DROPGIGANT

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

DROPGIGANT
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Menthol kruisdrop van De Bron is heerlijke zachte drop met een zoete mentholsmaak. Perfect om je adem op te frissen, of gewoon als lekker snoepje tussendoor. Deze zachte menthol drop met een kruisje is vegetarisch en heeft een frisse dropsmaak. Ik hoor je denken, waar is menthol kruisdrop nu nog te koop? Gewoon bij Dropgigant! Menthol drop is te koop in onze webwinkel, maar dat is niet alles. Vind je niet wat je zoekt, geef het dan bij ons aan. Misschien kunnen wij het wel vinden! De menthol kruisdropjes van de Bron zijn zwartbruin van kleur en glanzen een beetje. Het is belangrijk om deze dropjes goed te bewaren, dan blijven ze het langst lekker! Daarom leveren we bij Dropgigant altijd in hersluitbare papieren zakken. Wil jij ook menthol kruis drop kopen? Wij verzenden je pakketje dezelfde dag nog.

Een offerte aanvragen

Nederland

Smorredrop, wat is dat eigenlijk? Een rare naam voor een snoepmix. Wij weten het ook niet, maar er zitten een hoop lekkere snoepjes in deze mix van Kindlys! Zoals zoete amandelen, of boterbabbelaars. Een hard suikerwerkje in fruitsmaak, salmiak of een dropje. Het zit er allemaal in! Als je smorredrop wilt kopen, bestel je bij Dropgigant! Wij verzenden je bestelling dezelfde dag nog. Deze Smorredrop mix van Kindlys bevat dus een hoop verschillende harde snoepjes, met salmiak of fruitsmaak, in de stijl van een oud-hollandse snoepmix. Zet ze in een pot op tafel, op kantoor of op de balie: deze heerlijke snoepjes gaan het niet lang volhouden. Nog beter: je kunt nu ook gerust een voordeelverpakking bestellen. Onze snoepjes blijven lekker lang vers, omdat wij alle producten leveren in een gesealde verpakking. Die is ook nog eens hersluitbaar! Ideaal om bij te vullen dus. Bestel je smorredrop vandaag nog bij Dropgigant!

Een offerte aanvragen

Nederland

Zoete Gapertjes zijn zoete dropjes in de vorm van een “Gaper” van het merk Meenk. Deze kenmerkende koppen werden in de 18e en 19e eeuw voornamelijk gebruikt om een apotheek of kruidenierswinkel aan te duiden. Je ziet op het gezicht van het zoete dropje vaak een tulband afgebeeld, wat duidde op de handel met het Ottomaanse rijk en de grondstoffen die ze daar vandaan haalden. Arabische Gom bijvoorbeeld, een belangrijk onderdeel van de zoete gapertjes drop. De uitgestoken tong komt waarschijnlijk door het slikken van een (niet zo lekker) medicijn, daar had je er nogal veel van in die tijd. Gelukkig hadden ze ook lekkere zoete gaper dropjes!

Een offerte aanvragen

Nederland

Salmiak ballen van Kindleys zijn harde suikerwerk bollen met salmiaksmaak. Deze ronde bollen zijn heerlijk om op te zuigen, maar nog lekkerder om op te bijten. Dan komt er namelijk wat salmiakpoeder vrij! Heerlijke oud hollandse snoepjes uit grootmoeders tijd. Nu zijn onze salmiakballen zelfs vegetarisch en vegan! Gemaakt met respect voor het mileu en de medemens. Wel zo makkelijk, zo kan iedereen genieten van de lekkerste Salmiak Ballen van Dropgigant. Wil jij ook salmiak bollen kopen? Dan moet je bij Dropgigant kijken! Waarschijnlijk vind je hier nog wel meer dropjes of oud hollandse snoepjes die je lekker vindt. Bestel ze vandaag nog, dan verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog. Ook als je een grotere verpakking wilt bestellen, zit je goed bij ons. Wij zorgen ervoor dat je salmiakballen goed verpakt zijn, zodat ze niet uitdrogen. Al onze pakketjes zijn geseald en voorzien van een hersluitbare sluiting. Dan blijven ze veel langer lekker! Bestel vandaag nog je salmiak ballen.

Een offerte aanvragen

Dropgigant is een online Drop Winkel uit Groningen. Wij verkopen vanuit onze passie de allerlekkerste soorten Drop en Oud-Hollands Snoep. Je vindt 5 merken in ons assortiment - van de puurste drop uit Italie tot aan Nederlands geproduceerde dropjes. Bovendien leveren wij onze producten aan in een hersluitbare, papieren zak. Op die manier blijft je drop veel langer lekker en kun je er dus meer van genieten! Ideaal verpakt in 4 handige formaten: 100g, 250g, 500g en 1KG. Eentje voor in je tas, je auto en de voorraadkast. Wij hebben echt heel veel soorten drop, handig georganiseerd in categorieen zoals: zoete drop, zoute drop, oud hollandse drop, salmiak drop, menthol drop, zachte drop, harde drop en bruine drop. Maar natuurlijk hebben we ook suikervrije drop, gezoet met de zoetstof maltitol in plaats van suiker. Daarnaast bieden we ook vegan drop aan. Hier zitten geen dierlijke bestanddelen in, zoals gelatine. Puur natuur! Goed voor je dieet en voor de planeet. Wil jij ook de lekkerste dropjes bestellen? Wij verzenden ze dezelfde dag nog, als je voor 15: 00 bestelt. Je krijgt van ons een track & trace code zodat je het pakket kunt volgen. PostNL bezorgt het gemiddeld binnen 1-4 werkdagen bij je gekozen adres. Lekker snel genieten van je dropjes! De lekkerste drop kopen we natuurlijk bij Dropgigant - de online dropwinkel.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Verzending via MyParcel (PostNL)

Verzending via MyParcel (PostNL)

Laatste prestatie ・ 22 nov 2021 meer informatie Open In New icon

Het is eindelijk zo ver: Dropgigant gaat werken met MyParcel als verzendpartner. We nemen afscheid van GLS en sluiten ons aan bij de grootste pakketbezorger van ons land: PostNL - waar MyParcel al een aantal jaar een dochteronderneming van is. We zijn blij dat we een punt bereikt hebben waar we kunnen gaan voor betere kwaliteit en service. Want dat is voor ons een van de meest belangrijke onderdelen: een perfecte bestelervaring garanderen, van het inpakken tot de voordeur. Oh, en natuurlijk de lekkerste dropjes aan onze klanten te leveren! Hier hoort een kwalitatieve verzendpartner zoals MyParcel bij Je kunt de verzendmethode van je keuze selecteren tijdens het afrekenen (zie afbeelding). Kies voor 1 van de methodes en kies vervolgens uw betaalmethode om het proces in werking te zetten. Bekijk voor meer informatie over onze verzendtarieven de pagina Verzending in het klantenservice centrum. Wij zijn heel benieuwd naar de ervaringen van klanten met onze nieuwe verzendpartner.

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

DROPGIGANT

Wasaweg 11-4

9723 JD Groningen - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2021
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Betalingswijzen

  • Paypal

Banken

  • ING

Afleverzones

Activiteiten van

  • Drop
  • Snoepgoed zonder chocolade
  • snoepgoed met Arabische gom
  • snoepgoed
  • dropjes
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis