OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

Spanje

Factory icon Fabrikant/ Producent

OXYHTECH
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Spanje

CONCENTRATED CLEANER FOR DPF (1000 ML) Reinigingsmiddel speciaal ontworpen voor gebruik met onze Oxyhtech Maxi en Oxyhtech Maxi+ DPF-reinigingsmachines. De samenstelling is speciaal geformuleerd om onzuiverheden die zich afzetten in het dieseldeeltjesfilter van elk type voertuig veilig te verwijderen. Deze behandeling wordt uitgevoerd nadat het filter in de Oxyhtech machine is geplaatst. Doos met 12 flessen reinigingsmiddel, geschikt voor ongeveer 12 tot 24 reinigingen met onze machines.

Een offerte aanvragen

Spanje

NIEUW: Eenvoudiger te bedienen met de App via een WiFi-verbinding. Je kunt nu aangepaste instellingen opslaan. Voor & Na prestatierapporten, met de optie om ze naar klanten te sturen en op te slaan in PDF-formaat. Deze machine is ontworpen voor het reinigen van roetfilters van elk type auto of bestelwagen om de DPF te regenereren, waarbij 100% van het roet en de as wordt verwijderd. Intuïtieve bediening met automatische instelmogelijkheden via een eenvoudig bedieningsscherm. Allerlei accessoires inbegrepen om in elk model autofilter te werken.

Een offerte aanvragen

Spanje

NIEUW: Eenvoudiger te bedienen met de App via een WiFi-verbinding. Je kunt nu aangepaste instellingen opslaan. Voor & Na prestatierapporten, met de optie om ze naar klanten te sturen en op te slaan in PDF-formaat. Deze machine is ontworpen voor het reinigen van roetfilters van elk type voertuig (vrachtwagens, auto's, bestelwagens...) om de DPF te regenereren, waarbij 100% van het roet en de as wordt verwijderd. Intuïtieve bediening met automatische instelmogelijkheden via een eenvoudig bedieningsscherm. Allerlei accessoires inbegrepen voor gebruik in elk voertuigmodel filter.

Een offerte aanvragen

Spanje

Onze DPF-reinigers zijn ontworpen voor het reinigen en regenereren van deeltjesfilters, waarbij 100% van de koolstof, roet en as in recordtijd wordt verwijderd. NIEUW: Eenvoudiger te bedienen met de App via WiFi verbinding. U kunt nu aangepaste instellingen opslaan. Voor & Na prestatierapporten, met de optie om ze naar klanten te sturen en op te slaan in PDF-formaat. Deze machine is ontworpen voor het reinigen van roetfilters van elk type auto of bestelwagen om de DPF te regenereren, waarbij 100% van het roet en de as wordt verwijderd. Intuïtieve bediening met automatische instelmogelijkheden via een eenvoudig bedieningsscherm. Allerlei accessoires inbegrepen om in elk model autofilter te werken.

Een offerte aanvragen
Deutsch Bekijk de 8 producten Български Bekijk de 8 producten Čeština Bekijk de 8 producten Dansk Bekijk de 8 producten Español Bekijk de 8 producten Suomi Bekijk de 8 producten Français Bekijk de 8 producten Eλληνική Bekijk de 8 producten Magyar Bekijk de 8 producten Italiano Bekijk de 8 producten Lietuvių Bekijk de 8 producten Norsk Bekijk de 8 producten Polski Bekijk de 8 producten Português Bekijk de 8 producten Română Bekijk de 8 producten Svenska Bekijk de 8 producten Slovenščina Bekijk de 8 producten Türkçe Bekijk de 8 producten

Wij zijn fabrikanten en distributeurs van milieuvriendelijke reinigingsapparatuur voor verbrandingsmotoren. Al onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, unieke, in eigen huis ontwikkelde technologie, efficiëntie, precisie, stabiliteit, laag energieverbruik, maar ook door het feit dat wij ons uiterste best doen om het milieu te beschermen. Onze producten zijn gebaseerd op de beste technologie die in de automobielsector wordt toegepast.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - Spanje

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10
  • Verkopers
    1 – 10
  • % omzet in de export
    80%

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2016
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Activiteiten van

  • Onderhoudsproducten voor voertuigen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis