MOL D'ART

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

MOL D'ART
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Ze zijn bijzonder geschikt voor het smelten en tempereren (voorkristalliseren) van kleinere hoeveelheden chocolade in ambachtelijke of semi-industriële ateliers. igenschappen van de smeltbak: gegarandeerd behoud van de karakteristieke eigenschappen van de couverture makkelijk te bedienen en te onderhouden indirecte inductieverwarming voor meer veiligheid en hygiëne!

Een offerte aanvragen

België

De machines van Mol d’Art worden stuk voor stuk gekenmerkt door een uitgekiend ontwerp, het gebruik van de beste materialen en een perfecte afwerking. Elke machine wordt aan een uitgebreide kwaliteitscontrole onderworpen bij het verlaten van de fabriek. Daarbovenop verleent Mol d’Art 3 jaar garantie op elke machine uit het assortiment! Elke machine kan dan worden aangepast aan de noden van uw bedrijf. Mol d’Art zorgt voor een naaldloze integratie van elke machine in de bestaande workflow. Daarnaast zorgen we voor specifieke oplossingen voor elk probleem op het vlak van smelten, tempereren, koelen of verwarmen.

Een offerte aanvragen

België

Mol d’Art verkoopt een grote selectie vormen voor uiteenlopende toepassingen. Stuk voor stuk bestaan ze uit hoogwaardige materialen die garant staan voor perfect vormwerk van chocolade en snoepgoed. De website geeft een beknopt overzicht van het assortiment. Voor een volledig en actueel overzicht van al onze producten kan u steeds terecht in de winkel in ons bedrijfsgebouw in het industriepark in Webbekom.

Een offerte aanvragen

Chocolade is een delicate grondstof die tijdens de verwerking met de grootste zorg moet worden behandeld. Dat is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een machine in de ateliers van Mol d'Art. Wereldwijd doen chocolatiers en chocoladeverwerkende bedrijven beroep op de kennis, ervaring en technologie van Mol d'Art om hun klanten perfect afgewerkte chocoladeproducten te kunnen bezorgen.

Domain icon Fabrikant/ Producent

MOL D'ART

Industriepark 16

3290 Webbekom - België

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Activiteiten van

  • Cacao en chocolade - machines en gereedschappen
  • installaties en apparatuur voor de bereiding van cacao en voor de productie van chocolade
  • machines voor chocolade
  • machines voor warme chocolade
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis