• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • werkkleding

Resultaten voor

Werkkleding - Import export

 1. FENTO

  Nederland

  Begin 2000 ging zeilmaker René van Rijn met chronische knieklachten naar zijn huisarts. Die verwees hem naar Geert Kaal, fysiotherapeut en gespecialiseerd in knie- en rugklachten. Na een tiental behandelingen verdwenen de knieklachten van René maar na 3 maanden kwam hij weer terug met precies dezelfde lichamelijke klachten. Toen al zo erg dat hij niet meer op zijn knieën kon werken. René had inmiddels al meerdere kniebeschermers gekocht en getest maar niets hielp hem zijn knie- en rugklachten te voorkomen. Dit was het moment dat hij aan Geert vroeg: “Kan je mij helpen een kniebeschermer te ontwikkelen waarmee ik door kan werken? ” Na het bestuderen van de “kniehouding” werden tientallen mensen in het ‘vorm-gips’ gezet om de juiste ergonomische vorm te vinden. Hieruit werden meerdere prototypes gemaakt die door verschillende ‘kniezitters’ zoals parketleggers, tegelzetters en bouwvakkers werden getest. Het idee was geboren, we moeten een kniebeschermer ontwikkelen waarbij de druk niet alleen op de knie komt maar ook verdeeld wordt op het onderbeen. Daarnaast moet het vederlicht, ademend, en slijtvast zijn. 5 jaar later was het eerste model klaar voor de markt. We huurden de kleinste stand op de beurs en na twee dagen waren we uitverkocht. De rest is geschiedenis…Inmiddels hebben we meer dan 500.000 tevreden gebruikers in meer dan 10 landen. We genieten elke dag van het succes en zijn zeer ambitieus FENTO internationaal verder uit te bouwen.

 2. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn een middelgroot bedrijf met hoofdkantoor in Waltrop.Onze focus ligt op het gebied van "transfercreatie, afwerking, textieldruk & borduurwerk".Onze serviceportfolio dient de industrie, ambacht, handel, gezondheidszorg en sport.Wij bieden de juiste oplossing voor iedereen.Het bedrijf Logotex Europe kan terugkijken op 20 jaar professionele ervaring en produceert al jaren met state-of-the-art machines in een productiefaciliteit van meer dan 2500m². Logotex Europe biedt zijn klanten de juiste kwaliteit tegen een redelijke prijs-prestatieverhouding voor elk textiel, het juiste afwerkingsproces van eenmalige productie, kleine oplagen tot grote hoeveelheden. Vriendelijke service, kwaliteit, betrouwbaarheid en stipte levering staan voor onze bedrijfsfilosofie. Ons belangrijkste principe is "KLANTTEVREDENHEID".Een gekwalificeerd en gemotiveerd team staat altijd voor u klaar.

 3. AREM ITALIA

  Italië

  Arem Italia verleent sinds 1979 diensten voor bedrijven zoals gepersonaliseerde kleding, borduurwerk, bedrukkingen van elk type op t-shirts, jasjes, hemden, truien voor het werk, sport en promotie. Daarnaast ook veel andere gepersonaliseerde producten zoals geborduurde patches, stoffen etiketten, stoffen sleutelhangers en vaantjes. We hebben een bedrijf van 2500 vierkante meter, 25 personeelsleden en veel knowhow. We maken gepersonaliseerde producten en verzenden ze naar 18 landen over de wereld met gemiddelde bezorgtijden van 7 à 15 dagen.

 4. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Exclusief, individueel ontwerp, gemaakt door professionele ontwerpers in onze eigen werkplaatsen, onderscheidt onze accessoires. In de smaakvolle creaties onthult reclame zich vaak alleen bij nader inzien.De nauwe samenwerking met onze klanten maakt een feilloze professionele implementatie van klantverzoeken mogelijk. De perfecte simulatie van de verschillende productiemethoden vormt de basis voor een ongecompliceerde orderverwerking. Als specialist voor zijden accessoires analyseren we eerst de motieven die tot uw aanvraag hebben geleid. Huisstijl kleding voor een bedrijf? Beursartikelen of merchandising? Elke toepassing vereist een eigen concept.Rekening houdend met de huidige trends, ontwikkelen we het individueel perfect passende artikel.Om uw advertentiedoelen zonder beperking te bereiken, is een grondige planning en uiteindelijk stipte levering een vanzelfsprekendheid.

