• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zeefdruk

Resultaten voor

Zeefdruk - Import export

 1. DR. LAUCK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Anodiseren van losse, serie-, massa- en precisieonderdelen, zowel adsorberend in alle gangbare kleuren als elektrolytisch gekleurd. Volautomatisch anodiseersysteem of handanodiseren.Bewerkbare afmetingen van onderdelen maximaal 350 x 1000 x 3000 mm.350 x 1000 x 3000 mm. Geanodiseerd-vrije boringen en schroefdraden, geanodiseerd-vrije gebieden op deelvlakken.Mechanische voorbehandeling: Oppervlakteslijpen, borstelen, korrel- en korundstralen, chemische voorbehandeling: Ontvetten en beitsen.Anodiseren: Kleurloos of gekleurd in de gangbare kleuren organisch zwart, goud, blauw, rood, groen of elektrolytisch zwart, goud- en bronstinten.Heet en / of koud sealen.Etikettering: Zeefdruk en digitaal printen als onderanodiseren op aluminium tot 1000 x 2000 mm of als oppervlaktedruk op aluminium, plastic en andere materialen, circulaire bedrukking, carrosseriedruk, lasermarkering op aluminium, andere materialen op aanvraag Complete productie van frontpanelen, borden , en veel meer.

  Website Open In New icon
 2. MATTHIAS WETZEL INDUSTRIEBESCHRIFTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Toen de uitbesteding van de "signeersessie" werd besproken in de optiekgroep Carl Zeiss, zag ik, Matthias Wetzel, de kans en richtte in 1999 Matthias Wetzel INDUSTRIEBESCHRIFTUNGEN GmbH op in de vorm van een "management buy-out". Dus ik was in staat om mijn visie van een high-performance markeercentrum te verwezenlijken.Wat begon met vier medewerkers, is inmiddels uitgegroeid tot een team van bijna 40 mensen. We trainen onszelf sinds 2004 zodat we ook in de toekomst over gespecialiseerde specialisten kunnen blijven beschikken. Met het markeren en schilderen van hoogwaardige industriële producten uit de apparatenbouw, optische precisie-apparatenbouw, installatie- en machinebouw en de elektronica- en precisie-apparatuurindustrie heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een erkend oppervlaktebewerkingscentrum.

  Website Open In New icon
 3. LINDNER SPRÜHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  wij bieden de volgende diensten: PE flessen, PET-flessen, PP blikjes, spray-flessen, spraykoppen, spraypompen, dispenser pompen, schroefdoppen, vaten / produceren / printen / confectioneren/ etiketteren.

  Website Open In New icon
 4. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by Europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De basis van de productie van metalen gaas is klassieke ambacht. Om high-tech te worden zoals PACO, maakt de modernste productie- en afwerktechnologie daar deel van uit. Dit wordt gerealiseerd in de eigen PACO-ontwikkeling en in de PACO-machinebouw. Als gevolg hiervan kan de kwaliteit van PACO niet gemakkelijk door anderen worden gereproduceerd vanwege een gebrek aan knowhow - met alle voordelen voor de productielocatie Duitsland. Als specialist in metalen gaas heeft PACO een speciale competentie, speciaal voor screeningtechnologie. Daar komt nog een uitgebreide en gelijktijdig diepgaande kennis van specifieke processen van zeeftechnische toepassingen bij in de meest uiteenlopende industrieën, laboratoria en in onderzoek en ontwikkeling.PACO Metalldrahtgewebe voor zeefdruk behoren tot 's werelds toonaangevende bedrijven.

  Website Open In New icon
 2. SICO SCREEN INKS

  België

  Verified by Europages badge

  SICO SCREEN INKS is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn fabrikant van zeefdrukinkten met afdelingen in Polen en Vietnam. Onze troeven zijn voortdurende innovatie, eigen kleurenmengsysteem, snelle levering, technische ondersteuning en wereldwijde export. Samenwerking met Mekascreen voor de Belgische markt.

  Website Open In New icon
 3. ANTON HURTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De naam Hurtz staat al decennia lang voor kwalitatief hoogwaardige verwerking van aluminium. Wij produceren hoge kwaliteit zeefdrukkaders en opslagsystemen ( pallets, opzetstukken, containers), die optimale bescherming tegen besmetting bieden. Ons bedrijf ontwikkelde zich tot vandaag als de grootste fabrikant van precisie zeefdrukkamers ter wereld. Bij de productie van aluminium paletten, opzetstukken, draadijzeren boxpaletten en containers voor klanten in de farmaceutische, cosmetische, chemische- en voedingsmiddelen industrie - voldoen alle producten aan de GMP en HACCP regelgeving. Klantspecifieke oplossingen produceren volgens individuele afspraken met onze partners is voor ons vanzelfsprekend! Deze omvatten onder andere speciale constructies van pallets, kaders, containers en pallets voor al uw speciale toepassingen. Onze productie wordt gekenmerkt door kwaliteit en naleving van leverdatums. Onze medewerkers zijn altijd klantgericht en adviseren u met plezier over talrijke kwesties.

  Website Open In New icon
 4. KÜBLER SYSTEMSPULEN

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Uw ervaren specialist voor systeemspoelen. KÜBLER Systemspulen, opgericht in 1999, produceert vandaag de dag systeemspoelen voor toeleveringsbedrijven voor auto's, elektrische en elektronische apparaten en card clothing op een werkplaats en magazijnterrein van 1.700 m².Dankzij haar hooggekwalificeerd personeel en ultramoderne machines en productietechnologieën werd het bedrijf in Neuweiler in het Zwarte Woud al snel een van de toonaangevende leveranciers van systeemspoelen van lignan.Talloze klanten in heel Europa en daarbuiten waarderen de individuele producten in kleine en grote series van duurzame productie en de competente, betrouwbare service. Wat kunnen wij voor u doen? We maken u graag een vrijblijvende offerte!

  Website Open In New icon
 5. GLOBAL TUBE SPA

  Italië

  Verified by Europages badge

  Onderneming gespecialiseerd in de productie van slangen, canules en liptubes. De constante technologische vooruitgang, de harde concurrentie en de flexibiliteit van markt verplichten bedrijven ertoe hoogwaardige producten te bieden waarmee ze de concurrentie het hoofd kunnen bieden. GLOBAL TUBE® spa voldoet aan al deze criteria en heeft een stevige plaats verworven op de markt voor slangen. De soepele verpakkingen zijn bestemd voor meerdere industriesectoren waaronder de cosmetica, de farmaceutica, de parfumerie, enz...

  Website Open In New icon
 6. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

  Italië

  Verified by Europages badge

  De firma E.T.S. Engineering Transfer System vervaardigt sinds 1970 transferpapier voor transfers met behulp van diverse technologieën op allerlei materialen zoals stoffen, metalen, plastic laminaten, glas en keramiek. E.T.S beschikt over een eigen studiebureau en een centrum voor chemisch onderzoek en heeft inkt geoctrooieerd die de onderneming ook vervaardigt voor sublimatiedruk en thermosplasten die kunnen worden gebruikt met alle soorten machines voor zeefdruk, offset, flexografie, heliogravure, plotters en piëzo-inkjetmachines.

  Website Open In New icon
 1. KIM KRANHOLDT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. SAC SERIGRAFIA

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. INSCHRIFT ROLAND STRAUSS E.U.

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 4. CRYSTAL LABEL SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. RGENAU INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. 3D COATINGS TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. SERIART G2 S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 8. SCHMIDBAUER TRANSFERS AND TECHNOLOGY

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. CONERO PUBBLICIT? DI FICOSECCO ANNA

  Italië

  Verified by Europages badge
 10. KLÄGER PLASTIK GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van diverse sproeisystemen en sproeiapparaten zoals spuitflessen, triggerflessen, fijnverstuivers volgens DIN EN ISO 9001 (kwaliteit) en DIN EN ISO 14001 (milieu). Productie van verschillende sproeiers voor gebruik in de industrie, thuis, tuin en vele andere gebieden. Verkoop van verschillende verstuivers, vooral voor cosmetische toepassingen. Herbruikbare spuiten en drukspuiten kunnen worden uitgerust met een 360 ° -sproeifunctie. Ook verschillende druksproeiers zoals bijv. pompsproeiers met volumes van 1000 ml, 1500 ml en 1600 ml o.a. geschikt voor gebruik in de industrie, reparatie van auto's, desinfectie, sanitair en huishouden worden in eigen huis vervaardigd. Eigen productie van plastic flessen (HDPE en PET-G) in maten van 20 ml - 1000 ml in verschillende kleuren en vormen. Bijpassende schroefdoppen, verzegelde dopjes, spatdoppen, druipkappen en scharnierende dekselkappen zijn ook beschikbaar.

 1. GRAFICAS VARIAS S.A.

  Spanje

  Gráficas Varias, opgericht in 1918, is een referentie in Spanje en is gespecialiseerd in de vervaardiging van etiketten voor wijn, schuimwijn, likeuren en levensmiddelen. Op onze 5 400 m² grote locatie worden elk jaar 650 miljoen etiketten vervaardigd bestemd voor de meest verfijnde producten, zowel in de traditionele (met lijm aan te brengen) vorm als zelfklevend. Wij drukken ook moffen en etiketten in de vorm van boekjes. Voor onze zelfklevende etiketten passen we offsetdruk, flexodruk en zetwerk toe.

 2. ESPACE MARQUAGE ET SERIGRAPHIE

  Frankrijk

  EMS Marquage & Sérigraphie is al bijna 20 jaar de specialist in industrieel drukwerk: digitaal drukwerk, zeefdruk, technisch uitsnijwerk, graveren. Van prototype tot grote series, EMS maakt het ontwerp en voert de uitsnijding van de ondergrond uit (voorzijde en achterzijde, etiket, front, bedrijfsnaamplaat, bewegwijzering). De klanten zijn fabrikanten, onderaannemers, tekenbureaus, assemblage- of plaatwerkbedrijven actief in sectoren zoals elektronica, telecommunicatie, luchtvaart, geneeskunde, defensie, chemie, mechanica. EMS beantwoordt uw offerte-aanvragen binnen 48 uur en biedt technisch advies en oplossingen om de kosten te optimaliseren.

 3. ZEEFDRUK GERJO

  België

  Zeefdruk Gerjo in Roeselare, West-Vlaanderen Zeefdruk Gerjo CVBA in Roeselare, West-Vlaanderen, is niet enkel en alleen maar een zeefdrukkerij. Wij zijn veel veelzijdiger. Zo zorgt Gerjo voor allerlei logo's & stickers in vinyl die voor allerlei toepassingen gebruikt kunnen worden. Ook voor belettering bent u bij ons aan het juiste adres. Denkt u maar aan reclamepanelen, auto stickers enzovoort! Wij staan klaar voor zowel particulieren als industrie. Ook kan u bij ons terecht voor spandoeken en digital poster printing op een groot formaat. Wij bieden u buitengewone kwaliteit met buitengewoon heldere en gedetailleerde beelden en dat zelfs bij buitengebruik. Deze digital posters blijven minstens drie jaar kleurvast en watervast. Daarnaast kan u bij Gerjo CVBA ook terecht voor zeefdruk op: reclamepanelen affiches vinyl stickers werfborden textiel ... Bijna alle soorten dragers zijn goed: gaande van plexi tot hout & polypropyleen. Zeefdruk Gerjo staat u bij met raad en daad in het kiezen van het juiste soort materiaal voor de juiste klus!

 4. PROMOSALE

  Nederland

  Wie zijn wij Promosale, uw specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte promotie-artikelen, relatiegeschenken en textiel, is gevestigd in Tilburg. Al meer dan 30 jaar is Bart Klomp landelijk een gevestigde naam voor bedrijven, scholen en verenigingen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande promotie-artikelen, gadgets, drukwerk, kerstpakketten en textiel, zoals bedrijfskleding, horecakleding en sportkleding. Heeft u zelf artikelen die u bedrukt wilt hebben? Ook dat kan! Promosale heeft een eigen drukkerij om kleding en artikelen te bedrukken. Prijsgarantie Mede door de omvang van onze eigen import en productie, zijn we in staat om flexibel op uw wensen in te spelen tegen een scherpe prijs.

 5. DRUKKERIJ GRAFIX

  België

  Flyer : enkel ongeplooid blad, meestal op A4 formaat maar ook mogelijk iets kleiner of groter. Wordt meestal op iets zwaarder papier gedrukt (bvb 80 à 115 gr) om toch iets meer “body” te krijgen. 4 pagina folder : meestal A3 blad eenvoudig geplooid naar A4 maar ook mogelijk iets kleiner of groter of vierkant. Ideaal om klant wat meer keuze aan te bieden met een minimum budget, kan perfect op lagere grammages. Poster : open formaat van A3 tot A1 doorgevouwen in 4, 6 of 8 delen naar ideaal postbaar formaat. Ideaal om een “creatief” aanbod te doen, the sky is the limit, het openvouwen alleen al geeft aan de folder een extra dimensie ! Drieluik : meestal een open formaat van 63 cm breed met 2 vouwen geplooid naar A4 maar ook mogelijk in smaller formaat. VAN A5 TOT A4 : meerpaginaboekjes meestal in formaat A5, vierkant of A4 en naar keuze : 6, 8, 10, 12, 16, 20, 24, 32, 40, of 48 pagina’s en ook mogelijk iets kleiner of groter. Ideaal om een gedeelte of zelfs heel uw productengamma te promoten binnen ieders budget. KRANTJES : meerpaginaboekjes in “Tabloid” (+/- A3) en naar keuze : 4(*), 6, 8(*), 12 of 16(*) pagina’s, of “Broadsheet” (+/- A2) : 4 of 6 pagina’s Alle boekjes worden nagevouwen naar +/- A4 formaat dat nog perfect in uw brievenbus kan. SPECIALS : The sky is the limit ! : indien u nog andere formaten wenst of meerdere pagina’s of buitenom een halve pagina of een speciale cover …

 6. METAVO

  Nederland

  Metavo is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het bedenken en vervaardigen van plastic- en metalen labels en naamplaatjes. Naast het snel doeltreffend leveren van standaard assortiment is onze kracht het vinden van inventieve oplossingen voor al uw maatwerk vraagstukken. Metavo vervaardigd alles in eigen fabriek dat garandeerd onze maximale aandacht voor uw product. Metavo levert verder allerlei soorten labelclips, zaksluitingen en de markers SHARPIE. Een andere specialiteit is stanswerk, waarbij de hoeveelheid stempels ons in staat stelt vele soorten producten te vervaardigen. De zeefdrukafdeling vervaardigd uw naamborden, typeplaatjes in alle soorten en maten.

 7. DRUKWERKEN PROFEELING

  België

  Commercieel drukwerk: Het aanbod aan commercieel drukwerk is zeer divers. Van naamkaartjes en enveloppen tot posters, folders, alle soorten brochures en catalogi (geniet, oognieten, genaaid, gelijmd, wire-o, etc.). Verpakkingen: Kartonnen verpakkingen hebben een milieuvriendelijk karakter. Het karton dat bedrukt wordt, werd meestal geproduceerd met gerecycleerde vezels. Ook biedt ProFeeling een brede waaier aan FSC karton aan. Men is er bij ProFeeling van overtuigd dat dit een markt is met veel potentieel. D.m.v. de ‘BOBST vlakstansmachine’ is ProFeeling in staat allerhande kartonnen verpakkingen aan te bieden. Ook andere kartonnagetoepassingen behoren tot het gamma: mappen, wenskaarten, pancartes, tafelstaanders, etc. Kunstboeken: Kwalitatief hoogwaardig drukwerk wordt er elke dag geleverd. Maar kunstboeken alsook modegidsen, meubelcatalogi, e.d. vragen nèt iets meer.

 8. DADDY KATE

  België

  LATEN WE ’T EVEN HEBBEN OVER DE VERLOREN KUNST VAN HET BETERE DRUKWERK. Want iedereen kan printen. Appeltje-P (of misschien CTRL+P voor u). Maar niet iedereen kan van printen een kunst maken. Precies daar maken wij het verschil, daar verleggen wij onze grenzen. En die van u. Want print is een schoon beroep. Voor veel onder ons zelfs een roeping. Het kinderlijk enthousiasme dat oplaait bij de komst van een nieuw paradepaardje in onze ateliers, spreekt boekdelen. Die passie zit in ieder spatje inkt, aan ieder schoongesneden blad, in iedere geplooide folder of geniete brochure die we bij DADDY KATE maken. Dus zeg niet zomaar print.

Filters

Resultaten voor

Zeefdruk - Import export

Aantal resultaten

25.650 bedrijven