INTERTRONICS DISCOUNTER

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

INTERTRONICS DISCOUNTER
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Nu tijdelijk met €150 korting! SATENNE R-3 is een van de meest verkochte vol-automatische schotelantennes. Deze langverwachte opvolger van de Satenne R-2 is er eindelijk! Een vol-automatische satellietantenne, geschikt voor vaste montage op het dak van uw caravan of camper. Zoals u gewend bent: met één druk op de knop de juiste satelliet vinden en genieten van uw favoriete programma's. Met de R-3 ontvangt u gelijktijdig Astra 1 en Astra 3 zelfs tot in het zuidelijkste puntje van Spanje. Besturingskast is voorzien van laatste satelliet techniek (DVB-S2) en eenvoudig zelf via USB te updaten. Zeer precieze uit richting op de satelliet door uniek tandwielmechanisme waardoor de hoogste signaalkwaliteit bereikt wordt. Uitermate duurzaam en robuust mechanisch ontwerp voor jarenlang probleemloos gebruik. Na de succesvolle introductie van SATENNE in 2010, is het merk in een recordtempo uitgegroeid tot marktleider op gebied van volautomatische satellietsystemen.

Een offerte aanvragen

Nederland

SALORA 20, 22 of 24 INCH LED 9109 DVB C/T/S/S-2 CANALDIGITAAL HD. Met deze televisie heeft u géén losse ontvanger meer nodig. De ontvanger zit namelijk ingebouwd in de televisie. Ideaal voor onderweg in de camper, boot of caravan. Alleen een CI module van CanalDigitaal of Ziggo is nodig voor het kijken naar uw favoriete kanalen. De Salora LED 9109 is zowel voorzien van 12 Volt als ook van 220 Volt. De Salora LED9109 is gecertificeerd voor Digitale TV van CanalDigitaal, UPC en Ziggo. De Salora LED9109 is een prachtige mat zwarte HD LED televisie met 100Hz BPR technologie en met ingebouwde DVB-S/S-2/T/C Mpeg4 tuner met CI+ support. Uitgerust met USB mediaspeler voor het afspelen van films, foto's en muziek. De Salora LED9109 is gecertificeerd voor Digitale TV van CanalDigitaal, UPC en Ziggo.

Een offerte aanvragen

Nederland

LED Floodlight met Sensor 10 W 700 lm Grijs. Geschikt voor installatie binnen- en buitenshuis, IP 44. Krachtige 10 WLED-lamp met chip voor wandmontage, met extra brede lichtspreiding voor de verlichting van een groot oppervlak. Ideaal voor hobbyisten, werkplaatsen en bouwterreinen. Automatische verlichting van ingangen van woningen, garages, binnenplaatsen, hallen etc.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bent u op zoek naar een betaalbare hoogwaardige android media streamer, die van uw televisie een complete Smart televisie maakt? De VENZ V10 is een compacte Android media streamer met volledige 3D en 4K ondersteuning. Het woord streamer zegt al veel, met de VENZ V10 kun je simpelweg content over een draadloze of bedrade internet verbinding streamen op je TV of monitor en kun je daarnaast eigen opgeslagen content van lokale- of netwerk opslag streamen vanaf bijvoorbeeld een NAS of externe HDD. Met de VENZ V10 zal de consument kunnen genieten van TV programmas, films, series, muziek, fotos, sport en nog veel meer. De VENZ V10 is de perfecte keuze als het gaat over gebruiksgemak, stabiliteit en duurzaamheid. Deze VENZ V10 media streamer past bij iedereen, of je nu Android applicaties wilt installeren voor het gebruik op je TV of je wilt je eigen content van een lokale- of netwerk opslag streamen?

Een offerte aanvragen

De specialist op het gebied van digitale televisie, satelliet, GPS Trackers, Teleco en Oyster producten en alle onderdelen hiervan, kabel & IPTV. Bent u op zoek naar Satelliet televisie dan bent u bij ons op het goede adres. Wij leveren onder andere, GPS Trackers, IPTV, Mediaboxen, Smart Home, Satelliet, Teleco, Oyster en onderdelen hiervoor, Serverkasten, (UTP) Kabels, Antenne en CAI, Techniek voor de recreatie, Beugels en Steunen, Computer en Netwerk, Beveiliging, Afstandsbedieningen, Meetapparatuur en nog veel meer. Ook voor reparaties staan wij voor u klaar, kijk hier voor meer informatie over reparaties. Tevens repareren wij alle merken audio, televisie en digitale ontvangst apparatuur.

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

INTERTRONICS DISCOUNTER

Economiestraat 39, BU33

6433 KC Hoensbroek - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2010
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Regionaal
  • Check Circle Outline icon Nationaal
  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Kabels en Netwerken
  • Parabolische schotelantennes
  • Telecommunicatie - randapparatuur
  • satelliet-tv
  • alarm diefstalbeveiliging GPS tracker tracer
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis