• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verstevigde plastiek - verwerking

Resultaten voor

Verstevigde plastiek - verwerking - Import export

 1. URM - UNIVERSAL RUBBER MANUFACTURING NV

  België

  Verified by europages badge

  Van het ontwerp tot het eind onderdeel, naargelang uw behoeften. URM kan nagenoeg elk product van rubber of synthetisch materiaal vervaardigen. Productie in België en Hongarije: in gietwerk, rubberslangen, extrusie. Van plastic en rubber. Alle kwaliteitssoorten, kleuren en hardheden. Persen tot 1.200 T(1500x1500). Kleine of grote oplagen. Sinds 1946 zijn wij gespecialiseerd in de vervaardiging van gegoten, technische onderdelen van rubber. Deze onderdelen worden in verschillende soorten elastomeer geproduceerd: natuurlijk rubber, SBR, neopreen, nitril, chemisch gewijzigd ethyleenpropyleendieen, hypalon, viton, siliconen, polyurethaan, e.d. Artikelen van neopreen en artikelen van NBR, artikelen van epdm, rubber slangen en bochten, rubber injectie, vormartikelen van neopreen, vormartikelen van kunststoffen, vormartikelen van pp, vormartikelen van pom, vormartikelen van polyurethaan, injectie kunststoffen, rubber profielen en slangen, silicone profielen en slangen, silicone rubber, balgen van epdm en viton, moffen van epdm en viton, rubber epdm balgpakking, productie van vormartikelen van rubber, vormartikelen van gevulkaniseerd rubber, rubber en metaal. Wij leveren onze producten overal ter wereld en uiteraard met de nodige zorg. Neem nu nog direct contact met ons op om uw project te bespreken. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09: 00 - 17: 00 uur

  Alle producten voor "verstevigde plastiek - verwerking"

 2. SC BELFORM PROD SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Belform, een in 1992 opgerichte onderneming, is gespecialiseerd in de productie van acryl badkuipen. Met het huidige personeelsbestand van 35 werknemers en een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 units, heeft Belform een belangrijke plaats op de markt verworven. In 2004, ging Belform over op de productie van acryl badkuipen en werd, na een razendsnelle groei, in 2006 de op twee na grootste badkuipenproducent van Roemenië. Het werd tevens de grootste lokale producent van zitbaden met douche en de op één na grootste producent van hydromassage baden. Belform biedt een uitgebreide reeks producten inclusief eenvoudige badkuipen, zitbaden met douches, hydromassage baden en mini baden. Deze producten zijn uitsluitend vervaardigd van acryl, een materiaal dat een grote opkomst heeft gemaakt op de Roemeense markt en traditionele materialen zoals gietijzer, roestvrij staal en gehard glas ver achter zich laat. Kwaliteit staat bij Belform altijd centraal. Het bedrijf heeft een degelijk kwaliteitsbeheersysteem ingevoerd en leeft dit na. Alle processen en handelingen voldoen aan de ISO 9001 kwaliteitsnormen. Belform streven naar uitmuntendheid strekt tot ver buiten de grenzen, daar het bedrijf zijn distributienetwerk uitgebreid heeft tot landen buiten Roemenië. Onze producten zijn nu verkrijgbaar via onze distributienetwerken in Italië, Moldavië, Rusland, Servië, Zweden, Oekraïne en Irak, waar ze verdeeld worden door één van de grootste groothandelaren van sanitaire artikelen, een samenwerking die dateert van 2011.

 3. HECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 4. GRI MOLD AND PLASTIC CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRI MOLD AND PLASTIC CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, Kunststofproducten voor de meubelindustrie, Kunststofproducten voor de transportindustrie, Kunststofproducten voor elektriciteitsindustrie, Kunststofproducten voor de elektronische industrie, Kunststof spuitgietwerk, spuitgietmatrijzen, kunststof gietvormen, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. AMBROPLAST S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMBROPLAST S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, spuitgietwerk, constructie van gietvormen voor kunststoffen, Verstevigde plastiek - verwerking, tampondruk, en pasvormen. Het is gevestigd in Albairate, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEPOLAM WICHROWSCY SP. J.

  Polen

  We passen de technologie en afmetingen van onze apparaten aan de behoeften van de klant aan.Als een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in kunststofverwerkingstechnologieën vervaardigen wij alle besturings- en elektronische onderdelen met behulp van onze eigen middelen.Onze drooginstallatie en de oven zijn in zijn geheel een Poolse ontwikkeling.Onze apparaten worden gekenmerkt door een gesloten systeem van drogende luchtcirculatie, waardoor 18 keer elektriciteit kan worden verwijderd.Betere controle over het volledige doorstroomproces biedt een zuiniger en tegelijkertijd ecologischer systeem.Onze apparaten hebben extra bescherming tegen oververhitting van de te verwarmen onderdelen in geval van uitval van een van de functionele elementen.Als een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de algehele productie van de apparaten, garanderen wij bovendien een snelle vervanging van gebruikte assemblages.

 2. NERVIA PLASTICS

  België

  PRODUCTIE, VAN PE-KORREL TOT EINDPRODUCT Nervia Plastics is steeds op zoek naar de meest innovatieve, competitieve en ecologische toepassingen voor zijn productieproces : Aankoop van Prime Quality PE in diverse grades; Modern machinepark voor de thermo transformatie van de PE tot fles of Jerrycan, al dan niet ingekleurd; Quality Control tijdens het hele productieproces tot bij het verpakken : lektest, inkleuring, gewicht, wanddiktemeting, BRC-Iop gecertifieerd, verschillende UN keuringen; Opslag en Stockage al dan niet extern; Verzending en Logistiek met trouwe en toegewijde partners.

 3. PLÁSTICOS FERPLAST SL

  Spanje

  Plastiques FERPLAST, een firma die kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring in de vervaardiging, verwerking en behandeling van producten gemaakt van verschillende soorten plastic, biedt haar klanten vandaag de mogelijkheid verschillende soorten projecten te ontwikkelen. Vandaag stellen het vertrouwen dat onze klanten ons schenken, onze ernst en ons professionalisme ons in staat naar verschillende landen te exporteren: Duitsland, Nederland, Italië, Frankrijk en Denemarken.

 4. MACHINETIC

  Oekraïne

  Het bedrijf MACHINETIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, vacuüm thermovorming, warm persen van kunststoffen, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 5. BIASIN SRL

  Italië

  Het bedrijf BIASIN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de transportindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Lonigo, Italië.

 1. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN-HANDEL.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Gieten van rubber - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, Kunststofindustrie - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Schwaigern/stetten, Duitsland.

 2. DEVILLE TPC JIHLAVA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DEVILLE TPC JIHLAVA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, Gieten van kunststof materialen, Kunststofproducten voor de elektronische industrie, Kunststofproducten voor de transportindustrie, Verstevigde plastiek - verwerking, Gieten van kunststof materialen, Kunststofproducten voor de elektronische industrie, en Kunststofproducten voor de transportindustrie. Het is gevestigd in Jihlava, Tsjechische Rep..

 1. JM ORTIGUEIRA REJILLAS DE FIBRA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf JM ORTIGUEIRA REJILLAS DE FIBRA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Vilaboa, Spanje.

 2. CATTINI SRL

  Italië

  Het bedrijf CATTINI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in San Martino In Rio, Italië.

 3. AXXO-DESIGN® GMBH ACRYLGLASVERARBEITUNG

  Duitsland

  Het bedrijf AXXO-DESIGN® GMBH ACRYLGLASVERARBEITUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Korbußen, Duitsland.

 4. HECCO MOLDING

  Portugal

  Het bedrijf HECCO MOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - kunststof, gieten van thermoplastische stoffen, mannequin met vaste maat, en Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 5. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, Gieten van kunststof materialen, Verstevigde plastiek - verwerking, Precisie gietvormen, Gieten van rubber - machines, Gieten van kunststof materialen, Verstevigde plastiek - verwerking, en Precisie gietvormen. Het is gevestigd in Zhangjiagang City, China.

 6. ZETA PLAST 2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZETA PLAST 2 S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Torri Di Quartesolo, Italië.

 7. HURSHIN PLASTICS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HURSHIN PLASTICS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in De Zhou, China.

 8. PIO KUNSTSTOFFE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PIO KUNSTSTOFFE GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Verstevigde plastiek - verwerking, Kunststofproducten voor de industrie, composiete materialen, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 1. HYDROVERN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYDROVERN, is een Multi-Category, en actief in de sector Plastic - producten voor de mechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticindustrie - machines en materiaal, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, Verstevigde plastiek - verwerking, Plasticindustrie - machines en materiaal, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Stourport-On-Severn, Verenigd Koninkrijk.

 2. GRUPPO VIGNATI SRL

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO VIGNATI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, Verstevigde plastiek - verwerking, gietvorm voor afgietsel onder druk, en vervaardigen van mallen voor het vormen van thermoplastisch materiaal. Het is gevestigd in Assago, Italië.

 3. ACCADIPLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf ACCADIPLAST SRL, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Verstevigde plastiek - verwerking, bewerking kunststoffen, persen van kunststoffen, Spuitgieten van rubber en kunststof, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Bassano del Grappa (VI), Italië.

 4. HAZAR PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf HAZAR PLASTIK KALIP SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. LIBERTY PULTRUSIONS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf LIBERTY PULTRUSIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Pittsburgh, Verenigde Staten.

 6. SLAVIA GRATINGS S.R.O

  Slowakije

  Het bedrijf SLAVIA GRATINGS S.R.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, composietpanelen, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Presov, Slowakije.

 7. EC OLIVARUM

  Tunesië

  Het bedrijf EC OLIVARUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 8. AMMON KUNSTSTOFFE

  Duitsland

  Het bedrijf AMMON KUNSTSTOFFE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Engstingen, Duitsland.

 9. POLITERMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POLITERMO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 10. AVE KALIP

  Turkije

  Het bedrijf AVE KALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC deur - venster. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis