• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnbouwinstallaties

Resultaten voor

Wijnbouwinstallaties - Import export

 1. AGRONOVA

  België

  AGRONOVA is gespecialiseerd in de verkoop van landbouwmachines en reserveonderdelen, met name zaaimachines. Deze machines zijn bestemd voor de veeteelt maar tevens voor de wijnbouw of groenteteelt. AGRONOVA zet zich in voor een innovatieve, duurzame en verantwoorde landbouw. We zijn ervan overtuigd dat de robotica niet weg te denken is uit de toekomstige landbouw. We bieden ondersteunende robots aan om tijd te winnen en uw productiviteit te verbeteren. We kunnen u adviseren om de aan uw behoeften aangepaste robot te selecteren. Daarnaast kunt u uw eigen machine samenstellen door zelf de tools aan de voorzijden of de gedragen tools te selecteren. AGRONOVA begeleidt u bij elke stap van uw project, van het ontwerp tot de uitvoer. We vervaardigen hoogwaardige machines met bestendige materialen om u robuustheid en duurzaamheid te bieden. We werken samen met partners zoals Guttler, Angrointelli of Haytech. Dankzij onze software, maakt u een stap naar een geconnecteerde landbouw.

 2. SA SCDC

  Frankrijk

  Het bedrijf SA SCDC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Boomkwekerijen - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, materialen voor de wijnbouw, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Gistkelder. Het is gevestigd in Orbais l'Abbaye, Frankrijk.

 3. SANGOI GREEN SRL

  Italië

  Het bedrijf SANGOI GREEN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren palen voor wijngaarden. Het is gevestigd in Collalto Di Tarcento, Italië.

 4. BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Radevormwald, Duitsland.

 5. EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Polch, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STRAZZARI SRL

  Italië

  Het bedrijf STRAZZARI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische machines, druivenvat, en landbouwaanhangers. Het is gevestigd in Osteria Grande, Italië.

 2. PROFESSIONAL JMF MUSIC

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PROFESSIONAL JMF MUSIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunst- en muziekcomplexen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Evenement marketing, Beurzen en tentoonstellingen - standbouw, Wijnbouwinstallaties, Feestartikelen, Evenement marketing, Beurzen en tentoonstellingen - standbouw, Wijnbouwinstallaties, en Feestartikelen. Het is gevestigd in Praha 5, Tsjechische Rep..

 3. VIGNA TECH S.R.L.S

  Italië

  Het bedrijf VIGNA TECH S.R.L.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, Wijnbouwinstallaties, Palen - metaal, en Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 4. BI.VI. IRRORAZIONE SNC

  Italië

  Het bedrijf BI.VI. IRRORAZIONE SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Wijnbouwinstallaties, en fytosanitaire behandelingen. Het is gevestigd in Preganziol, Italië.

 5. DRUECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DRUECK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Niederahr, Duitsland.

 1. G. WEIN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf G. WEIN GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Bönnigheim, Duitsland.

 2. DI.V.I.N

  Frankrijk

  Het bedrijf DI.V.I.N, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, en Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Eysnes, Frankrijk.

 1. FERDINAND PRÜCKLER

  Oostenrijk

  Het bedrijf FERDINAND PRÜCKLER, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Langenlois, Oostenrijk.

 2. MOWEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOWEIN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Wijnbouwinstallaties, Wijnbouwmachines en accessoires, Drankenindustrie - machines en materialen, Voeder voor dierfokkerijen, Wijnbouwinstallaties, Wijnbouwmachines en accessoires, en Drankenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pellingen, Duitsland.

 3. NIKEMA FRANK NIESEN

  Duitsland

  Het bedrijf NIKEMA FRANK NIESEN, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Zuivelindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Platten, Duitsland.

 4. SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijnbouwinstallaties, wijnbouw, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, en Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Cussac-Fort-Médoc, Frankrijk.

 5. OENORIEFLIN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf OENORIEFLIN E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Vogtsburg, Duitsland.

 6. OENO-PÔLE SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf OENO-PÔLE SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bursins, Zwitserland.

 7. TECNOVI

  Duitsland

  Het bedrijf TECNOVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Landbouw - installaties en apparatuur, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Voeder voor dierfokkerijen, Landbouw - installaties en apparatuur, Wijnbouwinstallaties, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 8. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zeltingen-Rachtig, Duitsland.

 1. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Neckarsulm, Duitsland.

 2. OESTREICH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OESTREICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Biotechnologie, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Biotechnologie, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Bensheim, Duitsland.

 3. BLANCHE CONSULTING

  Duitsland

  Het bedrijf BLANCHE CONSULTING, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Landbouw - installaties en apparatuur, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Draad en kabels - ferro, Landbouw - installaties en apparatuur, Wijnbouwinstallaties, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 4. EVERINTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EVERINTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische producten, Wijnbouwmachines en accessoires, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 5. ZEHETNER GES.MBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZEHETNER GES.MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Hollabrunn, Oostenrijk.

 6. SARL JGC

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL JGC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Wijnbouwinstallaties, Wijnbouwmachines en accessoires, Wijnbouwinstallaties, materialen voor de wijnbouw, en Materiaal voor wijnbereiding. Het is gevestigd in Blanquefort, Frankrijk.

 7. PETERSIME

  België

  Het bedrijf PETERSIME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren legvogels, en bebroeding van eieren. Het is gevestigd in Zulte, België.

 8. CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Göcklingen, Duitsland.

 9. MICHAEL PAETZOLD

  Frankrijk

  Het bedrijf MICHAEL PAETZOLD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is gevestigd in Cadaujac, Frankrijk.

 10. MARKETBOOK DEUTSCHLAND

  Luxemburg

  Het bedrijf MARKETBOOK DEUTSCHLAND, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwmachines, en grondverzetmachines. Het is gevestigd in Kayl, Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis