• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen- speciale - constructie en uitrusting

Resultaten voor

Voertuigen- speciale - constructie en uitrusting - Import export

 1. JACK&FILS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Jack&Fils, uw specialist in de import en verkoop van bouwmachines. Wij streven ernaar u producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We werken samen met erkende fabrikanten met kwaliteitsgarantie, waardoor we robuuste, betrouwbare minigraafmachines met zorgvuldig geselecteerde onderdelen kunnen garanderen. Bij de aankoop van uw minigraafmachine, kunt u er zeker van zijn dat u een gedetailleerde handleiding krijgt waarin wordt uitgelegd hoe deze werkt, samen met waardevol advies over hoe u deze moet gebruiken. Ons doel is om u vanaf de eerste dag te helpen het beste uit uw investering te halen. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, voorziet ons team van hooggekwalificeerde technici u graag van de informatie die u nodig hebt. Ons assortiment omvat minigraafmachines, miniladers, kiepwagens, accessoires voor minigraafmachines, accessoires voor miniladers, wegwalsen, schaarliften, oprijplaten, aanhangers en veegmachines. Voor elk model minigraafmachine en minilader dat we aanbieden, bieden we een breed scala aan opties en accessoires om uw machine aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

 2. DGS AUTODYWAN SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  DGS Autodywan is een toonaangevend autobedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van autoaccessoires. We begrijpen het belang van personalisatie en maatwerk als het gaat om voertuigen. Ons uitgebreide assortiment autoaccessoires is ontworpen om de functionaliteit, het comfort en de stijl van uw auto te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverbeteringen, we hebben een gevarieerde selectie producten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 3. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en industrieaanhangers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. OFFICINE CRISTALLO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINE CRISTALLO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, installaties en uitrustingen voor carrosseries auto, inrichtingen voor industriële en speciale voertuigen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en transformatie voertuigen in goederenwagens. Het is gevestigd in Cosio Valtellino, Italië.

 5. ANNETTE HOFMANN

  Duitsland

  Hofmann is al 45 jaar lang de aanspreekpartner voor verkoopsystemen, zoals winkelwagens, verkoopvoertuigen, verkooppaviljoenen en verkoopkiosken, van de Maxidose (de nieuwe marktleider), alsook in de verhuur en in tweedehands wagens, service, klantenservice, reserveonderdelen. Sectorgericht leveren we naar wens en mogelijkheden. In het productassortiment van Hofmann vindt u naast de exclusieve verkoopvoertuigen en paviljoenen ook bouwseries van verkoopaanhangers en ombouw, tegen een redelijke prijs.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FIRE TECHNICS

  België

  Fire Technics kent een rijke historie. Al meer dan 40 jaar zijn we op de brandweermarkt actief. We bouwen de voertuigen in onze moderne werkplaats te Oostende, waar onze medewerkers instaan voor een kwalitatief en doordacht eindproduct. Fire Technics heeft dan ook een jarenlange ervaring in het ontwerpen en de techniek voor uw nieuwe brandweermateriaal zoals: Tankwagens Ladderwagen en hoogtewerkers Bosbrandvoertuigen Autopompen Containers Industriële voertuigen Ziekenwagens Pompen en generatoren Een totaal gamma aan klein brandweermateriaal Hijsgereedschappen en -installaties Hydraulisch en elektrisch redgereedschap Tenten Kledij en uitrusting … Tevens zorgen wij voor de service- en onderhoudwerkzaamheden van de door ons geleverde voertuigen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door geschoolde vakmensen.

 2. JENNES

  België

  Garage Jennes bouwt al jaren aan de toekomst. Om nog een betere service aan te bieden hebben ze niet alleen het dienstenpakket maar ook de toonzalen vergroot. Op 26 en 27 april 2008 openden de broers Rudi en Jan Jennes officiëel de deuren. De showroomoppervlakte ging van zeshonderd naar tweemaal duizend vierkante meter. Bovendien kwam er een kelderruimte van 1.600 vierkante meter bij. Volkswagen en Audi willen zich in de toekomst nog meer differentiëren als twee afzonderlijke producten. Dat is ingegeven door de filosofie dat Audi en Volkswagen elk een apart cliënteel aantrekken. En in die differentiatie gaan de directies van de Duitse merken erg ver. Niet alleen moet het wagenpark in afzonderlijke showrooms getoond worden, ook is er een hemelsbreed verschil in de huisstijl. Zo is de Volkswagengarage ingericht in speels oranje en hangt er een ongedwongen sfeer. De wagens staan er vrolijk in een cirkel. Bij Audi gaat het er strakker aan toe. De dominerende kleuren zijn grijs, zwart en wit. Alles moet in de hele wereld hetzelfde zijn. Op die manier wil Audi, dat forse groeiplannen heeft, zich opwerpen als een sterk merk. De Garage Jennes heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om andere nieuwigheden in te voeren. Zo maakten ze een business corner. Daar kunnen mensen die wachten tot hun wagen hersteld is, wat werken.

 3. HABRIAL AMENAGEMENT VEHICULES UTILITAIRES

  Frankrijk

  AUTO-EQUIPEMENT, een onderneming die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de inrichting van bedrijfsvoertuigen (bestelwagens en bestelbussen), biedt u meer dan 500 referenties voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig: - Houten wandbekleding, - Houten of metalen (aluminium en staal) meubels, - Aluminium of gegalvaniseerd stalen dakdragers, - Aluminium glashouder, - Inbraakwerende veiligheidssloten, - Automatische spanbanden, - Polyester of roosterwanden, - Aluminium oprijplateau, - Laadkleppen voor aangepast personenvervoer, enz.

 4. OVA

  België

  OVA ontwikkelt, bouwt en onderhoudt industriële voertuigen. In de diverse toepassingen waarvoor de voertuigen worden ingezet biedt OVA oplossingen aan voor de vele behoeften van de klant. Met zin voor traditie en oog voor vernieuwing weet het bedrijf een idee tot uitvoering te brengen, het creatief denken om te zetten in innovatieve producten. De OVA-voertuigen kenmerken zich door hun duurzaamheid en degelijkheid gerealiseerd door een team van ervaren en technisch onderlegde vakmensen. Samen bouwen zij conforme bedrijfswagens die efficiënt en doelmatig kunnen worden aangewend. Goederentransport en –behandeling evolueren continu. Daarom wil OVA zich verder toekomstgericht toeleggen op voertuigen en diensten met een hoge toegevoegde waarde voor de klant, die slim en resultaatsgericht een antwoord bieden op de uitdagingen van morgen.

 5. FRANCKAERT GROUP

  België

  Samen Sterk in constructie, techniek, service en engineering. MultiTechnics is gespecialiseerd in het produceren van uniek, kwalitatief, groot en complex stukwerk en constructies. Door onze jarenlange ervaring en know-how bieden wij ook totaalondersteuning bij onderhoudswerken van productielijnen. MultiTechnics is reeds jaren een betrouwbare leverancier voor de machinebouw en constructie, voor diverse sectoren en toepassingen. Het MultiService team, bestaande uit een 60-tal gekwalificeerde medewerkers, is 24 op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar ten dienste van onze klanten. Onze vakmensen staan in voor onderhoud, interventie bij panne of voor het herstellen van stukken, op locatie maar ook in onze eigen werkplaats. MCS is gespecialiseerd in engineering van containersystemen voor truckchassis en trailers. Wij ontwikkelen en fabriceren multifunctionele containersystemen voor alle toepassingen.

 1. GLAMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Glama Machinenbau GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: •smeedmanipulatoren• anodedienstvoertuigen voor de aluminiumindustrie• laadmachines• handlingsystemen• industrierobots• manipulatoren• speciale voertuigen• automatiseringsoplossingen, op maat• automatiseringstechniek• handhavingstechniek voor de metaalbewerkingsindustrie

 2. DOUVE

  België

  Al de ongeremde aanhangwagens zijn van eigen fabricatie met garantie op alle onderdelen! De aanhangwagens zijn geleverd met een gelijkvormigheidsattest: kipremorque, motorremorque, plateauremorque, autoremorque, machineremorque, paardenremorque...

 1. JUMI PLASTICS BELGIUM

  België

  Specialist in spuitgieten sinds 1972 Jumi Plastics Belgium n.v. is sinds jaren een innoverend bedrijf in de plastic injection moulding wereld. Ons machinepark, bestaande uit persen van de recentste generatie en met een sluitkracht van 25 ton tot 1200 ton, laat ons toe alle spuitgietproducten in optimale omstandigheden te kunnen fabriceren.

 2. CARROSERIE VALKENAERS

  België

  Carrosserie Valkenaers is een familiebedrijf met drie generaties ervaring. Onze hoofdactiviteit bestaat voornamelijk uit de constructie van marktwagens in alle maten en types voor diverse specialiteiten zoals groenten en fruit, slagerij, kip aan 't spit, textiel, bakkerij, vis, zuivelproducten, fastfood en promotiewagens. Ook de inrichting van bedrijfsvoertuigen is één van onze nevenactiviteiten.

 3. ALKOKO

  België

  Alkoko is specialist in het opbouwen en herstellen van vrachtwagens en trailers, het realiseren van hydraulische bruggen of het construeren van hydraulische-plc gestuurde projecten. Anderzijds is Alkoko nv ook actief in de transportwereld: internationaal vervoer van zeecontainers met eigen vloot van vrachtwagens en trailers, universele en kipchassis.

 4. VAN DIJCK MERKSPLAS

  België

  Van Dijck Merksplas is de grootste fabrikant in de Benelux van koel- en diepvriescarrosserieën voor vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens, bekend onder de naam VéDéCar. Dit hoogwaardig product wordt in eigen fabrieken vervaardigd en kan genieten van de hoogste isolatiewaarde op de markt. Op Europees niveau is het bedrijf marktleider in gespecialiseerde producties en heeft het een netwerk van lokale vertegenwoordigers. Jaarlijks worden er zo'n 400 producten afgeleverd.

 5. EUROFIT

  België

  voertuigen - onderdelen.

 6. MAD HOVERCRAFT

  Slovenië

  Het bedrijf MAD HOVERCRAFT, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren amfibievoertuigen, en amfibie. Het is gevestigd in Vrhnika, Slovenië.

 7. TECNICAR SRL

  Italië

  Het bedrijf TECNICAR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren platformen, en inrichtingen voor commerciële voertuigen. Het is gevestigd in Caronno Pertusella, Italië.

 8. HIDROINPEX

  Moldavïe

  Het bedrijf HIDROINPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, hydraulische motoren, Inrichting, en Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is gevestigd in Soroca, Moldavïe.

 1. RPM TECH

  Canada

  Het bedrijf RPM TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwkanonnen, Sneeuwkanonnen, en sneeuwruimers en gereedschap voor verwijdering van sneeuw. Het is gevestigd in St-Valerien-De-Milton, Qc, Canada.

 2. B. & C.

  Italië

  Het bedrijf B. & C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, inrichtingen voor commerciële voertuigen, inrichtingen voor industriële en speciale voertuigen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en aanhangwagens voor transport van dieren. Het is gevestigd in Fossano, Italië.

 3. OZISMAK ISTIF MAKINALARI SAN. VE LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf OZISMAK ISTIF MAKINALARI SAN. VE LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren stapelaars, Transport- en aanhangwagens, en Vrachtvervoerders. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. WEBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEBER GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Testapparatuur, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Testapparatuur, en Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland.

 5. EAST TRACKED

  Polen

  Het bedrijf EAST TRACKED, is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is gevestigd in Tychy, Polen.

 6. GIGANT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GIGANT GMBH, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Dinklage, Duitsland.

 7. AYALKA MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf AYALKA MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 8. BRESCIACLIMA SERVICE

  Italië

  Het bedrijf BRESCIACLIMA SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is gevestigd in Dello, Italië.

 9. SCOMA

  Frankrijk

  Het bedrijf SCOMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Auto's - elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, landbouwvoertuigen, en stuurstangen. Het is gevestigd in La-Loupe, Frankrijk.

 10. MICHIELETTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MICHIELETTO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens - industrieel, opleggers, Aanhangwagens - industrieel, wagens, en aanhangwagens voor transport van dieren. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voertuigen- speciale - constructie en uitrusting - Import export

Aantal resultaten

1.930 Bedrijven