• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen- speciale - carrosserie

Resultaten voor

Voertuigen- speciale - carrosserie - Import export

 1. PILATO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PILATO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw, chassis en carrosserieën voor personenauto's, gepersonaliseerde carrosserie, Carrosseriebouw, en gekwalificeerd personeel. Het is gevestigd in Nervesa Della Battaglia, Italië.

 2. ZANELLI FURGONATURE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZANELLI FURGONATURE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, koelbestelwagens, industriële voertuigen, en Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Bertinoro, Italië.

 3. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, onderdelen voor bedrijfsvoertuigen, antieke autocarburator, Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, en Onderdelen raceauto's. Het is gevestigd in Villanova Di Camposampiero, Italië.

 4. CO.ME.AR MOLINARI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CO.ME.AR MOLINARI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële carrosserieën. Het is gevestigd in Montichiari, Italië.

 5. ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK

  Nederland

  Ziegler Brandweertechniek, gevestigd te Winschoten, heeft een lange traditie in het bouwen van brandweervoertuigen voor de Nederlandse en Buitenlandse markt. Ziegler Brandweertechniek b.v. heeft niet alleen een uitstekende reputatie weten op te bouwen als producent van brandweervoertuigen, maar ook als leverancier van brandweerbenodigdheden en kazerne-inrichtingen. Of het nu gaat om persoonlijke beschermingsartikelen, blusapparatuur of slangenwasinstallaties, Ziegler Brandweertechniek heeft als “partner van de brandweer” alle ervaring en kennis in huis om voor u het beste materieel te verzorgen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAROSSERIE VAN HOECKE

  België

  Carrosserie Van Hoecke is sinds 1978 een toonaangevend bedrijf op het gebied van carrosseriebouw en -herstelling. Carrosserie Van Hoecke is een dynamisch familiebedrijf dat de noden en wensen van haar klanten optimaal weet te vertalen naar hoge kwaliteitsafwerking en duurzaamheid. Door haar know-how, vakkundige medewerkers, hoogtechnologisch machinepark, eigen verflabo's en ontwerp- en tekendienst kunnen wij een totaaloplossing leveren. Het leveren van maatwerk is hierdoor ook één van de sterkste troeven van Carrosserie Van Hoecke.

 2. TJ SERVICES

  Nederland

  Wij instaleren bedrijfswagen inrichtingen in elk merk, tevens kunnen wij uw bestelwagen voorzien van aanverwante accessoires zoals side-bars, imperiaal, enz enz. Lades koffers u zegt he maar wij kunnen alles leveren en monteren. Grote of kleine lades! Ze zijn beschikbaar! Bedrijfswagen inrichtingen voor een Ford, Volkswagen of Mercedes! ze zijn er. maar ook Iveco , Fiat Peugeot of Renault kunnen wij leveren! Uiteraard ook alle andere merken. Licht van gewicht maar super sterk en betaalbaar! 4 jaar garantie op het materiaal! Vancare is veilig crashtest beproefd , geproduceerd volgens ISO9002 Vancare geeft standaard vier jaar garantie! Vancare is dus veilig, crashtest beproefd, vier jaar garantie, licht, efficiënt, functioneel, gebruikers vriendelijk en budget vriendelijk.

 3. PEETERS

  België

  PEETERS BVBA is een modern, dynamisch carrosseriebedrijf Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in carrosserieën, een periode waarin een ruime kennis en ervaring werd opgedaan. Wij bieden u gesloten en open laadbakken, laadkleppen, mobiele werkplaatsen, inrichting brandweer en politiewagens, personenvervoer, lichte vracht, valse dubbele cabines, koel- en vriessystemen, schuifzeilen, paardenvervoer, open laad- en kipbakken, containers en wisselsysteem, enz Wij garanderen u een lange levensduur van uw wagen. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in carrosserieën, inrichting van bestelwagens en aanpassen van auto's voor mensen met een handicap. Peeters Mobility Center heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd in het aanpassen van auto's voor mensen met een handicap. Daarnaast is Peeters Carrosseriebouw ook wijd en zijd bekend voor de carrosseriebouw en transformatie van bestel- en vrachtwagen of bestelwagen bent u bij ons aan het juiste adres!

 4. CARROZZERIA RPM INDUSTRIAL CAR SNC

  Italië

  is actief in de sector van reparatie en onderhoud van reisbussen, alle soorten opleggers, koelruimtes van alle marken, bussen en helikopters. Carrosserie garandeert reparatietijden die zijn aangepast aan de klanten en verzorgt ook de formaliteiten in verband met verzekeringen. Onze carrosseriewerkzaamheden zijn ISO 9001: 2008 gecertificeerd voor de volgende activiteiten: Reparatie en verven van industriële voertuigen Speciale verf.

 5. AUTOHANDEL PHLIPS

  België

  Antohandel Phlips stelt een brede gamma van lichaamsdelen en mechanische onderdelen die voor auto's van 1970 tot nu. Ze zijn gespecialiseerd in duits autos (Audi, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Volkswagen). Ze kunnen u leveren nieuwe en tweedehandsonderdelen.

 1. PIEMME ALLESTIMENTI

  Italië

  Het bedrijf PIEMME ALLESTIMENTI, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen industriële voertuigen, industriële carrosserieën, speciale inrichtingen, en inrichting van mobiele werkplaatsen. Het is gevestigd in Ponzano Veneto, Italië.

 2. MOUNTEC P.C.

  Griekenland

  Het bedrijf MOUNTEC P.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Naousa, Griekenland.

 1. SRS ROLLER SHUTTERS SRL

  Italië

  Het bedrijf SRS ROLLER SHUTTERS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, Stores, speciale en uitgeruste voertuigen, commerciële voertuigen, Voertuigen, speciale - carrosserie, en Stores. Het is gevestigd in Montirone, Italië.

 2. SOUND NET UG

  Duitsland

  Het bedrijf SOUND NET UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Frankfurt Oder, Duitsland.

 3. C.M.B. DI BOCCACCI GIOVANNI & FIGLI SNC

  Italië

  Het bedrijf C.M.B. DI BOCCACCI GIOVANNI & FIGLI SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële carrosserieën. Het is gevestigd in Bardi, Italië.

 4. CARTRUST

  België

  Het bedrijf CARTRUST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, Carrosserie voor automobielen - diensten, chassis en carrosserieën voor personenauto's, onderhoud veringen van personenauto's, Voertuigen, speciale - carrosserie, en Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is gevestigd in Tournai, België.

 5. CARAT DUCHATELET

  België

  Het bedrijf CARAT DUCHATELET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Liège, België.

 6. STREET FOOD BUSINESS

  Italië

  Het bedrijf STREET FOOD BUSINESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 7. VERSO MOVE

  Portugal

  Het bedrijf VERSO MOVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Cartaxo, Portugal.

 8. FORTHOMME

  België

  Het bedrijf FORTHOMME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie van voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Carrosseriebouw - vrachtwagens, Laadklepinstallaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Carrosseriebouw - vrachtwagens, carrosserie voor speciale voertuigen, en Laadklepinstallaties. Het is gevestigd in Thimister-Clermont, België.

 1. CARROCERIA AMELINE

  Spanje

  Het bedrijf CARROCERIA AMELINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Vilajuiga, Spanje.

 2. GARAGE MINY & FILS

  België

  Het bedrijf GARAGE MINY & FILS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Carrosserie voor automobielen - diensten, Voertuigen, speciale - carrosserie, Personenauto's, Carrosserie voor automobielen - diensten, officiele concessiehouder, en Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Verviers, België.

 3. COLLIGNON & LEONARD EXPERTS

  België

  Het bedrijf COLLIGNON & LEONARD EXPERTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onafhankelijke experts, schade-taxatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzekeringsdeskundigen, Voertuigen, speciale - carrosserie, Verzekeringsdeskundigen, experts onderzoeken schade wegongelukken, evalutatie van eigendommen, en Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Verviers, België.

 4. CARROSSERIE 1212

  België

  Het bedrijf CARROSSERIE 1212, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, Personenauto's, verfcabines voor carrosseries personenauto's, Voertuigen, speciale - carrosserie, automobielgarage, en Personenauto's. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. SERGIO CARTAXEIRO SERENO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf SERGIO CARTAXEIRO SERENO UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie bestelwagens, en herstel in originele staat. Het is gevestigd in Vale Da Pedra, Portugal.

 6. HARMAND ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf HARMAND ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, vrachtwagen voor dierentransport, Carrosseriebouw - vrachtwagens, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Veewagen. Het is gevestigd in Mansle, Frankrijk.

 7. SMC ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SMC ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de transportindustrie, Kunststofproducten voor de transportindustrie, materialen voor de vliegtuigbouw, en carrosserie voor speciale voertuigen. Het is gevestigd in Cicerale, Italië.

 8. JSC AUTOGEMA

  Litouwen

  Het bedrijf JSC AUTOGEMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Siauliai, Litouwen.

 9. URBAN TUNING

  Spanje

  Het bedrijf URBAN TUNING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. SOMA ENVIRONMENTAL SOLUTIONS

  Portugal

  Het bedrijf SOMA ENVIRONMENTAL SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren voertuigen voor inzameling en vervoer van speciaal afval. Het is gevestigd in Ovar, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voertuigen- speciale - carrosserie - Import export

Aantal resultaten

1.811 Bedrijven