• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vrachtwagens

Resultaten voor

Vrachtwagens - Import export

 1. PICCOLI AUTOGRU

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PICCOLI AUTOGRU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, kraanwagens voor het hijsen van goederen, vrachtwagens, Bouwliften, en bovengrondse platformen voor het optillen van goederen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. OFFICINA CAMPAGNARO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINA CAMPAGNARO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, klantendienst met vergunning, ateliers reparatie vrachtwagens, Industriële voertuigen, en reparatie industriële voertuigen. Het is gevestigd in Fontaniva, Italië.

 3. SIA TRUCK1.EU

  Letland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIA TRUCK1.EU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's en vrachtwagens - occasions, Vrachtwagens, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Opleggercombinaties en opleggers, Trekkers - vrachtwagens, Opleggers - industrieel, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Stacaravans, en Auto's en vrachtwagens - occasions. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 4. AUTOCARS DE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTOCARS DE FRANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren touringcars groot toerisme, kaartverkoop buslijnen, bussen met chauffeur, bussen met kleuren televisie, schokbrekers voor touringcars, bussen met toiletten, luxe reisbussen, autoverhuur bus en minibus met chauffeur, en verhuur pendelbus. Het is gevestigd in Sarcelles, Frankrijk.

 5. WAF

  België

  Momenteel is WAF uitgegroeid tot een bekende naam in België op het gebied van de produktie en montage van kippers en wisselsystemen en de montage van containersystemen en laadkranen op vrachtwagens. Actieve produktontwikkeling, flexibiliteit, nauw kontakt met de klant en een doorgedreven zin voor kwaliteit hebben WAF gemaakt tot wat het nu is, een familiale kmo die marktleider is in zijn sector, veelzijdig en constructief. Veelzijdig constructief kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden en bestrijkt daardoor de volledige onderneming en haar core-competences. Veelzijdig betekent multifunctioneel, multidisciplinair, flexibel. Technische know-how op diverse vlakken, dynamische medewerkers en een degelijke service na verkoop illustreren deze bedrijfswaarde. Constructief is synoniem voor opbouwend. Letterlijk wordt er van een stuk metaal een onmisbaar werkinstrument gemaakt. Constructiebouw op vrachtwagens, dat is waar WAF sterk in is. In de figuurlijke zin betekent constructief dat er samen met de klant naar de beste oplossing wordt gezocht, in overleg komen beide partijen tot het beste resultaat. Veelzijdig constructief is alles omvattend. WAF is veelzijdig als het op constructie aankomt. WAF is constructief om de wens van de klant te realiseren. Kippers, containersystemen, laadkranen, en wisselsystemen worden op maat van de klant gemaakt of gemonteerd, elke uitvoering wordt beschouwd als vraagspecifiek. De klant kiest, het resultaat wordt zijn werkinstrument.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRISMAR

  België

  KRISMAR NV biedt U een krachtig en zelfverzekerd antwoord op al uw opslag- en transportvragen op het Europees continent. Gevoed door kennis en praktijkervaring gaan wij de uitdaging aan om samen succes te behalen. Hiertoe worden dagelijks meer dan 100 vrachtwagens ingezet vanuit onze vestigingen in België en in Polen. Het wagenpark van KRISMAR bestaat voornamelijk uit vrachtwagens die beschikken over de intelligente zij- en dakbelading waardoor wij U grote laadvolumes kunnen aanbieden van 40 europaletplaatsen en 3 m binnenhoogte.

 2. KINTRANS

  België

  Kintrans is een jong, dynamisch transportbedrijf, gelegen in Desteldonk bij Gent. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van personenwagens tussen de havens van Gent, Antwerpen, Zeebrugge, Vlissingen, Rotterdam en Amsterdam. Tevens verzorgen wij de distributie van personenwagens binnen België en Luxemburg plus transporten van en naar Zwitserland. Als u kiest voor flexibiliteit, goede service, stipte leveringen en correcte prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze website kunt u ons beter leren kennen. Vandaag zijn 39 trekkende eenheden voortdurend op weg in binnen- en buitenland. Zij transporteren allerlei voertuigen (van auto’s tot tractoren). Professionele medewerking, een uitgebreide administratieve ondersteuning en technische specialisten dragen bij tot een goede service en het bieden van passende oplossingen voor de logistieke problemen van onze klanten. Doorheen alle processen in het bedrijf proberen we bovendien zoveel mogelijk oog te hebben voor de hoogste kwaliteits- en milieuvereisten. We zijn dan ook trots op onze ISO-certificaten (9001: 2008 en 14001: 2004) in die domeinen.

 3. TRUCK CENTER FREDERIX

  België

  Betrouwbare totaalservice. MAN Truck Center Frederix besteedt alvast bijzonder veel aandacht aan een goede service, zo blijkt ook uit het ISO-certificaat 9001: 2008 dat de firma in 2009 met de grootste onderscheiding behaalde. Naast het onderhouden en herstellen van MAN-vrachtwagens en ook andere merken, leveren wij dezelfde totaalservice voor opleggers en aanhangwagens. Wij staan 24 uur op 24, 7 dagen op 7 paraat voor depannage. Dankzij onze grote voorraad wisselstukken garanderen we een snelle service. Als een herstelling uitzonderlijk wat langer duurt, bieden we vervangmaterieel aan (trekker of bakwagen). Onze mensen werken in een tweeploegendienst, zodat de openingsuren zich in de week uitstrekken van 7 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds. Zaterdag zijn we open tot 13 uur.

 4. DACO RENT

  België

  U kan bij ons terecht voor het huren van allerlei machines, zoals graafmachines, compactladers, hoogtewerkers en verreikers. Daco Rent verhuurt verschillende soorten hoogwerkers: diesel kniktelescopen, elektrische kniktelescopen, telescopen op rupsen, gewone telescopen, hoogwerkers op aanhangwagen, spinhoogwerkers, elektrische schaarliften en diesel schaarliften. Bij Daco Rent kunt u heftrucks huren. Heftrucks vanaf 1500 kg, op diesel, LPG of elektrisch. Bij Daco Rent kunt u een verreiker huren met een arm van 9, 13, 17, 18 of 21 meter, en ook vier soorten verreikers huren: met vorken, met werkkooi, met lier of met schepbak.

 5. CLAESKENS

  België

  Garage Claeskens is gevestigd in Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem), op 5 min. van de autosnelweg E314 afrit 23, Tielt-Winge/Scherpenheuvel. Je vindt ons dus tussen Aarschot en Scherpenheuvel. Wij zijn verdeler van Iveco, Ford en Fiat Professional. Wij beschikken bovendien ook over erkende carrosserie voor alle merken, zowel voor vrachtwagens als personenwagens. Onze firma is gesticht in 1970 door Alfons Claeskens. Het familiebedrijf is door de jaren serieus gegroeid, en we blijven groeien. Dit om al onze klanten de nodige service te kunnen verlenen waar ze recht op hebben. Door de jaren heen kan het bedrijf bouwen op de nodige ervaring. Van personenwagen, bus, mobilhome tot vrachtwagen, één adres “Garage Claeskens nv”. We zijn dan ook 6 van de 7 dagen geopend om onze klanten nog beter te kunnen dienen. Pech, geen probleem. je kan ons steeds bereiken. Vertrouwen en service vinden wij belangrijk!

 1. PAESEN TRUCKS

  België

  Als officiële Volvo Trucks-dealer voor Limburg en een stukje van Brabant biedt Paesen Trucks u een totaalconcept waarin naast het product ook onze serviceconcepten een grote rol spelen. Paesen Trucks NV is een echt familiebedrijf, dat in 1979 werd opgericht door Marc Paesen in het Limburgse Peer. Sindsdien zijn we gegroeid tot een middelgrote automotive dienstverlener, met meer dan 50 medewerkers en 2 vestigingen in Limburg. De kernwaarden kwaliteit, service en vertrouwen onderstrepen deze ambitie. Het leveren van excellente service staat of valt met de kwaliteit en inzet van onze medewerkers Wij zijn officieel Volvo Trucks Dealer. Wij bieden u complete transportoplossingen met de Volvo FH, Volvo FMX, Volvo FM, Volvo FL en Volvo FE. Daarnaast verkopen, onderhouden en herstellen wij Volvo compacte graafmachines. Uiteindelijk organiseren wij de opleiding Vakbekwaamheid Code 95 op verschillende data en locaties.

 2. SINDETRANS

  België

  Sindetrans bvba werd opgericht in 1985 en kende sindsdien een gestadige groei naar een solide opbouw van het klantenbestand, een vertrouwensrelatie met betrouwbare partners, bestendige leveranciers en bekwame medewerkers. Dit betekent dat de wensen van de klanten centraal moeten staan; met andere woorden; hun goederen van punt A naar punt B transporteren tegen een correcte prijs. Bureau en Magazijn Sindetrans Tijdens uw bezoek aan deze site kunt u Sindetrans beter leren kennen. Sindetrans staat zowel bekend als een betrouwbare partner in het vervoeren als in het opslaan van uw producten. Het begrip trailerverhuur is ons ook niet ongekend. Sindetrans biedt verschillende mogelijkheden.

 1. ENC

  Frankrijk

  ENC is een van de belangrijkste exportbedrijven voor tweedehands transportvoertuigen in de Oost-Europese landen, alle soorten trekkers, dragende vrachtwagens voor grote volumes, vrachtwagens, trekkers en opleggers van alle types; een tijdelijke IMPORT/EXPORT-verzekering wordt u aangeboden, ongeacht de bestemming van het geëxporteerde voertuig. Sinds 15 jaar zijn wij een professionele onderneming in de automobielsector en de belangrijkste exporteur van tweedehands industriële voertuigen naar Rusland, gespecialiseerd in de Oost-Europese landen vanuit Frankrijk.

 2. NEYT TRUCKS

  België

  Sinds meer dan een kwarteeuw (vanaf 1979) gaan Neyt Truck & Bus en MAN hand in hand. Dit alles maakt van de combinatie MAN en Neyt een succesformule waarbij u als klant centraal komt te staan. -Volledig uitgeruste garage-infrastructuur met doorrijwerkstraten, werkputten, hydraulische bruggen en diagnosetoestellen -Wisselstukkenmagazijn (originele onderdelen + courante onderdelen voor getrokken materiaal) - Eigen hersteldienst voor motoren (revisie), gangwissels en injectiepompen (+ afstellingen op test- testbank – werkplaatsgarantie) - Remmentestbank - Modernste testbank voor tacho’s - Erkend installateur en hersteller van snelheidsbegrenzers, tachografen en digitale tacho’s (oa erkenning door BIVV) - Erkend installateur OBU-units (Toll Collect = Duitse maut) - Eigen depannagedienst (24/24 U) - Uitrusting speciale voertuigen (oa rallyvoertuigen) Enz…

 3. TWINS VERVOER

  België

  De twee zaakvoerders Stephen Dolet en Anja Vandenbussche richtten Twins Vervoer NV in september 2005 op. Sindsdien vervoert het transportbedrijf alle mogelijke goederen binnen de Benelux, al zijn ze gekend in voedingstransporten, voornamelijk droge voeding en grondstoffen.Twins Vervoer werkt momenteel nog voornamelijk in onderaanneming voor grotere transportbedrijven, maar verkent de markt om ook rechtstreeks voor eigen klanten te gaan rijden. Ze bieden de optie tot reclame van de firma op de vrachtwagen.

 4. MAN TRUCK & BUS

  België

  MAN Truck & Bus nv is de Belgische invoerder van bedrijfswagens, touringcars en bussen van de merken MAN en Neoplan. Het bedrijf werd opgericht in 1980 en is gevestigd in Kobbegem (Asse). MAN Truck & Bus nv verzorgt de invoer, verkoop, marketing en after sales. Daarnaast staat er een uitgebreid servicepalet ter beschikking van de klanten: onderhoudscontracten op maat, chauffeursopleidingen, 24u-service, wisselstukken, componenten en financieringsformules (leasing, renting op korte en lange termijn). De invoerder werkt intensief samen met een dealernet samengesteld uit vijf eigen filialen (MAN Brabant, MAN Hainaut, MAN Antwerpen, MAN Luxembourg en MAN Tournai) en meer dan 25 zelfstandige verkoop- en servicepartners. Het klantenbestand bestaat uit nationale en internationale transportondernemingen, de bouwsector, overheidsorganisaties en eigen-rekeningklanten. ISO 9001 gecertificeerd staat MAN voor innovatie, betrouwbaarheid, dynamisme en openheid.

 5. STAR HURT.IMPORTER I DYSTRYBUTOR CZESCI TIR

  Polen

  Importeur en verdeler van vrachtwagenonderdelen. Onze groothandel voor motoronderdelen is sinds 1992 actief op de markt. We verkopen en verdelen reserveonderdelen en accessoires voor vrachtwagens, bussen, trailers en opleggers in heel Polen.Om te voldoen aan de vereisten van alle klanten, hebben we besloten uitsluitend producten van erkende en betrouwbare producenten te importeren. Hierdoor kunnen we een breed assortiment producten tegen scherpe prijzen en hoogwaardige originele reserveonderdelen bieden.

 6. VANDEWIELE AUTOBEDRIJF

  België

  Wij zijn een dynamisch familiebedrijf, dat sinds 1999 met zijn garage gelegen is te Bavikhove. Wij zijn Officieel dealer van IVECO voor de regio zuid-West-Vlaanderen. Garage Vandewiele is uw dealer uit Bavikhove voor het merk Iveco. Iveco biedt u verschillende types aan: nl. de Iveco Daily ( te verkrijgen als bestelwagen en chassis cabine), de Eurocargo, de Stralis (3 versies: Active Day, Active Time, Active Space) en de Trakker voor het off-road werk. Iveco a world of transport: van distributie tot bouw, Iveco heeft in zijn gamma zeker een vrachtwagen die op uw maat gesneden is. Verder vindt u op deze site alles over onze tweedehands bedrijfsvoertuigen, de nieuwigheden bij Iveco en ook specifiek bij garage Vandewiele. U kunt op een eenvoudige manier contact met ons opnemen.

 7. MARTENS ANDRE

  België

  Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 20 jaar en we zijn daar trots op. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot de grote onderneming van vandaag. - Verhuring van spoorkranen - Alle grondwerken met lasapparatuur - Alle afbraakwerken - Ruimen van grachten en vijvers - Verhuur van vrachtwagens - Nivelleren en opruimen van terreinen - Asfaltwerken - Kasseien - Teelaarde - Verhuur van (mini)kranen

 8. MENTEN TRUCKSERVICE

  België

  Menten Truck Service staat reeds jaren bekend als professioneel verkoop-& servicepunt voor grote en kleine bedrijfsvoertuigen in Limburg en Luik. Waarden als klantgerichtheid, persoonlijk contact, efficiëntie en innovatie dragen wij hoog in het vaandel. Als familiebedrijf werken wij hier dagelijks aan opdat we onze klanten steeds de beste service kunnen bieden.

 1. HOLBRECHT

  België

  De firma Holbrecht is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands vrachtwagens en machines voor export naar Afrika en andere Arabische landen. We betalen steeds een correcte marktprijs op een snelle en eerlijke manier. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar de aangekochte vrachtwagens gecontroleerd en indien nodig gerepareerd worden. NV Holbrecht beschikt over een eigen vrachtwagen en oplegger voor het transporteren van ingekochte en verkochte voertuigen.

