• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • werkkleding en beschermende kleding

Resultaten voor

Werkkleding en beschermende kleding - Import export

 1. FENTO KNEE PROTECTION

  Nederland

  Verified by europages badge

  Begin 2000 ging zeilmaker René van Rijn met chronische knieklachten naar zijn huisarts. Die verwees hem naar Geert Kaal, fysiotherapeut en gespecialiseerd in knie- en rugklachten. Na een tiental behandelingen verdwenen de knieklachten van René maar na 3 maanden kwam hij weer terug met precies dezelfde lichamelijke klachten. Toen al zo erg dat hij niet meer op zijn knieën kon werken. René had inmiddels al meerdere kniebeschermers gekocht en getest maar niets hielp hem zijn knie- en rugklachten te voorkomen. Dit was het moment dat hij aan Geert vroeg: “Kan je mij helpen een kniebeschermer te ontwikkelen waarmee ik door kan werken? ” Na het bestuderen van de “kniehouding” werden tientallen mensen in het ‘vorm-gips’ gezet om de juiste ergonomische vorm te vinden. Hieruit werden meerdere prototypes gemaakt die door verschillende ‘kniezitters’ zoals parketleggers, tegelzetters en bouwvakkers werden getest. Het idee was geboren, we moeten een kniebeschermer ontwikkelen waarbij de druk niet alleen op de knie komt maar ook verdeeld wordt op het onderbeen. Daarnaast moet het vederlicht, ademend, en slijtvast zijn. 5 jaar later was het eerste model klaar voor de markt. We huurden de kleinste stand op de beurs en na twee dagen waren we uitverkocht. De rest is geschiedenis…Inmiddels hebben we meer dan 500.000 tevreden gebruikers in meer dan 10 landen. We genieten elke dag van het succes en zijn zeer ambitieus FENTO internationaal verder uit te bouwen.

 2. ALSACE PROTECTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALSACE PROTECTION is een familiebedrijf gevestigd in de Elzas, Frankrijk.We zijn begonnen met de fabricage van alle soorten medische apparatuur, met als hoofddoel alleen de beste producten te produceren. Door internationaal actief te zijn in meer dan 137 landen, bieden wij u de meest uiteenlopende apparatuur voor al uw behoeften.Ons bedrijf biedt alleen producten en materialen van zeer hoge kwaliteit.Sinds maart 2020 zijn we begonnen met het vervaardigen van onze maskers in Frankrijk, om met producten van hoge kwaliteit aan de vraag te kunnen voldoen.Als resultaat van onze knowhow op gebieden als industrie, technologie en design, hebben we onze eigen chirurgische maskers type IIR ontworpen met het hoogste niveau van filtratie.

 3. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Goebel is een door familie gerunde, internationale groep van verbinding- en montagetechniek.Wij zien onszelf als een specialist voor de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmiddelen en de bijbehorende verwerkingssystemen.Onze vriendelijke en ervaren medewerkers, vertegenwoordigers en verkooppartners zorgen voor de tevredenheid van onze klanten en voor de actieve steun van de gehele inkoop en supply chain.Kwaliteit staat voorop.Dit geldt voor de producten en diensten alsook wat betreft de technische en organisatorische ontwikkeling van het bedrijf.Goebel wil een eerlijke partner voor haar klanten, leveranciers en medewerkers zijn.Wederzijds respect, eerlijkheid en vriendelijkheid zijn de basis voor een vertrouwende partnerschap.We groeien met de taken voor onze klanten.

 4. AREM ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Arem Italia verleent sinds 1979 diensten voor bedrijven zoals gepersonaliseerde kleding, borduurwerk, bedrukkingen van elk type op t-shirts, jasjes, hemden, truien voor het werk, sport en promotie. Daarnaast ook veel andere gepersonaliseerde producten zoals geborduurde patches, stoffen etiketten, stoffen sleutelhangers en vaantjes. We hebben een bedrijf van 2500 vierkante meter, 25 personeelsleden en veel knowhow. We maken gepersonaliseerde producten en verzenden ze naar 18 landen over de wereld met gemiddelde bezorgtijden van 7 à 15 dagen.

 5. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  KONSTANT - beste prestaties op het gebied van veiligheid op het werk. Hogere eisen van de economie stellen ook de hoogste eisen aan veiligheid en bescherming op de werkplek.In samenwerking met onze klanten is het onze taak om maximale flexibiliteit en leveringscapaciteit te realiseren met een minimum aan informatie- en bestelkosten voor onze klanten met consistent hoogwaardige producten tegen een constante, beste prijs.Om deze reden hebben we onze reeds bewezen bestelopties uitgebreid met internet. Import en groothandel van persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) van top tot teen, zoals veiligheidsschoenen, werkkleding, handschoenen, hoofd-, gehoor- en ademhalingsbescherming, zichtbaarheidskleding volgens EN 20471, winter en regenkleding. Wij drukken of borduren ook uw logo op de kleding op aanvraag.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIE ARBEITSBEKLEIDUNG BY PETRACH E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Werkkleding moet comfort en gemak bieden. Redelijke prijzen, efficiëntie, een hoog serviceniveau en een individuele benadering van elke klant - dit zijn de belangrijkste criteria waardoor het bedrijf strongAnt zeer in trek is bij de klanten. De opgebouwde ervaring en een enorme databank stellen ons in staat om bestellingen te verwerken of een model snel en efficiënt te ontwikkelen. Een bijzonder kenmerk van het bedrijf strongAnt is de individuele ondersteuning van de klanten. Vervaardiging van vrijetijds-, werk- en sportkleding van hoge kwaliteit".

 2. ELIS BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Elis Belgium is een internationale multi service dienstverlener die oplossingen voor huur en onderhoud van textielartikelen en hygiënische en wellnessproducten aanbiedt. Wij zijn actief in heel België en Luxemburg. Wij werken voor openbare en private instellingen van iedere omvang, in alle bedrijfssectoren. Wij zijn betrokken bij onze klanten en bedenken, ontwerpen en leveren maatoplossingen voor linnengoed, werkkleding, hygiëne, dranken, clean rooms, vloeren, ongediertepreventie en medisch afval met besmettingsgevaar. Wij zijn betrouwbare bondgenoten voor onze klanten in een steeds complexere wereld, wij ondersteunen onze klanten om hun dagelijkse taken te vereenvoudigen en bij te dragen aan hun succes. Elis staat genoteerd op de Euronext beurs van Parijs. Verhuur-Onderhoud: een zuinige en voordelige keuze

 3. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

 4. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als betrouwbare leverancier voor professionele kniebescherming in de mijnbouw ontstond in samenwerking met Normausschuss Bergbau al in 1953 de Bergbau DIN Norm 23311 voor de mijnbouw. Daarmee werd optimale bescherming omschreven voor de gebruikers en tegelijkertijd een hoge kwaliteitsstandaard voor kniebescherming van onze fabriek. Aan de eisen van de nieuwe Europese norm DIN EN 14404 uit 2005 wordt met respect voor de oude kwaliteitsnormen uiteraard voldaan. Met het gedeponeerde merk Wohltat staan onze producten voor hoogwaardige en robuuste kniebeschermers voor een in de loop der jaren gegroeid spectrum aan uiteenlopende gebruikers. Zij bieden een effectieve en blijvende bescherming van de knie bij allerlei soorten werkzaamheden die op de knie worden uitgevoerd. Wat ooit begon met de productie van kniebeschermers voor het werk in de mijnbouw, is tegenwoordig een onderneming die voor alle vormen van ambachtelijk werk kniebeschermers produceert omwille van bescherming en veiligheid.

 5. FERAX SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  FERAX Co, eigenaar van de merken GATTA en WOLA werd opgericht in 1993 in Zduńska Wola en is marktleider op het gebied van kousen en aanverwante producten. Wij zijn één van de grootste fabrikanten van kousen en panty's in Polen. FERAX Co heeft één van de grootste en meest moderne fabrieken van Europa, hierdoor kunnen we nieuwe technologieën ontwikkelen, productinnovatie uitvoeren en hoogwaardige producten aanbieden. De firma WOLA werd opgericht in 1945 en het heeft vanaf het begin geïnvesteerd in ontwikkeling, geleidelijke uitbreiding van het machinepark en het vergroten van het handelsaanbod. WOLA Co biedt kousen en aanverwante producten voor kinderen en volwassenen. De gehele productie is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke en synthetische grondstoffen die huidvriendelijk zijn. Als bewijs van het naleven van de hoogste kwaliteitsnormen, verkreeg het bedrijf WOLA Co het ‘OEKO TEX Professional’ Certificaat. Gatta is de onbetwiste leider op het gebied van product- en technologische innovatie, wat bevestigd wordt door jaarlijkse klantenquêtes, waarin kwaliteit en innovatie aangeduid worden als de grootste troeven van het merk. De modewereld is een sector waarin GATTA op succesvolle wijze wedijvert met bekende Poolse en Europese merken. Dit is het resultaat van het ontwerpen van producten op basis van een uitstekende kennis van de behoeften van de vrouw en het inspringen op trends en constante kwaliteitsverbetering. De producten van het merk GATTA zijn verkrijgbaar in 130 bedrijfsshowrooms in de grote Poolse steden de betere lingerie- en beenmodewinkels. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Erkan Guzel is een Turkse textielfabrikant voor alle op maat gemaakte uniformen en accessoires uit Istanboel, Turkije. Wij maken unieke kledingstukken van de meest schaarse stoffen die in Turkije verkrijgbaar zijn.Wij leveren kleding voor verschillende sectoren zoals de luchtvaart, gezondheidszorg, toerisme, onderwijs en andere industrieën.Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Pilootuniformen •uniformen voor cabinepersoneel •Uniformen voor beveiligingspersoneel •Grand Handling personeelsuniformen •Bedrijfskleding •Personeelskleding voor personeelsuniformen •Organisatie-uniformen •uniformen voor Spa/Massage Centers en nog veel meer! Naast de hierboven vermelde portefeuille vervaardigen wij regenjassen en beschermende werkkleding met behulp van hoogtechnologische "waterdichte, winddichte en ademende" stoffen met innovatieve afwerkingen. Bij Erkan Güzel Textile Centre streven we naar 100% klanttevredenheid door samen te werken met onze klanten. Wij hebben gedurende onze hele reis langdurige relaties met onze klanten onderhouden en onze beste kwaliteitsproducten geleverd aan wereldberoemde luchtvaartmaatschappijen en bedrijven zoals Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air en Istanbul Airport Management, ErAh Flight Academy, en vele anderen. Wij staan tot uw dienst met het beste dat we hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. CAWE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Cawé is een Franse fabrikant en ontwerper van beroepskleding in Straatsburg. Onze knowhow staat sinds 1931 ten dienste van onze klanten. Cawé biedt kleding voor de industrie, PBM, diensten en gezondheidszorg. Wij bieden onze klanten een groot aantal aanpassingsmogelijkheden: look, markering, maatwerk, verpakking. Wij bestuderen elk verzoek en stellen oplossingen voor die aangepast zijn aan de behoeften van onze klanten. Wij stellen gedetailleerde en evolutieve specificaties op. Onze teams in de Elzas zijn bij elke fase betrokken, van de creatie van het kledingstuk tot de levering ervan. Onze kwaliteitsaanpak verloopt in volledige transparantie met de betrokken partijen en garandeert volledige traceerbaarheid. Cawé houdt rekening met sociale en milieukwesties. Wij willen onze impact verbeteren door duurzame ontwikkeling in ons dagelijks leven te integreren.

 1. SALZMANN RESTWAREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Salzmann Restwaren GmbH, uw betrouwbare groothandelspartner! Bij ons vindt u een breed scala aan producten tegen onverslaanbare prijzen. Dankzij onze directe samenwerking met fabrikanten en curatoren kunnen wij u aantrekkelijke voorwaarden bieden voor goederen uit insolventie, bedrijfsliquidaties en retourzendingen. Ons uitgebreide assortiment omvat producten uit de meest uiteenlopende categorieën, waaronder huishoudelijke artikelen, bouwmaterialen, cosmetica, meubels en nog veel meer. U kunt er dus zeker van zijn dat u zult vinden wat u zoekt, ongeacht het soort goederen dat u voor uw bedrijf nodig hebt. Enkele voordelen die u geniet bij Salzmann Restwaren GmbH: Lage prijzen - Breed assortiment - Flexibiliteit - Betrouwbaarheid - Kwaliteit. Blader door ons gevarieerde aanbod en ontdek de aantrekkelijke mogelijkheden die Salzmann Restwaren GmbH u biedt. Heeft u vragen of suggesties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw bedrijf te laten groeien!

 2. ECAREPROTECT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECAREPROTECT, is een Multi-Category, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Uniformen, Voorschoten en schorten, professioneel, werkhandschoenen, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Uniformen, nitril handschoenen, werkschoenen, en werkkleding. Het is gevestigd in Deerlijk, België.

 3. TOP TROCK HGMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1986 is TOP TROCK® toonaangevend op het gebied van innovatieve droogsystemen. Het bedrijf biedt professionele oplossingen voor alle terreinen waar vochtige of natte schoenen en sportkleding, werkkleding, kleding voor hulpdiensten en uiteenlopende uitrustingsstukken gedroogd moeten worden. De gepatenteerde droogsystemen zijn afkomstig uit de eigen R&D-afdeling. De producten worden in Graz door ervaren vakmensen gemaakt, waarbij uitsluitend de beste materialen gebruikt worden. Bijna alle producten zijn TÜV + ÖVE-getest, met het kwaliteitskeurmerk van Oostenrijk, uitgerust en CE-gecertificeerd.De productie is onderworpen aan een permanente neutrale beoordeling.Dankzij de hoge productiekwaliteit kan TOP TROCK® een wereldwijde garantie van 10 jaar verlenen voor alle roestvrijstalen systemen.

 4. PREVENTEX

  Marokko

  Verified by europages badge

  Preventex is een ontwerper, producent en distributeur van werkkleding voor verschillende sectoren: Industrie, veiligheid, gezondheid, restauratie ...Dynamisch bedrijf, met solide groei, dat vele klanten wist te bevredigen met de gerichte vereisten in verschillende sectoren.Al onze productlijnen hebben een gemeenschappelijk doel: Werknemers functionele kleding bieden met een niveau van veiligheid en bescherming dat het meest geschikt is voor hun werk en hun omgeving.

 5. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Nederland

  Verified by europages badge

  De onderneming Dolfing fabriceert kleding sinds 1919, en maakt sinds 1958 gebruik van hoogfrequent seal technieken. Naast waterdichte werkkleding, levert het nu tevens tal van overige producten voor diverse markten zoals waterbedden, de medische sector, de auto- en scheepvaartindustrie, enz. De productiesite in Druten vervaardigt tevens specifieke opblaasproducten en overige specifieke HF-gelaste producten. Dolfing staat al meer dan 60 jaar goed bekend binnen de sector voor professionele veiligheidskleding.

 6. KARDELEN WORKWEAR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARDELEN WORKWEAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren T-shirts, Werkkleding en beschermende kleding, werkkleding, T-shirts, sweat-shirt, werkschoenen, werkschorten, werkbroeken, en werkjacks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. JENESSCO INDUSTRIES, INC

  Verenigde Staten

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JENESSCO INDUSTRIES, INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handschoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werkkleding en beschermende kleding, Werkkleding en beschermende kleding, nitril handschoenen, Neopreen handschoenen, Handschoenen voor straalkamers, Pakken voor straalkamers, Capes voor zandstralen, Bullard, en Spray sokken. Het is gevestigd in Houston, Verenigde Staten.

 8. SES GMBH SANIERUNGS-UND ENTSORGUNGSSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SES GMBH SANIERUNGS-UND ENTSORGUNGSSYSTEME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Waldbrunn, Duitsland.

 1. SYMROCK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYMROCK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. ROBOEXPERT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROBOEXPERT GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 3. BERGZEUG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERGZEUG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. WK HANDELSHAUS UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WK HANDELSHAUS UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Nordstemmen, Duitsland.

 5. ÜBLEIS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ÜBLEIS SICHERHEITSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Sattledt, Oostenrijk.

 6. UNIVENT MEDICAL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIVENT MEDICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 7. AL GLOVE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AL GLOVE SYSTEMS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Lorsch, Duitsland.

 8. 4BUSINESS WERBEMITTEL & VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 4BUSINESS WERBEMITTEL & VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Mattsies, Duitsland.

 9. LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren stofjassen, werkkleding, op maat gemaakte kleding, en doktersjassen. Het is gevestigd in Poggio Torriana, Italië.

 10. SPEEDSAFE JÜRGEN FLEISCHHAUER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPEEDSAFE JÜRGEN FLEISCHHAUER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Werkkleding en beschermende kleding - Import export

Aantal resultaten

3.193 Bedrijven