• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegtransport - personenvervoer

Resultaten voor

Wegtransport - personenvervoer - Import export

 1. INFINITY LUXE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Infinity Luxe Chauffeur biedt bedrijven en particulieren diensten voor personenvervoer en transfers tussen de treinstations en de vliegvelden met pendelbussen overal ter wereld. Een unieke professionele chauffeursservice op maat. Luxe, voor iedereen toegankelijke voertuigen. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij bieden tevens een Conciërge service die aan al uw behoeften tijdens uw reizen beantwoordt evenals uitzonderlijke vervoersdiensten met ons Prestige aanbod. Boek met één klik uw chauffeur online.

 2. STOLAM

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STOLAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gelaagd plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - personenvervoer, spoorwegindustrie, accessoires voor de spoorwegindustrie, thermoplastisch materiaal, design 3d, productie van kunststof materialen, Wegtransport - personenvervoer, Bewerking van thermoplastic, en infrastructuren voor transport. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 3. Y-DRIVE

  België

  Onze naam Y-Drive, uitgesproken als "Why drive", kan in vele opzichten geïnterpreteerd worden. Ten tijde van drukte in het verkeer, alcoholcontroles, stress, vermoeidheid, ... Why Drive? We drive! Wij beschikken over de nodige knowhow om uw reis comfortabel en veilig te laten verlopen. Ook streven we ernaar om u steeds stipt op de door u gekozen locatie(s) te brengen, met de nodige discretie. Voor al uw vragen en problemen op vlak van personenvervoer zoeken wij naar een oplossing op maat aan een betaalbaar tarief. Dit voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Y-Drive levert steeds een betrouwbare en klantvriendelijke oplossing op maat, hoe groot of klein die ook mogen zijn. Neem zeker eens een kijkje in ons ruim wagenpark. Wij maken steeds gebruik van zeer recente voertuigen. Deze zijn voorzien van de nodige luxe en comfort, zodat u en/of uw klant(en) in alle rust en sereniteit kunnen genieten van onze diensten. Y-drive ... when you can be driven in comfort and class? !

 4. TEMPO CARS

  België

  Wat doen wij? Tempo Cars uit het Kempense Mol is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op de teller. In al die jaren zijn onze doelstellingen nooit gewijzigd: "Aan eerlijke en scherpe prijzen gemeenschappelijk personenvervoer mogelijk maken met bussen en luxe autocars." Onze bussen bieden plaats aan 30 tot 60 personen. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, alsook voor de openbare sector. Zo verzorgen we onder andere het dagelijks vervoer voor scholen en schoolreizen, bedrijfsactiviteiten, kampen, feesten, begrafenissen, verenigingen of algemene groepen. Onze bussen bieden alle comfort voor jong en oud. Een pluspunt dat vooral 50-plussers sterk weten te appreciëren. Elke dag staat een centraal administratief team van 3 personen voor u klaar om alles voor uw uitstap te regelen en te reageren mocht er dan toch ergens een onvoorziene hindernis opduiken in de planning van uw uitstap. Een ervaren team van chauffeurs zorgt ervoor dat u vlotjes en veilig op uw bestemming geraakt. In geval van panne beschikken we over een eigen onderhouds- en hersteldienst.

 5. PARMENTIER AUTOBUS

  België

  Parmentier Autobus is een familiaal busbedrijf opgestart in 1928 door Daniel Parmentier. De hoofdactiviteit ligt in het geregeld collectief personenvervoer als private uitbater voor VVM/De Lijn. Parmentier Autobus nv streeft ernaar om haar maatschappelijke taak van collectief personenvervoer zo efficiënt en zo geëngageerd mogelijk uit te voeren. We hebben als doel voor ogen een gezond en duurzaam bedrijf met een positieve invloed op korte en lange termijn, zowel op de bedrijfsomgeving, het personeel als alle stakeholders van Parmentier Autobus nv.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN BOGGET REIZEN

  België

  Van Bogget organiseert geheel in overleg met u een- en meerdaagse groepsreizen, fietsvakanties etc. Ook het vervoer van en naar uw evenement behoort tot de mogelijkheden. Op contractbasis voorzien wij personeels- en leerlingenvervoer en ook verzorgen wij het vervoer van jeugd- en sportclubs. Het is natuurlijk ook mogelijk alleen een touringcar plus chauffeur te huren. Wij zorgen dat onze chauffeur precies op de afgesproken tijden op de vertrek- en aankomstplaats is. Zodat u kunt genieten van een zorgeloze dag. Ceremoniebus : Voor speciale gelegenheden staat onze klassieke autobus ter beschikking. Deze oldtimer heeft 24 zitplaatsen en twee tafeltjes. De ceremoniebus maakt uw huwelijksplechtigheid of andere heuglijke gebeurtenis nog feestelijker!

 2. YOU, YOUR CAR AND I

  Nederland

  You Your Car and I, rijdt en begeleidt klanten in hun eigen auto/auto van de zaak. Wij leveren representatieve en discrete studenten-chauffeurs met gedegen kennis van het Nederlandse wegennet. Onze chauffeurs zijn ook inzetbaar voor ritten van en naar andere Europese landen. U kunt uw persoonlijke wensen en voorkeuren doorgeven aan onze chauffeur, zodat u in alle comfort kunt reizen. Indien gewenst zorgt uw studenten-chauffeur voor een krantje, wast hij/zij in de wachttijd uw auto of brengt hij deze naar de garage voor een onderhoudsbeurt. U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen.

 3. TOPTOURS

  België

  Kiest u voor een dagje onbezorgd shoppen in Maastricht, Keulen, Amsterdam, Den Haag, Sluis, … Of een dagje heerlijk genieten aan de populaire kuststeden Blankenberge, Oostende en Nieuwpoort? Een fleurig dagje uit naar Het Keukenhof? Of een leuke familiedag beleven tussen de dieren in Pairi Daiza en de Beekse Bergen? Het kan allemaal met TOPTOURS! Wij zorgen met onze luxe autocars voor het vervoer zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de route, files, parking, … Eens aangekomen bent u de hele dag vrij om te shoppen, te wandelen, lekker te eten, … Kortom: om zorgeloos te genieten! ’s Avonds wordt u terug opgepikt waar u ’s morgens werd afgezet en brengen wij u, moe maar voldaan, terug naar huis!

 4. STUUR CHAUFFEURS

  Nederland

  Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw zakelijk vervoer, dat is Stuur Chauffeurs. Wij brengen u met één van onze 150 gekwalificeerde chauffeurs veilig en ontspannen naar uw zakelijke afspraak. Met uw eigen auto of in één van onze luxe auto's. Daarnaast vervoeren wij ook uw waardevolle documenten en goederen veilig met ons uitgebreide aanbod aan koeriers- en transportdiensten. Stuur Chauffeurs garandeert een ervaring van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Om die reden noemen wij onszelf Meesters van de Mobiliteit. Voor specifieke wensen maken wij een plan op maat. Wij gaan graag in gesprek om te zorgen voor de ideale ervaring. Neem gerust contact op en we nemen alle mogelijkheden door om uw vervoer zo veilig en efficiënt mogelijk te maken. Chauffeur: Van drie interne meetings direct door naar een externe afspraak. Nog een zakelijk diner in de avond. Een chauffeur biedt uitkomst op een drukke werkdag. Tijd om even te ontspannen of wat werk af te maken.Voor iedere zakelijke gelegenheid heeft Stuur Chauffeurs een passende oplossing. Kies uit een professionele privéchauffeur, directiechauffeur of studentchauffeur die u veilig brengt waar u moet zijn, met uw eigen auto. Auto met chauffeur: U heeft een speciale gelegenheid en bent op zoek naar zakelijk vervoer van hoge kwaliteit. Een auto met chauffeur die zorgt voor de hoogst mogelijke veiligheid en comfort tijdens uw reis. Hier kunnen wij u als Meesters van de Mobiliteit in voorzien.

 5. HEYERICK

  België

  In het hart van de Leiestreek, op een boogscheut van Gent, Deinze, Kortrijk en Waregem vindt u de burelen en garage van onze firma. Onze schoolbussen zijn dagdagelijks te zien in het straatbeeld van onze streek. Naast het schoolvervoer beschikken wij tevens over een moderne, uitgebreide vloot luxetouringcars tot 56 plaatsen en dubbeldekker tot 86 plaatsen. Voor het vervoer van rolstoelgebruikers beschikken wij over 2 grote lift-autocars. Persoonlijk contact met onze klanten en een perfecte service staan hoog in ons vaandel. U kan bij ons terecht voor elke uitstap naar welke bestemming dan ook.

 1. SPLENDEUR! LIMOUSINES

  Nederland

  Over ons, wij van Splendeur! Limousines geloven in flexibiliteit. In innovatie. Het creëren van een unieke persoonlijke belevenis. Sinds de oprichting van Splendeur! Limousines in november 2013 bedienen wij de particuliere en zakelijke sector geheel naar wens van de klant zelf met een frisse en moderne visie. Geschikt voor huwelijken, gala’s, vrijgezellenfeesten en zo veel meer. Het team van Splendeur! Limousines bestaat uit jonge en hoogopgeleide personen die ook u weten te enthousiasmeren met hun fanatieke en energieke houding. Wij denken graag mee met de klant en zullen altijd proberen de rit te personaliseren voor u alleen. Betaalbaarheid daarnaast staat hoog in het vaandel en dit is te behalen door maximale bezetting t.o.v. lagere ritprijzen. Dit proberen wij in de komende periode te optimaliseren met een nog in ontwikkeling zijnde boekingssysteem. Boek gemakkelijk uw limousine voor een all-in prijs via onze website, social media of telefoon en betaal via iDeal, contant (op kantoor), per PIN, overboeking of bitcoin. Wij opereren vanuit Tilburg en kunnen u door heel Nederland en België van dienst zijn. Geen aanvraag is te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan!

 2. STAF CARS

  België

  Staf Cars is een 100% onafhankelijke reisorganisator. Ons autocarbedrijf heeft heel wat moderne autocars van verschillende groottes en verschillende comfort-niveaus in haar vloot, waaronder enkele autocars met VIP-comfort. Voor onze vliegreizen werken wij enkel met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zijn we zelf zeer kritisch en selectief naar onze partners toe. Gezien wij samen met de “Staf groep” een sterke aankoopkracht hebben, kunnen wij uitermate concurrentiële prijzen aanbieden. Bij een reisprofessional boeken geeft u bovendien de zekerheid dat uw reis permanent wordt opgevolgd en dat u steeds het juiste advies krijgt, ook in onvoorziene omstandigheden. WAAROM Staf Cars? Als specialisten weten wij dat een groepsreis of incentive geen gewone vakantie is. Het is een reis om collega’s eens op een andere manier te leren kennen, om medewerkers of klanten te belonen en te motiveren, om mensen met elkaar te verbinden, … Wij organiseren graag een reis op maat voor u, uw organisatie of bedrijf. Door onze brede kennis van accommodatie- en transportmogelijkheden en bestemmingen, kunnen wij u net datgene voorstellen wat het beste bij uw aanvraag reisprofiel past. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen binnen een vooropgesteld budget de beste keuze(s) voor.

 1. PEOPLE'S DRIVING

  België

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat door jarenlange ervaring van al onze medewerkers precies weet wat een klant van ons verwacht. Al onze professionele chauffeurs worden constant bijgeschoold in personenvervoer, rijgedrag, etiquette, discretie, onthaal en service. Wij onderscheiden ons van andere vervoermaatschappijen door onze luxewagens, onze scherpe prijzen en onze moderne booking technieken. U kan bij People’s Driving ook terecht voor: luchthavenvervoer, vervoer binnen- en buitenland, shuttle-service, verhuur van wagen mét chauffeur, james formule, vervoer pakjes.

 2. JACOBS TRANSPORT

  België

  Als gevestigd transportbedrijf in Genk hebben wij een zekere faam opgebouwd. Gezien de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen soepel en snel opgelost. Jacobs A. Transport nv is hoofdzakelijk actief in Duitsland, Benelux en Noord-Frankrijk en het merendeel van de klanten is actief in de automotive sector. We zijn steeds bereid u onze beste prijzen aan te bieden voor al uw transportprojecten. Autocars : Plant u een schoolreis, bedrijfsincentive of gewoon een familie-uitstap en zoekt u hiervoor veilig en comfortabel vervoer? Jacobs A.Transport NV verzorgt zowel daguitstappen als meerdaagse reizen tot in de puntjes. Groepsreizen : Onder de vleugels van Jacobs A.Transport NV specialiseert Thema Travel zich in reizen met grote groepen. Op iedere trip wordt er steeds naar gestreefd een extra meerwaarde aan te bieden.

 3. LUCHTHAVENVERVOER KEVIN

  België

  Luchthavenvervoer Kevin is een taxi bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van en naar de luchthaven en werkzaam over heel België en naar alle europese luchthavens. Luchthavenvervoer Kevin is vooral werkzaam in de regio van Gent, Aalst, Antwerpen, Brugge, Oostende, Knokke, Dilbeek, Ninove en Ternat. We rijden naar de luchthavens van Zaventem, Oostende, Charleroi en Luik. Ook naar de luchthavens in Nederland zoals Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. We rijden ook vanuit België naar de luchthaven van Parijs Charles de Gaulle of Parijs Orly. Of naar Duitsland (Frankfurt airport of Dusseldorf, Keulen, ..).

 4. QUICK TAXI BV

  Nederland

  quick taxi , prestaties weten te ontwikkelen om uw reizen aangenamer te maken (zakenreizen, vakantiereizen, toeristische dienstreizen...). WIj zijn het enige bedrijf in Bretagne dat u 3 soorten diensten kan bieden. U beschikt over de volgende mogelijkheden: De ECO service (het goedkoopste personenvervoer met chauffeur uit de streek). De BUSINESS service (eersteklas service voor de prijs van een taxi). De Luxe service (eersteklas service met Duiste auto's). wij zorgen dat ons klanten laten genieten van diensten die voldoen aan hun eisen. Niets is eenvoudiger dan uw privé chauffeur te reserveren: Vul het formulier op de website in (snel en duidelijk) en betaal uw traject rechtstreeks online of via een andere keuze. Voor alle andere vragen kunt u bij ons terecht.

 5. SOLUTION OIL

  Nederland

  Motorolie Kopen Een goede en geschikte motorolie is voor iedere auto zeer belangrijk. Het op tijd pijlen, bijvullen en verversen van de motorolie is daarbij van groot belang. Doet u dit niet tijdig? Dan kan er schade aan uw auto ontstaan. Wilt u goede motorolie kopen? Kijk dan niet meer verder! Solution Oil heeft alles in huis wat u nodig heeft. Solution Oil staat garant voor de beste kwaliteit. Uw motor verdient immers het beste! Onze motorolie is bestemd voor personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en tweewielers. In onze webshop kunt u de motorolie voor personen- en bestelwagens bestellen. Solution Oil voor uw zaak Met meer dan 800 verschillende typen smeermiddelen kunnen wij een zeer brede selectie van specificaties aanbieden. Dit alles met de meest recente OEM goedkeuringen. Alles passend bij de behoefte van u als garagehouder of transportbedrijf.

 6. LIMOUSINE.NL

  Nederland

  Bij limousine.nl kun je diverse soorten luxe voertuigen huren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van limousine.nl? Neem dan een kijkje op de website of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wie weet ga jij binnenkort wel de rit van je leven maken omdat je een limousine gaat huren bij limousine.nl. Kies jij voor een voertuig van limousine.nl voor bijvoorbeeld een bruiloft, gala, vrijgezellenfeest of personeelsfeest? Dan zorgen wij er graag voor dat de rit helemaal compleet is. Wij zorgen voor lekkere gekoelde drankjes en zorgen voor een professionele chauffeur. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is genieten!

 7. TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L.

  Spanje

  Bezichtiging van wijnkelders en wijnstreken in het buitenland in touringcar vanaf 16 personen of met kleinere groepen. Toeristische routes en wijnkelders in diverse wijnstreken in Spanje en Europa. Veilig, praktisch reizen met optimaal comfort. Ervaring met groepen uit alle windstreken bij internationale wijnproducenten.

 8. VERONICA CARS

  België

  Veronica Cars is al sinds de oprichting in 1983 een familiebedrijf. Ons bedrijf bestaat uit twee belangrijke onderdelen, enerzijds de autocars en anderzijds het reisbureau. Wij zijn lid van het Garantiefonds Reizen, het fonds waarop u beroep kan doen bij financieel onvermogen van de reisorganisator en/of reisbemiddelaar.

 1. TAXI VAN OPSTAL EDWIN

  België

  Onze firma zorgt voor uw comfort en veiligheid tijdens uw verplaatsingen in binnen- of buitenland. Het merendeel van onze opdrachten bestaat uit het ophalen/wegbrengen van firmapersoneel en/of klanten naar de nabijgelegen luchthaven (Zaventem), treinstation (Thalys, Eurostar) of congressen in en rond Brussel.

 2. DEMUYNCK & VANSTEELANDT

  België

  Demuynck & Vansteelandt is uw betrouwbare partner in personenvervoer op maat. U neemt zelf de touwtjes in handen voor de organisatie van een daguitstap of meerdaagse reis? Dan mag U voor het vervoer hetzelfde eisen: écht maatwerk. Zowel voor capaciteit, timing en comfort.

 3. GORSELE

  België

  Gorselé is gespecialiseerd in personenvervoer aan bedrijven in gans Europa.Door de omvang van ons wagenpark, een tiental onderaannemers en 2 depots kunnen we nu vervoeren vanuit gans België naar de rest van Europa.Naast het personenvervoer zijn we ook snelkoerier voor documenten en colli’s tot 1, 5 ton. Het wagenpark bestaat uit zo’n 70 personenwagens, mini-busjes en een vrachtwagen dewelke steeds verhuurd worden met chauffeur.

 4. RANTOUR

  België

  “Reizen in stijl per autocar” Bij Rantour start de vakantie van het moment dat de klant op de bus stapt, de trip moet net zo boeiend zijn als de bestemming. Comfortabel reizen, veilig en zonder zorgen, is onze topprioriteit. Reizen met de bus staat bij ons synoniem voor genieten van het begin tot het einde!

 5. HEIDEBLOEM

  België

  Sinds vele jaren is Heidebloem een solide naam in het autocartoerisme. Reeds meer dan 50 jaar vervoeren onze autocars dag na dag reizigers naar diverse bestemmingen. Wanneer u een reis organiseert of plant, vergeet dan vooral niet dat u bij Autocars Heidebloem terecht kan voor het vervoer. Wij beschikken over 25 zeer recente luxe autocars voorzien van de allerlaatste snufjes met een capaciteit gaande van 32 tot 73 plaatsen, en dit alles met een maximum aan comfort.

 6. GROUP DE RAS

  België

  Ons uitgebreid wagenpark bestaat uit autocars van verschillende capaciteit, gaande van standaard tot VIP-uitrusting. Zo kunnen we voldoen aan elke wens, ieders budget. U, als particulier, groep, school of bedrijf kan bij ons terecht voor: Verplaatsing van A naar B - Eéndaagse reizen uit onze brochure - Meerdaagse reizen uit onze brochure - Reizen op maat - Schoolvervoer - Fabrieksvervoer - Incentives.

 7. EURO TAXI NIJMEGEN

  Nederland

  Euro Taxi Nijmegen is gespecialiseerd in personenvervoer in en rondom Nijmegen. wij zijn actief in alle voorkomende taxi werkzaamheden. vervoer van en naar luchthavens, V.I.P. vervoer, zittend ziekenvervoer en straattaxi. Tevens hebben wij een afdeling chauffeursdiensten voor touringcar en OV bedrijven, Taxibedrijven, Transportbedrijven en Koeriersbedrijven. Ook het huren van een Prive-Chauffeur met of zonder auto is bij ons mogelijk.

 8. TAXI STATION

  Nederland

  Taxi Station is een bedrijf dat in de gemeente Leeuwarden en omgeving garant staat voor personenvervoer met oog voor de klant! Wij verzorgen privé en zakelijk vervoer. Voor schoolkinderen, maar ook straattaxivervoer. U kunt in de taxi pinnen en contact betalen. U kunt ook een factuur krijgen. Wij zorgen er voor dat u comfortabel, veilig en vertrouwd op uw bestemming aankomt!

 9. DE ZIGEUNER

  België

  Onze vloot bestaat uit autocars van 20 tot 84 plaatsen , Slaapbussen , Royal Class , Vip autocars en een autocar voor mindervaliden. Tevens beschikken wij over aanhangwagens en fietsaanhangwagen. Onze nieuwe voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste en veiligste technologieën en worden steeds met de meest ecologische motoren aangekocht. Reizen: zonvakanties, city-trips en mini-trips, dagtrips, rondreizen, fietsvakanties, skivakanties.

 10. EUROBOB B.V

  Nederland

  Heeft u een slok op en wilt u veilig thuis komen? Dan is Eurobob iets voor u. Sinds 2008 vervoert Eurobob passagiers en is Eurobob uitgegroeid tot een chauffeursdienst die in heel Nederland actief is.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wegtransport - personenvervoer - Import export

Aantal resultaten

2.922 Bedrijven