 2. CAMMAERT TRUCKS WAASLAND

  België

  Cammaert verkoopt, onderhoudt en herstelt vrachtwagens. Als hoofdverdeler van Iveco Trucks, die de grootste fabrikant is in Europa van dieselmotoren, is deze naam uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. Cammaert beschikt over een grote voorraad onderdelen, beschikt over een zeer uitgebreid magazijn, biedt tweedehandswagens en een verhuur dienst.

 3. DE MEULEMEESTER GEBROEDERS

  België

  Transport demeulemeester staat voor innovatie en vernieuwing. Daarom kiezen we ervoor om altijd up-to-date te zijn en de nieuwste materialen in ons bezit te hebben. Zo beschikken we over de meest recente vrachtwagens en opleggers. We beschikken over 5 vrachtwagens en 20 opleggers.

 4. COLLITAX

  België

  Bij ons kan u terecht voor Dedicated Transport Services. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor transport, opslag en logistiek. Is een eigen vloot vrachtwagens of bestelwagens wel de juiste keuze? Weet u niet zeker wat het antwoord is op deze vraag neem dan snel contact met ons op. Onze chauffeurs volgen de opleidingen bekwaamheid bij De Nestor vzw.

 5. GREGOOR TRUCKS

  België

  Garage Gregoor Trucks staat steeds voor u klaar met een volledig uitgeruste werkplaats en bekwame mechaniekers. Verhuur Ook voor het huren van voertuigen kan u bij Gregoor Trucks terecht. Service Gregoor Trucks staat garant voor een uitstekende service. Magazijn Voor wisselstukken van Iveco, Iveco Bus en FPT (motoren) is Gregoor Trucks uw ideale partner. Verkoop Gregoor Trucks heeft een sterk verkoopteam die u uitstekend kan verder helpen bij het aankopen van een bedrijfsvoertuig.

 6. FACIL

  België

  Facil is een bedrijf dat alle onderdelen binnen de auto- en vrachtwagenindustrie omarmt. Je kan bij hun terecht voor afzonderlijke onderdelen, de logistiek en de aankoop van auto's en vrachtwagens. Ze zijn er in elke phase van het proces.

 7. DAF TRUCKS VLAANDEREN

  België

  Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professionele organisatie en een internationaal dealernetwerk. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie. Daf biedt verschillende trucks en container voertuigen.

 8. GARAGE DE PLECKER - PAUWELS

  België

  N.V. Garage De Plecker-Pauwels werd opgericht door Eddy De Plecker en Yvonne Pauwels in 1964. In de beginperiode was de verkoop en service gericht op de DAF-personenwagens. Nadien zijn wij geleidelijk overgeschakeld naar de vrachtwagensector.

 9. TRANSPORT VAN STEENKISTE

  België

  Al 3 generaties op rij staat transport Van Steenkiste NV garant voor transportoplossingen op maat van de klant. Kernbegrippen daarbij zijn snelheid, flexibiliteit en innovatie. Transport Van Steenkiste specialiseert zich in internationaal transport, opslag en groupage. Hoewel het bedrijf zich vooral specialiseert in Duitsland, worden ook transporten verzorgd van en naar de Benelux, Frankrijk en Zwitserland.

 10. DANNY VANDEBROUCK

  België

  U kan hier terecht voor aankoop van nieuwe en tweedehands traktoren, laders, kranen, vrachtwagens en allerhande landbouwtoestellen.Tevens staan wij ook in voor 24/7 depannage van hydraulische leidingen op allerlei machines. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor onderhoud en herstellingen ter plaatse van traktoren, wielladers, mini-knikladers en andere landbouwmachines.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vrachtwagens - Import export

Aantal resultaten

16.827 Bedrijven