• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vetten - ruw

Resultaten voor

Vetten - ruw - Import export

 1. STELLA

  België

  Verified by europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

  Alle producten voor "vetten - ruw"

 2. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Rusland

  Productiebedrijf Platforma verkoopt petrochemicaliën en levert industriële en voedingschemie en chemische meststoffen van grote fabrikanten in Rusland, China en Europa.Het bedrijf is leverancier van grondstoffen en derivaten van organische en inorganische chemische producten: industriële chemicaliën (weekmakers, sulfaminezuur, antivries en grondstoffen voor de productie ervan, enz.); voedselchemicaliën (natriumbenzoaat, bakpoeder, enz.); voedingssupplementen en meststoffen (kopersulfaat, natronloog, enz.).Productiebedrijf Platforma levert sinds 2007 een breed scala aan chemische producten voor export en import. Alle chemicaliën zijn gecertificeerd voor kwaliteit en voldoen aan internationale normen.De producten worden verpakt volgens de specificaties van de klant in bussen, vaten, kubieke IBC's, tankwagens, zakken.De levering van geïmporteerde en binnenlandse chemische grondstoffen die niet in de catalogi zijn opgenomen, is mogelijk door het plaatsen van een bestelling voor productie in de fabrieken. Er worden kortingen gegeven voor bulkbestellingen.

 3. ECO-ALIANCE LLC

  Rusland

  Eco-Alliance LLC is al meer dan 10 jaar actief. We bieden een uitgebreid productassortiment: Basisoliën voor productie; industriële en compressoroliën voor de industrie; motor-, drijfwerk- en hydraulische olie voor machines; speciale oliën en smeermiddelen; technische vloeistof; donkere olieproducten; Export van basisoliën MVI2, VHVI-4, VHVI-8, SN-80/ SN-150/SN-400, BS, HELP, vmgz (-45) Verzending wordt uitgevoerd vanuit de Slavneft-YANOS fabrieken (Rosneft, Gazprom) Lukoil. Wij bieden aantrekkelijke prijzen en hoogwaardige service. Samenwerking met onze organisatie staat garant voor een langdurig partnership gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en de wens succes te boeken.

 4. FUCHS AUSTRIA SCHMIERSTOFFE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FUCHS AUSTRIA SCHMIERSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Thalgau, Oostenrijk.

 5. JB GERMAN OIL GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Het bedrijf JB GERMAN OIL GMBH & CO. KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Wittenburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAPPAOIL

  Albanië

  Het bedrijf KAPPAOIL, en actief in de sector Grafietvet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Vetten - ruw, Vetten - industrieel, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Vetten - ruw. Het is gevestigd in Durres, Albanië.

 2. QUEEN IDIA GLOBAL

  Spanje

  Het bedrijf QUEEN IDIA GLOBAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Meco, Spanje.

 3. PARITET INTER

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PARITET INTER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Raapzaadcake, Industriële raapzaadolie, zonnebloemolien, en linzen. Het is gevestigd in Praha, Tsjechische Rep..

 4. ROCK OIL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROCK OIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddelen voor de industrie. Het is gevestigd in Halifax, Verenigd Koninkrijk.

 5. ELECT BG

  Nigeria

  Het bedrijf ELECT BG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren ruwe aardolie, en nlg. Het is gevestigd in sapele, Nigeria.

 1. NOBA VETVEREDELING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NOBA VETVEREDELING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - ruw, en Vetten - ruw. Het is gevestigd in Lijnden, Nederland.

 2. EMO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EMO, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk.

 1. BENJAMIN R VICKERS & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BENJAMIN R VICKERS & SONS LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 2. OEMETA (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OEMETA (UK) LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Banbury, Verenigd Koninkrijk.

 3. HAMMOND LUBRICANTS & CHEMICALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAMMOND LUBRICANTS & CHEMICALS, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. E G MARTIN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf E G MARTIN, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Westbury, Verenigd Koninkrijk.

 5. LUBRICATION ENGINEERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LUBRICATION ENGINEERS, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Gloucester, Verenigd Koninkrijk.

 6. JARMAC LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JARMAC LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Wirral, Verenigd Koninkrijk.

 7. G B A ENGINEERING & CONSTRUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G B A ENGINEERING & CONSTRUCTION LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Slough, Verenigd Koninkrijk.

 8. SOUTHERN LUBRICANTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOUTHERN LUBRICANTS, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Okehampton, Verenigd Koninkrijk.

 1. MAINTENANCE DIRECT SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MAINTENANCE DIRECT SOLUTIONS, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk.

 2. FERNIHOUGH

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FERNIHOUGH, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Kidderminster, Verenigd Koninkrijk.

 3. INEOS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INEOS, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Grangemouth, Verenigd Koninkrijk.

 4. GANNON OILS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GANNON OILS LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Poulton-Le-Fylde, Verenigd Koninkrijk.

 5. LUBECARE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LUBECARE LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Craigavon, Verenigd Koninkrijk.

 6. JOHN NEALE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN NEALE LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Halesowen, Verenigd Koninkrijk.

 7. TECSIDER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TECSIDER LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Addlestone, Verenigd Koninkrijk.

 8. HOUGHTON PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOUGHTON PLC, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 9. DWYFOR OILS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DWYFOR OILS LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Caernarfon, Verenigd Koninkrijk.

 10. INTERFLON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INTERFLON LTD, en actief in de sector Vetten - ruw. Het is gevestigd in Stockton-On-Tees, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis