België
Fabrikant/ Producent
Carline brengt vernieuwing, verfijning en vakmanschap samen tot een uniek en veelzijdig assortiment chocoladeartikelen. We besteden de grootste zorg aan de selectie van de grondstoffen waarvan vele uniek voor ons worden gemaakt. Zo bevatten onze chocoladecouvertures alleen echte cacaoboter en natuurlijke vanille. Onze recepturen worden voortdurend verfijnd en nauwgezet toegepast door vakbekwame medewerkers die een up-to-date machinepark ter beschikking hebben. Onze samenwerking met specialisten in de sector waarborgt ons respect voor de Belgische chocoladetraditie maar onderlijnt tegelijk onze wil om continu te blijven vernieuwen. We besteden uiterste zorg aan de verpakking van onze producten zodat die op reis kunnen naar de vier windstreken om de wereld op een heerlijke manier zoeter te maken.
Fabrikant/ Producent
Ardooisesteenweg 274
8800 Roeselare - België
Frankrijk
Gebruikt als infusie in water, melk of een veganistische drank om een subtiele, vetvrije cacaosmaak te krijgen.
Een offerte aanvragenLitouwen
Cacaopoeder is een voedzaam voedingsmiddel dat tegelijkertijd calorierijk vet, rijke eiwitten en koolhydraten bevat. Cacaopoeder bevat ook een bepaalde hoeveelheid alkaloïden, theobromine en theïne. Hun functie is om bloedvaten te verwijden en de bloedsomloop te bevorderen. Cacaoproducten zijn zeer goed voor de menselijke gezondheid.
Een offerte aanvragenLitouwen
Cacaoboter is het resultaat van het persen van cacaomassa onder zeer hoge druk. Nadat de cacaoboter in vloeibare vorm is verzameld, wordt het verpakt in kartonnen dozen van 25 kg en afgekoeld om naar onze klanten te worden vervoerd. Cacaoboter blijft vast bij een temperatuur van 270C, maar begint te smelten bij 27,70C en smelt volledig bij 350C. Wanneer de cacaomassa wordt geperst, komt de cacaoboter er als eerste uit in natuurlijke staat met behoud van de volle smaak van cacao. Een verder proces wordt uitgevoerd om ontgeurde cacaoboter te verkrijgen, zodat het kan worden gebruikt bij de productie van chocolade zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden. Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf of gemengd met cacaomassa. Naast voedingsmiddelen wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxiderende eigenschappen en het smerende karakter.
Een offerte aanvragenLitouwen
Cacaopoeder is een voedzaam voedingsmiddel dat tegelijkertijd calorierijk vet, rijke eiwitten en koolhydraten bevat. Cacaopoeder bevat ook een bepaalde hoeveelheid alkaloïden, theobromine en theïne. Hun functie is om bloedvaten te verwijden en de bloedsomloop te bevorderen. Cacaoproducten zijn zeer goed voor de menselijke gezondheid.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers