• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wagons - binnenuitrusting

Resultaten voor

Wagons - binnenuitrusting - Import export

 1. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusland

  Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) produceert trekuitrustingen of koppelingen en treinonderdelen voor goederenwagons, onderdelen voor spoorweguitrusting en rijdend materiaal, bussen voor de olie- en gassector, producten van staal, gegoten non-ferro metalen en legeringen (gewicht 5 tot 180 kg), plastic en polymeren eenheden tot 6, 5 kg. Maar de hoofdactiviteit van BPDG is de productie en reparatie van trillingdempers van het model PMKP-110 die functioneren met een terughoudend-kerend systeem (een set elastische blokken van polymeer) in plaats van een verenset. Het kwaliteitsbeheersysteem van de firma is in overeenstemming met de Russische normen (GOST) en is goedgekeurd via IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017 certificaten. De firma is actief sinds 2008 als groothandelaar in metalen en plastic accessoires voor de spoorwegensector en dienstverlener voor het onderhoud en de reparatie van trekuitrustingen klasse T1, T2 en T3 gedurende hun complete levensduur.

 2. BERTAZZONI LUCA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BERTAZZONI LUCA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, reparatie uitlaat, onderdelen voor auto's, Personenauto's, en uitlaten. Het is gevestigd in Novellara, Italië.

 3. DNEPROVAGONMASH

  Oekraïne

  Het bedrijf DNEPROVAGONMASH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, goederenwagons, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Dneprodzerzhinsk, Oekraïne.

 4. INNDES SRL

  Italië

  Het bedrijf INNDES SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Tezze Sul Brenta, Italië.

 5. KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KAYKAC MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Locomotieven - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, locomotieven, Spoorwegvoertuigen - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAILWAY WINDOWS

  Italië

  Het bedrijf RAILWAY WINDOWS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Nola, Italië.

 2. OEM TECHNOLOGY SOLUTIONS

  Australië

  Het bedrijf OEM TECHNOLOGY SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren plc controlesystemen voor de fabrieksnijverheid, en elektrotechnisch ontwerp. Het is gevestigd in Sydney, Australië.

 3. RM SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RM SYSTEM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 4. SI.GI.FER.

  Italië

  Het bedrijf SI.GI.FER., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Vinzaglio, Italië.

 5. ANSALDOBREDA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ANSALDOBREDA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 1. BONOLA & DOTTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BONOLA & DOTTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE

  Rusland

  Het bedrijf PRODUCTION UNION URALVAGONZAVOD NAMED AFTER DZERZHINSKI STATE UNITARY ENTERPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Ketelbouw, Wagons - binnenuitrusting, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Sverdlovskaya Oblast, Rusland.

 1. DONELLI DI.MA.F. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DONELLI DI.MA.F. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Poviglio, Italië.

 2. CENEDESE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CENEDESE S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Silea, Italië.

 3. SUPERUTENSILI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SUPERUTENSILI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 4. CENEDESE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CENEDESE S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in SILEA, Italië.

 5. VALENTE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VALENTE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferrolegeringen, Wagons - binnenuitrusting, Ferrolegeringen, en Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Lainate, Italië.

 6. PLASSER ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PLASSER ITALIANA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Velletri, Italië.

 7. F.I.S.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.I.S.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Osoppo, Italië.

 8. SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SERVIZI FERROVIARI INTEGRATI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 1. FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL

  Italië

  Het bedrijf FERROVIE DEL GARGANO LAVORI FERROVIARI E CIVILI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 2. ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD WIELOBRANZOWY BUSTER S C, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, en Tram - materialen. Het is gevestigd in Inowroclaw, Polen.

 3. ROMARC

  Roemenië

  Het bedrijf ROMARC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, en Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 4. ABH (ATELIERS DE BASSE HAM)

  Frankrijk

  Het bedrijf ABH (ATELIERS DE BASSE HAM), is een Dienstverlener, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Basse Ham, Frankrijk.

 5. GIDAFER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIDAFER S.R.L., en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 6. G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Hongarije

  Het bedrijf G. TIM - CO. VASUTI JARMUMUSZAKI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, en Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 7. HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEINRICH WILHELM WAGGONBAU- UND VERTRIEBS- GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, en Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 8. PONY AUTO TREND S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PONY AUTO TREND S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, en Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Brno-Jih, Tsjechische Rep..

 9. DIPSA TECHNES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DIPSA TECHNES S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagons - binnenuitrusting, Metro - materialen, Wagons - binnenuitrusting, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Castel Maggiore, Italië.

 10. KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS

  Oostenrijk

  Het bedrijf KNORR-BREMSE GMBH, DIVISION IFE AUTOMATIC DOOR SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wagons - binnenuitrusting. Het is gevestigd in Kematen/ybbs, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis