• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verzegelingen - verpakking volgens specificatie

Resultaten voor

Verzegelingen - verpakking volgens specificatie - Import export

 1. IRIS PACK

  Polen

  Verified by europages badge

  De kernactiviteit van ons bedrijf bestaat uit de productie en de verdeling van folieproducten en folie handschoenen. Ons productassortiment omvat foliezakken gemaakt van hoogwaardig regranulaat, folie handschoenen gemaakt van HDPE. Wij bieden scherpe prijzen en permanente samenwerking, tijdige leveringen en professionele service. Onze producten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, groen, wit, rood, geel, oranje, bruin, zilverkleurig, kleurloos en talloze overige op aanvraag van de klant. Als een fabrikant van vuilniszakken en folieverpakkingen, zetten wij ons volledig in om u producten van topkwaliteit te bieden. Om een maximum aan comfort en veiligheid te garanderen, kunnen onze handschoenen uitgerust worden met ophanggaten, de zakken met hengsels of een print in kleur om het type gescheiden materiaal aan te duiden. Technologie en uitrustingen stellen ons in staat om aan zelfs de meest ongewoonlijke bestellingen te voldoen 2. zakken, LDPE zakken, vuilniszakken, vuilniszakken, afvalzakken, zakken met hengsels, folie handschoenen, handschoenen met lus, HDPE handschoenen en veiligheidshandschoenen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 2. P.P.& C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf P.P.& C. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. DEJOIE

  Frankrijk

  Dejoie is een van de Franse marktleiders op het gebied van de vervaardiging en distributie van veiligheidsverzegelingen. Het assortiment bestaat uit indicatieve verzegelingen, security verzegelingen en high security verzegelingen. Custom made veiligheidsverzegelingen van lood, plastic en metaal. Dejoie biedt producten die voldoen aan uw behoeften op het gebied van veiligheid en traceerbaarheid binnen uw logistiek systeem. De verzegelingen kunnen van een eigen logo, streepjescode en verklikkers van fraude worden voorzien. Onze producten voldoen aan de ISO PAS 17712 norm: 2010 CTPAT. Dejoie, aluminiumgieterij die gebruik maakt van de technologie van het coquillegieten, gebaseerd op zwaartekracht. Gietwerk van artikelen en gereedschap van aluminium. Ontwerp, prototypes en serieproductie. Als aluminiumlegeringen worden gebruikt AlSi12 en AlSi7Mg0.6. Beheersing van de processen voor het maken van modellen, prototypes en digitale simulaties. Vervaardiging en assemblage van kleinere gehelen van aluminium, oppervlaktebehandeling en afwerking met elektrostatische vloeibare lak.

 4. ALLIED SEALS EUROPE

  Luxemburg

  Wij bieden een compleet assortiment beveiligingszegels goedgekeurd door de douane en in overeenstemming met de internationale normen. Allied Seals Europe besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten en diensten om de beste oplossingen te bieden voor de beveiliging tegen diefstal en fraude. De afdeling FLYNTHER van Allied Seals Europe is gespecialiseerd in de levering van verpakkingsmateriaal voor medisch afval, zoals bakken voor injectienaalden of vaten voor verpleegafval.

 5. HOEFON SECURITY SEALS

  Nederland

  Welkom bij Hoefon Security Seals, uw specialist in verzegelingen. Ons doel is klant specifieke verzegelingsoplossingen aan iedere klant te bieden. Het productgamma omvat onder andere containerverzegelingen, kabelverzegelingen, plastic verzegelingen en sloten. Deze klant specifieke oplossingen kunnen we in eigen beheer laten produceren in onze fabriek in China. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit wereldwijd leveren tegen concurrerende prijzen. We kunnen de zegels wereldwijd verzenden en voorzien van uw logo met unieke nummering. Bent u op zoek naar een fabrikant van indicatieve verzegeling of CTPAT high security seal? Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNISTO S.A

  Frankrijk

  Unisto, gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van veiligheidszegels en controlezegels, biedt complete en gepersonaliseerde oplossingen die afgestemd zijn op de behoeften van de gebruikers: plastic en metalen veiligheidszegels met vaste of verstelbare lengte, elektronische zegels.

 2. PRECINTOS Y ETIQUETAS

  Spanje

  Wij beschikken over distributeurs, vertegenwoordigers en werknemers in vrijwel alle provincies van het land, wat ons in staat stelt onze klanten alle nodige bijstand en service te leveren. Wij stellen een breed aanbod hoogwaardige oplossingen tot uw beschikking voor het etiketteren, de verpakking en de omverpakking van hoogwaardige producten en garanderen de beste merken voor het bedrukken van etiketten, rotatiesystemen, verpakkingsmachines, etiketteermachines, bottelmachines, enz.

 3. METAGAM

  België

  Metagam is gespecialiseerd dierenidentificatie producten. Metagam biedt een volledig gamma van oormerken voor alle soorten dieren, vleugel-en been-tags voor pluimvee, korte en lange termijn ID-oplossingen voor het dier en vleeshandel. Daarnaast biedt de firma ook verzegelingen en etiketten voor finance-, transport-, medische-, en veiligheidindustrie.

 4. URMAK PACKAGING

  Turkije

  Het bedrijf URMAK PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelingen - verpakking volgens specificatie, bandijzeromlegmachines, vervaardiging van gespen, en Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Kemalpasa / Izmir, Turkije.

 5. LERAT SPRL

  België

  Het bedrijf LERAT SPRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looddraad, lood, Looddraad, veiligheidszegel, en beveiligingszegels. Het is gevestigd in Uccle, België.

 1. INSTALACIONES GATE S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INSTALACIONES GATE S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 2. MEGA FORTRIS DENMARK

  Denemarken

  Het bedrijf MEGA FORTRIS DENMARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Espergaerde, Denemarken.

 1. HPC SEKURE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HPC SEKURE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Wessling, Duitsland.

 2. ECI CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf ECI CONCEPT, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzegelingen - verpakking volgens specificatie, Verzegelingen - verpakking volgens specificatie, verpakking in zakjes, en bundelmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Iffendic, Frankrijk.

 3. SCELLÉS DE SÉCURITÉ MEGA FORTRIS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCELLÉS DE SÉCURITÉ MEGA FORTRIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidszegel. Het is gevestigd in Lille, Frankrijk.

 4. SIGILLI DI SICUREZZA ON LINE

  Italië

  Het bedrijf SIGILLI DI SICUREZZA ON LINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Latina, Italië.

 5. GLOBAL POST SECURITY SOLUTIONS

  Spanje

  Het bedrijf GLOBAL POST SECURITY SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren zekeringen voor verpakking. Het is gevestigd in Sant Quirze Del Valles, Spanje.

 6. WYMAC DEVELOPMENTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WYMAC DEVELOPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegloeid ijzerdraad, en roestvrij stalen draad. Het is gevestigd in Bridgend, Verenigd Koninkrijk.

 7. EBSSO

  Frankrijk

  Het bedrijf EBSSO, is een Distributeur, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidszegel. Het is gevestigd in Ustaritz, Frankrijk.

 8. CEGEDIS ABO COSMETIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf CEGEDIS ABO COSMETIQUES, is een Multi-Category, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking van parfums en eau de toilette. Het is gevestigd in Gellainville, Frankrijk.

 1. ELLIOTT ABSORBENTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ELLIOTT ABSORBENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakking landbouw- en voeding, en verpakking van levensmiddelen. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 2. SIGILTECH SRL

  Italië

  Het bedrijf SIGILTECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidszegel. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. ETIGO

  Frankrijk

  Het bedrijf ETIGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevestigingen. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 4. SEALS COMPANY

  Frankrijk

  Het bedrijf SEALS COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Croissy Beaubourg, Frankrijk.

 5. SUGHERIFICIO NUOVA ITALCORK SRL.

  Italië

  Het bedrijf SUGHERIFICIO NUOVA ITALCORK SRL., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor oenologie, thermo-akoestische isolatie voor de bouw, en accessoires van kurk voor schoenen. Het is gevestigd in Ponte Buggianese, Italië.

 6. CANGZHOU ZHENHUA PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

  Duitsland

  Het bedrijf CANGZHOU ZHENHUA PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. SAGELAR EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAGELAR EQUIPEMENTS, is een Multi-Category, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Peronne En Melantois, Frankrijk.

 8. QINGDAO HAOHUAYU INTERNATIONAL TRADING CO., LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO HAOHUAYU INTERNATIONAL TRADING CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren flux voor laswerk. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 9. HUAHAI PHONE-BARRIER FACTORY

  China

  Het bedrijf HUAHAI PHONE-BARRIER FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 10. CTP-CHEMISCH TECHNISCHE PRODUKTIONS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CTP-CHEMISCH TECHNISCHE PRODUKTIONS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas - industrieel, Verzegelingen - verpakking volgens specificatie, Glas - industrieel, en Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Leutenberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor