• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verstuivers - landbouw

Resultaten voor

Verstuivers - landbouw - Import export

 1. MANTIS ULV SPRÜHGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Industriële toepassingen – onder de productnaam MANTIS-ULV® ontwikkelen we speciale sproeisystemen voor klanten uit verschillende industriesectoren, bijv. voor het aanbrengen van oplosmiddelen in de betonindustrie. Onkruidbestrijding – Ons productgamma MANKAR® biedt de grootste doeltreffendheid bij professioneel gebruik van herbiciden. Het modelaanbod omvat handapparaten, apparaten om te verplaatsen alsmede om te bevestigen en om aan voertuigen te koppelen. Gewasbescherming - ons productassortiment MAFEX® voor de vloeistofbehandeling voor de gewasbescherming alsook voor de toepassing van vloeibare inkuilmiddelen. Producten: Bandsproeisystemen voor smeermiddelen, doseerapparaten, bestelhoeveelheid, microdoseersystemen voor vloeistoffen, microsmeersystemen, sproei-installaties voor oliën en overige vloeistoffen, sproei-installaties voor stofbestrijding, sproeiapparaten, sproeiapparatuur met edelstaalarmatuur, sproeiapparaten voor het opbrengen van oliën en koelsmeerstoffen, industriële sproeisystemen.

 2. KUHN

  Frankrijk

  De groep KUHN biedt een breed assortiment landbouwmachines om aan alle verwachtingen van landbouwprofessionals te kunnen voldoen. Of u nu landbouwer of ondernemer bent, bij ons vindt u het materiaal dat precies aan uw vereisten voldoet: ploegen met 2 tot 12 scharen, machines voor grondbewerking, alsmede een breed assortiment van producten voor het zaaien. Onze lijnzaaimachines en precisiezaaimachines kunnen aan alle zaadtypes worden aangepast. Daarnaast zijn de combizaaimachines een interessante aanvulling op het assortiment. Voor de bemesting garanderen onze meststofverspreiders precisie en een eenvoudige bijstelling en de meststofverspreiders dragen bij aan een optimaal beheer van de organische stoffen. Onze zeer beroemd merk voor hooioogstwerktuigen, met meer dan 33 maaimachinemodellen, omvat alle nodige machines voor de oogst van voedergewassen. Onze machines en materialen voor de veeteelt en groenonderhoud zullen geschikt zijn voor de meest veeleisende vakmensen.

 3. LECHLER AGRICULTURE

  Frankrijk

  Lechler ontwerpt, vervaardigt en commercialiseert sproeikoppen voor de landbouw. Het R&D team van Lechler heeft de markt van de anti-lek sproeikop ontwikkeld en geopend, waardoor haar namsbekendheid en haar groei in Europa zich heeft kunnen ontwikkelen. Onze producten zijn beschikbaar bij alle dealers van landbouwmachines en in alle verkoopplaatsen van losse onderdelen voor de landbouw.

 4. TEXTRA

  België

  Heeft u een fijne mist of juist een zware regen nodig ? Zijn zeer kleine druppels gewenst om een uniform poedervormig product te maken of een juiste mix van druppelgroottes ? Als u een groot oppervlak licht wil benevelen of als u staal van de walshuid wilt ontdoen... de sproeiers van Textra maken het u mogelijk.Textra is gespecialiseerd in het oplossen van uw sproeiproblemen.

 5. COMET S.P.A.

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AXEB

  Spanje

 2. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenië

 3. TIMSPRAYER

  Turkije

 4. PRAPOPOULOS

  Griekenland

 5. ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON

  Spanje

 1. MISTEC INC. GERMANY

  Duitsland

 2. HARDI-EVRARD

  Frankrijk

 1. GENIN AGRICOLE

  België

 2. VUAZ AGRO

  Rusland

 3. BADILLI FOR AGRICULTURAL SPRAYERS

  Turkije

 4. POLIDAS POLYETHYLENE PRODUCTS OF CHEMICAL INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

 5. MGF SRL

  Italië

 6. MERTSAN PUMPS

  Turkije

 7. AGRALTEC TECNOLOGÍA S.L.

  Spanje

 8. GREEN FARM EQUIPMENT

  Tunesië

 1. SPRAY TRAC SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. NEDIMLER ZIRAAT

  Turkije

 3. ÜNSALTARIM

  Turkije

 4. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

  Turkije

 5. DIIMOTION

  Frankrijk

 6. JOSKIN

  België

 7. PROTECT CONFECÇÕES LTDA EPP

  Brazilië

 8. ALS CONTRACT SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. MOSH AGRICULTURAL

  Turkije

 10. ONALLAR TARIM ALETLERI GIDA NAKLIYE TICARET VE SANAYI LTD STI

  Turkije