 5. GLOBUS GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Globus Group is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve, goed presterende, veerkrachtige en betrouwbare PBM-producten voor distributeurs en klanten in alle sectoren wereldwijd. Als een van Europa's grootste PBM-fabrikanten produceren we beschermende kleding en ademhalings-, hand-, oog-, hoofd- en gehoorbescherming. We willen levenslange relaties met klanten opbouwen en een op maat gemaakte, ondersteunende service bieden. Onder de paraplu van de Groep valt een breed scala aan toonaangevende merken, waaronder: Riley, ons assortiment hoogwaardige veiligheidsbrillen: Een reeks hoogwaardige, stijlvolle monturen die met vindingrijkheid zijn gemaakt volgens uitzonderlijke normen in een eigentijdse, moderne stijl. Riley is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie voor veiligheidsbrillen en is geschikt voor een reeks toepassingen in overeenstemming met EN 166, Benchmark: Een reeks kosteneffectieve PBM's, waaronder kleding, oog-, hand-, gehoor- en ademhalingsbescherming.Producten worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze een hoog kwaliteitsniveau behouden.Om het assortiment te bekijken, klik hier.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DESTOCKTOO

  Frankrijk

  DESTOCKTOO is uw specialist in de voorraadopruiming van artikelen en producten voor doe-het-zelvers. Het is de plek voor artikelen in opruiming en koopjes op het gebied van doe-het-zelfartikelen, ijzerwaren en gereedschappen sinds 20 jaar. Wij bieden u zeer aantrekkelijke prijzen, tot 80% korting. De waarborg van onovertrefbare prijzen voor kwaliteitsproducten, o.a. gereedschappen, doe-het-zelfartikelen, ijzerwaren, maar ook werkkleding. Onze voorraden bieden ook een grote keuze aan badkamer-, toilet- en keukenmateriaal. Een professionele kwaliteitscategorie verstrekt door beroemde merken, zoals: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Ongelijk of u een gereedschapsprofessional bent of niet, wij zullen u met aandacht te woord staan, per mail of telefonisch. Onze voorraden worden regelmatig vernieuwd. Mis deze afspraak voor koopjes niet! En maak gebruik van de onovertrefbare prijzen van onze producten. Kom kijken op onze voorraadopruimingswebsite om talrijke producten voor meer dan scherpe prijzen te zien!

 2. ELIS BELGIUM

  België

  Elis Belgium is een internationale multi service dienstverlener die oplossingen voor huur en onderhoud van textielartikelen en hygiënische en wellnessproducten aanbiedt. Wij zijn actief in heel België en Luxemburg. Wij werken voor openbare en private instellingen van iedere omvang, in alle bedrijfssectoren. Wij zijn betrokken bij onze klanten en bedenken, ontwerpen en leveren maatoplossingen voor linnengoed, werkkleding, hygiëne, dranken, clean rooms, vloeren, ongediertepreventie en medisch afval met besmettingsgevaar. Wij zijn betrouwbare bondgenoten voor onze klanten in een steeds complexere wereld, wij ondersteunen onze klanten om hun dagelijkse taken te vereenvoudigen en bij te dragen aan hun succes. Elis staat genoteerd op de Euronext beurs van Parijs. Verhuur-Onderhoud: een zuinige en voordelige keuze

 3. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Oostenrijk

  KONSTANT - beste prestaties op het gebied van veiligheid op het werk. Hogere eisen van de economie stellen ook de hoogste eisen aan veiligheid en bescherming op de werkplek.In samenwerking met onze klanten is het onze taak om maximale flexibiliteit en leveringscapaciteit te realiseren met een minimum aan informatie- en bestelkosten voor onze klanten met consistent hoogwaardige producten tegen een constante, beste prijs.Om deze reden hebben we onze reeds bewezen bestelopties uitgebreid met internet. Import en groothandel van persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) van top tot teen, zoals veiligheidsschoenen, werkkleding, handschoenen, hoofd-, gehoor- en ademhalingsbescherming, zichtbaarheidskleding volgens EN 20471, winter en regenkleding. Wij drukken of borduren ook uw logo op de kleding op aanvraag.

 4. WEESAFE

  Frankrijk

  WEESAFE is een toonaangevende onderneming actief in de branche van kleding die beschermt tegen chemicaliën voor kortdurig gebruik en van technische ongeweven poetsdoeken. De firma ontwerpt, normaliseert en organiseert de vervaardiging van een compleet assortiment van wegwerpkleding categorie 3. Wij bieden iedere vakman en ieder vakgebied beschermende kleding voor kortdurig gebruik aangepast aan hun werk en aan hun specifieke eisen. Dankzij onze expertise en reactiviteit, bieden wij een veelzijdig, innoverend en technisch productassortiment. Wij zijn gespecialiseerd in ongeweven schoonmaak- en afveegdoeken en bieden een compleet assortiment van technische doeken bestemd voor kritieke omgevingen en voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden . WeeSafe waarborgt de controle en de kwaliteit van de vervaardiging van zijn producten. Wij kiezen de grondstoffen op basis van de risico's van ieder vakgebied. Wij gebruiken verschillende naaitechnieken afgestemd op de risico's van de vakgebieden. Wij bepalen de “Chart-sizes” om het comfort en de bestendigheid van onze modellen te optimaliseren. Onze modellen voldoen aan 2 essentiële criteria: – Ergonomie: Onze modellen worden vervaardigd met ruime vormen voor gemakkelijkere bewegingen en aanpassing aan de taille. Ons design verzekert een ideaal comfort en ideale luchtdoorlating, gezocht door de gebruikers. – Bescherming: De geselecteerde grondstoffen en de gekozen naden zijn er specifiek voor ontworpen om de dragers een maximale bescherming te bieden conform de specifieke normen van ieder beroep.

 5. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Turkije

 1. CAWE

  Frankrijk

  Cawé is een Franse fabrikant en ontwerper van beroepskleding in Straatsburg. Onze knowhow staat sinds 1931 ten dienste van onze klanten. Cawé biedt kleding voor de industrie, PBM, diensten en gezondheidszorg. Wij bieden onze klanten een groot aantal aanpassingsmogelijkheden: look, markering, maatwerk, verpakking. Wij bestuderen elk verzoek en stellen oplossingen voor die aangepast zijn aan de behoeften van onze klanten. Wij stellen gedetailleerde en evolutieve specificaties op. Onze teams in de Elzas zijn bij elke fase betrokken, van de creatie van het kledingstuk tot de levering ervan. Onze kwaliteitsaanpak verloopt in volledige transparantie met de betrokken partijen en garandeert volledige traceerbaarheid. Cawé houdt rekening met sociale en milieukwesties. Wij willen onze impact verbeteren door duurzame ontwikkeling in ons dagelijks leven te integreren.

 2. HUNIC GMBH

  Duitsland

  Hunic ziet zichzelf als een dienstverlenend bedrijf dat zich duurzaam inzet voor meer gezondheid, motivatie en veiligheid in het dagelijks werk. Met het passieve exoskelet SoftExo ondersteunt en ontlast HUNIC fysiek hardwerkende mensen. Het op het lichaam gedragen systeem is een ergonomische til- en draaghulp die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik op de werkplek. Vakkundig personeel wordt tot 21% ondersteund bij het tillen en dragen van lasten, het lichaam wordt tot 50% ontlast en de ergonomische houding wordt positief beïnvloed. De tech start-up HUNIC werd in 2017 opgericht door Jonas Mast in Baiersbronn.Sindsdien hebben hij en zijn team van fysiotherapeuten, sportwetenschappers en ontwerpers het SoftExo-systeem voortdurend verder ontwikkeld. Het resultaat zijn verschillende versies van de SoftExos die aan verschillende eisen voldoen.

 1. WESTWOOD FOX

  Verenigd Koninkrijk

  Westward Fox is een wereldberoemd productie- en distributiebedrijf en produceert een breed gamma producten, waaronder militaire handschoenen, industriële en beschermende werkhandschoenen, rijhandschoenen, motorhandschoenen, monteurshandschoenen, bokshandschoenen, MMA-handschoenen, lederen handschoenen, motorkleding, lederen kleding, golfhandschoenen, fitnessuitrusting, tuinhandschoenen, teamkleding, groothandel, huismerkproductie, gymnastiekhandschoenen, sportuitrusting, jassen, personeelstenue, keepershandschoenen, veiligheidskleding, OEM/ODM-producten.

 2. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Nederland

  De onderneming Dolfing fabriceert kleding sinds 1919, en maakt sinds 1958 gebruik van hoogfrequent seal technieken. Naast waterdichte werkkleding, levert het nu tevens tal van overige producten voor diverse markten zoals waterbedden, de medische sector, de auto- en scheepvaartindustrie, enz. De productiesite in Druten vervaardigt tevens specifieke opblaasproducten en overige specifieke HF-gelaste producten. Dolfing staat al meer dan 60 jaar goed bekend binnen de sector voor professionele veiligheidskleding.

 3. FUNCTEX GMBH - TINEZ WORKWEAR

  Duitsland

 4. TENUE COMPLETE

  Frankrijk

 5. KARDELEN WORKWEAR

  Turkije

 6. SB INGROSS

  Italië

 7. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

  Duitsland

 8. LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA

  Italië

 1. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Duitsland

 2. ZAAM TEXTILES

  Nederland

  Wij zijn een toonaangevende, op export gerichte, op maat gemaakte fabrikant van professionele werkkledinguniformen en Hi-Viz Fashioned-jassen, allerlei soorten sportkleding en leren jassen, broeken en handschoenen en Kevlar-broeken. We bieden onze fabrieksdiensten aan waarmee u uw product in onze fabriek kunt maken volgens uw aangepaste specificaties. We staan altijd achter onze producten die we produceren. Daarom is voor langdurige zakelijke relaties de tevredenheid van de koper ons succes! ! ! ! ! In dit verband willen we een joint venture tussen de twee bedrijven aangaan. Wij geloven in klanttevredenheid en beschouwen het als de belangrijkste factor bij het onderhouden van een langere professionele relatie. Verder is onze wereldwijde aanwezigheid Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zweden, VAE. Voor een gedetailleerd overzicht van onze klantenkring, gelieve een kijk op onze homepage www.zaamtextiles.com

 3. STARXX

  Nederland

  Wij zijn STARXX. Een club mensen die gespecialiseerd zijn in de verkoop van veiligheidsartikelen. STARXX dient dé Makers in de Bouw en Industrie. Wij hebben kennis en expertise in huis om jou te voorzien van een goed advies. We serve the working heroes! Op STARXX verkopen wij verschillende soorten veiligheidsproducten die de werkende mens beschermen. Zowel op de werkvloer als in en rondom het huis. Wij verkopen onder andere: - Adembescherming (Stofmaskers, Gelaatsmaskers en Aanblaassystemen); - Gehoorbescherming (Oordoppen, Oorkappen en Dispensers); - Werkkleding (Jassen, Broeken, Shirts, Polo's, Truien, Vesten); - BHV (EHBO, Pleisters, Desinfectiemiddelen, Verbanddozen); - Veiligheidsbrillen; - Werkhandschoenen; - Valbeveiliging; - Werkschoenen (Laarzen, Werksneakers, Instap Schoenen); - Hechtmaterialen (Lijm en Tape); - Schuurmaterialen; - Hoofdbescherming. Wat maakt ons uniek: - Meer dan 5.000 veiligheidsartikelen; - Gratis Retour, Snelle Levering - Professioneel Advies (Meer dan 20 jaar ervaring). https: //www.starxx.nl/ STARXX +033-3030852

 4. ALFASHIRT

  België

  Alfa Shirt bedrukt en borduurt al uw kleding Alfa Shirt heeft al meer dan 20 jaar ervaring als textieldrukkerij. We zijn de specialist om uw textiel te personaliseren. We bedrukken of borduren uw logo, afbeelding of tekst op de meest uiteenlopende kleding: T-shirts, sweaters, polo's, jassen, broeken, hemden, overalls, petten, … Alfa Shirt bedrukt en borduurt al uw textiel in alle verschillende kleuren en maten voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Niet enkel grote orders kunnen bij ons terecht, ook kleine orders krijgen de beste service bij Alfa Shirt voor een scherpe prijs. Aan zowel bedrijven, organisaties, verenigingen, happenings en evenementen, alsook particulieren verlenen we onze diensten. Alfa Shirt bedrukt de meest kwaliteitsvolle bedrijfskleding, sportoutfits, promotiekleding. Altijd al graag je eigen fashionkleding ontworpen? Bij Alfa Shirt ben je aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange investeringen beschikken we over de meest innovatieve druktechnieken en kunnen we aan elke vraag voldoen aan de hoogste kwaliteit. We verkopen al meer dan 20 jaar kleding aan grote bedrijven van de hoogste kwaliteit. Onze promotiekleding verhoogt uw naambekendheid. Onze ervaren experts zorgen ervoor dat uw project tot een goed einde wordt gebracht. De medewerkers van Alfa Shirt geven u helder advies op maat van uw project voor uw mensen. Hierdoor zal uw bedrijf of uw eigen gepersonaliseerde fashionlijn extra in de kijker worden gezet. www.alfashirt.com

 5. WOMENSWEAR- / MENSWEARONLINE.NL

  Nederland

  Bij WorkwearOnline.shop vindt u alle kleding, schoenen en toebehoren, die u nodig heeft voor de uitoefening van uw beroep, op één adres! En u hoeft er de deur niet voor uit! In onze webwinkel kunt uzelf (en uw medewerkers) op uw gemak rondkijken. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestellen is heel eenvoudig. Na het selecteren van de gewenste producten (in de juiste kleur en de juiste maat) kunt u online betalen via iDEAL, Creditkaart of PayPal en binnen veertien werkdagen ontvangt u uw bestelling (via Postnl).

  Alle producten voor "werkkleding"

 6. ENGEL-NETZE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ENGEL-NETZE®, de derde generatie van Duitsland sinds 1951, is de meest veelzijdige leverancier voor visserij en een betrouwbare partner in netproductie voor de industrie, bouwveiligheid, vogelcontrole, sportfaciliteiten, transport en nog veel meer, touwen, metalen producten en kleding voor bescherming tegen weersinvloeden. Onze productie heeft meer dan 60 jaar ervaring.Sinds mensenheugenis vervaardigen wij individuele producten uit netten, touwen en staalkabels voor visserij, industrie, onderzoek en hobby. Op dit moment presenteren wij u het constant groeiende spectrum van onze productie.Alle producten worden geproduceerd in de hoogste kwaliteit door onze ervaren netmakers en touwmakers in Duitsland.We helpen u graag bij de planning en uitvoering van uw projecten en kijken uit naar uw aanvraag.

 7. SETEX-TEXTIL-GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting van het bedrijf in 1990 is SETEX een van de grootste Europese textielfabrikanten geworden.Door voortdurende, consistente investeringen in onze state-of-the-art machines, hebben we ons technologische voorsprong gestaag uitgebreid.Om onze nationale en internationale klanten en de individuele behoeften van de verschillende markten te ontmoeten, staat de optimalisatie van complexe productieprocessen altijd centraal bij onze activiteiten - voor duurzame ontwikkeling op het hoogste niveau. Setex ziet zichzelf als een leverancier van volledig bereik op de textielmarkt.Ons dienstenpakket leeft door de hoge kwalificatie van onze gemotiveerde medewerkers en ons moderne machinepark.Flexibiliteit, snelheid en permanente beschikbaarheid op afroep geven u de zekerheid dat u gelijk hebt.In nauwe samenwerking met u ontwikkelen we individuele en op maat gemaakte oplossingen.Uw behoeften bepalen onze workflow.

 8. PALLADIUM LTD

  Bulgarije

  PALLADIUM ltd, is een toonaangevende Bulgaarse exporteur van ruwe en geverfde katoenen stoffen en werkkleding voor de industrie, hotels, ziekenhuizen en catering services. Wij bieden alle types katoen en katoenen garens en stoffen, lakenstof, jacquard omslagen, hoezen met diverse structuren, dichtheid en gewichten, en breedtes van 90 cm tot 190 cm in onbewerkte stof en 150 cm van bewerkte stof. Voor de industrie en de catering services bieden we alle types werkkleding van het handelsmerk PALLTEX.

 9. BRANDS FASHION GMBH

  Duitsland

  Brands Fashion is marktleider in de individuele ontwikkeling en productie van duurzame werkkleding in Europa en de VS. Private label modecollecties en een breed scala aan merchandising- en reclame-artikelen maken ook deel uit van de portfolio. Brands Fashion biedt een volledige service: Van creatief ontwerp tot kostenefficiënte productie tot wereldwijde logistiek en webshopoplossingen. Op alle gebieden staan de individuele eisen van de klant altijd centraal. Brands Fashion maakt deel uit van de wereldwijd opererende Jebsen & Jessen Group en heeft met Triton Textiles een eigen uitgebreid netwerk voor inkoop en kwaliteitsgarantie in Azië. Verdere informatie op www.brands-fashion.com

 10. WORKWEAR RESTYLE

  Nederland

  WORKWEAR RESTYLE is een dynamisch toeleverings-bedrijf dat zich alleen toelegt op het leveren van hoogwaardige en duurzame werk / representatieve kleding aan de bedrijfskleding specialisten met ieder voor zich de verschillende branche gerichte producten zoals industrie, service, logistiek, onderhoud, receptie, beveiliging, hotels, beurzen, enz, enz. Met trots melden wij u dan ook dat wij hoofdzakelijk voor de BeNeLux maar ook voor Midden en Zuid Europa de exclusief distributeur zijn voor de merken TEXSTAR FUSION WEAR & WEAR AT WORK . Dit zijn merken die zich al bewezen hebben in zijn doelgroep en oorsprong, en dit ook zeker voor u gaat bewijzen. Kijk u rustig rond en neem contact met ons op als u vragen heeft of belangstelling.

Filters

Resultaten voor

Werkkleding - Import export

Aantal resultaten

3.451 bedrijven