• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigchassis

Resultaten voor

Voertuigchassis - Import export

 1. MOTORHOMES KONINGS

  België

  Mobiele kantoren, food trucks, mobiele catering, kapsalon, hondentrimsalon, ijswagen, mobiele onderzoeksruimte, mobiele verkoopsruimte, schoonheidssalon, architectenbureau, werfwagen, ...Konings maakt het allemaal naar uw wensen. Konings is een erkend Belgisch constructie bedrijf voor unieke mobiele oplossingen voor zowel werk als vrije tijd. Het produceert alles op een cabine chassis, BE trailer of in een bestelwagen. Konings verkoopt motorhomes, mobiele werkruimtes, trailers, tweedehands voertuigen, maar doet ook aan verhuur, aanpassingen en herstellingen.

 2. GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is gevestigd in Gyongyos, Hongarije.

 3. SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Reserveonderdelen voor personenwagens, en lichte commerciële voertuigen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. OZGUL TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf OZGUL TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleggercombinaties en opleggers, Wegtransport - tankwagens, Trailers, Opleggercombinaties en opleggers, Wegtransport - tankwagens, Trailers, en recipiënten vatdragers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. DEPRECQ SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf DEPRECQ SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigchassis, machinebouw, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Raismes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARROCERÍAS JOFER

  Spanje

  Het bedrijf CARROCERÍAS JOFER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is gevestigd in Siero, Spanje.

 2. SORTIMO AS

  Noorwegen

  Het bedrijf SORTIMO AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenistransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigchassis, Auto - assistentie, Voertuigchassis, en Auto - assistentie. Het is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

 3. ALUWIN

  België

  Het bedrijf ALUWIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ramen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigchassis, Aluminiumconstructies, veranda's van alumiminium, deuren van aluminium, Voertuigchassis, en Aluminiumconstructies. Het is gevestigd in Charleroi, België.

 4. ETZOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ETZOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, en Transportbakken. Het is gevestigd in Schmoelln, Duitsland.

 5. C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigchassis, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Voertuigen - accessoires en interieurs, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigchassis, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Voertuigen - accessoires en interieurs, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 1. ATS RAUW

  België

  Het bedrijf ATS RAUW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, en kranen voor voertuigen. Het is gevestigd in Bullingen, België.

 2. POLYGARAGE.EU

  Portugal

  Het bedrijf POLYGARAGE.EU, is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 1. YALÇINLAR OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf YALÇINLAR OTOMOTIV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren en onderdelen, landbouwvoertuigen, onderdelen voor japanse voertuigen, leidingen van verzinkt plaatstaal en roestvrij staal, en Motoren en onderdelen. Het is gevestigd in Usak, Turkije.

 2. MISTER VETRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MISTER VETRO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vensterglas en spiegelglas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Campi Bisenzio, Italië.

 4. NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L., en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in San Zenone Degli Ezzelini, Italië.

 5. CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Pedrengo, Italië.

 6. CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C.

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Voertuigchassis, Verf op kunstharsbasis, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Cittadella, Italië.

 7. AUTOCARROZZERIA SASANELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AUTOCARROZZERIA SASANELLI S.R.L., en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Voertuigchassis, Verf op kunstharsbasis, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Mottola, Italië.

 8. GOLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GOLO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Malo, Italië.

 1. RTC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RTC S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Calenzano, Italië.

 2. CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Garda, Italië.

 3. L'ANCORA AUTOSERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf L'ANCORA AUTOSERVICE S.R.L., en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Jesolo, Italië.

 4. EUROCAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROCAR S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Isola Della Scala, Italië.

 5. CARROZZERIA ZARA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA ZARA S.R.L., en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Voghera, Italië.

 6. KING KONG ROBOT LIMITED

  China

  Het bedrijf KING KONG ROBOT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is gevestigd in Changan, China.

 7. SUPERCAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SUPERCAR S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Sansepolcro, Italië.

 8. CARROZZERIA EUROPA S.N.C. DI FINOTTO VALTER E PASIAN GINO

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA EUROPA S.N.C. DI FINOTTO VALTER E PASIAN GINO, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Voertuigchassis, Verf op kunstharsbasis, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Eraclea, Italië.

 9. AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR

  Italië

  Het bedrijf AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Voertuigchassis, Voertuigen - dienstverlening, en Voertuigchassis. Het is gevestigd in Fabriano, Italië.

 10. YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY

  China

  Het bedrijf YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigchassis. Het is gevestigd in yuhuan, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis