• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zoutstrooiers

Resultaten voor

Zoutstrooiers - Import export

 1. TAUNUS-FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAUNUS-FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Kelkheim, Duitsland.

 2. LADOG-FAHRZEUGBAU U. VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LADOG-FAHRZEUGBAU U. VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Zell, Duitsland.

 3. COMUNAL EQUIPMENT

  Nederland

  Comunal Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van professionele zoutstrooiers en gladheidsbestrijdingsmateriaal in Nederland en België. Onze strooiers vinden hun weg naar overheden, gemeentes, aannemers, hoveniers en organisaties die op zoek zijn naar een zoutstrooier van hoge kwaliteit en stand tegen zout. Door onze jarenlange ervaring in de levering van zoutstrooiers en gladheidsbestrijdingsmateriaal kunnen wij u goed adviseren over de juiste strooier voor uw werkzaamheden. Neem vrijblijvende contact met ons op. Wij helpen u graag veilig de winter door!

 4. AEGTEN

  België

  Aegten nv biedt Agro producten zoals meststoffen, zaden, bestrijdingsmiddelen, veevoeders en mineralen. Het bedrijf biedt ook groenvoorziening, zoals gazon zaden; maar ook strooizout, een dienst zoutstrooiers en stockage en drogerij van granen.

 5. ARVEL INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf ARVEL INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, Zoutstrooiers, kouters voor landbouwmachines, zandstraalmachines, en Strooizout voor op wegen. Het is gevestigd in Coudes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FISSORE SNC

  Italië

  Het bedrijf FISSORE SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, schuifbladen voor sneeuwruimers, hydrofoor, graafmachines voor putten en greppels, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Cavallermaggiore, Italië.

 2. RONDINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RONDINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, zoutstrooier, tuinmachines, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Novellara, Italië.

 3. SNOW SERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf SNOW SERVICE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Piumazzo, Italië.

 4. FAMSALT INTERNATIONAL

  België

  Het bedrijf FAMSALT INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren tafelzout, en Strooizout voor op wegen. Het is gevestigd in Antwerpen, België.

 5. MIGUEL AGRICOLA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MIGUEL AGRICOLA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Lugo, Spanje.

 1. SICOMÉTAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SICOMÉTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Zoutstrooiers, Reiniging, industrieel - machines, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Saint Claude, Frankrijk.

 2. RAM EUROPE

  Griekenland

  Het bedrijf RAM EUROPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, oliebestrijdingsmiddelen, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 1. POTENS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POTENS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 2. KOBIT-SK, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf KOBIT-SK, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Dolný Kubin, Slowakije.

 3. KOBIT SPOL. S R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOBIT SPOL. S R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Jicín, Tsjechische Rep..

 4. SIMED S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SIMED S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Dvur Králové Nad Labem , Tsjechische Rep..

 5. EPOKE MASCHINENBAU ALFRED THOMSEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EPOKE MASCHINENBAU ALFRED THOMSEN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Eichenzell, Duitsland.

 6. VARES MNICHOVICE A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VARES MNICHOVICE A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Mnichovice , Tsjechische Rep..

 7. KURTA S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf KURTA S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Banská Bystrica , Slowakije.

 8. VYSOCANKA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VYSOCANKA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, Haarden van aardewerk, Zoutstrooiers, en Haarden van aardewerk. Het is gevestigd in Nové Mesto Na Morave, Tsjechische Rep..

 1. VYSOCANKA, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VYSOCANKA, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels, Zoutstrooiers, Kachels, en Zoutstrooiers. Het is gevestigd in Nove Mesto Na Morave, Tsjechische Rep..

 2. AB BOHEMIA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AB BOHEMIA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zoutstrooiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwruimers, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Zeleznice, Tsjechische Rep..

 3. IGH-WINTERDIENST GMBH

  Duitsland

 4. GLASDON EUROPE SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Glasdon Europe SARL, gevestigd in Frankrijk, verkoopt de Glasdon producten in Frankrijk, België, Spanje, Duitsland, Polen, Nederland en Zweden. De klantenservice en de innovatieve producten hebben van Glasdon een wereldmarktleider gemaakt wat betreft het ontwerp en de fabricage van milieu- en veiligheidsproducten, met name van stadsmeubilair: vuilnisbakken, parkbanken, picknicktafels, vuilnisbakken voor gescheiden afvalinzameling voor binnen en buiten, ideaal voor bedrijven en openbare ruimtes, paaltjes, veiligheids- en reddingsvoorzieningen voor aan het water, uitrustingen voor de veiligheid 's winters, o.m. zoutstrooiers en sneeuwschoppen, karren voor straatvegers enz. Om te garanderen dat alle Glasdon producten de beste kwaliteit bieden, leggen wij de klemtoon op de selectie van de materialen en geoptimaliseerde fabricageprocedés, zonder de kwaliteit op te offeren voor de prijs. Bij Glasdon hebben wij een passie voor ons milieu en wij verbinden ons ertoe onze milieuprestaties steeds te blijven verbeteren. Wij gaan door met het invoeren van duurzame en ethische praktijken in onze dagelijkse activiteiten. Voor zover mogelijk ontwerpen wij onze producten met behulp van gerecyclede of recyclebare materialen ; zo bestaat ons materiaal Enviropol™ bijvoorbeeld voor 100% uit gerecyclede kunststof, met name uit post-consumptie polyethyleen en polypropyleen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. DE KEMPEN VERHUUR

  België

  De Kempen Verhuur BVBA is gespecialiseerd in het verhuren van industriële machines. Dankzij jarenlange ervaring met deze machines kunt u beschikken over een aanbod van een aantal soorten industriele machines voor reiniging, wegenonderhoud en gladheidsbestrijding. U kunt bij ons terecht voor het verhuur van: - De laatste nieuwe reinigingsmachines - Kolkenzuigers en vacuüm vaten - Vuilophaalwagens op maat - Zoutstrooiers en sneeuwploegen - Los monteerbare onkruidborstels - En diverse andere machines.

 6. COV

  België

  COV werkt aan de verkoop en de vervaardiging van machines bekwaam om onze leefwereld in 2 sectoren te onderhouden en te verbeteren : - het materiaal voor openbare netheid. - het materiaal voor winteronderhoud. COV is allereerst een vennootschap van verkoop. Zij is vandaag vertegenwoordiger van de merken HEIL en FARID voor de huisvuilwagens, MORO voor de kolkenzuigers, BROCK voor de veegmachines en SICOMETAL voor het wintermateriaal. COV is het ook de fabrikant van sneuwploegen : de ARDENNA type 3X90, 3X100, 4X80 en 4X90. Van een kleine zoutstrooier : ARDENNA PONEY. Van een kleine huisvuilwagen : COLECTO-CUB. Van een universele container belading systeem voor container van 120 tot 1.100 L : MULTI. Van een vloeibaar strooier : EXPRESS DE-ICER.

 7. SCHOUTETEN TUINMACHINES

  Nederland

  Schouteten Tuinmachines, voor al uw grasmaaiers & tuingereedschap! Ook voor uw reparaties & onderhoud aan uw tuingereedschappen en grasmaaiers! We hebben een uitgebreid aanbod aan grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, zitmaaiers, walsmaaiers, zoutstrooiers, robotmaaiers tot 3500m², houtklovers, gebruikte occasions en nog veel meer! Gelegen vlakbij Maastricht kort bij de A2, Zuid Limburg. Erkend dealer van Rover, Hayter, MTD, Agri-Fab, Dormak, Cub Cadet, PowerTrim, Dori, EGOPower+ & Robomow. Gratis haal-en-brengservice binnen 25km inbegregen bij elke onderhoudsbeurt, gratis bezorging binnen 50km inbegrepen bij bijna elk aangekocht product! Service en kwaliteit staat voorop! Schouteten Tuinmachines Genzon 14 6235 AB Ulestraten www.schouteten-tuinmachines.nl

 8. EMIR

  België

  Emir BVBA is een fris, jong bedrijf dat zich inzet voor detachering van werknemers. Emir is dus een dienstenbedrijf en is opgericht in 2012 en heeft een frisse kijk op de huidige maatschappij en de noden van werkgevers. Het bedrijf wilt zich dan ook flexibel opstellen om voor u een samenwerking zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een goede werkkracht is niet altijd gemakkelijk te vinden. Emir kiest zorgvuldig de juiste personen voor uw noden. Binnen onze teams van schoonmakers, zoutstrooiers, tuinwerkers, plukkers of inpakkers maakt Emir een selectie die het best bij u past.

 9. TUINMACHINES DE MEYER

  België

  STIHL assortiment. VIKING assortiment. Producten: Grasmaaiers - Zitmaaiers - Zitmaaiers toebehoren - Tuinfrezen / trekkers - Verticuteermachines - Heggescharen - Kantenmaaiers Graskantenbewerkers - Bosmaaiers - Combi systemen - Meststofstrooiers - Rugsproeiers Kettingzagen - Houtversnipperaars - Houtklievers - Snoeistokzagen - Bladblazers-zuigers Zoutstrooiers - Sneeuwruimers - Waterpompen - Stroomgroepen - Veescheermachines.

 10. VAN WIELE NICKY

  België

  VAN WIELE NICKY doet alle uw grondwerken, graafwerken en nivelleringswerken. VAN WIELE NICKY verhuurt ook : 6x4 kipwagen (oplegger-dieplader), 8 T rupskraan, 15 T bandenkraan. VAN WIELE NICKY levert grond, zand, grind, stabilisé. VAN WIELE NICKY zoutstrooit en maakt sneeuwrij van terreinen, toegangswegen. VAN WIELE NICKY bouwt ook opritten, parkings en terrassen.