbescherming, palletveiligheid en de hoogst mogelijke breukbescherming voor onze klanten. Naast ons productassortiment, dat wij voortdurend uitbreiden en verbeteren, vervaardigen wij natuurlijk ook individuele oplossingen voor u. Kwaliteit, snelheid en efficiëntie zijn onze sterke punten. Door de uitstekende samenwerking tussen verkoop en productie bereiken wij een maximale efficiëntie en kunnen wij dus snelle levertijden mogelijk maken. Naast competentie en innovatie ligt onze focus op service. Van het technische klantenadvies tot het afgewerkte individuele product, staan wij persoonlijk aan de zijde van onze klanten. Dankzij de modernste apparatuur en onze jarenlange ervaring als fabrikant kunnen wij innovatieve producten van hoge kwaliteit produceren om aan de hoogste eisen van de klant te voldoen. We kijken ernaar uit u te leren kennen! Uw UPA PACK GmbH team

  Website Open In New icon
Filters

Resultaten voor

Verpakkingen - Import export

Aantal resultaten

27.075 bedrijven