• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vliegtuigmotoren

Resultaten voor

Vliegtuigmotoren - Import export

 1. ALC SPECZAKAZ

  Wit Rusland

  Het verricht het volgende: - verkoop van civiele luchtvaart apparatuur (civiele helikopters, vliegtuigen voor de burgerluchtvaart); -civiele luchtvaartapparatuur reparaties (reparatie van helikopters, reparatie van luchtvaartuigen) - aanbod van gronduitrustingen (ladders, trolleys, standers) verkoop van reserveonderdelen voor de luchtvaart. Reserveonderdelen voor luchtvaartapparatuur. Onderdelen voor helikopters, vliegtuigen.

 2. LOMA AIR

  België

  Reparatie en onderhoud van vliegtuigen.

 3. JETSET AIRMOTIVE, INC.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf JETSET AIRMOTIVE, INC., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Hialeah, Verenigde Staten.

 4. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf PIPISTREL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Ketelbouw - luchtvaart, en Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Ajdovščina, Slovenië.

 5. SAFRAN

  Frankrijk

  Het bedrijf SAFRAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en luchtvaarttechniek. Het is gevestigd in Paris Cedex 15, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Vliegtuigmotoren, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Schönefeld, Duitsland.

 3. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Duitsland

  Het bedrijf UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Verhuur van industriële installaties, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Petershagen, Duitsland.

 4. FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Bad Ragaz, Zwitserland.

 5. MB ELECTRONIC AG

  Duitsland

  Het bedrijf MB ELECTRONIC AG, en actief in de sector Internationaal expediteur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Vliegtuigmotoren, Componenten en onderdelen voor grote huishoudelijke apparaten, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Vliegtuigmotoren, en Componenten en onderdelen voor grote huishoudelijke apparaten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. DS-AIR SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DS-AIR SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 2. EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING

  Zwitserland

  Het bedrijf EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Vliegtuigmaatschappijen, Helicopters, charters - personentransport, Luchtvrachttransport, Vliegtuigmotoren, Vliegtuigmaatschappijen, Helicopters, charters - personentransport, en Luchtvrachttransport. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 1. AOQI HIGH-QUALITY MODEL & TOY CO,.LTD

  China

  Het bedrijf AOQI HIGH-QUALITY MODEL & TOY CO,.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Humen Town, Dongguan City, China.

 2. ROMAN WELLER

  Duitsland

  Het bedrijf ROMAN WELLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmaatschappijen, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Vliegtuigmaatschappijen. Het is gevestigd in Bibersfeld, Duitsland.

 3. KÜRZI AVIONICS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KÜRZI AVIONICS AG, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Pakhuizen en opslagplaatsen, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektriciteit - onderdelen en componenten, en Pakhuizen en opslagplaatsen. Het is gevestigd in Lommis, Zwitserland.

 4. BERNRADER MEßTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERNRADER MEßTECHNIK GMBH, en actief in de sector Scheepsuitrusting - meubilering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tabak, Communicatie, Vliegtuigmotoren, Tabak, Communicatie, en Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Germering, Duitsland.

 5. MIRA GROUP

  Egypte

  Het bedrijf MIRA GROUP, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lucht- en ruimtevaartbouw, Lucht- en ruimtevaartbouw, luchtvaartmotoren, en luchtvaartmotoren en componenten. Het is gevestigd in Cairo, Egypte.

 6. EADS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EADS DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, en Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Ottobrunn, Duitsland.

 7. ASAP LOGISTIC SOLUTIONS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ASAP LOGISTIC SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Pittsburgh, Verenigde Staten.

 8. INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lucht- en ruimtevaartbouw, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Lucht- en ruimtevaartbouw, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is gevestigd in Oftersheim, Duitsland.

 1. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Porta Westfalica, Duitsland.

 2. GROB AEROSPACE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GROB AEROSPACE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is gevestigd in Tussenhausen, Duitsland.

 3. HB-FLUGTECHNIK GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HB-FLUGTECHNIK GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reprografie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lucht- en ruimtevaartbouw, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Lucht- en ruimtevaartbouw, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Vliegvelden - uitrusting. Het is gevestigd in Haid, Oostenrijk.

 4. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SWISS AVIATION SERVICES AG, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 5. BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiedraaiwerk. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 6. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACG AIR-CRAFT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Allendorf, Duitsland.

 7. GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID

  Duitsland

  Het bedrijf GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Scheepvaart - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Breitscheid, Duitsland.

 8. GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor de luchtvaart, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Planegg, Duitsland.

 9. NATIONAL AVIATION

  Verenigde Staten

  Het bedrijf NATIONAL AVIATION, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vliegtuigmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren instrumenten voor de luchtvaartindustrie, Vliegtuigbrandstof, en smeervetten luchtvaart. Het is gevestigd in Seattle, Verenigde Staten.

 10. ALOIS KERN MASCHINENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf ALOIS KERN MASCHINENBAU, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële uitrustingen, Vliegtuigmotoren, Turbines, Reparatie van industriële uitrustingen, Vliegtuigmotoren, en Turbines. Het is gevestigd in Beutelsbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis