Komijn heel Biologisch

Komijn heel Biologisch
Web icon

Omschrijving

"Het aziatische kruid Komijn Komijn is afkomstig uit Iran, Syrië, India en Turkije. De plant groeit het best in een zanderige, gedraineerde bodem en in een gebied met een warm klimaat, zoals aan de kust van de Middellandse Zee, waar het kruid aangetroffen kan worden. Een warm klimaat is echter geen vereiste. Komijn wordt vaak verward met Karwij. Hoewel ze familie zijn van elkaar is komijnzaad iets groter, lichter van kleur en smaakt pittiger. Ook verwarring met Zwarte komijn komt voor, maar dat is echt een ander kruid. De teelt van Komijn Wanneer de bloemen over gaan tot zaadvorming kunnen bloemen geknipt worden en op de kop worden gehangen. De zaden kunnen dan drogen. Komijn in de keuken Komijn is bekend als ingredient in komijnenkaas, echter wordt het ook veel toegepast in Mediterrane, Aziatische en Arabische gerechten. Het geeft ook dat beetje extra aan gerechten voor de grill of barbecue. Laat curry, stoofschotels, chili, couscous of lamsv…"

  • Biologische voeding
  • Kruiden en Specerijen

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren