AEDMASTER

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

AEDMASTER
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Welk AED moet u kopen? Dat is een veel gestelde vraag! Een AED kopen doet u niet alleen voor u zelf, maar ook voor uw medemens. Natuurlijk hoopt u de deze nooit te hoeven gebruiken. Echter als er een moment komt wanneer iemand een hartstilstand krijgt en gereanimeerd moet worden, dan moet hij wel zijn werk goed doen. Daarom is het belangrijk dat u een AED koopt die zowel aan de strengste wet- en regelgeving voldoet, als dat het gebruik eenvoudig moet zijn. Namelijk; niet iedereen heeft een reanimatiecursus gevolgd. AED merken Hieronder staat een korte opsomming van A-merk AED's. Dat houdt in dat deze AED's zowel over een FDA keurmerk als een CE markering beschikken, de servicegraad hoog is en de fabrikant ook een locatie heeft in Nederland. AED Defibtech, AED Zoll, AED Heartsine, AED Physio Control, AED Philips en AED Cardiac Science. Naast de verkoop van losse AED's zijn er ook complete voordeelpakketten. Er zijn binnen- en buiten en flexibele pakketten.

Een offerte aanvragen

Nederland

AED Heartstart HS1 kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Philips, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED (Heartstart HS1) kopen wilt, dan weet u zeker dat deze aan de AED wetgeving voldoet. Ook in 2020!

Een offerte aanvragen

Nederland

Zoll plus kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Zoll, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED van Zoll Plus kopen wilt, dan weet u zeker dat deze aan de AED wetgeving voldoet. Ook in 2020!

Een offerte aanvragen

Nederland

Inhoud Heartsine AED buitenpakket: - Heartsine 350P AED - Draagtas - ARKY buitenkast - 1x PadPak (Volwassenen) - AED stickerpakket - Safeset (Reanimatiekit)

Een offerte aanvragen

Houd rekening met het Nederlandse weer bij het kopen van een AED! U gaat een AED kopen. Dit kan voor het bedrijf, de buurt, de vereniging of uw vakantiehuisje zijn. Dat is positieve ontwikkeling, want een AED heeft zich al ruimschoots bewezen als hij wordt ingezet bij een hartstilstand. Er worden veel verschillende AED merken aangeboden en er wordt vooral, door de AED fabrikant, reclame gemaakt over de eigen AED. Wij van AEDmaster zijn onafhankelijk, zodat wij u van het juiste advies kunnen voorzien. Want is elke AED wel geschikt voor het Nederlandse weer? De meest AED's zijn zeer geschikt om binnen in te zetten of buiten, maar dan moet het wel droog zijn. Doordat het weer in Nederland onvoorspelbaar is, moet u een AED hebben die tegen deze omstandigheden is bestand. Daarom adviseren wij altijd een AED met een hoge IP waarde te kopen. De AED merken van Zoll, Cardiac Science en Philips hebben een IP waarde van 55. Er is maar één AED met de hoogste IP waarde en dat zijn de AED's van Heartsine. Dit zijn de Heartsine Samaritan 350P, 360P en de 500P. Dat de AED tegen tegen een regenbui moet kunnen is logisch, maar daarnaast moeten de elektroden ook waterproof zijn, want als deze niet op een natte borst plakken is alsnog de inzet van een AED zinloos. Echter is dit niet zo vanzelfsprekend. Wilt u advies op maat bij het kopen van een AED of heeft u vragen over een AED merk? Laat het ons weten, want daarvoor zijn wij er!

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

AED uitegelegd

AED uitegelegd

Laatste prestatie ・ 6 nov 2020 meer informatie Open In New icon

AED betekenis? AED is een afkorting en betekent Automatische Externe Defibrillator. Het is een draagbaar apparaat en wordt ingezet bij een hartstilstand. Afkorting AED uitgelegd.Wat betekent AED (Automatische Externe Defibrillator) Waar betekent de afkorting AED? De A van AED staat voor: automatisch De A staat voor automatisch. Automatisch wil zeggen dat het apparaat zelf vaststelt of het slachtoffer een hartstilstand heeft. Bij een hartstilstand bepaalt de AED de sterkte van de schok. Alvorens die aan het slachtoffer wordt toegediend. De E van AED staat voor: extern De E staat voor extern. Dat wil zeggen dat het apparaat buiten het lichaam wordt gedragen. Een AED kan op een willekeurig slachtoffer kan worden ingezet. De D van AED staat voor: defibrillator De D staat voor defibrillator. Een defibrillator is apparaat dat met elektrische schok, het normale ritme hersteld wordt. Met als doel het hart weer te laten kloppen. Dus door het hart te resetten wordt het hartritme herste

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

AEDMASTER

Boterdiep 69

9712LK Groningen - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10
  • Verkopers
    1 – 10
  • % omzet in de export
    15%

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2001
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal
  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal
  • AED kopen
  • AED merken
  • AED Zoll
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis