• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vloeibare gassen

Resultaten voor

Vloeibare gassen - Import export

 1. PROPAN GEPPERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROPAN GEPPERT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verdampers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. CHEMOGAS

  België

  Chemogas is actief in vullen, mengen en wereldwijd vermarkten en distribueren van chemische gassen. Het bedrijf, opgericht in 1975, is actief in 60 landen op alle continenten. Chemogas levert een breed gamma van gassen, bijvoorbeeld voor de sterilisatie van medisch materiaal, het harden van metaal, of koelgassen voor diverse industrieën, maar ook producten voor de opwaardering van zetmeel in de voeding. Gasverpakking wordt geleverd zowel onder hoge of lage druk, in uiteenlopende verpakkingen, afhankelijk van het soort gas en de wensen van de klant.

 3. ELME MESSER GAAS AS

  Estland

  Elme Messer Gaas AS is het leidende gasbedrijf van het Baltische gebied.Het bedrijf werd in 1999 opgericht en is een joint venture tussen de BLRT Groep AS (Estland) en de Messer Group GmbH (Duitsland). Als onderdeel van de Messer Group, biedt het bedrijf zijn klanten meer dan 110 jaar in ervaring op de gasmarkt voor het leveren, techniek, toevoer, geneeskunde, industrie, speciale gassen en gasinstallaties voor de volgende industrieën: metallurgie, chemische, farmaceutische, elektronica, automobielindustrie, voedingsmiddelenindustrie en talrijke wetenschappelijke industrieën.

 4. MESSER

  België

  Messer produceert en levert zuurstof, stikstof, argon, kooldioxide, waterstof, helium, lasbeschermgassen, speciale gassen, medicinale gassen en een uitgebreid gamma gasmengsels. Messer Belgium doet meer dan gewoonweg gas leveren. Met onze innovaties, onze know-how, ons hoge kwaliteitsmateriaal en onze jarenlange ervaring, werken wij met u op alle terreinen een professionele relatie uit. Uit deze inspirerende interactie ontstaan nieuwe oplossingen en de magie van Messer Belgium neemt hierdoor een duidelijke omvang aan.

 5. FSW GMBH

  Duitsland

  Van harte welkom bij FSW GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: - Vloeibaar gas - tankstations voor vloeibaar gas voor voertuigen - bouw van tankstations

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERNATIONAL GAS & SERVICES

  België

  International Gas & Services is gespecialiseerd in het leveren van een grote variëteit aan gassen, toebehoren en diensten aan klanten wereldwijd. IGS biedt de volgende producten aan: industriële en technische gassen voor allerhande toepassingen, koelmiddelen, nieuwe of tweedehands gasrecipiënten, ventielen, drukregelaars of andere apparatuur, “transfilling” van koelgassen, stikstof en technische zuurstof.

 2. CRYOLOR

  Frankrijk

  Fabrikant van opslagtanks en transportmaterieel cryogene koeling van vloeibare gassen bij lage temperatuur. Onderhoud en reparatie opslagmaterieel voor cryogene vloeistof.

 3. PRIMAGAZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PRIMAGAZ GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Kirchbichl, Oostenrijk.

 4. PROPANGAS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PROPANGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Schwadorf, Oostenrijk.

 5. FRANZ GASSER - GASVERTRIEB

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRANZ GASSER - GASVERTRIEB, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Golling An Der Salzach, Oostenrijk.

 1. GAZCOLOGNE TRADING-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GAZCOLOGNE TRADING-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Sankt Augustin, Duitsland.

 2. COWAX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COWAX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibaar gas, en Brandstoffen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 1. LIAPIS GAS

  Griekenland

  Het bedrijf LIAPIS GAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Athina, Griekenland.

 2. DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, lpg, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. L'AIR LIQUIDE LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf L'AIR LIQUIDE LUXEMBOURG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas, medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, Vloeibare gassen, industrieel gas, en speciale gassen. Het is gevestigd in Rodange, Luxemburg.

 4. STRANDMOLLEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf STRANDMOLLEN A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persgassen, Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Butaan, Persgassen, Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Butaan. Het is gevestigd in Klampenborg, Denemarken.

 5. ULTRA TUBE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ULTRA TUBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vacuümpompen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Vloeibare gassen, Vacuümpompen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. GASE-CENTER-BORNEMANN

  Duitsland

  Het bedrijf GASE-CENTER-BORNEMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Flessen, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofderivaten, LPG, Gas, medisch, Vloeibare gassen, Koolstofderivaten, LPG, Gas, medisch, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 7. GS GAS SA

  Griekenland

  Het bedrijf GS GAS SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardolie en derivaten, en vloeibaar gas. Het is gevestigd in Kallithea, Griekenland.

 8. AIR PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIR PRODUCTS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Hattingen, Duitsland.

 1. TOO TEPLOGAZSTROY

  Kazachstan

  Het bedrijf TOO TEPLOGAZSTROY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vergassing, en gas voor huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Karaganda, Kazachstan.

 2. LAUSITZ PROPAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAUSITZ PROPAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, LPG-installaties voor voertuigen, Vloeibare gassen, en LPG-installaties voor voertuigen. Het is gevestigd in Röderland, Duitsland.

 3. FRIEDRICH SCHARR KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH SCHARR KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. BARMALGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARMALGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Blankenfelde, Duitsland.

 5. FAVEX

  Frankrijk

  Het bedrijf FAVEX, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. KS-FLÜSSIGGAS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KS-FLÜSSIGGAS GMBH & CO. KG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Painten, Duitsland.

 7. NOVÁCKE CHEMICKÉ ZÁVODY A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf NOVÁCKE CHEMICKÉ ZÁVODY A.S., en actief in de sector Ramen - PVC. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Vloeibare gassen, Polymeren, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Nováky, Slowakije.

 8. MPA STAVEBNI SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MPA STAVEBNI SPOL. S R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Stribro, Tsjechische Rep..

 9. AIR LIQUIDE SLOVAKIA, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf AIR LIQUIDE SLOVAKIA, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Bratislava 2 , Slowakije.

 10. SHELL GAS POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf SHELL GAS POLSKA SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis