• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vullingen voor balpennen

Resultaten voor

Vullingen voor balpennen - Import export

 1. MOYU

  Nederland

  Verified by europages badge

  MOYU, gevestigd in Nederland, produceert duurzame herschrijfbare notitieboekjes van steenpapier. De notitieboekjes kunnen volledig worden gepersonaliseerd en gebruikt als relatiegeschenk. De voordelen van MOYU notitieboekjes: • Een duurzame keuze: Gemaakt van zuivere kalksteen, vrij van bomen en 100% recycleerbaar. • Een toekomstvaste keuze: Elke pagina is tot 500 keer herschrijfbaar en gaat jaren mee. • Een persoonlijke keuze: U kunt in totaal 4 pagina's personaliseren: de omslag (voor + achter) en dubbelzijdig. • Een financieel verantwoorde keuze: Het notitieboekje gaat jaren mee en bespaart op jaarbasis niet minder dan 15 notitieboekjes van pulppapier. • Een praktische keuze: Een uitwisbaar notitieboekje wordt daadwerkelijk gebruikt en belandt niet binnen een paar maanden in de prullenbak. MOYU's missie is de natuur te redden door papierafval en ontbossing tegen te gaan, door een duurzaam alternatief voor pulppapierproducten te bieden. Er zijn een reeks van meerdere producten zoals: - Notitieboekjes (A4, A5, A6) - Flip charts - Weekplanners - Uitwisbare pennen - Penvullingen - Schoonmaakdoekjes De unieke eigenschappen van de MOYU-producten is dat ze waterbestendig, scheurvrij en (het allerbelangrijkste) herschrijfbaar zijn. Met andere woorden, het product heeft een zeer lange levensduur aangezien elke pagina tot 500 keer kan worden hergebruikt.

 2. EURO PENTEL

  Frankrijk

  Het bedrijf EURO PENTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vullingen voor balpennen, Viltstiften, Vullingen voor balpennen, Viltstiften, en vulpotloden. Het is gevestigd in Bry-Sur-Marne, Frankrijk.

 3. EGE PENCIL AND BALL PEN CO LTD

  Turkije

  Het bedrijf EGE PENCIL AND BALL PEN CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vullingen voor balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamepennen en -potloden, en potloden. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 4. RUDOLF SELLNER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf RUDOLF SELLNER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vullingen voor balpennen, en Vullingen voor balpennen. Het is gevestigd in Marchtrenk, Oostenrijk.

 5. INFOCOM PLUS LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf INFOCOM PLUS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vullingen voor balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren krukken. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INNOWELL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNOWELL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vullingen voor balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, en Balpennen. Het is gevestigd in Gosheim, Duitsland.