Zwarte bonen heel Biologisch

Zwarte bonen heel Biologisch
Web icon

Omschrijving

"Oorsprong en geschiedenis Zwarte bonen De zwarte boon wordt veel gebruikt in de Mexicaanse keuken. Vaak als vervanger van de normale bruine boon. Met zijn zwarte kleur, vleesachtige textuur en grootte (kleiner dan de bruine boon) is het een aparte verschijning. De smaak is champignonachtig. Gezonde eigenschappen Zwarte bonen en toepassingen De zwarte boon zit boordevol magnesium, thiamine, foliumzuur, B-vitaminen, antioxidanten (anthocyanen), eiwitten en vezels. Door de vele eiwitten en vezels kan het prima dienen als vleesvervanger met als grote voordeel dat de verwerking van koolhydraten gelijkmatig gebeurt. De zwarte boon kan goed worden verwerkt in vegetarische gerechten, soep of als vervanger van de bruine boon."

  • Biologische voeding
  • Bonen en Granen

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren