• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • viltstiften

Resultaten voor

Viltstiften - Import export

 1. MOYU

  Nederland

  Verified by europages badge

  MOYU, gevestigd in Nederland, produceert duurzame herschrijfbare notitieboekjes van steenpapier. De notitieboekjes kunnen volledig worden gepersonaliseerd en gebruikt als relatiegeschenk. De voordelen van MOYU notitieboekjes: • Een duurzame keuze: Gemaakt van zuivere kalksteen, vrij van bomen en 100% recycleerbaar. • Een toekomstvaste keuze: Elke pagina is tot 500 keer herschrijfbaar en gaat jaren mee. • Een persoonlijke keuze: U kunt in totaal 4 pagina's personaliseren: de omslag (voor + achter) en dubbelzijdig. • Een financieel verantwoorde keuze: Het notitieboekje gaat jaren mee en bespaart op jaarbasis niet minder dan 15 notitieboekjes van pulppapier. • Een praktische keuze: Een uitwisbaar notitieboekje wordt daadwerkelijk gebruikt en belandt niet binnen een paar maanden in de prullenbak. MOYU's missie is de natuur te redden door papierafval en ontbossing tegen te gaan, door een duurzaam alternatief voor pulppapierproducten te bieden. Er zijn een reeks van meerdere producten zoals: - Notitieboekjes (A4, A5, A6) - Flip charts - Weekplanners - Uitwisbare pennen - Penvullingen - Schoonmaakdoekjes De unieke eigenschappen van de MOYU-producten is dat ze waterbestendig, scheurvrij en (het allerbelangrijkste) herschrijfbaar zijn. Met andere woorden, het product heeft een zeer lange levensduur aangezien elke pagina tot 500 keer kan worden hergebruikt.

 2. SURPRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SURPRO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Wilster, Duitsland.

 3. STYLE-ICH GMBH | C/O SIGNUU STORE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STYLE-ICH GMBH | C/O SIGNUU STORE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 4. KULIWERK INH. WOLFGANG SCHROLL

  Duitsland

  Het bedrijf KULIWERK INH. WOLFGANG SCHROLL, is een Distributeur, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Igensdorf, Duitsland.

 5. BBPRINT.CH GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf BBPRINT.CH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Rothenburg, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOBELL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DOBELL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Viltstiften. Het is tevens aanwezig in de sectoren balpoint, markeerstiften, en merkmachines. Het is gevestigd in Mappano (to), Italië.

 2. RGP TEAM ROLAND GLÖCKNER

  Duitsland

  Het bedrijf RGP TEAM ROLAND GLÖCKNER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Papierwaren - plastic artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opbergmappen, Viltstiften, Productreclame - artikelen, Opbergmappen, Viltstiften, en Productreclame - artikelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. EURO PENTEL

  Frankrijk

  Het bedrijf EURO PENTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vullingen voor balpennen, Viltstiften, Vullingen voor balpennen, Viltstiften, en vulpotloden. Het is gevestigd in Bry-Sur-Marne, Frankrijk.

 4. DOLLFUS & MULLER

  Frankrijk

  Het bedrijf DOLLFUS & MULLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoffen - technisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looierijen, viltstoffen, viltstiften, en Looierijen. Het is gevestigd in Heimsbrunn, Frankrijk.

 5. CLARHO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf CLARHO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Distributeur, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 1. PENKO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PENKO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Niedernhausen, Duitsland.

 2. VINILICA PRODUCCIONES

  Spanje

  Het bedrijf VINILICA PRODUCCIONES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lichtborden en lichtreclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, neonreclame, Borden en uithangborden, en Viltstiften. Het is gevestigd in León, Spanje.

 1. LYSIS OFFICE SUPPLIES

  Griekenland

  Het bedrijf LYSIS OFFICE SUPPLIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren viltstiften, en inkt voor printers. Het is gevestigd in Volos, Griekenland.

 2. TUPA SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TUPA SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen, Viltstiften, en Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen. Het is gevestigd in Kardasova Recice, Tsjechische Rep..

 3. COMPAÑIA GENERAL DEL ROTULO SL.

  Spanje

  Het bedrijf COMPAÑIA GENERAL DEL ROTULO SL., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, en Viltstiften. Het is gevestigd in Vilassar De Mar, Spanje.

 4. BIC (IRELAND) LTD

  Ierland

  Het bedrijf BIC (IRELAND) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, en Viltstiften. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 5. THE BEST FRANCHISING COMPANY IN SPAIN SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

  Het bedrijf THE BEST FRANCHISING COMPANY IN SPAIN SOCIEDAD ANONIMA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, en Viltstiften. Het is gevestigd in Bilbao, Spanje.

 6. PILOT CORPORATION OF EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf PILOT CORPORATION OF EUROPE, en actief in de sector Viltstiften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, en Balpennen. Het is gevestigd in Allonzier La Caille, Frankrijk.

 7. AEROGRAFIAS ROTULACIONES QUINTERO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AEROGRAFIAS ROTULACIONES QUINTERO S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, en Viltstiften. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 8. INNOGRAF S. L.

  Spanje

  Het bedrijf INNOGRAF S. L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Viltstiften, Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, en Viltstiften. Het is gevestigd in Ferrol, Spanje.

 1. ROTULOS LEYVA SL

  Spanje

  Het bedrijf ROTULOS LEYVA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Viltstiften. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 2. VIKIDIS

  Frankrijk

  Het bedrijf VIKIDIS, en actief in de sector Viltstiften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Wissous, Frankrijk.

 3. ESIGAL ASOCIADOS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ESIGAL ASOCIADOS S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Viltstiften, en Viltstiften. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. AFA ROTULOS LUMINOSOS SL

  Spanje

 5. AJACE S L

  Spanje

 6. ROTUPLAST SA

  Spanje

 7. F.M.A. S.R.L.

  Italië

 8. APLICACIONES Y SISTEMAS ELECTRONICOS LED S S.L.

  Spanje

 9. IMM ROTULOS S.L.

  Spanje

 10. ULTIMO DISEÑO SL

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis