• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen

Resultaten voor

Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen - Import export

 1. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Zuid Korea

  Han Sung, opgericht in maart 1992, is gespecialiseerd in transportmachines en uitrustingen voor automatische transportbanden. Wij handelen met belangrijke buitenlandse ondernemingen zoals Hyundai, Samsung Industry, Daewoo, LG. Wij staan bekend om kwaliteit, technologie en klanttevredenheid. Onze producten: Buisbanen, Buisrotator, Transportwagen op rupsbanden, mallentransportband, airo lift, lasmanipulators, buisbekleedmachines, buizenplaatser, lasdraaitafels, lasdraairollen, buizen buigmachine.

 2. ESCOM SRL

  Italië

  Het bedrijf ESCOM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Remorganen en -onderdelen voor auto's, Auto's - mechanische onderdelen, Remmen voor voertuigen, en autohoes. Het is gevestigd in Carpenedolo, Italië.

 3. RICH

  Oekraïne

  Het bedrijf RICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaien. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 4. TAZE USUL

  Turkmenië

  Het bedrijf TAZE USUL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen, en diensten voor de handel met het buitenland. Het is gevestigd in Ashgabat, Turkmenië.

 5. ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is gevestigd in Lanxi, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen, en Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 2. RÜTGERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÜTGERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen, en Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. BOMBARDIER TRANSPORTATION (SWITZERLAND) SA

  Zwitserland

 4. FEDERAL-MOGUL FRICTION PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk