• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verzekeringen

Resultaten voor

Verzekeringen - Import export

 1. LES FINANCIERS

  Frankrijk

  Welkom bij Les Financiers, uw vertrouwde partner gespecialiseerd in de financiële sector. Wij zijn er om u te ondersteunen in uw zoektocht naar nieuwe medewerkers voor de banken-, verzekeringen-, fintech- en datasector. Ons doel is om de knowhow, ervaring en ethiek van onze kandidaten te benadrukken. We zijn trots op onze profielen van experten die uitermate gespecialiseerd zijn in hun vakgebied om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. We geloven in de kracht van diversiteit, want dat is waar innovatieve ideeën en uitzonderlijke oplossingen ontstaan. Door het uiten van verschillen aan te moedigen, creëren we een dynamische omgeving waarin iedereen waarde kan toevoegen. Wat ons onderscheidt zijn onze tastbare resultaten, die een positieve impact hebben op het leven van onze werknemers. We leveren niet alleen kwaliteitsprofielen; we zetten ons in voor een praktische en positieve ervaring voor alle betrokkenen. We zijn ervan overtuigd dat een succesvolle werving en selectie bijdraagt aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van alle betrokkenen. We geloven in authenticiteit. Daarom hebben we leiderschapsprogramma's geïntroduceerd om onze mensen te inspireren trouw te zijn aan zichzelf terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen en hun potentieel koesteren.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italië

  Bericolaplast S.p.A. is een van Europa's belangrijkste producenten van eendelige zittingen door middel van kunststofgieten sinds 1974. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van sportfaciliteiten en is sinds 2006 officieel leverancier van de FIFA, met deelname aan het WK, het EK en de Africa Cup of Nations. Naast sportfaciliteiten levert het bedrijf ook zitplaatsen voor faciliteiten zoals theaters, scholen, congressen, arena's, sporthallen, dorpen en historische gebieden.

 3. S.A.F. ASSICURAZIONI

  Italië

  Het bedrijf S.A.F. ASSICURAZIONI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verzekeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzekeringsadvies, all-riskverzekering voor auto's, verzekering, en advies verzekering. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 4. AGENZIA SAN MARCO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGENZIA SAN MARCO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzekeringen, revisie van motoren, revisie race-auto's, Verzekeringen, en revisie wijzigingen. Het is gevestigd in Siena, Italië.

 5. RENTEN-KOMPETENZCENTER

  Duitsland

  Het bedrijf RENTEN-KOMPETENZCENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzekeringen. Het is gevestigd in Marktredwitz, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. G.M. ASSICURAZIONI S.R.L.

  Italië

  G.M. Assicurazioni srl is een belangrijke verzekeringsmaatschappij aanwezig op het territorium met hoofdkantoor in Brescia en bijkantoren (subfilialen) op het territorium van verschillende provincies, gespecialiseerd in het definiëren en beheren van overeenkomsten met overheidsinstanties, bedrijven en affinity groups. G.M. Assicurazioni srl beschikt tevens over zeer professionele adviseurs op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij bieden onze klanten adviesdiensten aan op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Bovendien helpen wij onze klanten om inzicht te krijgen in hun behoeften door middel van gestructureerde analyses, uitgevoerd met behulp van de modernste enquête-instrumenten. De agenten zijn Mirella Gelmi, ingeschreven bij de RUI onder nummer A000056797, en Carlo Mecca, ingeschreven bij de RUI onder nummer A000059379

 2. ALL FINANCE GROUP

  Nederland

  AFG-Group is dé adviseur voor uw hypotheek en verzekeringen in de omgeving Hoofddorp, Haarlem en Nieuw-Vennep.AFG is een veelzijdig assurantiekantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer van hypotheken, verzekeringen en financieringen Middels onze unieke werkwijze stellen wij u als particuliere- en/of zakelijke klant graag tevreden. Dit is mede een verdienste van onze onafhankelijke en volledige adviezen.HypotheekadviesBent u op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in de regio Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep? Dan bent u bij AFG aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen uw adviseur bij het afsluiten van een hypotheek, maar begeleiden u hierbij van A to Z. Kijk voor alle mogelijkheden waaronder ook hypotheekadvies via de webcam op onze pagina over hypotheken.Advies over uw verzekeringenBent u op zoek naar advies over uw lopende verzekeringen, of wilt u een nieuwe verzekering afsluiten? Onze verzekeringsadviseur voorziet particulieren en bedrijven in de regio Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep van persoonlijk advies over alle soorten verzekeringen, dus ook voor uw bedrijfsverzekering. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie, want iedere situatie en iedere verzekering is anders. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, direct een verzekering afsluiten of liever afspraak maken met onze verzekeringsadviseur? Klik dan hier en bekijk de mogelijkheden.FinancieringEen persoonlijke lening of financiering is een vast bedrag dat u direct op uw rekening

 3. CASER EXCLUSIEVE VERZEKERINGSAGENT

  Spanje

  Wij bieden een breed scala aan verzekeringsoplossingen voor expats met zeer aantrekkelijke voorwaarden voor heel Spanje met Caser Seguros, een van de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen in Spanje. Onze ervaring van meer dan 25 jaar in de verzekerings- en vastgoedsector is uw garantie voor een professionele service voor al uw verzekeringsbehoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uw auto- en motorverzekering, opstalverzekering, ziektekosten- en tandartsverzekering, bedrijfsverzekering, gemeenschap van eigenaren verzekering, levensverzekering, huisdierenverzekering, burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (bijvoorbeeld voor bedrijven, vakantieverhuur of elektrische scooters), reisverzekering en nog veel meer. Wij spreken Spaans, Engels, Nederlands, Frans, Duits en Hongaars.

 4. AMAZON INSURANCE

  België

  Amazon Insurance is een agent van verzekeraar Baloise Insurance. Al 25 jaar zijn we de vaste verzekeringspartner van premium automerken en leasingmaatschappijen. Onze oplossingen op maat staan garant voor een sterke klantenbinding. Dankzij onze autoverzekeringen genieten de klanten van onze partners een optimale bescherming voor bestuurder, passagiers en voertuig. Met onze oplossingen kunnen ze op één en dezelfde plaats terecht voor de aankoop, het onderhoud, de herstelling en de bescherming van het voertuig. Daarenboven bieden onze verzekeringsproducten en -diensten onze partners cross en upsell mogelijkheden.

 5. DEPREMIEVERGELIJKER.NL

  Nederland

  Depremievergelijker.nl vergelijkt en beheert particuliere verzekeringen bedrijfsverzekeringen. Het is het kenniscentrum over verzekeren en verzekeringen. Er is een grote polisvoorwaardenbank opgenomen van meer dan 50 verzekeraars, wetteksten, artikelen met uitleg over verschillende verzekeringsvormen, formulieren, rekenmodules enzovoorts. Depremievergelijker.nl is geen eigendom van een verzekeraar en kan daarom volstrekt onafhankelijk adviseren over uw verzekeringen en het beheer daarvan. Er wordt uitsluitend samengewerkt met First Class AAA-verzekeraars. De schadeafhandeling regelt Depremievergelijker.nl zelf, samen met gevolmachtigde verzekeraars. Het blijkt, dat dit de snelheid ten goede komt. De eigenaar is Kees van den Berg, met meer dan 25 jaar ervaring is het adviesvak. Samen met u naar een optimale oplossing voor de lange termijn. "Ik heb hier op kantoor nauwelijks verloop" zo stelt Kees. En daar ben ik trots op. Het is duidelijk dat een goede en snelle dienstverlening, in goed vertrouwen, het nog altijd wint. Mensen voelen zich geborgen en weten wat ze van mij kunnen verwachten. Of het nu om een autoverzekering gaat of het verzorgen van de dekkingen voor de loodgieter of een transportbedrijf.

