• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zwembadonderhoud - producten

Resultaten voor

Zwembadonderhoud - producten - Import export

 1. MICRO STAR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Micro Star is een Italiaans bedrijf dat werkzaam is in de industrie van de filtratie van water, van lucht en van industriële vloeistoffen door middel van filterelementen van verschillende types en materialen. Ofschoon het bedrijf van recente oorsprong is, kan het bouwen op de knowhow van een aantal van zijn leidinggevenden, experts sinds meer dan 50 jaar in de sector van de industriële filtratie, met als belangrijkste activiteit het oplossen van industriële vraagstukken en problemen.

 2. ZWEMBADCOMPLEET

  Nederland

  Online warenhuis op het gebied van zwembaden. Onze naam zegt het al. We zijn compleet op het gebied van zwembadproducten. En compleet wil ook zeggen dat we onze producten graag vakkundig bij je installeren. We weten dus waar we over praten! In onze zwembadshop vind je een complete collectie zwembaden, zwembadrobots, zwembadverwarming en zwembadcovers. Daarnaast bieden we ook zwembadaccessoires en zwembadonderhoudsmiddelen zoals chloortabletten en watertesters. Mocht je meer willen weten over een product laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

 3. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  België

  Bio Services International is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op het terrein van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen. We zijn actief op talrijke domeinen: insecten- en ziektebestrijding, bemesting, pet-care, vijver, zwembad, tuinmeubelen, ... In enkele jaren tijd bouwde BSI een indrukwekkende portefeuille producten uit. BSI onderscheidt zich op tal van punten: - Maximale verticale integratie: eigen afdelingen research, ontwerp, marketing en eigen productie, verpakking en distributie - Unieke oplossingen: het assortiment van BSI bevat tientallen unieke specialiteiten - Doorgedreven ontwikkeling van ecologische producten. BSI is sterk internationaal gericht en richt zich naast de Belgische thuismarkt met succes op Nederland, Frankrijk en Duitsland. BSI heeft een zeer consumentgerichte aanpak met attractieve verpakkingen en displays, sterke in-store-communicatie, folders en brochures, ....

 4. LODA

  België

  Loda is uw partner in onderhoudsproducten en zouten. Loda produceert javel water, sodakristallen producten (wassen van kleding - in de badkamer - in de keuken - voor gootsteen en afvoer - in de tuin), gedemineraliseerd water, zout (onder bekende merken in de voedingsmiddelenindustrie, consumentenmarkt, land- en tuinbouw, waterontharding, farmaceutische industrie, elektrolyse, gladheidsbestrijding en andere industrieën), algemene onderhoudsproducten en producten voor onderhoud van zwembaden (chloor, vlokmiddel, …).

 5. ZWEMLAND.NL

  Nederland

  Zwemland is een bedrijf dat diensten verleent op het gebied van zwembadonderhoud en onderhoudsartikelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zwembaden aanleggen, onderhouden, buitenkeukens plaatsen en bubbelbaden installeren zijn onderdeel van de diensten die Zwemland.nl aanbiedt. Zwemland.nl is er voor al uw zwembadonderhoud en onderhoudsartkelen. Op onze website kunt u terecht voor alles wat met uw zwembad te maken heeft. Van zwembadpompen, elektronische stofzuigers, pvc buizen, muzieksystemen, onderwaterlampen en sauna's tot zwembadafdekkingen en zwembadfolie. Alles voor je sauna, spa en zwembad is te vinden op zwemland.nl.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEKOBO

  Spanje

  Bij Dekobo bent u verzekerd van een afdekking van hoge kwaliteit. Alle afdekkingen worden namelijk geproduceerd onder de strengste kwaliteitseisen. Sinds 2007 zijn wij exclusief toegewijd aan de productie van automatische zwembadafdekkingen. Onze ervaring is zeer uitgebreid en we hebben meer dan 1200 afdekkingen gefabriceerd en geïnstalleerd. De Dekobo afdekkingen worden geproduceerd in Spanje in Pedreguer (Comunidad Valenciana), waardoor een snelle distributie gerealiseerd kan worden van de producten door heel Spanje, waaronder de Canarische Eilanden en de Balearen. Het transport in Spanje gebeurt in eigen beheer en zorgt voor een tijdige en probleemloze aflevering van onze afdekkingen. Dit is bijzonder belangrijk voor onze distributeurs die zodoende de installatie exact volgens hun installatieschema kunnen plannen en uitvoeren. We hebben met succes een team samengesteld uit de meest ervaren professionals in de sector en werken in perfecte synchronisatie vanaf het ontwerp van het project tot de realisatie en klantenservice. De afdekkingen worden ontworpen in 3D op de computer en aangepast aan de wensen van de klant. Ons ingenieursteam staat garant voor een kwalitatief hoogstaand ontwerp en een efficiënte productie en installatie van ons product. We produceren onze eigen afdekkingen, waardoor we controle hebben over de kwaliteit en de afwerking. We kunnen ons product aanpassen aan de individuele behoeften en kenmerken van het uiteindelijke project van de klant.

 2. AQUA.COM

  België

  AQUA.COM levert en installeert alles voor waterbehandeling (waterontharders, chemicaliën, filters…), materieel voor het installeren van zwembaden (filters, pompen, inbouwstukken, …) en zonnepanelen voor zwembadenverwarming.

 3. ANTHEUNIS

  België

  Antheunis is een toonaangevende zwembadbouwer, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf realiseert binnen en buitenzwembaden, beweegbare vloeren, installatie van welness – sauna, jacuzzi, stoombad. Daarnaast realiseert Antheunis het onderhoud en de renovatie van bestaande zwembaden.

 4. GESTIÓN PISCINAS

  Spanje

  Het bedrijf GESTIÓN PISCINAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwembadaccessoires, verbouwingswerkzaamheden voor zwembaden, pompen voor zwembaden, en ontwerp zwembaden. Het is gevestigd in Derio, Spanje.

 5. CENTRALPLAST S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CENTRALPLAST S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembadonderhoud - producten, chemische producten voor zwembaden, zwembaden voor hotels, Zwembadonderhoud - producten, en hygiëniseerapparaat voor zwembaden. Het is gevestigd in Prepychy, Tsjechische Rep..

 1. SERVICIOS ACUÁTICOS PH2O

  Spanje

  Het bedrijf SERVICIOS ACUÁTICOS PH2O, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembadonderhoud - waterbehandeling, onderhoud van zwembaden, zwembaden voor particulieren, en zwembaden voor gemeenschappen en residenties. Het is gevestigd in Boadilla Del Monte, Spanje.

 2. TENDONIFICIO SENESE

  Italië

  Het bedrijf TENDONIFICIO SENESE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Monteroni D'arbia, Italië.

 1. UKKO BY UKKO

  Spanje

  Het bedrijf UKKO BY UKKO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van zwembaden, en onderhoud van zwembaden. Het is gevestigd in Colmenar Viejo, Spanje.

 2. INDUSTRIAS QUÍMICAS TAMAR, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS QUÍMICAS TAMAR, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van chemische producten, en chemische producten voor zwembaden. Het is gevestigd in Estivella-Valencia, Spanje.

 3. HEBEI JIHENG CHEMICAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf HEBEI JIHENG CHEMICAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 4. ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - installaties en materiaal, Zwembadonderhoud - producten, Zwembaden - installaties en materiaal, Zwembadonderhoud - producten, en verbouwingswerkzaamheden voor zwembaden. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 5. WATER WORLD WINDOW LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf WATER WORLD WINDOW LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, ph-regelaars voor water, chemische producten voor zwembaden, waterregelaars voor zwembaden, pesticide voor algen, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 6. BAVARIA CHEMIE HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAVARIA CHEMIE HANDELS GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembadonderhoud - producten, zwembadaccessoires, Zwembadonderhoud - producten, accessoires voor sauna's, en strandbedden. Het is gevestigd in Haag I.obb, Duitsland.

 7. POOL GARDEN SHOP

  Spanje

  Het bedrijf POOL GARDEN SHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in San Vicente Del Raspeig, Spanje.

 8. PISCINAS GÉISER

  Spanje

  Het bedrijf PISCINAS GÉISER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in San Agustín Del Guadalix, Spanje.

 1. POOL SAFETY SPAIN

  Spanje

  Het bedrijf POOL SAFETY SPAIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidsmateriaal, en warmtepompen. Het is gevestigd in Alhaurín El Grande, Spanje.

 2. FIBALON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FIBALON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwatering - installaties en materialen, filters voor aquariums, filters voor zwembaden, Afwatering - installaties en materialen, en filters voor bassin. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 3. HIDROCLOR SYSTEMS TECHNOLOGIES SL

  België

  Het bedrijf HIDROCLOR SYSTEMS TECHNOLOGIES SL, is een Distributeur, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren desinfectie water. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. CHIM 2000

  Frankrijk

  Het bedrijf CHIM 2000, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Zwembadonderhoud - producten, Chemische industrie - machines en materialen, Confectionering van chemische producten, industriële chemische producten, en Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Saint Lys, Frankrijk.

 5. SPA ESPANA LTD

  Spanje

  Het bedrijf SPA ESPANA LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 6. SETAM

  België

  Het bedrijf SETAM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanitaire artikelen, Zwembadonderhoud - producten, Sanitaire artikelen, en Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Manage, België.

 7. FORGE LEISURE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORGE LEISURE LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Zwembaden - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembadonderhoud - producten, Zwembadonderhoud - producten, zwembadaccessoires, en Automatische zwembadafdekkingen. Het is gevestigd in Ashington, Verenigd Koninkrijk.

 8. CAVALLARI PISCINE S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CAVALLARI PISCINE S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren in de grond gegraven zwembaden, bouw van zwembaden, en installatie van zwembaden. Het is gevestigd in Montano Lucino, Italië.

 9. PRONTOPISCINE

  Italië

  Het bedrijf PRONTOPISCINE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 10. AQUACOMBI WATERTREATMENT

  Nederland

  Het bedrijf AQUACOMBI WATERTREATMENT, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalwaterbehandeling, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Zwembadonderhoud - producten, Waterbehandelingsproducten, Afvalwaterbehandeling, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Zwembadonderhoud - producten, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Joure, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis