• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterzuiveringsmiddelen

Resultaten voor

Waterzuiveringsmiddelen - Import export

 1. CDI VALLÈS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  CDI Vallès is sinds 30 jaar aanwezig op de markt en gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verpakking van huishoudproducten, reinigingsmiddelen, industriële hygiëne en insecticiden. Wij staan ingeschreven bij het ROESB en bieden een breed assortiment goedgekeurde reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie met het HA logo en reinigingsmiddelen voor auto's en de bouw. Wij staan ingeschreven bij het Spaanse ministerie van landbouw en visserie om sanitaire en landbouwproducten te vervaardigen en te verpakken. Certificering ISO 9001: 2015

  Alle producten voor "waterzuiveringsmiddelen"

 2. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

 3. SCIOSPEC SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCIOSPEC SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Wurzen, Duitsland.

 4. HARKE PACKSERV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARKE PACKSERV GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Mülheim, Duitsland.

 5. WOLFENER ANALYTIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLFENER ANALYTIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Bitterfeld-Wolfen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SATI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SATI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Waterzuiveringsmiddelen, Filters voor vloeistoffen, installaties en apparatuur voor klaring van water, filters voor zuivering, Waterbehandelingsproducten, drinkwaterfilters, Waterzuiveringsmiddelen, en actieve kool voor waterfiltreringsinstallaties. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 2. LABOR DR. MELZER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LABOR DR. MELZER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 3. PCA

  België

  PCA is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële waterbehandelingsinstallaties op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring in waterbehandeling kan PCA dan ook voor alle sectoren gepaste installaties aanbieden. Onze installaties dragen bij tot besparingen in de waterconsumptie en zorgen voor water dat perfect is aangepast aan uw productieprocessen. Ook op vlak van afvalwaterbehandeling bieden wij verschillende oplossingen. Wij zorgen dat er een groter volume aan afvalwater hergebruikt kan worden of behandelen het water zodat dit zonder problemen geloosd kan worden en voldoet aan de geldende normen.

 4. ISOFAQ

  België

  ISOFAQ NV beschikt over een uitgebreid gamma van materialen voor uw werken : drainage-, grond-, wegenis- en waterwerken ! Op onze website proberen we u een mooi en duidelijk overzicht te geven van de belangrijkste producten die we in ons assortiment hebben en die u nodig hebt! Natuurlijk zijn er ook tal van aanverwante nevenproducten beschikbaar. Voor bepaalde gerenommeerde fabrikanten en producten beschikken we over exclusieve partnerships voor de Belgische markt! We hebben verschillende troeven om uw partner te worden en te blijven!

 5. DEQUACHIM

  België

  DEQUACHIM is een familiebedrijf dat in 1983 werd opgericht en is gevestigd in België. De onderneming is ISO 9001-gecertificeerd en specialiseert zich in de productie van aluminiumzouten. Het betreft aluminiumsulfaat- en natriumaluminaatoplossingen die worden gebruikt voor verscheidene industriële toepassingen: papier, pigmenten (TiO2), meststoffen, verhardingsversneller en verharder voor beton, geprecipiteerde silica, afvalwaterbehandeling en productie van drinkwater. Momenteel worden er andere producten ontwikkeld, zoals kaliumaluminaat, aluminiumchloride en kaliumnitraat. Sinds 2000 is DEQUACHIM ook erkend als afvalverwerkingscentrum en verzamelt zij secundaire grondstoffen, zoals loog. Opslag, loonfabricage en verpakking vormen een nieuw onderdeel van ons bedrijf. De onderneming ontwikkelt haar activiteiten vooralsnog met name in Europa.

 1. GREEN EUROPE LUX

  Luxemburg

  Green Europe is een onderneming die sinds altijd het accent legt op ontwikkeling en hoogwaardige prestaties binnen de waterzuivering voor industrieën en openbare instellingen. Wij bieden meer dan 200 specifieke en milieubewuste producten die voldoen aan internationale normen voor alle industriële sectors. Naast het kaderpersoneel bestaand uit ingenieurs met een master niveau en afkomstig uit zowel het binnen- als buitenland, beschikt Green Europe over een krachtige onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling dankzij de technische steun van universiteiten en internationale bedrijven, waarmee wij een technische samenwerking hebben. Green Europe is tevens actief op het gebied van engineering voor waterzuivering en wij produceren technische hulptools voor de productie die uw rendement verbeteren en uw exploitatiekosten terugdringen. Onze specifieke chemische producten voor waterzuivering voldoen aan de internationale milieunormen.

 2. GDI - DITRA

  België

  Martera is een merknaam van een productengamma van GDI. GDI is een familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaande en natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten. De Martera producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen en chemische additieven en van biologisch gecertificeerde oorsprong indien mogelijk. De bestseller is het vloeibaar multi-vitaminen concentraat Vibracell. Martera is tevens actief in de commercialisering van toestellen die een goede gezondheid helpen bevorderen, zoals Aqua-Cel toestellen die het leidingwater transformeren in een gevitaliseerd, geënergetiseerd en levend drinkwater, of exclusieve Europese verdeler van de energetische toestellen XieromTM en XiermatTM en de exclusieve Benelux verdeler voor d de Magnetovital®  magneetveldtherapie toestellen + de PHA2® toestellen die strijden tegen de elektromagnetische vervuiling.

 1. NEWTEC WATER SYSTEMS

  België

  Newtec bestrijdt de bacteriën in uw water! Newtec Water Systems is een bedrijf gespecialiseerd in het ecologisch desinfecteren van water. Newtec voert al jaren hoogtechnologisch onderzoek uit in samenwerking met universiteiten, gespecialiseerde laboratoria en drinkwatermaatschappijen. De technologie biedt een milieuvriendelijk alternatief voor bestaande desinfectiemiddelen en heeft interessante voordelen.

 2. BIMAKS KIMYA VE GIDA DIS TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BIMAKS KIMYA VE GIDA DIS TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling van boiler, Koelwaterbehandeling, kiemdodend middel, en Chemicaliën voor omgekeerde osmose. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SCHAMBECK SFD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHAMBECK SFD GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Bad Honnef, Duitsland.

 4. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Italië

  Het bedrijf RG ITALIA PRODUCTION SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, waterzuiveringsinstallaties, Watervervuiling - preventie en bestrijding, Waterontharding - apparatuur en installaties, en waterzuiveringsapparaten voor huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Casorate Sempione, Italië.

 5. IOTRONIC ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IOTRONIC ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Springe, Duitsland.

 6. APS TECH CO., LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf APS TECH CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Yongin City, Zuid Korea.

 7. HUB NANOTECH SRLS

  Italië

  Het bedrijf HUB NANOTECH SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hygiëniserende producten, ioniserende middelen, en bacteriëndodende middelen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 8. ELECTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELECTOR GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Taunusstein, Duitsland.

 2. TAGA

  Spanje

  Het bedrijf TAGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren complete installaties voor zuivering van industrieel afvalwater, complete installaties voor waterzuivering, waterzuivering, en behandeling van industrieel afvalwater. Het is gevestigd in Negreira, Spanje.

 3. ECOZONAIBERIAN SL

  Spanje

  Het bedrijf ECOZONAIBERIAN SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekoelde fonteintjes voor gemeenschappen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 4. UMWELTLABOR RHÖN-RENNSTEIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UMWELTLABOR RHÖN-RENNSTEIG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Meiningen, Duitsland.

 5. ABS WATER TREATMENT

  Turkije

  Het bedrijf ABS WATER TREATMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Stambul, Turkije.

 6. UMWELTBUNDESAMT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf UMWELTBUNDESAMT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 7. SCANDRILL S.C. - KOAGULANTY I FLOKULANTY

  Polen

  Het bedrijf SCANDRILL S.C. - KOAGULANTY I FLOKULANTY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 8. LAT-LABTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAT-LABTECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Böhmenkirch-Steinenkirch, Duitsland.

 9. FONTDEPUR

  Spanje

  Het bedrijf FONTDEPUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontkalkingsmiddelen, en omgekeerde osmose. Het is gevestigd in Buñol, Spanje.

 10. PHYSIS SRL IMPRESA & AMBIENTE

  Italië

  Het bedrijf PHYSIS SRL IMPRESA & AMBIENTE, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is gevestigd in Atena Lucana, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis