• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zonnebrandproducten

Resultaten voor

Zonnebrandproducten - Import export

 1. LISINE EPSTEIN COSMETICS BV

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1972 creëert LISINE professionele schoonheidsproducten en distribueert ze aan meer dan 350 schoonheidssalons. Wij streven ernaar innovatieve producten te leveren aan professionals en consumenten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een zeer breed scala aan producten: - Onder onze merknaam Lisine: huidverzorging voor gezicht en lichaam, make-up, nagellak. - Onder ons merk FYI huidverzorging: verzorgingsproducten voor adolescenten. - Onder onze merknaam Guill D'or: zelfbruiner en ontharing. - Onder onze merknaam Kyvora: schoonheidsaccessoires voor professionals. Wij kunnen u ook ons brede assortiment van private label huidverzorgingsproducten aanbieden. Hedendaagse oplossingen en geavanceerde formules, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en de modernste productiemethoden, maken van LISINE een unieke speler op de professionele schoonheidsmarkt. Met hun aangename texturen en modieuze kleuren zetten onze schoonheids- en make-upproducten telkens weer de juiste toon. Vandaag kunnen wij 15 verschillende behandelingen/protocollen voor schoonheidsspecialisten en complete oplossingen voor hun salons aanbieden. Wij zullen u met plezier al onze knowhow ter beschikking stellen en u helpen onze merken in uw distributienetwerk te ontwikkelen of u begeleiden bij een volledig private label project. Onze prioriteit is u op lange termijn producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

 2. KDY GLOBAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Na te hebben gewerkt bij Turkse topbedrijven en ervaring te hebben opgedaan in R&D, marketing, verkoop en productie, besloten wij deze stevige 20-jarige achtergrond te gebruiken voor ondernemingen die hun eigen merk willen creëren. “U wilt cosmetica produceren. Kwaliteit, innovatie, onderscheiding en een langdurig partnerschap zijn belangrijk voor u. U beschrijft alleen uw verwachtingen, u wilt zich niet bezig houden met de resterende details”: dit is het korte profiel van onze zakelijke partners. Wij zijn de partner die zorgt voor al het werk betreffende formulering, productontwerp, inkoop, productie en documentatie. Wij hebben een breed assortiment van bewezen en stabiele formuleringen en wij produceren producten van topkwaliteit voor betaalbare prijzen. Wij volgen de wereldwijde tendensen, speerpunttechnologische werkzaamheden en formuleringen van de nieuwe generatie. Onze producten voor huidverzorging, haarverzorging, babyverzorging, zonnebrandverzorging, persoonlijke verzorging en make-up producten zijn in overeenstemming met de Europese normen en zijn geformuleerd met ingrediënten die perfect zijn afgestemd op uw behoeftes. Wij kunnen verpakkingen en ontwerpen bieden afgestemd op het door u gewenste productconcept en wij leveren u het product dat het beste past voor uw doel. In de hedendaagse markt is het veel belangrijker om te verkopen dan om te produceren, dus wij beheren het volledige productieproces van onze klanten, zodat u al uw energie kunt besteden aan verkoop en marketing. Op deze manier is het ons doel om samen te winnen en te groeien. U stelt zich uw product voor; wij maken het waar. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

 3. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 4. PACS CORPORATION

  Spanje

  Verified by europages badge

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

 5. HÉLIABRINE MONACO

  Monaco

  Verified by europages badge

  Héliabrine Monaco is een huidcosmetica merk dat sinds de jaren 1940 geformuleerd en gefabriceerd wordt in het Vorstendom Monaco. Het merk is pionier binnen het gebruik van shea butter in cosmetica, gebruikt uit de Natuur afkomstige ingrediënten en ontwikkelt gebrevetteerde bestanddelen voor uitzonderlijke efficiëntie. De productlijn, voor elk type huid, is bestemd voor verkoop in apotheken, drogisterijen of beautysalons. Het is tegenwoordig verkrijgbaar in een twintigtal landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSMOYA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COSMOYA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonnebrandproducten, laboratorium cosmetische producten, Zonnebrandproducten, natuurlijke cosmeticaproducten, en cosmetisch onderzoek. Het is gevestigd in Martillac, Frankrijk.

 2. PHARMALTITUDE

  Frankrijk

  8882 is een Frans cosmeticamerk. Het is gespecialiseerd in bescherming tegen de zon bij intense zonnestraling: In de bergen - Aan zee - In tropische landen. Het is al meer dan 50 jaar het favoriete merk van Franse apothekers en skigebieden. Onze technische producten zijn geselecteerd door Franse topatleten.Wij zijn op zoek naar een IMPORTEUR/DISTRIBUTEUR. Bij voorkeur via apotheken.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. ARTIGUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTIGUM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonnebrandproducten, natuurrubber, en Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Marburg, Duitsland.

 4. PM WOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf PM WOOD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 5. AZETABIO

  Italië

  Het bedrijf AZETABIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonnebrandproducten, tandpasta's, haarshampoo, lichaamscremes, en Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 1. STRAND COSMETICS EUROPE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf STRAND COSMETICS EUROPE SA, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, Zonnebrandproducten, Schoonheidscrèmes, Schoonheidsproducten, Biologische cosmetica, Zonnebrandproducten, Schoonheidscrèmes, en Schoonheidsproducten. Het is gevestigd in Lentilly, Frankrijk.

 2. SUNDO

  België

  Het bedrijf SUNDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage zonnegordijnen. Het is gevestigd in Kortrijk, België.

 1. ALOHA UV

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ALOHA UV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, en Welzijn en fitness. Het is gevestigd in Captain Cook, Verenigde Staten.

 2. ALCIA LABORATOIRES

  Frankrijk

  Het bedrijf ALCIA LABORATOIRES, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Make-up - producten, Schoonheidsproducten, Cosmetica, Zonnebrandproducten, Make-up - producten, Schoonheidsproducten, Cosmetica, en Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Rumilly, Frankrijk.

 3. ALU PROTEKT D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf ALU PROTEKT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonneschermen en accessoires, Rolgordijnen - gemotoriseerd, rolgordijnen, venitiaanse zonwering, Zonneschermen en accessoires, en Rolgordijnen - gemotoriseerd. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 4. BEIERSDORF GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf BEIERSDORF GESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbandmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Hygiëne- en toiletproducten, Zonnebrandproducten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Hygiëne- en toiletproducten, Zonnebrandproducten, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. RIEMANN P20

  Denemarken

  Het bedrijf RIEMANN P20, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnecreme, zonnebeschermingen, en zonneproduct. Het is gevestigd in Hillerød, Denemarken.

 6. SAPROFIN LABORATOIRE DELRIEU

  Frankrijk

  Het bedrijf SAPROFIN LABORATOIRE DELRIEU, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in LA GRANDE MOTTE, Frankrijk.

 7. ALPERAX ALÜMINYUM VE AKSESUAR SAN. VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ALPERAX ALÜMINYUM VE AKSESUAR SAN. VE TIC.LTD.ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. BCN SUMMER SHOP

  Spanje

  Het bedrijf BCN SUMMER SHOP, is een Distributeur, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Sant Just Desvern, Spanje.

 1. MADAME NANETTE COSMETIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MADAME NANETTE COSMETIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoonheidscrèmes, Cosmetica, Schoonheidscrèmes, en Cosmetica. Het is gevestigd in Schneizlreuth, Duitsland.

 2. OCHILA TREID LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf OCHILA TREID LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Targovishte, Bulgarije.

 3. HÄRMÄN KAIHDIN OY

  Finland

  Het bedrijf HÄRMÄN KAIHDIN OY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deuren - industrieel, en Deuren - industrieel. Het is gevestigd in Härmä, Finland.

 4. FISCHINGER MARKISEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHINGER MARKISEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonnebrandproducten, en Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Ravensburg, Duitsland.

 5. FASOLUTION OPTICAL

  China

  Het bedrijf FASOLUTION OPTICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren brilmonturen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 6. GOODLOOKS (INDIA)

  India

  Het bedrijf GOODLOOKS (INDIA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 7. OPERATORS SKINCARE APS

  Denemarken

  Het bedrijf OPERATORS SKINCARE APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Aalborg, Denemarken.

 8. SUNRISHGRUPSRL

  Roemenië

  Het bedrijf SUNRISHGRUPSRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Giurgiu, Roemenië.

 9. ROLETY.COM SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ROLETY.COM SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonnebrandproducten. Het is gevestigd in Dębno, Polen.

 10. GALIX INTERNATIONAL SA

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis