• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voedingsmiddelen groothandel

Resultaten voor

Voedingsmiddelen groothandel - Import export

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  "TPK" Varna" LLC is een voedingsmiddelenbedrijf gespecialiseerd in de toelevering van voedingsmiddelen van de volgende merken: "Tsar" (pasta, meel, grutten, meergranen vlokken, instantvlokken, pap, havervlokken, diepvriesdeeg, spijsolie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "Gezond menu” (GRAANVLOKKEN, PASTA, BESCHUIT, SPIJSOLIE, VOLKOREN GRAANVLOKKEN, PLANTAARDIGE DRANKEN). Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan honderd productnamen die niet alleen bekend staan en gewaardeerd worden door klanten in de Russische Federatie en de landen van de Douane-unie, maar ook in de VS, China, Canada, Israël en Zuid-Korea. De fabrikant van de producten is geregistreerd in het Russische Register van Fabrikanten en Leveranciers van Natuurlijke en Milieuveilige Producten en heeft de hoogste onderscheidingen van het Internationaal Ecologisch Fonds ontvangen. Het gebruik van moderne installaties voor de productie maakt het mogelijk een productkwaliteit te bereiken die voldoet aan de strengste normen wereldwijd.

  Website Open In New icon
 2. NGUYEN AND CO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma NGUYEN AND CO is actief in de import en export van vegetarische of vegan voedingsmiddelen en van honing. Wij verkopen al meer dan 20 jaar diepgevroren zeeproducten (zalm, garnalen, langoustines..). Ons bedrijf is gevestigd in La Rochelle. Al onze producten zijn in overeenstemming met de Europese en internationale gezondheidsregelingen. In de huidige gezondheidssituatie zet NGUYEN AND CO zich sinds het begin van dit jaar ook in om de bescherming tegen de COVID 19 te ondersteunen. In partnerschap met 3 andere bedrijfsleiders actief in de import van TNG stoffen beschermingsmaskers en 3-laagse wegwerpmaskers. Wij hebben analyses uitgevoerd van de filtratie- en ademdoorlatingseigenschappen van onze producten om de verkoop van onze producten te ondersteunen. Wij zijn dan ook zeker van de hoge kwaliteit van al onze maskers. Al onze maskers zijn gecontroleerde en gecertificeerde Europese producten.

 3. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. RAFI POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Rafi Polen trendsettende Food Store, biedt eersteklas Certified Orginal.Natuurlijke biologische producten zijn gezonder in de wetenschap dat de voedingssupplementenindustrie over de hele wereld groeit, en als gevolg van het voortdurende wetenschappelijke onderzoek om te komen tot een optimaal product zonder industriële aroma's, kleurstoffen en chemische geneesmiddelen. TRENDS VAN BIOLOGISCHE & NATUURLIJKE HONINGPRODUCTEN : Med Care Golden Royal Honey VIP Ingredients - natuurlijk booster supplement voor het Testosteron hormoon. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Long Jack): Het bevat verschillende fytochemicaliën die een stimulerend effect hebben op de gezondheid en vitaliteit van de man. Natuurlijke ruwe honing, geproduceerd door de grootste bijen ter wereld in de bossen van Zuidoost-Azië. Deze lokale ruwe honing is de beste ter wereld omdat de voeding zo uniek is. RADIX PANAX GINSENG: Oraal innemen kan de mannelijke vruchtbaarheid bevorderen, omdat deze het lichaamssysteem activeert dat de productie van sommige hormonen verhoogt. KONINGINNENGELEI: Het is een zeer voedzaam voedingssupplement dat rijk is aan eiwitten en anti-stress B-vitaminen.HOT SALES: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, Organic Honey, Kopi Vitamin Coffee, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey For Her, Dose vital Honey, Etumax Vip Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, Supplementen, Secret Miracle Honey, Honey Bae, Bio Herbs Coffee, Mplus Honey, Hilti Honey. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  CERUSSA is een Pools bedrijf dat sinds 2016 gespecialiseerd is in het importeren en exporteren van voedingsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van diverse producten, waaronder technisch vet en zonnebloemolie. Wij kunnen zonnebloemolie leveren in flessen van 5 liter en 1 liter. Wij leveren zonnebloemolie van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar onze klanten de beste kwaliteit en prijs te bieden. Bij CERUSSA wordt ons aanbod individueel samengesteld volgens de behoeften van onze klanten. Onze producten zijn: -MOQ flessen 5L: 4224 eenheden (32 pallets) en, -MOQ 1L flessen: 21600 eenheden. Wij werken samen met onze klanten om aan uw behoeften te voldoen en u producten van de beste kwaliteit te leveren. Neem contact met ons op en bezoek onze website voor meer informatie over ons productassortiment en ons aanbod!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  Verified by europages badge

  FRESHBERRY LLC is gespecialiseerd in het oogsten en verwerken van wilde bessen en paddenstoelen, wilde en gekweekte geneeskrachtige kruiden. Het bedrijf oogst en exporteer en importeert diëtische en natuurlijke voedingsmiddelen: snel ingevroren bessen (cranberry's, bergbramen, blauwbessen, rode bosbessen) tot 4.000 ton per jaar, met een gestaag groeiend oogstvolume. FRESHBERRY's eigen netwerk van leveranciers in 9 regio's van Rusland en Wit-Rusland stelt het bedrijf in staat de kwaliteit van de producten gedurende de gehele productiecyclus te controleren: van het plukken van paddenstoelen en bessen, het invriezen, schoonmaken en verwerken tot het verzenden naar de consument. De productielijn van het bedrijf om bessen, groente en fruit in te vriezen en te reinigen is voorzien van uitrustingen van vooraanstaande Europese fabrikanten. De producten worden ingevroren in een (Individueel Snel Invriezen) Tunnelvriezer. Het bedrijf gebruikt optische en laser sorteermachines om alle vreemde stoffen en niet-conforme grondstoffen te sorteren en de natuurlijke producten volgens instelbare parameters te sorteren. FRESHBERRY’s seizoensgebonden sites tellen meer dan 100 werknemers, de productiecapaciteit van de uitrustingen maken het mogelijk de jaarlijkse verwerkte hoeveelheid uit te breiden tot 12.000 ton bessen. De voedselproducent is gecertificeerd door het FSSC 22000 Food Safety Management System en controleert het stralingsniveau van alle grondstoffen en de eindproducten in het laboratorium.

  Website Open In New icon
 2. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Pokrovka Fabriek voor Plantaardige Oliën (POKROVSKY ZRM LLC) is een producent en leverancier van plantaardige oliën en grondstoffen op basis van sojabonen en koolzaad. De fabriek verwerkt sojabonen en koolzaad en biedt de volgende producten: - ongeraffineerde koolzaadolie voor industriële en commerciële toepassingen; - koolzaadkoeken (gebruikt als eiwitsupplement voor elk type vee); - ongeraffineerde sojabonenolie voor industriële en commerciële toepassingen; - sojabonenkoek (universeel eiwitrijk voedsel voor dieren en pluimvee). POKROVSKY ZRM is een ultramoderne fabriek die tevens de eeuwenoude tradities voor de productie van plantaardige olie koestert en in ere houdt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van Russische oorsprong voor onze productie. Alle stappen van het voedselproductieproces worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde en technisch hoogwaardige uitrustingen voor het produceren van oliën en vetten die volledig gecertificeerd zijn om te voldoen aan niet alleen de Russische regelgeving maar tevens de Europese normen. De kwaliteit van de olie wordt gecontroleerd door een modern laboratorium. De onderneming exporteert en importeert landbouwproducten van en naar landen van de Europese Unie, het Midden-Oosten, Midden-Azië en China in containers, vaten en tankwagens. De onderneming garandeert de hoge kwaliteit van de producten en het volledig en zorgvuldig naleven van zijn verplichtingen.

  Website Open In New icon
 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHANFI IMPORT/EXPORT is een groothandel in internationale import-export. Wij importeren en exporteren goederen voor professionals in alle continenten. Levensmiddelen, - huishoudelijke apparaten, - conserven, - niet-alcoholische dranken, - gezondheid en hygiëne, - cosmetica. Evenals duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta, Orangina en nog veel meer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. MMC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MMC is distributeur-groothandel in diverse goederen en is als import-exportbedrijf actief in de Europese en internationale markt. De goederen die wij importeren en exporteren, zijn bedoeld voor professionals over de hele wereld: agrofoodproducten, elektrische huishoudapparatuur, conserven, alcoholvrije drinks, verzorgings- en hygiëneproducten, e-sigaretten, cosmetica, met duizenden referenties zoals Coca-Cola, Fanta en nog zoveel meer. Met zijn drie opslagplaatsen in Aubervilliers staat MMC aan de top met prijzen die niet te verslaan zijn. MMC maakt het winkels, hypermarkten, supermarkten, kruidenierszaken, restauranthouders enz. in staat om tegen aantrekkelijke prijzen over een breed assortiment te beschikken dat dankzij de goed beheerste logistiek in het hele Franse grondgebied geleverd kan worden. Regelmatig organiseren we een uitverkoop van kleine en grote hoeveelheden uiteenlopende artikelen. Wenst u meer informatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling (+33 661757133) of kom naar ons toe op dit adres: 38 RUE DE LA HAIE AU COQ 93300 Aubervilliers (Frankrijk). Onze website is in de maak.

 5. MN BROKER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MN Consulting is een importeur en verdeler gespecialiseerd in SOURCING EN CONSULTING met directe levering aan fabrikanten, producenten en verwerkingsbedrijven van elk type grondstoffen afkomstig uit China, India, Afrika… ONZE DIENSTEN Wij hebben een gedegen ervaring in de lokale en internationale handel van landbouwproducten, energiebronnen, uitrustingen en verbruiksgoederen. Onder deze producten bevinden zich olie van Florentijnse lis, geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde sojaolie, geraffineerde maïsolie, geraffineerde koolzaadolie, geraffineerde palmolie, olijfolie, Cashewnoten, Sheanoten, Cacaoboter, Sheaboter. Wij bieden tevens advies aan exporteurs en internationale inkopers via MN Négoce om ze te helpen winstgevende internationale handelsbedrijven op te bouwen. Neem gerust contact op met ons team!

  Website Open In New icon
 1. GARNEC LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

  Website Open In New icon
 2. BEEZ

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BEEZ is een import- en exportbedrijf gespecialiseerd in biologische voedingsmiddelen afkomstig uit Peru. Dit zijn onze activiteiten: • Import-export van biologische voedingsmiddelen. BEEZ importeert 100% natuurlijke, biologische voedingsmiddelen en voedingssupplementen uit Peru. Het bedrijf exporteert ook biologische voedingsgrondstoffen en voedingsmiddelen. Deze exportactiviteiten vinden in Frankrijk plaats voor de Europese markt en in Peru voor de rest van de wereld. Onze klanten zijn: bio-winkels, gespecialiseerde voedingswinkels en delicatessenzaken. • Groothandelaar in biologische voedingsmiddelen. BEEZ is een groothandel voor bedrijven die grote hoeveelheden voedings- en landbouwgrondstoffen nodig hebben voor de transformatie ervan in afgewerkte producten. Onze klanten zijn industriële bedrijven in de agrofood- en cosmeticasector. • Distributie van biologische voedingsmiddelen. • BEEZ is Ecocert-gecertificeerd

  Website Open In New icon
 3. DJIBSON

  België

  Verified by europages badge

  Djibson is een Belgisch-Senegalees bedrijf dat grondstoffen voor levensmiddelen produceert en verhandelt. Het bedrijf importeert voedingsproducten voor de industrie en voedingssector in Europa. Het produceert hoofdzakelijk Arabische gom Acacia senegal, samen met partners in Senegal en Mali, en heeft een productiecapaciteit van 70 ton per jaar. De kwaliteit van onze gom wordt getest volgens de EU-normen.

  Website Open In New icon
 4. MD FAMILY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MD FAMILY is een import- en exportbedrijf gespecialiseerd in de internationale verkoop van food- en non-foodproducten. Het hoofddoel van onze onderneming is de introductie van de producten van onze leveranciers op markten in andere landen dan uw eigen land (internationale handel). Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 5. SENEAFOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 6. I3C+

  Tunesië

  Verified by europages badge
 7. BACCHUS ROSSA IMPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 8. MIAMLAND

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 9. HUIS VANASSCHE

  België

  Huis Vanassche voorziet Groenten (Ruime keuze uit dagverse groenten bij Huis Vanassche zoals aardappel, bloemkolen, salades, tomaten, ... enz.), Fruit (De lekker verse vitamientjes zoals aardbeien, cavaillon, meloen, kiwi), Soepen (Dagverse soepen en roomsoepen heerlijk huisgemaakt), Bereide gerechten (Elke dag vindt u tal van vers bereide gerechten zoals spaghetti, pizza, gehaktballetjes, witloof in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.

 10. BESTFOOD

  België

  VHC Bestfood biedt als horecagroothandel een totaalservice. U mag rekenen op een compleet assortiment food en non-food, stipte leveringen, de scherpste prijzen en een maximale betrouwbaarheid. We verwelkomen u graag persoonlijk in onze twee Cash & Carry’s.

 1. HANLUN MATERIAL AND LOGISTICS BV

  Nederland

  Gespecialiseerd in export van (baby)voedingsmiddelen

 2. NSA GROUPE ENTREPRISE/ NSA HALAL

  Frankrijk

 3. MONTI

  Polen

 4. MS EXPORTS-IMPORTS LTD

  Cyprus

 5. BELL ITALIA SRL

  Italië

 6. FORTRACO INTERNATIONAL

  Polen

 7. ITALIANA BRAND

  Italië

 8. LLC FOOD SYSTEM

  Wit Rusland

 9. DISTINTI SALUMI

  Italië

 10. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

  Italië