 1. GOENS

  België

  Gemoedsrust vindt u in een goed verzekeringspakket. Goens Verzekeringsburo is uw verzekeringskantoor voor eerstelijnsadvies. Dagelijks staan we voor onze klanten klaar om samen op zoek te gaan naar de verzekeringen die bij u passen. Autoverzekering, familiale verzekering, hospitalisatieverzekering, zorgverzekering, woningverzekering, groepsverzekeringen, schadeverzekering, pensioentoezegging, enz. Voor uw rust gaan wij ver, zowel voor particulier als professioneel. Verandert uw gezinssituatie, u gaat alleen wonen, de wetgeving wijzigt of polisvoorwaarden veranderen? In alle gevallen blijft Goens Verzekeringsburo uw dossier opvolgen en geven we advies op maat. Op deze manier houden we uw verzekeringspakket up-to-date. Risico's horen bij het leven, maar ze hoeven uw leven echter niet te bepalen. Goed verzekert zijn is dus een must en daarbij helpen onze verzekeringsspecialisten u graag verder. Ook bij een schadegeval kan u op ons rekenen en rekenen op een vlotte service.

 2. ZANDSTRA FINANCIEEL ADVIES

  Nederland

  Een vertrouwd adres in Hengelo in de omgeving van het Twentekanaal. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Wij werken met name in de regio Twente, maar zijn ook bereikbaar voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en uw tevredenheid staat bij ons voor op.nze werkwijze is samen met u een goede inventarisatie te maken van uw financiële situatie. Samen met u bespreken wij welke zaken noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen.

 1. BEUKEN'ESSERS

  Nederland

  In een financieel snel veranderende wereld vormt beuken’essers een vertrouwd en helder baken voor advies en bemiddeling op alle financiële gebieden. Dit houdt in dat we: Financiële risico’s in kaart brengen en bedrijven en particulieren ontzorgen op het gebied van financieringen, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij een objectief beeld vormen wat banken, verzekeraars en pensioenfondsen te bieden hebben. Deze ingewikkelde materie koppelen we aan uw wensen en behoeften en zorgen dat u een goed te begrijpen transparant advies krijgt. En dit alles tegen beheersbare kosten, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn en geen grote risico’s lopen. Of het nu gaat om een complexe schade of het rond krijgen van een verantwoorde financiering. Beuken’essers is daarom dé specialist op het gebied van risicobeheer. Kortom: u kunt genieten in zekerheid! Onze grootste troef en de sleutel tot ons succes zijn onze mensen. Wij geloven dat ieder van ons behoefte heeft aan een gevoel van waardigheid, trots en voldoening in wat we doen. Omdat het voldoen aan de wensen van onze klanten afhangt van onze gezamenlijke inspanningen, zijn we het meest effectief wanneer we samenwerken met respect voor elkaars bijdrage en elkaars belangen.

 2. EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

  Nederland

  EKELMANS FINANCIEEL ADVIES Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer in Oost Nederland. Ons uitgangspunt is om met onze klanten een relatie voor de lange termijn aan te gaan. Op deze manier kunnen we u op ieder moment in uw leven ondersteunen en zorgen dat u financieel ontzorgd wordt. Eén aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Wij voorzien u graag van onafhankelijk advies. Bij ons staat u centraal. HEEFT U ADVIES NODIG? Wij kunnen u adviseren op het gebied van: - Hypotheken- Pensioenen voor de ondernemer en de particulier- Financiële planning- Echtscheidingen- Ontslagvergoedingen- Overlijden- Particuliere en zakelijke verzekeringen FINANCIEEL PLANNER U krijgt advies van een financieel planner. De hoge kwaliteitseisen van een financieel planner hebben betrekking op zowel de vakinhoudelijke kennis, als op gedrag en aanspreekbaarheid. Een financieel planner onderscheidt zich van andere financieel adviseurs door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken. Binnen onze branche is er geen hogere onderscheiding. Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren. Als consument bent u verzekerd van hoogwaardig advies. WAT DOEN WE VOOR U. Samen met u zorgen we ervoor dat u: - De beste hypotheek heeft tegen de laagste maandlasten- Een op maat gesneden pensioenadvies onvangt- D

 3. FIFI FINANCE NL

  Duitsland

  Met FiFi Finance willen we de beste financiële vergelijkingswebsite bouwen, die mensen helpt om vooruit te komen in hun leven, waar dan ook. We doen dit door kwaliteitsinfo te publiceren over financiële producten, zowel voor consumenten als zakelijk. We willen mensen helpen met het beantwoorden van deze vragen: welke lening, belegging, bankrekening moet ik nemen of opzeggen, en waarom? Welk probleem wil FiFi oplossen? "Het Internet was uiteindelijke niet ontworpen om ons te geven wat we nodig hebben. In plaats daarvan geeft het ons wat we willen." (Mark Manson, Everything is F*cked (een boek over hoop)). We willen dat FiFi meer gaat over wat we nodig hebben dan wat we willen. Als iemand wil weten "hoe je online geld kunt verdienen", leggen we de nadruk op mogelijkheden die een positief verschil kunnen maken in iemands leven. Day-traden met aandelen, forex of crypto of online poker zijn op de lange termijn geen goede manieren om vooruit te komen in je leven. We denken dat deze snelle, "makkelijke" manieren stress toevoegen en geen waarde. We willen laten zien dat er goede manieren zijn om waarde toe te voegen, simpele dingen zoals artikelen schrijven via Upwork of Fiverr, een nieuwe vaardigheid leren, een website beginnen, als ZZP’er starten, enzovoorts.

 4. TORIS

  België

  Jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Verzekeringen en beleggingen voor uw comfort. TORIS,  ‘Je deur naar veiligheid en bescherming’ is onze missie. Vandaag bedienen we meer dan 5.500 klanten, die zowel particulieren,  zelfstandigen als ondernemingen zijn.  Ze doen een beroep op meer dan 100 jaar ervaring in ons team, onze  onafhankelijkheid in de keuze van verzekeringsmaatschappijen en uiteraard onze klantenservice. Met klantvriendelijkheid,  eerlijkheid en duidelijkheid als kernwaarden beheren we op een actieve manier het verzekeringspakket van deze duizenden tevreden klanten. Een overzicht van de verzekeringen waarin wij gespecialiseerd zijn: * aansprakelijkheidsverzekering * autoverzekering * cyberverzekering * familiale verzekering * fietsverzekering * verzekering gewaarborgd inkomen * hospitalisatieverzekering * levensverzekering * pensioenverzekering * rechtsbijstandsverzekering * reisverzekering * schuldsaldoverzekering * uitvaartverzekering * woningverzekering

 5. CLB GROUP

  België

  CLB Group is een dienstengroep die het beheer van uw onderneming gevoelig verbetert. In de loop der jaren heeft dit bedrijf, gegroeid uit een Alkense tweemanszaak, een bestand van meer dan 5000 klanten opgebouwd. U kunt er terecht voor loonbeheer, consulting, verzekeringen, ICT & hosting, externe preventie en – sinds kort – medische controle & advies. CLB hecht veel belang aan een persoonlijk contact met de klant. Daarom is deze dynamische groep een uitstekende keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen. CLB ging in 1989 van start. De drie letters stonden oorspronkelijk voor Centrum voor LoonBeheer. Vanaf het prille begin heeft CLB een gestage groei gekend, waarbij de activiteiten en het aantal medewerkers almaar uitbreidden.

 6. AUTO VERZEKERING VERGELIJKEN

  Nederland

  Autoverzekering vergelijken, vindt snel een voordelige verzekering voor je auto. Met enkele gegevens zie je al snel een overzicht van premies voor je auto verzekering. De voordeligste premies staan bovenaan. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit verzekeraars. Je kunt de verzekering direct afsluiten en verzekerd de weg op. Ben je eenmaal via ons verzekerd dan controleren wij bij iedere wijziging opnieuw of je nog steeds bij de voordeligste verzekering zit. Je hoeft dus zelf niet meer te zoeken en uren lang premies te vergelijken. Wij verlenen je graag service voor de langere termijn. Voor onze service betaal je geen extra kosten, sterker nog, je krijg bij je verzekering Gratis Verhaalservice voor materiële schade en zelfs voor letselschade. Wil je echt voordelig uit zijn, laat ons dan jouw totale verzekeringspakket vergelijken. Wij kunnen gebruik maken van verschillende verzekeringsmaatschappijen, pakketkortingen en andere kortingsregelingen. Op die manier kunnen wij jouw het beste en goedkoopste verzekeringspakket aanbieden.

 7. TULPENFONDS

  Nederland

  Iedere zelfstandige in Nederland verdient een solide vangnet. Daar bedoelen wij mee: één die bij jou past, je daadwerkelijk opvangt als je uitvalt en die je zonder gedoe en kleine lettertjes kunt regelen. Bekijk hieronder één van de Tulpenfonds vangnetten. Kort samengevat: Kunnen blijven werken is voor jou als zelfstandige essentieel. Voorkomen is dan beter dan uitvallen. Daarom is er de Tulpenfonds Gezondheidscoach. Dat is voor jou: Een onafhankelijk specialist, met veel ervaring in het begeleiden van zelfstandigen op het gebied van gezondheid en uitval; Een vast aanspreekpunt en ongelimiteerd contact wanneer jij dat wilt; Een halfjaarlijkse gezondheidscheck (geheel vrijblijvend); Begeleiding (bij bijvoorbeeld ziekte) en een eventuele doorverwijzing naar andere hulpverleners, zodat je weer verantwoord aan het werk kunt; Iedere 6 weken gezondheidstips.

 8. GEYTENBEEK CLEAR BENEFITS

  Nederland

  Geytenbeek Clear Benefits adviseert bedrijven en ondernemers op het gebied van risicomanagement, pensioen-, verzuim-, arbeidsongeschikhtheidsverzekeringen en overige bedrijfsverzekeringen. Dat doen we al sinds 1958. Onze kernwaarden zijn PRPR; Persoonlijheid, Respect, Professioneel en Relatiegericht. Dat is waar we voor staan. Daarnaast bieden we een financiele coaching voor management- en directieden. Ook zorgen we voor hun particuliere verzekeringen. Kijk eens verder op onze website.

 1. BROEX

  België

  BROEX is een onafhankelijk expertisebureau dat reeds meer dan 30 jaar actief is als vennootschap voor verzekeringsmakelaars, verzekeringsmaatschappijen, professionele en particuliere schadelijders...

 2. GARAGE MEES

  België

  Onze garage, ontstaan in 1964 en gelegen in de regio Brussel-Leuven-Overijse, is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van de merken Volkswagen en de Bedrijfsvoertuigen Volkswagen voor bedrijven en particulieren. Ons 4-talig team staat steeds ter beschikking om u te informeren over onze nieuwe modellen, tweedehands voertuigen via "My-Way" en u bij te staan met een kwaliteitsvolle naverkoop die voldoet aan alle kwalitatieve criteria.

 3. MEEUS

  België

  Het Verzekeringskantoor met extra aandacht voor U Inkoopkracht Meeùs is een kantoor met een 40-tal medewerkers. Meeùs is dan ook een belangrijke onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor alle verzekeraars. Dit staat garant voor de beste voorwaarden afgestemd op Uw behoeftes. Anderzijds staat Meeùs voor een persoonlijke service. Als échte bemiddelaar zorgt Meeùs tevens voor optimale keuzebegeleiding op vlak van risicobeheer.

 4. RISK VERZEKERINGEN

  Nederland

  RISK is een InsurTech Serviceprovider voor assurantie-adviseurs, online-labels en verzekeraars. Voor iedereen die zich vooral bezig wil houden met advies (en distributie) en alle andere werkzaamheden wil uitbesteden.

 5. SNORSCOOTERVERZEKERING

  Nederland

  Bij ons kunt u verschillende verzekeringen afsluiten en heeft u keuze uit meerdere verzekeraars. Sluit nu ook uw snorscooter verzekering bij ons af. Wij berekenen en vergelijken, zodat u kunt kiezen voor de beste en voordeligste verzekering.

 6. OVERWATER ADVIES

  Nederland

  Wij adviseren bedrijven, agrariërs en particulieren op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Ook voor cyberverzekeringen, bedrijfspandverzekeringen en andere zakelijke verzekeringen bent u bij Overwater Advies in Mijnsheerenland aan het juiste adres.

 7. MEVAS

  Nederland

  MEVAS is het verzekeringskantoor voor leden van de Koninklijke Metaalunie. Voor al uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier, zowel schade- als zorgverzekeringen.

 8. COPPIS & CRUIJSEN ASSURANTIE ADVISEURS

  Nederland

  Wij zijn uw adviseur in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. U kunt bij ons terecht voor een gedegen en onafhankelijk advies.

 9. ANTALYA INTERNATIONAL

  Turkije

 10. WEELLYPRO

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verzekeringen - Import export

Aantal resultaten

10.194 Bedrijven