• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zandsteen

Resultaten voor

Zandsteen - Import export

 1. ARAVALI MARBLE INDUSTRIES PVT. LTD. (INDIA)

  India

  Aravali Marble Industries Pvt. Ltd., firma gevestigd in Jaipur, is gespecialiseerd in bewerking, handel, winning, export en import van marmer en andere steensoorten sinds 1984. De firma is in de loop van de jaren uitgegroeid en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de steensector, zowel op lokale als buitenlandse markten. Aravali Marble Industries produceert ook geglazuurde porseleinen tegels, een natuurlijke oplossing voor tegelvloeren buiten en voor parkeerruimtes. Naast het exporteren van verschillende steensoorten, zoals marmer, zandsteen en graniet, op internationaal niveau, vervaardigen en leveren wij diamantgereedschappen voor marmer en graniet bewerkende bedrijven in heel India. Het is onze missie u tegels te leveren die uw buitenruimte zullen veranderen door deze een elegante, moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Onze porseleinen tegels bieden meerdere voordelen. Ze zijn namelijke bestand tegen uiterste weersomstandigheden, zelfs vorst, en dus zeer duurzaam. Dankzij hun dikte van 20 mm, zijn ze ook bestand tegen stoten en schrammen. Onze porseleincollectie, geïnspireerd door natuursteen, combineert het natuurlijke en oude gevoel van steen met de hoogtechnische prestaties van porselein. Door gebruik te maken van de meest recente technologie, kunnen wij een groot aantal varianten en fraaie eigenschappen van steen reproduceren, die onze producten een unieke uitstraling en afwerking geven zonder de imperfecties van natuursteen. U kunt onze complete collectie bekijken op onze website. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

 2. FORMENBAU TRÄNKL

  Duitsland

 3. LCA CERÁMICAS

  Spanje

 4. E.P. S.R.L.

  Italië

 5. LES GRÈS DU CONDROZ

  België

  De steengroeve, de gressteen van Condroz gevestigd in Ereffe wordt geëxploiteerd door de familie Bolly sinds 3 generaties. We winnen & bewerken natuursteen voor de bouw (breuksteen, hoeken, voussoirs, bovendrempels) voor de inrichting van parken, tuinen & recreatieplassen (droge stenen, tegels, Japanse tegels, treden, gabions, monolieten, enz.) voor de uitvoering van ondersteuningen (breuksteenstortingen, muren van hoge oevers, gabions, palissades), voor steenslagverharding (vergruizen, draineerstenen, ballast, grind)

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GALAXY IMPEX

  India

  Galaxy Impex werd opgericht in 1989 met 20 jaar ervaring in het verwerken en bewerken van natuursteen zoals zandsteen, leisteen, kalksteen, graniet en marmer. De onderneming werkt op twee locaties in Jaipur en Chennai om een compleet assortiment van producten uit Noord- en Zuid-India te kunnen aanbieden. Galaxy Impex is een ISO 9001-2000 gecertificeerde onderneming en de producten zijn voorzien van de CE-markering. We exporteren meer dan 2.500 containers per jaar naar alle uithoeken van de 6 continenten. We hebben een compleet assortiment voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt en kunnen vrijwel elk type product of afwerking leveren zoals tegels, mozaïek tegels, mozaïek randen, trommelstenen, gevelstenen, gezandstraald oppervlak, gepolijst, geslepen oppervlak, sierstenen, zeshoekige tegels, Gegritstraalde tegels, Vintage & Trommel (getrilde) afwerking. In onze diverse bewerkingsunits, maken we gebruik van de laatste technologie en geavanceerde machines zoals een volledig automatische 9-koppige polijstmachine voor lei- en zandsteen, een volledig automatische 2-koppige kalibratiemachine om aan de eisen van inkopers te voldoen.

 2. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italië

  VIA ROMA Ceramiche is een Italiaans bedrijf dat onder het gerectificeerde porselein van Roma Ceramiche, in verschillende formaten en afwerkingen, witte keramische tegels produceert en verkoopt.Naast het hoofdkantoor van Salerno, waar commerciële en administratieve kantoren gevestigd zijn, is er een kantoor en een showroom in Fiorano Modenese (MO) waar u de hele productie kunt ontdekken.

 3. SMB STONE HUB

  India

 4. NATURAL STONE IMPEX

  India

 5. ANTONIO ROSA CERAMICS

  Portugal

 1. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Duitsland

 2. CARRIERE DE MOUZAIVE

  België

 1. CONFORTGRES

  Spanje

 2. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

 4. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ANGEL COMPANY SRL

  Roemenië

 6. RV STONE SUPPLY

  India

 7. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugal

 8. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Turkije

 1. COMAT - MET S.A.

  Roemenië

 2. PUSHPA STONE IMPEX

  India

 3. SUNRISE QUARTZITE (P) LIMITED

  India

 4. CARRIÈRE DAPSENS

  België

 5. MACRI I.D.P. DI BETTI MARIA CRISTINA

  Italië

 6. SOCIETA' DEL GRES S.P.A.

  Italië

 7. COEM S.P.A.

  Italië

 8. M.R. OIL SERVICE CO.

  Egypte

 9. MARTIN BILLESCHOU APS

  Denemarken

 10. UNITED STONE & GRAPHIC ARTS

  Pakistaan