• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vissen - machines en gereedschappen voor verwerking

Resultaten voor

Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking - Import export

 1. TERLET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TERLET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, Machines en materialen voor de rijstindustrie, Cacao en chocolade - machines en gereedschappen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Machines voor het binden en emulgeren van levensmiddelen, en Machines en materialen voor de rijstindustrie. Het is gevestigd in Zutphen, Nederland.

 2. PERUZA LTD

  Letland

  Het bedrijf PERUZA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Robots - industrie, Bandtransport - installaties, hoog en laag, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Automatisering - installaties en uitrustingen, Robots - industrie, Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Ropazu Novads, Mucenieki, Letland.

 3. TEHNO-T

  Oekraïne

  Het bedrijf TEHNO-T, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Nizhyn, Oekraïne.

 4. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SORGO ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 5. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ZIEGRA ESPAÑA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, fabrikanten van ijs voor de voedingsindustrie, consumptieijs met stukjes, ijsproducent, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Lorquí, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KM FISH MACHINERY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf KM FISH MACHINERY A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Dybvad, Denemarken.

 2. SOGRADEX

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGRADEX, is een Distributeur, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, roestvrij stalen mes, voorzieningen voor individuele bescherming, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, en slijpmachines. Het is gevestigd in Lorient, Frankrijk.

 3. UNIFREEZING

  Nederland

  Het bedrijf UNIFREEZING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling van vlees, verse in de oven toebereide producten, diepvries graanproducten voor cocktailhapjes ontbijt tussendoortjes, en ingevroren bakkerijproducten. Het is gevestigd in Enschede, Nederland.

 4. P.E. BAKHMACH R.A.

  Oekraïne

  Het bedrijf P.E. BAKHMACH R.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Svitlovodsk, Oekraïne.

 5. CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in 102200, China.

 1. AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Jinan, China.

 2. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italië

  Het bedrijf GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Visconserven, uitrustingen voor behandeling van vissen, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, en Visconserven. Het is gevestigd in Sala Baganza, Italië.

 1. GE.NE S.R.L

  Italië

  Het bedrijf GE.NE S.R.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse vis groothandel, import van diepvriesvis, diepvriesvis groothandel, en diepvriesvruchten. Het is gevestigd in Treviolo, Italië.

 2. AQUATIC SCIENCE

  België

  Het bedrijf AQUATIC SCIENCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Voeder voor industriële visteelt, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Herstal, België.

 3. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Oekraïne

  Het bedrijf USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Nezhin, Oekraïne.

 4. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Denemarken

  Het bedrijf DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Gilleleje, Denemarken.

 5. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldavïe

  Het bedrijf S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 6. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Oostenrijk

  Het bedrijf SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 7. CHUNGHA MACHINERY CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf CHUNGHA MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor de bewerking van vis, en ontdooiers. Het is gevestigd in Busan, Zuid Korea.

 8. TEKNO PASLANMAZ

  Turkije

  Het bedrijf TEKNO PASLANMAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Konya/ Center, Turkije.

 1. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES

  Libië

  Het bedrijf ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in 012, Libië.

 3. MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD.

  China

  Het bedrijf MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Fuzhou,fujian, China.

 4. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf OPTIMAR FODEMA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 5. KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS

  India

  Het bedrijf KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Rajkot, India.

 6. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Rouen, Frankrijk.

 7. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  IJsland

  Het bedrijf ORA FOOD PROCESSING CO LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Kopavogi, IJsland.

 8. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  IJsland

  Het bedrijf VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Kopavogi, IJsland.

 9. F.BARRACLOUGH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf F.BARRACLOUGH LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

 10. FISKVÉLAR EHF

  IJsland

  Het bedrijf FISKVÉLAR EHF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visserijbenodigdheden - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Garðabæ, IJsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis