• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vetten - industrieel

Resultaten voor

Vetten - industrieel - Import export

 1. DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF

  Nederland

  Verified by europages badge

  DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF is een importeur en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en additieven voor de automobielindustrie en overige industriële sectors. Ons assortiment omvat tevens smeermiddelen en producten voor fietsonderhoud. Onze producten zijn ontworpen om afname van de prestaties te voorkomen en dus onnodige reparaties te voorkomen en de levensduur van uw machines en voertuigen te verlengen. Wij bieden uitsluiten hoogwaardige producten aan, met name smeermiddelen geschikt voor extreme omstandigheden. Deze zijn bestand tegen hoge temperaturen (tot 800°C), wat ze vrijwel uniek op de markt maakt. Wij bieden tevens een assortiment voedselveilige smeermiddelen. Deze smeermiddelen druipen niet bij hoge temperaturen in tegenstelling tot andere merken. De Lindemann Total Care Diesel is het beste van het best op het gebied van additieven. Wij bieden tevens aantrekkelijke marges voor importeurs van additieven en fietsonderhoud producten evenals handvatten voor marketing. Onze Velorest producten voor fietsonderhoud hebben een sterk ontvettend vermogen en zijn 100% biologisch afbreekbaarTalloze klanten vertrouwen reeds op de krachtige en efficiënte werking van onze producten. DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF is uw betrouwbare partner voor alle behoeften op het gebied van vetten, additieven en smeermiddelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om u aan te sluiten bij ons netwerk van wederverkopers!

 2. STRONG ENERGY COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Strong Energy, opgericht in 2018, is een fabrikant van minerale en synthetische olie voor de automobiel- en industriële sector uit Adana, Turkije. Onze productieruimte van 20.000 m2 met een fabrieksbasis van 9.000 m2 levert service aan de minerale en synthetische olie-industrie met onze volledig uitgeruste moderne laboratoriumfaciliteiten blijven we 100% klanttevredenheid bereiken. Onze productieruimte van 20.000 m2 met een fabrieksbasis van 9.000 m2 levert service aan de minerale en synthetische olie-industrie met onze volledig uitgeruste moderne laboratoriumfaciliteiten blijven we 100% klanttevredenheid bereiken. 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO / TS 16949: 2009, en ISO 14001: 2015 kwaliteits- en milieubeheerssystemen. Wij controleren de kwaliteit van onze producten nauwkeurig in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Smeermiddelen voor auto's, •Motoroliën voor zwaar gebruik, •Smeermiddelen voor elektrische voertuigen, •Smeermiddelen voor de landbouw, •Smeermiddelen voor motorfietsen, •Versnellingsbak- en transmissieolie, •Automatische transmissie, • Hydraulische systemen, •Antivries & Koeling, •Vetten Smeermiddelen en nog veel meer kunt u ontdekken op onze website! Als Strong Energy produceren wij private-labelproducten en eigen merken zoals Route Lubricants en Rush Lubricants voor vele internationale ondernemingen in de smeermiddelensector. Wij streven naar een rechtmatige plaats in de internationale arena door te exporteren naar 50 landen wereldwijd en door dit aantal landen uit te breiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. MABANOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw partner in kwaliteit en service. Mabanol levert smeermiddelen en asfalt aan binnenlandse en buitenlandse handelspartners en gebruiks uit verschillende sectoren. Ten aanzien van industriële smeermiddelen, wanneer uw vereisten groot zijn, is dit heel normaal voor ons. Mabanol is een onafhankelijk merk uit de Duitse handel en is een MKB. Onze verschillende smeermiddelen verzekeren precisie en betrouwbaarheid. En dit voor een toepassing in de automobielsector en de industrie. Vertrouwen is de basis van een handelsrelatie. Wanneer u voor Mabanol kiest, bent u zeker van de juiste partner aan uw zijde. Vakmanschap, originele benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit omschrijven ons op een perfecte manier. Vertrouw op ons nu en in de toekomst, voor een hoog kwaliteitsniveau, een doeltreffende service en een volledige assistentie.

 4. DANA LUBRICANTS FACTORY LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Verified by europages badge

  DANA Smeermiddelen fabriek LLC (DANA LUBES) is een ISO 9001: 2008 gecertificeerde, API erkende, in de VAE GEVESTIGDE FABRIKANT VAN SMEERMIDDELEN, OLIËN EN VETTEN. Het is een hoogwaardige fabrikant en leverancier van smeermiddelen voor de automobielindustrie, de industrie en de scheepsbouw. Ons bedrijf werd opgericht in 2002 en we zijn een deel van het vermaarde Industriële concern DANA GROUP (www.danagroups.com). We exporteren naar meer dan 60 landen inclusief Europa, Azië, Afrika, Zuid- en Centraal-Amerika, Australië en de GCC (Arabische staten). Smeermiddelen voor de automobielindustrie - motorolie (Benzine/ Diesel) – premium, half synthetisch en volledig synthetisch, monograde motorolie, multigrade motorolie, motorolie voor motoren – 2T TCW3, 4T evenals JASO MA 2, vet NLGI 0, 1, 2, 3, calcium vet, lithium vet, kabelvet, molybdeen disulfide vet, wiellagervet, hydraulische olie, tandwielolie, remvloeistof DOT3, DOT4, ATF (Automatische Transmissievloeistof) – ATF DEX I, II, III, industriële smeermiddelen

 5. LUPEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lupeg GmbH is een competente partner op het gebied van centrale smeer- en doseertechniek. Wij bieden daarbij niet alleen losse onderdelen, maar zetten ook complete installaties op. Deze worden op verzoek ook door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld. Een uitvoerig advies vooraf moet ervoor zorgen dat de aangeboden oplossing zo goed mogelijk aan de eisen van de klant voldoet. In de afgelopen jaren hebben we geleidelijk meer productgebieden aan het programma toegevoegd.Railsmering, snelle vulsystemen en expanderbouten hebben sindsdien het productportfolio uitgebreid.Daarnaast is het bedrijf al enige tijd actief op het gebied van doseren.Deze sector is sindsdien een belangrijke pijler van het bedrijf geworden en blijft groeien.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OPET LUBRICANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  OPET FUCHS produceert smeermiddelen, autoverzorgingsproducten in zijn productiesite gevestigd te İzmir Aliağa. Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. werd gezamenlijk opgericht door de bedrijven OPET Petrolcülük A.Ş. ve en Fuchs Petrolub SE. Het telt meer dan 200 ervaren en vakbekwame medewerkers en beschikt over een breed netwerk in Turkije voor productie, verkoop en klantenservice diensten voor industriële en autosmeermiddelen, autoverzorgingsproducten. OPET FUCHS beschikt tevens over certificeringen zoals Ford Q1, ISO 14064 voor de controle van de uitstoot van broeikasgassen en TSE EN ISO/IEC 17025 Certificeringen voor laboratorium competentie. OPET FUCHS beschikt over een breed productaanbod met smeermiddelen, autoverzorgingsproducten voor gebruik in de industriële en automobielsector. OPET FUCHS staat sinds altijd in contact en werkt samen met zowel fabrikanten als klanten binnen de industrie en zijn producten zijn erkend door werelds meest vermaarde OEMs (Original Equipment Manufacturers) zoals Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford enz. Fuchs Petrolub SE is de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant en werkt in meer dan 40 landen en meer dan 50 bedrijven met 5.000 werknemers. Door exclusieve oplossingen te vinden voor meer dan 100.000 klanten met 10.000 verschillende producten, is Fuchs een pionier binnen de industrie, met name dankzij de investeringen in technologie; onderzoek en ontwikkeling; activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. PROGRAPHITE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ProGraphite GmbH combineert de knowhow van meerdere decennia professionele ervaring met natuurlijk grafiet en andere koolstofproducten. Gebaseerd op deze schat aan ervaring, kan ProGraphite u helpen met bijna alle vragen in de grafietbusiness. Ons dienstenpakket omvat een verscheidenheid aan adviesdiensten op het gebied van natuurlijk grafiet. Voorts zijn wij actief in de handel in grafiet en andere koolstoffen. ProGraphite GmbH beschikt over een eigen laboratorium waar enerzijds standaard kwaliteitsanalyses en anderzijds specifieke procesonderzoeken voor grafiet kunnen worden uitgevoerd. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 3. ALKIM PETROKIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 2005 opgerichte firma Alkim PetroKimya is een toonaangevende fabrikant van minerale en synthethische oliën voor de auto-industrie en de industriële sectors. Het is gevestigd in Istanboel, Turkije. Onze moderne fabriek heeft een productiecapaciteit van circa 138.000 ton, en kan bogen op een team van toegewijde experts en een moderne managementmethode. Onze inzet voor de productie van premium kwaliteitsproducten wordt ondersteund door ons volledig uitgeruste en erkende laboratorium, met geavanceerde testapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van smeermiddelen voor de auto-industrie en industriële toepassingen en leven zorgvuldig de nationale en internationale normen na. Naast ons vlaggenschip merk, Alkim Petrokimya, beheren wij met trots tevens overige erkende merken zoals Aksoil, Vollmax, Brentol en Matador, en werken als contractfabrikant voor vermaarde internationale bedrijven. Onze internationale aanwezigheid strekt zich uit over 102 landen en vier continenten: Afrika, Azië, Europa en Zuid-Amerika. Ons assortiment omvat: •Motorolie voor personenwagens en lichte bedrijfswagens •Heavy Duty motoroliën •Oliën voor motorfietsen •Oliën voor automatische transmissies •Tractoroliën •Industriële oliën •Scheepvaar oliën •Vetten •Procesolie• Bezoek onze website om ons volledige aanbod te bekijken. Bij Alkim PetroKimya, zetten wij ons volledig en constant in voor efficiëntie en rentabiliteit. Onze hoofdtaak bestaat uit het aanpassen van ons assortiment op de veranderende behoeften van de industrie en de ontwikkelingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. AFRUSE S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge
 5. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

 1. LUBCON LUBRICANTS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUBCON LUBRICANTS UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, smeervet voor lagers, Vetten - industrieel, Industriële olie, en smeersystemen. Het is gevestigd in Polegate, Verenigd Koninkrijk.

 2. ATOS FLUIDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATOS FLUIDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Vetten - industrieel, smeermiddel voor personenauto's op diesel, Smeermiddelen voor de automobielindustrie, en smeermiddel. Het is gevestigd in Dardilly, Frankrijk.

 1. L. BÖWING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L. BÖWING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren additieven voor kunststoffen, en hoge temperatuur smeermiddelen. Het is gevestigd in Hofheim, Duitsland.

 2. UMETA HERMANN ULRICHSKÖTTER METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UMETA HERMANN ULRICHSKÖTTER METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 3. DROPSA SCHMIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DROPSA SCHMIERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. HANS BUSSMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANS BUSSMANN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Delbrück, Duitsland.

 5. OKS SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OKS SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Oliën - industrieel, Vetten - industrieel, Oliën - industrieel, smeervet voor velerlei doeleinden, industriereiniger, en roestwerend. Het is gevestigd in Maisach, Duitsland.

 6. GELUBOL HANDELSGESELLSCHAFT FUER SCHMIERSTOFFE UND OELE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GELUBOL HANDELSGESELLSCHAFT FUER SCHMIERSTOFFE UND OELE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 7. OPTIMOL LUBRICATION

  België

  Optimol Lubrication heeft zijn naamsbekendheid te danken aan oplossingen die onderhoudskosten verminderen. Grote besparingen worden verkregen door smeermiddelen die slijtage verminderen en die de staat van de oppervlakte verbeteren. De insmeerfrequenties en aftapfrequenties worden met 40% verminderd. De vervanging van onderdelen, alsook de kosten voor mankracht die hieruit voortvloeien, worden vermeden. Meer dan 40 jaar ervaring in alle industriesectoren: meer dan 2000 klanten in Frankrijk, in België en in Luxemburg. L'INGENIERIE DES SURFACES Een multidisciplinair team die alle aspecten van smering dekt: mechanica, smeersystemen alsook het management voor het onderhoud: ingenieurs en onderhoudsspecialisten die bogen op een hoogwaardige technische service en logistiek. PRODUCTEN MET EEN HOGE TOEGEVOEGDE WAARDE. Zeer doeltreffende smeermiddelen van Castrol. Mono- en multipunt smeersystemen, en op afstandsbediening. Thermische controle en trilcontrole.

 8. MEMOLUB

  België

  Het automatische en op afstand bedienbare smeersysteem dat het meest voorgeschreven wordt, is aanwezig op de 5 continenten. Een eenvoudige en doeltreffende oplossing, in mono- en multipunt. HET MEEST DOELTREFFENDE ELEKTRO-MECHANISCHE SMEERSYSTEEM.Al 25 jaar is MEMOLUB® de referentie in de wereld voor alle soorten toepassingen en industrieën: lagers, open tandwieldrijfwerken, kettingen, banden. Rendement op investering gegarandeerd. GELD BESPAREND.Continu smering en bescherming van installaties van lange duur. Vermindering van productiestoppen en mechanische defecten. Vermindering van onderhoudskosten. BETROUWBAAR.Onmiddellijke werkingscontrole. Gepatenteerde doseerpomp. Neemt scheidingsproblemen van vet weg. VEILIG. Installatie op afstand van moeilijke plekken of plekken waarbij de toegang gevaarlijk is. Smeerniveau is leesbaar op afstand. MILIEUBESPAREND.Afstelbaar tot in het oneindige. Zeer weinig impact op het milieu. Vermindering van het verbruik van smeermiddelen.

 1. NYCO

  Frankrijk

  NYCO onderzoekt, ontwerpt en produceert synthetische esters en smeermiddelen voor de luchtvaart, defensie en de industrie. Als Frans onafhankelijk privébedrijf, zij wij de enige Europese fabrikant die alle processen beheert, van de productie van synthetische esters tot afgewerkte smeermiddelen en hoogwaardige additieven die in de samenstelling van Smeermiddelen zit. Wij leveren producten die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van onze klanten alsook aan de meest veeleisende specificaties: oliën, vetten, vloeistoffen en speciale producten. Onze oplossingen omvatten: • Smeermiddelen voor de civiele luchtvaart en militaire smeermiddelen die aan internationale specificaties voldoen• Smeermiddelen voor vloergasturbines• Basissen van synthetische esters voor de formulering van smeermiddelen, plastificeermiddelen en dieselelektrische vloeistoffen• Synthetische smeermiddelen voor industriële toepassingen en automobieltoepassingen• Esters en ecologisch compatibele, en biologisch afbreekbare smeermiddelen.

 2. CCS CONVEYOR CLEANING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Reiniging van aandrijfkettingen is helemaal onze specialiteit. Met onze, al vele jaren bewezen reinigingssystemen, lossen wij vuilproblemen op in de aandrijftechniek en daarmee bieden wij onze klanten zuiverheid die zich loont. Al meer dan 20 jaar reinigen wij in heel Europa met hart en verstand aandrijfkettingen en rijrails. Onze reinigingssystemen hebben wij in de loop van vele jaren steeds verbeterd en zo kunnen wij vandaag de dag van de lopendebandinstallatie tot de complexe productieinstallatie alle kettingen incl. rijrails optimaal reinigen. Iedere aandrijfkettingreiniging incl. railreiniging voeren wij uit tegen een vaste prijs en tot grote tevredenheid van onze klanten. Bovendien hebben wij voor het gebied onder de vervoersinstallatie –traverses, loopwagens, takels, draaipoorten tot permanente reiniging van aangedreven borstelstations ontwikkeld. De borstelstations werken autarkisch en worden individueel op het betreffende vuilprobleeem gericht.

 3. ACHAEAN LUBRICANTS S.A.

  Griekenland

  Onze productenreeks PELCO is niet alleen geschikt voor de industrie en auto-onderhoud, maar ook voor specieke toepassingen (‘maatwerk’ producten). Meer in het bijzonder zijn de door ACHAEAN LUBRICANTS SA aangeboden producten in te delen in de volgende categorieën: • Smeermiddelen voor benzine- en dieselmotoren • Smeermiddelen voor bromfiets- en buitenboordmotoren • Smeermiddelen voor landbouwmachines • Smeermiddelen voor de scheepvaart • Smeerolie • Smeermiddelen voor versnellingsbakken en automatische transmissie • Lithium & calcium vet

 4. B.S.INTERNATIONAL

  België

  Ontwikkelaars die al meer dan 25 jaar actief zijn op het gebied van de petrochemie. En veel ervaring hebben met alle typen goederen - vloeistoffen (in bulk & vaten & vaste stoffen (in bulk & zakken). Hoofdactiviteiten zijn inkoop, verkoop & een marketingverlengstuk vanuit onze hoofdvestiging in België nabij de belangrijke Europese haven van Antwerpen. We houden ons bezig met vervoer/logistiek/vrachtbrieven/warehousing-coördinatie tot de laatste kilometer met als doel de franco levering inclusief rechten aan onze eindgebruikers. Sinds 2006-2007 fungeren wij als sales- en marketingbureau voor Europa / Turkije / Rusland van Kothari Petrochemicals Ltd – India’s grootste producent van POLYISOBUTEEN + hun enige vertegenwoordiger. Dealer en distributeur voor NIEUWE THERMOPLASTISCHE KUNSTSTOFFEN en diverse PETROCHEMISCHE STOFFEN, OPLOSMIDDELEN. Europe Office-vestiging voor middelgrote niet-Europese bedrijven die een kantoor willen vestigen in Europa tegen lage kosten. Coördinatie van sourcing & logistiek voor Europese inkopers (bijv. precisieonderdelen) die in Azië willen inkopen (India) maar niet over de noodzakelijke infrastructuur beschikken.

 5. SM-SERVICE, LTD

  Rusland

  Ester LLC - een innovatief bedrijf voor chemicaliën - is een filiaal van SM-Service LLC, opgericht in 2010. Wij produceren een breed assortiment chemicaliën en aanverwante producten voor de aluminium-, mijn-, papier- en pulp-, bouw, chemische en voedings- en conservenindustrie (antischuimmiddelen, corsosieremmers, losmiddelen, smeermiddelen voor het gieten, snijden en behandelen van metalen, verdikkingsmiddelen, biociden, chemische producten voor waterzuivering, vlokmiddelen en tevens chemicaliën voor huishoudelijk gebruik). Het bedrijf streeft ernaar substituten voor de import op de Russische markt te bieden en de export te verhogen. Ons bedrijf is werkzaam binnen de ontwikkeling en de productie van industriële smeermiddelen, industriële vetten en chemicaliën voor specifiek gebruik binnen talloze industriesectoren. De productie-units van het bedrijf maken het mogelijk een breed aanbod producten voor uiteenlopende sectoren te produceren. Alle processen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en met controles bij elke productiefase.

 6. FEHCHEM - PIOTR RODAK

  Polen

  Ons bedrijf is in 1995 opgericht. Aanvankelijk verleenden wij technisch advies over professionele smeermiddelen en industriële chemische producten gebaseerd op hoogwaardige Amerikaanse werkzame stoffen. Sinds 2002 werken wij samen met gespecialiseerde laboratoria in Duitsland aan de co-ontwikkeling van formules voor topkwaliteit producten, vervaardigd in twee aparte productiegroepen: gespecialiseerde smeermiddelen onder de naam FEHCHEM en professionele, industriële en huishoudelijke, chemische producten van topkwaliteit onder de naam FEHCHEM.

 7. TOTALENERGIES LUBRIFIANTS

  Frankrijk

  Total Lubrifiants is een tak van Total die specifiek voor de industrie bestemde producten en diensten biedt. Total Lubrifiants met zijn 120 dochterondernemingen wereldwijd, 42 blendingfabrieken, 5 800 werknemers waarvan 130 onderzoekers, biedt innovatieve en milieuvriendelijke producten en diensten. U kunt terecht bij onze deskundigen die oplossingen voor smering bieden voor meer dan 400 toepassingsgebieden, zij zullen u helpen om een oplossing te vinden voor uw industriële behoeften. Wij werken nauw samen met de fabrikanten en leveranciers van uitrustingen en beschikken over meer dan 4 000 OEM-goedkeuringen wereldwijd. Ook bieden wij een aantal diensten zoals de analyse van oliën (ANAC) en software voor o.m. onderhoudsbeheer met behulp van de computer (TIG6), voor betrouwbare oplossingen. De relatie met de klanten staat bij ons centraal en daarom wijdt een team zich volledig aan de commerciële en technische aspecten die aansluiten bij uw behoeften.

 8. VEROLUB

  België

  Verolub is uitsluitend bezig met de verkoop van smeermiddelen en bijhorende diensten, zoals smeeradvisering, het opstellen van smeerplannen, olieanalyses en-monitoring behoren tot zijn dagdagelijkse werkzaamheden. De juiste productkeuze in functie van de toepassing, dragen immers in belangrijke mate bij tot verlengde standtijden, besparingen en een verlengde levensduur van machines en onderdelen. Verolub verdeelt de volgende producten: motorolie, transmissie olie, agri producten, hydraulische vloeistof, smeervetten, coolants, remvloeistof, industriële smeermiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.

 9. GROENEVELD BELGIUM

  België

  De hoofdproductgroep "Geautomatiseerd Onderhoud" ontwikkelt en produceert systemen voor automatische vetsmering, alsmede Oilmaster, een kostenbesparend systeem voor modern oliemanagement van een verbrandingsmotor. Al meer dan 40 jaar is Groeneveld actief op het vlak van geautomatiseerd onderhoud voor transport, off-road, bussen, treinen, port equipment en industrie.

 10. BELCO MOTOR OIL

  België

  Belco Motor Oil is een dynamische groothandel die gespecialiseerd is in de aankoop, opslag, verwerking en distributie van oliën en vetten. Buiten deze activiteiten bieden wij eveneens een brede waaier van nevenproducten aan zoals: additieven voor personenwagens en industriële toepassingen, aerosols van de meest courante smeermiddelen, onderhoudsproducten zoals ontvetters en kuisproducten, winterproducten zoals antivriezen en koelvloeistoffen en oliën speciaal ontwikkeld voor tweewielers.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis