• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijk gebak

Resultaten voor

Ambachtelijk gebak - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
  1. OCTOGÔN

    België

    Het bedrijf OCTOGÔN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijk gebak. Het is gevestigd in Awans, België.

  2. DE BOEY

    België

    Ambachtelijke Bakkerij De Boey te Sint-Gillis-Waas staat elke dag garant voor de beste broden en het lekkerste gebak, allemaal ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten en zorg. Het assortiment bestaat uit brood, speciaal brood, pistolets, koffiekoeken, gebak en taarten, confiserie en luxe ontbijt. Bakkerij De Boey realiseert ook maatwerk voor evenementen en levert niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven in Sint-Gillis-Waas en omgeving. De bakkerij beschikt ook over een webshop waar alle producten makkelijk kunnen worden besteld en betaald.

  3. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

    België

    Verified by europages badge

    General Waffel Manufactory. Fabrikanten van wafels van vader op zoon sinds 1952 onder het merk PEGI. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van Luikse wafels (wafels met parelsuiker) in allerlei vormen: gebakken wafels, verpakt of los, verse of diepgevroren deegklompen. Wij hebben geholpen om in verschillende landen productie-eenheden op te richten o.m. in de Verenigde Staten (Californië, Miami), Costa Rica, Spanje, Zuid-Afrika, Saudi-Arabië en Canada. Leer onze Luikse wafels met hun unieke smaken kennen! U kunt op onze professionaliteit rekenen. Onze producten zijn 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen noch conserveermiddelen. Strenge controles op het gebied van kwaliteit en hygiëne, BRC, koosjer en halal certificering. Neem voor meer informatie contact ons op!

  4. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  5. STEENBAKKERIJ HOVE

    België

    ARTISANALE GEVELSTEEN MET TIJDLOOS KARAKTER Wanneer u op zoek bent naar een artisanale gevelsteen is een bezoekje aan steenbakkerij Hove te Ninove zeker het overwegen waard. De stenen worden er gebakken in een van de laatste Belgische ringovens. De steenbakkerij is sinds 1946 operationeel en nog steeds in handen van de familie Hove. Het vorm- en bakproces heeft de laatste 50 jaar geen veranderingen ondergaan, omdat tests met moderne technieken geen verbetering brachten. Daardoor blijft de productie beperkt tot ± 800.000 gevelstenen per jaar. Productie Aangezien de gevelstenen nog in open lucht drogen, wordt er alleen tijdens de zomerperiode gewerkt. Daardoor blijft de productie beperkt tot ± 800.000 gevelstenen per jaar. De felgegeerde kleurschakeringen worden bereikt door de ambachtelijke manier van produceren. Geen twee gevelstenen zijn identiek! De grondstoffen voor deze gevelstenen zijn de rood- en de geelbakkende klei uit de eigen kleiput. Het stapelen in de droogloodsen en het laden in de oven verlopen nog volledig manueel. De verschillende kleuren zijn het gevolg van de heterogene menging van de twee kleisoorten en van het hele bakproces. Stuk voor stuk worden de gebakken gevelstenen met de hand gesorteerd. De gevelstenen worden op 1080°C gebakken met steenkool als enige brandstof.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. MOLENS VAN OUDENAARDE

    België

    De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

  2. MARIEN BAKKERIJ PRODUCTEN

    België

    Bakkerij Mariën levert dagelijks aan gemiddeld 25 klanten in de regio. Waaronder een 15-tal koude bakkers en enkele sandwichbars. Hiernaast beschikt Bakkerij Mariën over 6 winkels in eigen beheer, Mariën Meesterbakkers. Onze winkels vertegenwoordigen alles waar Bakkerij Mariën voor staat, kwaliteit in een ‘warm’ kader. De winkel in Lommel werd geopend in 1997, de winkel in Heppen-Leopoldsburg in 2002, in Geel openden de deuren in 2006, in 2011 in Herentals en in 2014 kwam er zowel in Dessel als in Achterbos een winkel bij. Elke winkel is ingericht naar hetzelfde concept.(tijdlijn toevoegen of vervangen door tijdlijn) De volledige productie gebeurt in de nieuwe bakkerij in de Metaalstraat in Balen. Alles staat of valt met een goede organisatie! De klant (business to business) bestelt van thuis uit, via het internet, waarna al deze gegevens gecentraliseerd worden in ons bestelsysteem. Automatisch worden al deze bestellingen omgevormd tot productielijsten voor de bakkers, laadlijsten voor de magazijniers-leveranciers, en tot pakbons voor de klanten. Tijdens de nacht worden alle producten gebakken en afgewerkt, waarna ze door de magazijniers per klant worden gesorteerd om in de vroege ochtend in de winkels te worden geleverd. Bakkerij Mariën is een ambachtelijke bakkerij. Ondanks het gebruik van moderne computergestuurde machines, wordt elk product enkel met kwaliteitsingrediënten afgewerkt. Immers, alleen een eersteklas grondstof, levert een eersteklas product!

  3. PATROBA

    België

    Patroba is een industriële bakkerij gevestigd in het Belgische Aartselaar. Het bedrijf werd opgericht in de jaren '80 en produceert er voorverpakt en gesneden ambachtelijk brood. Aanvankelijk leverde Patroba aan kleinere bakkerij- of voedingswinkels, maar sinds 1993 steeds meer aan ketens van grotere orde zoals bijColruyt. Men levert over gans het land de verschillende broodsoorten Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse en Agrison. Tevens worden in Patroba private labelbroden gebakken.

  4. MAISON BISCUITS D'OR

    België

    Het Belgische Maison Biscuits d’Or werd opgericht in 1996 als ambachtelijk bakkersbedrijf. Er zijn vier heerlijke smaken: golden classic, golden marzipan, golden honey en golden whole wheat. Golden classic is de klassieke speculaas. Een knapperige delicatesse van zuivere bloem uit tarwe en mout, romige zuivel en onversneden kandij. Het levert een pittig gebakken kruidig speculaasje op met een duidelijke smaak van gekaramelliseerde suikerkristallen en specerijen. Golden marzipan is amandelspeculaas van de klassieke ingrediënten verrijkt met licht geroosterde amandelen. Een bitterzoet speculaasje van zuivere speculaaskoek en marsepeinelementen voor de fijnproever. Golden honey is honingspeculaas. Zoals de naam al zegt, wordt bij deze met honing verrijkte speculaas een deel van de donkere kandijsuiker vervangen door honing. De golden whole wheat is volkoren speculaas, gemaakt van authentieke volkorenbloem, aromatische kruiden en kaneelbast.

  5. RAVICO

    België

    Het bedrijf RAVICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebak, Gebak, en ambachtelijke pralinemachine. Het is gevestigd in Londerzeel, België.

  1. GUY SCHOONHEYT ET FILS

    België

    Het bedrijf GUY SCHOONHEYT ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebak, ambachtelijk ijs, Gebak, hazelnoottaarten, en taart met schuimkoekjes. Het is gevestigd in Courcelles, België.

  2. DEBAILLEUL PRODUCTS

    België

    Het bedrijf DEBAILLEUL PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Cacao en chocolade, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  1. BAKKERIJ LEMMENS

    België

    Bakkerij Lemmens is een familiezaak, waarin ondertussen al de derde generatie werkzaam is.  Wij kunnen een uitgebreid gamma aanbieden aan brood, alle soorten van broodjes, gebak en taarten. Wij hebben een ruime keuze pralines van Arosa. Maar Vlaaienslagen zijn de specialiteit geworden van Bakkerij Lemmens, naast de traditionele bakkerswinkel. Het gamma aan taarten voor de vlaaienslagen is beperkt tot rijst, appel, pruimen, abrikoos, krieken en nougatine. De taarten zijn per stuk verpakt in een vensterdoos en per tien in een bruine karton. Sinds verscheidene jaren leveren wij ook pizza's: de hartige hap als contrast voor de zoete Limburgse vlaai. Wij leveren deze vlaaien over gans België en tot zelfs over de landsgrenzen. Onze sterkte is kwaliteit en service. Wij leveren altijd een vers product en dit op afgesproken plaats en tijdstip.

  2. BAKKERIJ DEN TROON

    België

    Bakkerij Den Troon heeft drie vestigingen in Vlaanderen en is een ambachtelijke bakkerij dat met behulp van machines de beste producten maakt. Bij Bakkerij Den troon in Grobbendonk vindt u een uitgebreid assortiment broden en broodjes van hoogste kwaliteit. Die zijn allemaal artisanaal bereid en versgebakken: bij hun geen voorgebakken spul. Alleen artisanaal bereide en versgebakken producten kunnen kwaliteit met een betere houdbaarheid combineren. Bakkerij Den Troon haalt ook inspiratie uit de internationale keuken biedt verschillende soorten Italiaanse ciabatta en Mexicaanse zonneschijven, en andere exotische broden dat verandert van het gebruikelijke dagelijkse brood. Sinds kort biedt de Bakkerij niet alleen maar zoet maar ook hartelijk beleg.

  3. PUR PAIN

    België

    De beste ingrediënten, een traditionele ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach… Het recept voor uw lekker ambachtelijk brood… GENIET ERVAN!