• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vertragingskasten

Resultaten voor

Vertragingskasten - Import export

 1. ROSSI SPA

  Italië

  De onderneming is opgericht in 1953 en houdt zich bezig met de serieproductie van reductoren en motorreductoren, wormwielreductoren, coaxiale, parallelle en achthoekige, epicycloïdale, pendulaire, hoekoverbrengende reductoren, gelijkstroom motorreductoren, wisselrichters, servomotoren en servomotorreductoren, normale en zelfremmende motoren. De onderneming was de eerste in Italië en de tweede in Europa die in 1992 in overeenstemming met de ISO 9001 norm werd gecertificeerd. Ons verkoopsysteem is directe verkoop, via de hoofdvestiging en via de dochterondernemingen in het buitenland.

 2. MICRO - MOTORS SRL

  Italië

  Micro Motors ontwerpt en produceert kleine reductiemotoren, waaronder ook epicycloïdale reductiemotoren met een hoog vermogen. Het technisch, productie-, administratief en commercieel personeel is georganiseerd volgens de modernste en meest flexibele managementtechnieken. Klanttevredenheid is het belangrijkste doel dat moet worden nagestreefd door het constant handhaven van hoge kwaliteitsnormen, ondersteuning van de klant, prijsbeheersing en mogelijkheid om kleine aanpassingen te maken.

 3. YEH DER ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  YEH DER ENTERPRISE CO., LTD is een professionele ODM/OEM fabrikant van tandwielaandrijvingen, zoals tandwielen, versnellingsbakken, tandwielpompen, enz. Naargelang uw behoeften, verzorgen wij alle processen onder hetzelfde dak, van het ontwerp via de Moldflow analyse, tot de vervaardiging van mallen, prototypes, spuitgieten, assemblage en verpakking. Elk proces wordt nauwkeurig onderzocht en gecontroleerd om de kwaliteit van onze producten te garanderen. YEH DER is IS0 9001: 2008 gecertificeerd.

 4. OPTIMA DRIVE COMPONENTS

  Turkije

  Het bedrijf OPTIMA DRIVE COMPONENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. BCSA GEAR

  Frankrijk

  Het bedrijf BCSA GEAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Versnellingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, Snelheidsvariatoren en -reductoren, Turboversnellingskast, Vertragingskasten, industriële vertragers, en Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is gevestigd in Vaulx-En-Velin, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TM2A SOLUÇÕES E COMPONENTES INDUSTRIAS

  Portugal

  Het bedrijf TM2A SOLUÇÕES E COMPONENTES INDUSTRIAS, is een Distributeur, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische motoren, en Frequentieregelaars. Het is gevestigd in São Julião Do Tojal, Portugal.

 2. APEX DYNAMICS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf APEX DYNAMICS FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische overbrengingsorganen, en coaxiale reductors. Het is gevestigd in Bièvres, Frankrijk.

 3. SAHAE MACHINERY CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf SAHAE MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingsinrichtingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, Vertragingskasten, Tandwieldrijfwerken, Vertragingskasten, motoren met tandwieldrijfwerk, en lier. Het is gevestigd in KYUNGNAM, Zuid Korea.

 4. SM-CYCLO FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SM-CYCLO FRANCE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, Vertragingskasten, reductiemiddelen, en hydraulische aandrijving. Het is gevestigd in Serris, Frankrijk.

 5. CMD GEARS

  Frankrijk

  Het bedrijf CMD GEARS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van tandwieloverbrengingen. Het is gevestigd in Cambrai, Frankrijk.

 1. OMME GEARS SAS

  Italië

  Het bedrijf OMME GEARS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisie reductoren, fabricage van tandwieloverbrengingen, en cadcam-ontwerp. Het is gevestigd in Falconara Marittima, Italië.

 2. MOTOVARIO SA

  Frankrijk

  Het bedrijf MOTOVARIO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, Reductiemotoren, Vertragingskasten, Reductiemotoren, variatoren, en motorvariatoren. Het is gevestigd in Genas, Frankrijk.

 1. WITTENSTEIN

  Frankrijk

  Het bedrijf WITTENSTEIN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, Vertragingskasten, en tandheugels. Het is gevestigd in Eaubonne, Frankrijk.

 2. POWER TRANSMISSION EUROPE SA

  Zwitserland

  Het bedrijf POWER TRANSMISSION EUROPE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Versnellingskasten, tandwieldrijfwerken, en Versnellingskasten. Het is gevestigd in Lugano, Zwitserland.

 3. SUCCKEY INDUSTRIAL MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUCCKEY INDUSTRIAL MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is gevestigd in Wenzhou City,zhejiang Province,china, China.

 4. INSED GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf INSED GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukregelaars, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, Stromingsmeters, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - temperatuur, Drukregelaars, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, Stromingsmeters, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - temperatuur. Het is gevestigd in Filderstadt, Duitsland.

 5. RIDUTTORI ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf RIDUTTORI ITALIA SRL, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, orthogonale reductoren, epicyclische reductoren, Vertragingskasten, en speciale reductoren. Het is gevestigd in Schio (Vi), Italië.

 6. MBI-TEC ITALIA

  Italië

  Het bedrijf MBI-TEC ITALIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is gevestigd in Faedis, Italië.

 7. ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, extrusie van kunststoffen, Vertragingskasten, en speciale reductoren. Het is gevestigd in Lendinara, Italië.

 8. A. LOVATO & C. SAS

  Italië

  Het bedrijf A. LOVATO & C. SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Elektromotoren - gelijkstroom. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, wormoverbrengingen, coaxiale reductors, orthogonale reductoren, en Vertragingskasten. Het is gevestigd in Creazzo, Italië.

 1. WITTENSTEIN SPA

  Italië

  Het bedrijf WITTENSTEIN SPA, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, servomotoren, Vertragingskasten, en brushless motoren. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni (Mi), Italië.

 2. TERCESA,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TERCESA,S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. PIEMME S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PIEMME S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, elektrische motoren, en Vertragingskasten. Het is gevestigd in Usmate Velate, Italië.

 4. SZELPO AUTOCONTROL SYSTEMS KFT

  Hongarije

  Het bedrijf SZELPO AUTOCONTROL SYSTEMS KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - snelheid. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, Snelheidsvariatoren en -reductoren, Vertragingskasten, en Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is gevestigd in Szekesfehervar, Hongarije.

 5. SHANGHAI GREAT WALL REDUCER CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI GREAT WALL REDUCER CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 6. SEGOR INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf SEGOR INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reductiemotoren, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Reductiemotoren, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Beurey Sur Saulx, Frankrijk.

 7. REGGIANA RIDUTTORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REGGIANA RIDUTTORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, metalen katrollen, en Vertragingskasten. Het is gevestigd in San Polo D'enza, Italië.

 8. TRANSTECNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TRANSTECNO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, Vertragingskasten, Elektromotoren en onderdelen, en Vertragingskasten. Het is gevestigd in Anzola Dell'emilia, Italië.

 9. GALAXY THERMOPLAST PVT. LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf GALAXY THERMOPLAST PVT. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertragingskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdichtingen. Het is gevestigd in Tx, Verenigde Staten.

 10. TRAMEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TRAMEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertragingskasten, en Vertragingskasten. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis