• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • welven van rubber en plastic

Resultaten voor

Welven van rubber en plastic - Import export

 1. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Mar-Mat Sp. z o.o. werd opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in kunststof spuitgieten. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we met succes spuitgietdiensten als onderleverancier aan grote bedrijven in de automobiel-, huishoudelijke apparaten- of cosmetica- en verpakkingssector wereldwijd. AANGEBODEN DIENSTEN: Spuitgieten Tweecomponenten spuitgieten Assemblage Maken van matrijzen + maken van monsters Eigen product: katten- en hondenvoerbak, bed en kattenbak. MACHINEPARK: Ons machinepark omvat 24 spuitgietmachines met robot van 40 tot 900 ton, waaronder tweecomponenten spuitgietmachines. PRODUCTIE- EN DIENSTENAANBOD: We bieden de productie van kunststof producten door spuitgieten samen met assemblagediensten aan. We kunnen ook op verzoek van de klant een matrijs maken en testen. Bovendien hebben we een apparaat dat ruimtelijke metingen van complexe onderdelen mogelijk maakt. We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 2. MMOTORS JSC

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  MMOTORS is een Bulgaarse onderneming opgericht in 1961 onder de naam “Micromotors”, die producten vervaardigt in vijf branches: •Elektrische inductiemotoren; •Axiale ventilatoren; •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen; •Aluminium gieterij; •Het vormen van kunststoffen. De elektrische inductiemotoren MA, MAL, MAT, MR en MRS series zijn ontworpen voor algemene doelen. Deze zijn zelf geventileerd, framematen 56mm, 63mm, 71mm, 80mm, 90mm, 100mm, 112mm en 132mm. De series worden als volgt beschreven: - MA series – driefasige inductiemotoren. - MAL series – driefasige hef- en hijs inductiemotoren. - MAT series – driefasige inductiemotoren met rem voor karren. - MR series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfscondensator. - MRS series – eenfasige inductiemotoren met bedrijfs- en aanloopcondensatoren. BASISKENMERKEN: Stroomvoeding: -driefasig: 400/230 V – 50Hz. -eenfasig: 220-240V / 50Hz. Ontwerp voor een andere spanning of frequentie is mogelijk: -Beschermingsgraad: IP 54 / IP 55 -Isolatieklasse: “F” -Standaard vormen: B3, B5, B14, B3/B5 en B3/B14. BEDRIJFSOMSTANDIGHEDEN: De motoren zijn bestemd voor werking in een gematigd klimaat (Klasse “N”) bij temperaturen van -25°C tot + 40°C, maximumhoogte (boven het zeeniveau) 1000m en maximum relatieve vochtigheid 85%. Normen: IEC: 60034-5: 2007; 60034-1: 2010; 1143: 1985; 10881-85. De axiale ventilatoren zijn onderverdeeld in meerdere secties: •Elegant & Stijlvol •Standaard •Industrieel •Hoge temperatuur •Warmte terugwinnende ventilatiesystemen

 3. UKRHIMPLAST

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRHIMPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. ACRYLIC DEPOT

  Canada

  Het bedrijf ACRYLIC DEPOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Toronto, Canada.

 5. BONYEA INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Het bedrijf BONYEA INDUSTRIAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Zaozhuang, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ÖZEN TEKNIK PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf ÖZEN TEKNIK PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 2. HENAN JUJIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf HENAN JUJIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in zhengzhou, China.

 3. GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen rollen, en siliconisch rubber. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 4. CINTRATLANTIC

  Frankrijk

  Het bedrijf CINTRATLANTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Sainte-Soulle, Frankrijk.

 5. SEAL SK S.R.O

  Slowakije

  Het bedrijf SEAL SK S.R.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten voor leer- en huidbedrukking voor lederwarenindustrie. Het is gevestigd in Dolný Kubin, Slowakije.

 1. OUEST CINTRAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf OUEST CINTRAGE, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Change, Frankrijk.

 2. ZHEJIANG SANMEN HONGQIAO TRAFFIC FACILITIES CO, LTD.

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG SANMEN HONGQIAO TRAFFIC FACILITIES CO, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 1. YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren van rubber. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 2. XIANGSHAN FENGDE PLASTIC CO., LTD.

  China

  Het bedrijf XIANGSHAN FENGDE PLASTIC CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 3. DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Dalian, China.

 4. WYTWÓRNIA ARTYKUŁÓW Z TWORZYW SZTUCZNYCH LUSTBERG S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Zbigniew Zawadzki, een visionair op het gebied van automatisering en machinebouw, richtte ons familiebedrijf op in 1986. Ook nu wij de fakkel aan de volgende generatie overdragen, blijft onze inzet voor constante verbetering en het uitbreiden van onze activiteiten nog even krachtig. Met meer dan 36 jaar expertise binnen de industrie, zijn wij er trots op onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat aanwezig te zijn op internationale markten en het vertrouwen te winnen van bedrijven buiten de Poolse grenzen. Wij werken samen met ervaren leveranciers die uitgebreide technologische oplossingen bieden die toegesneden zijn op onze industrie. Als een fabrikant van plastic flessen en houders, zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigden van hoogwaardige plastic elementen gebruikt binnen de productie van artikelen voor begraafplaatsen en de bijbehorende verpakkingen. Ons brede productassortiment omvat kleine plastic elementen zoals onderzetters voor kaarsen, inzetstukken, hoezen en deksels. Wij bieden tevens plastic flessen, gieters en jerrycans voor diverse doelen. Daarnaast bieden onze tuinballen decoratieve verlichting voor uw tuinen. Met een modern machinepark en het personeel met geavanceerde technische kennis, streven wij ernaar volledig service te bieden. Vanaf de print keuze en de project voorbereiding tot het transport van de eindproducten, wij garanderen dat onze plastic jerrycans en decoratieve zonneballen licht, praktisch en van topkwaliteit en nauwkeurig uitgevoerd zijn. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. GUST KUNSTSSTOFF- UND GUMMISPEZIALARTIKEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Nauw contact met onze klanten zorgt ervoor dat we voor elke individuele taak een passende oplossing vinden. Ongeacht of we al bestaande ideeën en plannen implementeren om producten gedeeltelijk of volledig te ontwikkelen: U kunt op ons rekenen. Wij ondersteunen u bij de definitie van de artikelgeometrie, houden op verzoek rekening met uw procestechnologie en uw activiteiten, zodat zelfs bij de eerste functiemonsters een hoge productiefase wordt bereikt. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor snelle en flexibele productieprocessen. CAD-gebaseerde artikelontwerpen en productie op CNC-gestuurde machines zorgen ook voor maximale maatnauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en precisie. Enerzijds profiteert u van snelle reactietijden en tijdige levering, anderzijds zorgen we voor eersteklas kwaliteit, zelfs met functionele voorbeelden en prototypen, of het nu een eenmalige productie of een kleine serie betreft.

 6. HEMOGUM

  Servië

  Verified by europages badge

  Hemogum is een producent van technische rubberproducten & biedt voordelige oplossingen voor rubber, rubber-metaal of rubber-kunststof producten. Wij verkrijgen prima bedrijfsresultaten met constante ontwikkeling, een stabiele investeringsstrategie & constante verbetering van bestaande producten & de introductie van nieuwe producten. Hemogum produceert producten op maat: onderdelen voor de auto-industrie, vrachtverkeer, landbouwmechanisatie, mijnbouw, bouw, chemische industrie, voedingsindustrie & overige.

 7. BIESTERFELD PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIESTERFELD PLASTIC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Polymeren, elastomeren, Rubber en plastic omzetting, en additieven voor kunststoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en vitonbuizen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 1. UNICON CONDUCTIVE RUBBER PRODUCTS FACTORY

  China

  Het bedrijf UNICON CONDUCTIVE RUBBER PRODUCTS FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren van rubber. Het is gevestigd in Huizhou City, China.

 2. MODERN RUBBER & PLASTIC PRODUCTS

  India

  Het bedrijf MODERN RUBBER & PLASTIC PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 3. BLP RUBBER & PLASTIC SUPPLIES

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf BLP RUBBER & PLASTIC SUPPLIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, buizen van stijf kunststof, en pakkingen voor buizen. Het is gevestigd in Howick, Zuid-Afrika.

 4. YKKAUCUK

  Turkije

  Het bedrijf YKKAUCUK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber accessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. RUBBER TECH SRL

  Roemenië

  Het bedrijf RUBBER TECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren civiel plaveisel voor buiten van rubber, tegels van rubber, industrieel plaveisel voor binnen van hout en rubber, en civiel plaveisel voor binnen van rubber. Het is gevestigd in Slobozia Sucevei, Roemenië.

 6. DVS TECHNIEK BV

  Nederland

  DVS Techniek B.V. is dé totaal leverancier op het gebied van pakkingen, afdichtingen, kunststofslangen, rubberslangen, appendages, rubber, koppelingen en andere afdichtingmiddelen en materialen.Wat u bedenkt op rubber en/of afdichtingsgebied kunnen wij maken ! !

 7. CHIPBUDDY

  Nederland

  Bedrukte plastic en PVC hoesjes voor pasjes en meer.

 8. QINGDAO MINGHEXIN PLASTIC & RUBBER CO., LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO MINGHEXIN PLASTIC & RUBBER CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Qingdao, Shandong, China.

 9. EREK GROUP

  Turkije

  Het bedrijf EREK GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Import-export van rubber en plastics, import, export, Polymeren, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. WANDA RUBBER PRODUCTS CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf WANDA RUBBER PRODUCTS CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen platen, en Rubber matten. Het is gevestigd in Tangshan, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis