• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterontharders

Resultaten voor

Waterontharders - Import export

 1. LAMBERT CHEMICALS SRL

  België

  Verified by europages badge

  Lambert Chemicals is sinds 1989 specialist in de distributie van chemische producten in grote en kleine recipiënten. Wij bieden chemische producten voor de industrie, bijvoorbeeld zuren, basisstoffen, oplosmiddelen, alcohol, maar ook producten voor waterzuivering of gespecialiseerde producten voor de voedingsmiddelensector. Onze chemische producten zijn bestemd voor zowel groothandelaars als detailhandelaars; ons assortiment bestaat uit chemische producten voor zeer verschillende bedrijfstakken, zoals de kleine en grote technische industrie, de auto-industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de bouw, de huishouding, enz. Wij zijn ook distributeur van een assortiment van zoutsoorten voor de voeding, voor waterzuivering en voor sneeuwverwijdering. Wij bieden flexibiliteit voor onze diensten op het gebied van formulering, vulling, Eigen Merk... die u kunt combineren of apart kunt selecteren. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en eisen voor iedere personalisering of aanpassing.

  Alle producten voor "waterontharders"

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds 2004 heeft CONAX consequent vooruitgang geboekt en zich gevestigd als een vooraanstaande speler in de productie en verkoop van hoogwaardige waterzuiveringsapparaten voor thuis en op het werk. Binnen negen jaar op de binnenlandse markt is CONAX opgeklommen tot de top drie van de merken in haar sector en heeft ze haar zinnen gezet op het worden van 's lands meest waardevolle merk in de waterbehandelingssector. CONAX is toegewijd aan voortdurende verbetering en streeft ernaar betere, comfortabelere en zuinigere producten te ontwikkelen, zodat klanten kunnen rekenen op producten en diensten van hoge kwaliteit. Duurzaamheid voor het milieu staat voorop in de productiefilosofie van CONAX. Het bedrijf hanteert een milieuvriendelijke managementaanpak voor alle productieprocessen, waarbij de administratieve infrastructuur, personeelsstructuur, productielijnen, machines en apparatuur voortdurend worden aangepast aan milieuvriendelijke praktijken. Dit weerspiegelt CONAX's inzet voor zowel klanttevredenheid als milieubeheer.

 3. SA PIERARD

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SA PIERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, huishoudelijke ontharders, waterzuivering, roestwerend, Waterontharders, Apparaten voor de behandeling van water, Waterontharder zonder zout, Onderhoud van het water, en Milieuvriendelijke waterzuivering. Het is gevestigd in Namur, België.

 4. WAG WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAG WASSERAUFBEREITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharders. Het is gevestigd in Weigelsdorf, Oostenrijk.

 5. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zout - industrieel, Waterontharders, Natuurlijke polymeren, Afvalwaterbehandeling, Zout - industrieel, Zwembadonderhoud - waterbehandeling, Waterontharders, calciumcarbonaat, en alginaat. Het is gevestigd in Dinard, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALPINE WATERBEHANDELING

  Nederland

  Alpine - het waterontharder alternatief zonder zout bespaart geld. Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de 1-malige aanschaf van een Multi ISO-gecertificeerde new generation waterontharder alternatief van www.waterontharder.info bent u van al deze kalk ellende af. Na montage zijn de voordelen direct te merken. Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan en geen huidirritatie meer. Het drinkwater smaakt beter en de douchecabine blijft stralend schoon. Ontkalken van apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder waspoeder. Noodzakelijke en gezonde mineralen blijven behouden - het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater. Als klap op de vuurpijl verwijdert dit antikalk systeem ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkafzetting.

  Alle producten voor "waterontharders"

 2. AGUAVIBES

  België

  AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus. Zo ontwikkelden we de Water Activator, de waterontharder van de toekomst. De Water Activator behandelt water door middel van een elektromagnetisch veld, waardoor kalkvorming voorkomen wordt. Dankzij de Water Activator zet de kalk in het leidingwater zich niet langer af tegen de wanden van je leidingen, sanitaire onderdelen en huishoudelijke apparaten. Bovendien blijven de voedzame mineralen zoals calcium en magnesium in het water. De Water Activator is in tegenstelling tot een traditionele waterverzachter aansluitbaar op het drinkwater. Verder heeft de Water Activator geen onderhoud nodig en ligt het verbruik laag, wat jou heel wat kosten uitspaart. Ook worden er geen chemische producten gebruikt. De Water Activator is het resultaat van 20 jaar innovatie en research. De werking van de Water Activator is uiterst betrouwbaar en aangetoond door verschillende academische studies. Met onze uniek gepatenteerde technologie behaalden we het Europese Goedkeuringsattest (label CE).

  Alle producten voor "waterontharders"

 3. HOBART BELGIUM

  België

  Hobart is wereldwijd leverancier en fabrikant van professionele vaatwas apparatuur. Toestellen van Hobart staan voor topkwaliteit, innovatie, efficientie en design. Hobart Belgium verkoopt geen machines, maar echte oplossingen. Onze toegevoegde waarden voor de klant zijn de ervaring en de innovatie van een marktleider, de betrouwbaarheid, de verantwoordelijkheid, de kracht van een persoonlijke aanpak en een eigen technische dienst die u 7 dagen op 7 met raad en daad ter zijde staat. Met fabrieken over de gehele wereld levert Hobart hoogwaardige apparatuur aan o.a. horeca, instellingen, supermarkten, ziekenhuizen, bedrijfrestaurants, catering, overheid, scholen, bakkerijen, slagerijen, en scheepvaart.

 4. GH SYSTEMS

  België

  GH SYSTEMS : Hoofdverdeler van de Delta Waterverzachters in België GH Systems heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van waterontharders en is momenteel exclusief verdeler van de Delta waterverzachters in België. De Delta wateronharders zijn de nieuwste evolutie op het gebied van waterbehandeling. De belangrijkste voordelen ten opzichte van de traditionele waterontharders zijn: hydraulisch niet elektrisch ecologisch compact zuinig in zout- en waterverbruik gemakkelijk te installeren een Belgisch product

 5. AQUA SERVICE SYSTEMS

  België

  Aqua Service Waterverzachters Waterverzachters Aqua Service Waterbehandeling Douche SmallAqua Service is één van de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingstoestellen in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider. Aqua Service waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 40 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

 1. ENERGY CONSULTANCY GROUP

  Nederland

  Waterontharder new generation zonder zout bespaart geldKalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de 1-malige aanschaf van de Multi ISO-gecertificeerde new generation waterontharder van www.waterontharder.info/besteldirect bent u van al deze kalk ellende af. Na montage zijn de voordelen direct te merken. Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan en geen huidirritatie meer. Het drinkwater smaakt beter en de douchecabine blijft stralend schoon. Ontkalken van apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder waspoeder. Noodzakelijke en gezonde mineralen blijven behouden – het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater. Als klap op de vuurpijl verwijdert de waterontharder ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkafzetting. De professionele moduleopstelling wordt 120 dagen OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd.

 2. DELTA WATERONTKALKERS

  België

  Waterontharding voor particulieren en bedrijven in gans België. Wij verkopen waterontkalkers (inclusief plaatsing) aan particulieren en aan KMO's.Delta Waterontkalkers zijn krachtige en compacte toestellen van de laatste generatie. Ze hebben een zeer laag zout- en waterverbruik en werken zonder electriciteit. Het is een kwaliteitsproduct, ontworpen en gebouwd in België.De Delta Simplex, een ontharder met een enkele module is reeds beschikbaar vanaf 1150 euro (incl. plaatsing). De Delta Duplex, een onderharder met dubbele module verkopen we vanaf 1420 euro (incl. plaatsing).Wij onderscheiden ons door: * De zuinigheid van ons toestel.* Duidelijke vermelding van de prijzen van onze ontkalkers en diensten (installatie en onderhoud).* Niet-verplichte zout- en onderhoudscontracten.* Uitgebreide informatie in de sectie veel gestelde vragen.

 1. TRATAWAC

  Spanje

  TRATAWAC, S.A. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het transport en de verkoop van chemische producten voor de behandeling van drinkwater, industrieel water en zwembaden. Ons bedrijf biedt ieder soort transport dat geschikt is voor de distributie van de producten die wij verkopen.

 2. DEWITTE FREDDY

  België

  Dewitte Freddy, uw verdeler van waterverzachters en waterontharders voor particulier en industrieel. Onze diensten : verkoop, plaatsing en onderhoud. Herstelling alle merken. Groot- en kleinhandel tabletzout, zelfafhaling en levering. Automatische bevoorrading zout voor appartementen. Meer dan 20 jaar ervaring met immobiliënkantoren. Gratis prijsofferte voor particulieren en industrie. Sanitair : alle herstellingen.

 3. GULDAGER

  België

  Guldager werkt reeds jaren aan betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen om de vereiste waterkwaliteit te bekomen of te garanderen. Het Guldager gamma omhelst diverse corrosiebestrijdingssystemen, bacterie bestrijdingsinstallaties, waterontharders, membraan technieken ( ultra-filtratie en RO), … en zelfs anti-fouling voor olieboorplatforms. Guldager zorgt voor de installatie, opvolging, onderhoud en eventuele reparaties. Tevens levert Guldager de vereiste producten.

 4. CULLIGAN

  België

  Culligan is de onbetwiste wereldleider op het gebied van waterontharders en waterkoelers. Culligan-waterontharders worden over de hele wereld gebruikt en worden verdeeld in meer dan 90 landen.

 5. AMERICAN APPLIANCES

  Nederland

  American Appliances BV is de exclusieve distributeur voor General Electric Appliances en MABE in België, Nederland en Luxemburg.

 6. EUROPAZ

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROPAZ, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, huishoudelijke ontharders, Waterontharding - apparatuur en installaties, kalkwerende magneten, en tandsteenverwijdering. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. COOLCONCEPT

  Luxemburg

  Het bedrijf COOLCONCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koelkasten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, elektrische machines voor het maken van ijsblokjes voor openbare instanties, Gekoelde vrieskasten, Koelcel, en Waterontharders. Het is gevestigd in Steinsel, Luxemburg.

 8. ULTRA SOFT WATER SOFTENERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ULTRA SOFT WATER SOFTENERS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharders. Het is tevens aanwezig in de sectoren onthardingsmiddelen voor waterbehandeling, huishoudelijke ontharders, industriële ontharders, en drinkwaterfilters. Het is gevestigd in Maidstone, Verenigd Koninkrijk.

 1. ASA SOLUTIONS

  België

  Het bedrijf ASA SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Apparaten voor de behandeling van water, industriële ontharders, en huishoudelijke ontharders. Het is gevestigd in Spiennes, België.

 2. VELUDA S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf VELUDA S.A., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vervanging waterfilters, waterontharders, Actief kool, en uitrustingen voor omkeerosmose. Het is gevestigd in Heraklion, Griekenland.

 3. SUZHOU X CHEMICAL CO.,LIMITED

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SUZHOU X CHEMICAL CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharders. Het is tevens aanwezig in de sectoren ionenuitwisselende harsen. Het is gevestigd in Suzhou, Verenigde Staten.

 4. TOODO

  Frankrijk

  Het bedrijf TOODO, is een Distributeur, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, Waterontharders, Waterontharding - apparatuur en installaties, zelfreinigend filter, ontharders, osmose, ontzouters, en Waterontharders. Het is gevestigd in Lécousse, Frankrijk.

 5. GEOENERGIES & AQUAE VISION

  Frankrijk

  Het bedrijf GEOENERGIES & AQUAE VISION, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Rossfeld, Frankrijk.

 6. HYDRO-BIO

  België

  Het bedrijf HYDRO-BIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, huishoudelijke ontharders, industriële ontharders, en Waterontharders. Het is gevestigd in Les Bons Villers, België.

 7. PINECO SRL

  Italië

  Het bedrijf PINECO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren filter, en waterontharders. Het is gevestigd in San Giovanni Lupatoto, Italië.

 8. TRATAMIENTOS DE AGUA VDF

  Spanje

  Het bedrijf TRATAMIENTOS DE AGUA VDF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharders. Het is gevestigd in Cardedeu, Spanje.

 9. CULLWATER S.N.C. DI PERUGINI EMILIO E C.

  Italië

  Het bedrijf CULLWATER S.N.C. DI PERUGINI EMILIO E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Waterbehandeling - apparaten en installaties, waterontharders, en filter. Het is gevestigd in Riva Del Garda, Italië.

 10. HAPPYDROPS BV

  Nederland

  Het bedrijf HAPPYDROPS BV, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Waterontharders, additieven tegen kalkaanslag, Waterbehandelingsproducten, Waterontharders, en behandeling tegen kalkaanslag. Het is gevestigd in Malden, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis