Druivensoort: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Gouden medaille van Gilbert et Gaillard Bodem: Klei-kalksteen Vinificatie: Directe persing, statische bezinking en gisting in roestvrijstalen vaten van 14" / 16" gedurende 15 tot 20 dagen, daarna rijping op fijne droesem tot aan de botteling. Proefnotities Briljante lichtgele kleur, De neus biedt aroma's van vers fruit, citrus en exotisch fruit, evenals mooie florale tonen. Levendig en fris in de mond, het typische muskaatkarakter domineert de afdronk.
Turkije
Productie van bedrukte Kartonnen zak speciaal formaat. Mogelijkheid om tot 5 kleuren te bedrukken. Folie vergulden afdrukken. FBB-karton van 210 g/m² tot 300 g/m². Kraftkarton van 210 g/m² tot 300 g/m². Speciaal ontworpen Kartonnen zak. Kartonnen zak papieren zakken wit bruine papieren zakken papieren zakken groot stevige papieren zakken
Een offerte aanvragenDuitsland
"Herkomst en Geschiedenis Cassave Cassave of maniok is de eetbare wortelknol van Manihot esculenta, een verhoutende, overblijvende heester. Cassave wordt in Afrika en Zuid-Amerika veel gegeten. De plant kent zijn oorsprong in Brazilië. Alle huidige geteelde planten zijn cultivars. Cassave kan groeien op zeer arme gronden (maar dan zijn de opbrengsten relatief laag) en is ook goed bestand tegen droge periodes (behalve kort na het planten van jong gewas). Daarnaast is de plant goed bestand tegen sprinkhanenplagen. Uit archeologische vondsten van gereedschappen gebruikt voor het schrapen van de knollen blijkt dat de cassave in Brazilië en Venezuela al sinds 3000 voor christus werd verbouwd. Productieproces Cassavemeel Cassavameel is een fijnkorrelig gedehydrateerd poeder rijk aan vezels en zetmeel, verkregen door het pletten van cassavewortels, die worden geperst, gedroogd en geclassificeerd. Gebruik Cassavemeel Cassavemeel is erg handig om…"
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers