• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bier

Resultaten voor

Bier - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
  1. BRASSERIE DE BRUNEHAUT SA

    België

    Verified by europages badge

    Brouwerij opgericht in 1890 in het dorp Brunehaut, in België. De brouwerij is bekend in de regio vanwege de gebrouwen biersoorten zoals La Druide en La Brunehaut 8°. In 1991 kent de onderneming een nieuwe opbloei met de verhuizing naar moderne gebouwen met echter het behoud van het ambachtelijke karakter en de kwaliteit van de producten, die door de kenners als 'grands crus' worden gezien. Maak kennis met ons bier Brunehaut en het abdijbier Saint-Martin.

  2. BROUWERIJ DE FENIKS CVBA

    België

    De Feniks is een micro-brouwerij (sinds midden 2016). Met de meesterbrouwers Gino Vantieghem (Unibroue, Liefmans) & Jasper Candaele heeft de brouwerij meer dan 30 jaren internationale brouwervaring. Kurt Decoene en Angela Wang behoren ook tot dit team (internationale zaken & beheer). De Feniks produceert een reeks van 6 biersoorten & en lanceert ook regelmatig Limited Edition of Special Edition bieren. Bieren op maat en recepten worden ontwikkeld in overleg met de klant. De Feniks functioneert ook als starterscentrum voor beginnende brouwers.

  3. BROUWERIJ RODENBACH

    België

    RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief! RODENBACH Alexander werd voor het eerst gebrouwen in 1986, ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Alexander Rodenbach, mede-oprichter van Brouwerij RODENBACH. Nu, 30 jaar later, is RODENBACH Alexander terug als waardig opvolger. RODENBACH, brouwer van de originele ‘Sour Ale’, presenteert de comeback van het bier RODENBACH Alexander. RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.

  4. LIEFMANS BREWERIES

    België

    Alleen in Oudenaarde vind je de microflora die van Liefmans zo’n uniek bier maakt. Jaren geleden telde de stad wel 20 brouwerijen. Oudenaarde is al eeuwen de aangewezen plaats voor fruitig bier. Nergens anders ter wereld vind je ‘de goede lucht’ om heerlijke Liefmans te maken. Een bezoek aan brouwerij Liefmans brengt je in andere sferen. Proef er het uitgebreide Liefmansgamma en snuif het unieke karakter op van dit belangrijk Belgisch bierpatrimonium. In de polyvalente zaal verzorgen ze er alle bedrijfsfeesten, huwelijken, themafeesten, recepties, walking dinners, enz. Er kan naast een standaardformule ook steeds een offerte op maat gemaakt worden. Coeur d’Artichaut Catering is de exclusieve cateraar van de brouwerij Liefmans.

  5. BROUWERIJ BOSTEELS

    België

    De Brouwerij Bosteels dateert uit 1791 en is al zeven generaties in het bezit van de familie Bosteels.De brouwerij is bekend om volgende bieren: 1. Tripel Karmeliet: een "driegranen" tripel met hergisting op fles. Deze werd meermaals bekroond, in 2008 nog met de titel Worlds best ale. 2. Pauwel Kwak, het koetsierbier is een diep amberkleurig bier, met een fruitig en moutig aroma, een licht kruidig karakter met zoethouttoetsen, een noga-achtige stevigheid en een warme afdronk die aan gekarameliseerde banaan doet denken. 3. DeuS, Brut des Flandres, de sprankelende granenwijn, op basis van gerst, wordt gebrouwen, vergist en gerijpt in België, hergist in de fles, gevolgd door de traditionele remuage en dégorgement in Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BROUWERIJ TIMMERMANS

    België

    Timmermans Oude Gueuze wint de ZILVEREN medaille op WBA 2013 (World Beer Awards). BIJEENKOMSTEN, BANKETTEN, RECEPTIES : De zaal kan worden gehuurd voor bijeenkomsten, banketten en recepties (gezellige zaal tot 100 personen, keuken ter beschikking van de traiteur, voorzieningen: lcd-projector - groot scherm, degustatie mogelijk). INDIVIDUELE BEZOEKEN : Elke tweede zondag van de maand kunt u de brouwerij bezoeken van 14 u tot 17 u. Het bezoek begint om 14.30 u. GROEPEN BEZOEKEN : Brouwerij Timmermans organiseert bezoeken voor groepen (vanaf 25 personen) op aanvraag.

  2. BROUWERIJ DOMUS

    België

    In de Domus huisbrouwerij worden met kleinschalige apparatuur weer ouderwets goede bieren gebrouwen, zonder enig additief. Momenteel zijn er drie verschillende bieren die worden gebrouwen in onze eigenste huisbrouwerij. De Con Domus en Nostra Domus kan men het ganse jaar door drinken. Daarbovenop bieden we ook nog een seizoensbier dat tevens voor wat afwisseling zorgt. U kan de brouwerij bezoeken met groepen vanaf 8 personen, met reservatie en beschikbaarheid van de gids. Bezoek aan de brouwerij duurt ongeveer 30 à 45 minuten. Op de eerste verdieping van den Domus kan u een apart zaaltje vinden met een open keuken dat zeer geschikt voor privé feestjes, recepties, walking dinners, groepsetentjes, ... .

  3. BROUWERIJ SLAGHMUYLDER

    België

    Brouwerij Slaghmuylder is een uniek familiebedrijf dat voortbouwend op een rijke traditie vooruit kijkt naar de toekomst. De brouwerij Slaghmuylder werd opgericht in 1860 door Emmanuel Slaghmuylder, die tot dan graanhandelaar was. Het laatste deel van de naam "muylder" duidt namelijk op molenaar. Verschillende biersoorten: In 1926 werd met een nieuw brouwprocédé voor bier van lage gisting (8°C) gestart. De SLAG PILS was geboren. Tijdens de oorlogsjaren 1940-1945 werd terug op bier van hoge gisting (24°C) overgeschakeld. Er was minder energie nodig om af te koelen. Het duurde tot 1958 vooraleer men opnieuw SLAG PILS, HELLES, en TAFELHELL bieren van lage gisting produceerde. Vanaf 1979 werd door de drie neven met het brouwen van de WITKAP·PATER begonnen op verzoek van de brouwerij "De Drie Linden" uit Brasschaat. In 1981 werd de WITKAP·PATER officieel overgenomen.

  4. BROUWERIJ DE GRAAL

    België

    Brouwerij De Graal is een nog jonge, De Graal ambachtelijke, maar toch geautomatiseerde, brouwerij gelegen in Brakel, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. De brouwerij van gediplomeerd brouwer Wim Saeyens is actief sinds 2002, en heeft in die tijd een gestage groei gekend. Mede dankzij voortdurende investeringen in nieuwe technologieën is brouwerij De Graal erin geslaagd om de stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige bieren, te blijven volgen. Vooral de exportmarkt naar landen als de VS, Japan, Italië en Denemarken zit erg in de lift.Naast de hoofdactiviteit, het brouwen van zes verschillende bieren onder de eigen merknaam De Graal (Bieren), is de brouwerij ook gespecialiseerd in het produceren van speciaalbieren op vraag (Bier op maat).

  5. DE KALE RIDDERS

    België

    De brouwers van Tumulus. In een regio met vele bekende en minder bekende bieren, bleef het lang wachten op een eigen Landens bier. Na vele jaren van proberen slaagden De Kale Ridders er in om een uniek bier te creëren. Gezien De Kale Ridders niet de enige Landenaren zijn die houden van een lekker biertje werd er beslist om het te commercialiseren. De Kale Ridders maken bij het brouwen van hun bieren gebruik van de meest recente uitvindingen op het vlak van brouwtechniek, door intens samen te werken met diverse laboratoria van de K.U.Leuven, de KaHo St-Lieven en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). Onze bieren : Tumulus Aura, Tumulus 800, Tumulus Nera, Tumulus Magna.

  1. BROUWERIJ DER TRAPPISTEN VAN WESTMALLE

    België

    De abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle behoort tot de Orde van de Cisterciënzers, die gesticht werd in de elfde eeuw. Deze orde wordt kortweg en gemakshalve ‘de trappisten’ genoemd, naar de Normandische abdij La Trappe. Van daaruit verspreidde zich sinds de zeventiende eeuw een hervorming van de Cisterciënzerorde. De abdij van Westmalle, gesticht in 1794, maakt deel uit van de 'Cisterciënzers van de Strikte Observantie', maar is vooral bekend als ‘de abdij van de trappisten van Westmalle’. De abdij biedt een gastenverblijf aan, beschikt over een paar bedrijven direct gerelateerd aan de abdij: een brouwerij, kaasmakerij en boerderij.

  2. BROUWERIJ DE KONINCK

    België

    Brouwerij De Koninck is bekend dankzij zijn klassieker: De Koninck, het amberkleurige speciaalbier. Een sterk bier met een toegankelijke smaak dat verleidt dankzij zijn pittige mouttoets, lichtbittere afdronk en fluweelzachte aroma. Brouwerij De Koninck werd opgericht in 1833 op de grens tussen Antwerpen en Berchem. Sinds augustus 2010 maakt de brouwerij deel uit van de groep brouwerijen rond Duvel Moortgat. Kennis, expertise en passie voor het bier-brouwen van twee Belgische familiale brouwerijen werden samengevoegd. De Koninck wordt nog steeds volgens het originele recept, met de beste ingrediënten en in de ideale omstandigheden gebrouwen en dit in het centrum van Antwerpen.

  1. BROUWERIJ BAVIK

    België

    België, het land van het bier, en sinds 1894 thuisbasis van Brouwerij Bavik. Al meer dan een eeuw typeert het rijzige brouwerijgebouw het landelijke Bavikhove in Vlaanderen. Hier produceert Brouwerij Bavik een rijkelijk assortiment van bieren en frisdranken. Achter het succes van deze onafhankelijke brouwerij, schuilt de familie De Brabandere. Naast de traditionele Pils, heeft Brouwerij Bavik nog meer in petto...Er is het gamma tafelbieren Bavik dinner Beer. Met zijn twee variëteiten, Blond en Faro, pronkt het dagelijks op menige keukentafel. De familie wordt afgesloten met Bavik Triple Bock, Bavik pony-stout en Fancy.

  2. BROUWERIJ VERHAEGHE

    België

    Brouwerij "Verhaeghe-Vichte" is een kleine familieonderneming uit het zuiden van West-Vlaanderen, waarvan de geschiedenis teruggaat tot voor twee eeuwwisselingen geleden. Heden ten dage wordt de brouwerij in haar toenmalige keuze voor een weinig minder maar beter bier door de verbruiker bevestigd. Niet enkel in België, maar ook buiten de landsgrenzen weet de consument steeds meer kwaliteitsbieren met een persoonlijke en duidelijk herkenbare smaak te waarderen. De opgang van het speciaal bier "Duchesse de Bourgogne", een robijnrode oud-Vlaamse ale gerijpt in eikenhouten vaten en gebrouwen volgens een voor zuidelijk West-Vlaanderen typische, traditionele brouwmethode, vormt hiervan het levende bewijs. De brouwerij produceert ook de Cambrinus, de Barbe, de Verhaege Pils, en meer.

  3. BROUWERIJ VAN EECKE

    België

    Onze brouwerijen zijn nog steeds in handen van dezelfde familie Leroy en worden geleid door ondertussen de 7e generatie brouwers; Hendrik en Philip Leroy. Wij gebruiken onze eigen giststammen die gekweekt en gecultiveerd worden in ons labo te Boezinge. Onze brouwmeesters gaan sinds generaties over van vader op zoon. De hoppe die gebruiken is een artisanaal product uit de bekende regio Poperinge. Onze producten: Poperings Hommelbier, Kapittel Pater, Kapittel Blond, Kapittel Dubbel, Kapittel Prior, Kapittel Trippel, Watou's wit. Momenteel exporteren we naar Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Engeland, Denemarken, Japan, Australië, en de USA, Onder Impuls van Danny Dieussaert, wordt de internationale naambekendheid en expansie van onze producten verder doorgezet.

  4. ANDELOT

    België

    De PROEF brouwerij is specifiek uitgerust voor het ontwikkelen en produceren van bieren voor derden. Wij brouwen op relatief kleine schaal: meestal tussen de 10 en 140 hl per bestelling. De klanten zijn bierarchitecten (die dan meestal zelf het recept aanleveren), opstartende of reeds bestaande brouwerijen (met hun recept of een recept dat we samen uitwerken), of individuele initiatieven. In de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling (O&O) wordt aan toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan, met tot doel de kwaliteit van de bieren beter te beheersen en te verbeteren.

  5. 'T BROUWERSHUIS

    België

    Hier hoeft men echter niet op te wachten om 't Brouwershuis te leren kennen. Men kan er nu reeds terecht voor een fris biertje, een frisdrank of een overheerlijke Illy - koffie. Door zijn ligging nabij het Kalmthoutse natuurreservaat is dit een uitgesproken uitvalsbasis voor natuur- en sportliefhebbers. Vele fietsers en wandelaars hebben de weg reeds gevonden en we hopen ook jullie weldra gastvrij te kunnen ontvangen. Voor groepen, activiteiten, feestjes, ... kunnen we op afspraak uitzonderingen maken i.v.m. openingsdagen en openingsuren.

  6. BROUWERIJ DEN TRIEST

    België

    Microbrouwerij Den Triest is een gevestigd in Kapelle op den Bos. Men brouwt hier Blond, Dubbel, Tripel, Kriek en Kerstbier. Bier op maat: Hebt u een café, waarom dan geen eigen bier op uw kaart? Zijn jullie een school, waarom dan geen biertje i.p.v. de traditionele vlaaienslag? Hebben jullie een club, sportvereniging, cultuurraad of noem maar op; voor iedereen die het wil, kan er een biertje gebrouwen worden naar eigen smaak, kleur, ... Het gaat hier steeds om een origineel bier, dus geen standaardbier waarbij enkel het etiket gepersonaliseerd wordt. Afname kan vanaf 180 flessen van 0, 75 cl, andere inhouden kan in samenspraak.

  7. BROUWERIJ BOELENS

    België

    Brouwerij Boelens bestaat 105 jaar. Kris Boelens is telg uit een lange rij brouwers. De brouwerij werkt samen met het Biercentrum Delvaux uit Leuven, zodat de brouwer precieze informatie krijgt over de werking van de diverse ingrediënten in de bieren die hij creëert. Onze bieren : Tripel Klok, Dubbel Klok, Bieken, Waase Wolf, Santa Bee, Waaslander. Uw eigen bier laten brouwen bij Brouwerij Boelens : Elke bierliefhebber droomt ervan om ooit eens zijn eigen bier te brouwen, maar de investering is vaak erg groot als men zelf een amateurbrouwerij wil opstellen. Het komt meermaals voor dat personen of verenigingen een eigen bier willen latenbrouwen met een eigen karakter. Alle bieren zijn hergist op fles.

  8. HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN

    België

    Huisbrouwerij De Halve Maan is de enige nog actieve familiebrouwerij in het Brugse stadscentrum. De Halve Maan is gelegen in het hart van de historische stad en biedt een gastvrij onderkomen. Onze bieren : Brugse zot en Straffe Hendrik. Brouwerij De Halve Maan biedt met haar receptiedienst alle nodige faciliteiten om uw evenement met het kwaliteitsvolle stadsbier te laten doorgaan. Steeds meer mensen appreciëren immers een goed getapt speciaalbier op een receptie in plaats van de klassieke schuimwijnen... Huisbrouwerij de Halve Maan geeft iedereen de gelegenheid om een graantje mee te pikken van het bijzondere flair van de historische brouwerij-omgeving. Vijf unieke zalen van verschillende grootte maken het mogelijk om in een aangepast ambiente te vieren en te genieten.

  1. HUISBROUWERIJ DEN TSEUT

    België

    Huisbrouwerij Den Tseut is een kleine ambachtelijke brouwerij midden in het dorp van Oosteeklo.De naam "den Tseut" verwijst naar de spotnaam van de Oosteeklonaren de varkens. Oosteeklo is een varkensgemeente en Den Tseut is het dialect voor varken. We zijn gestart in juni 2008, dan is ons 1ste biertje gebrouwen, ons huisbier Den Tseut. We blijven klein en ambachtelijk maar hebben ondertussen een aantal bieren op onze lijst staan : Den Tseut, Den Bras, Den Bi3r, Belle Cies, De Mulder, Den Krulsteirt en Hoppesnoet.

  2. BROUWERIJ DONUM IGNIS

    België

    Als ambachtelijke of artisanale brouwerij brouwen we onze bieren nog op kleine schaal, met een kleine mechanisatiegraad en met veel liefde voor het brouwen en de geproduceerde bieren. Ook het bottelen en het plaatsen van kroonkurken en het etiketteren gebeurt in de brouwerij zelf. Ambachtelijke brouwerij Donum Ignis brouwt in Snoa (Sinaai). Je mag terecht zeggen dat NOORderbierke en ZUIDerbierke échte Snoase bieren zijn, gebrouwen en gebotteld op Snoase bodem! Onze ambachtelijk gebrouwen degustatiebieren zijn gebrouwen volgens eigen origineel recept. Bovendien zijn alle bieren vrij van schuimstabilistatoren, bewaarmiddelen of sulfiet!

  3. BROUWERIJ DE GLAZEN TOREN

    België

    De Glazen Toren staat voor het brouwen van ongefilterde kwaliteitsbieren op een aloude, traditionele wijze in een uiterst moderne installatie, met aanwending van slechts de allerbeste grondstoffen, en zonder enige toevoeging van hulpstoffen of artificiële middelen. De brouwerij is sterk export gericht, met onder andere bulktransporten van de bieren naar de USA en belangrijke vatenleveringen aan Italië en sinds kort ook aan Japan. Ook in Zweden is De Glazen Toren door de Staatsimporteur “ Systembolaget” erkend als nationaal leverancier. Andere landen zijn British Columbia, Canada, Oostenrijk, Denemarken en vanaf 2014 ook Australië. Sedert enige tijd is de brouwerij ook bezig, als aangenomen leverancier van de groep “Delhaize” met een positieversterking op de Belgische markt.

  4. BROUWERIJ 'T KROONTJE

    België

    Reynaert de Vos is niet alleen een gekende sage in Vlaanderen, maar hij is ook het symbool van onze brouwerij die in 2011 werd opgericht. Niet lang daarna werden de eerste bieren gebrouwen: een Rebelle Blond en Bruin, beide 6, 5% sterk. In augustus 2013 kwamen we met een tripel van 8, 5% op de markt. Met het oog op de feestdagen komen we met een ideaal aperitiefbier aanzetten: Rebelle Framboos, waarbij 300gr verse frambozen per liter Rebelle Blond toegevoegd werden. Voor de koude winteravonden vervolledigt Rebelle Winter ons assortiment. Als u meer wenst te weten over het ontstaan van ons bier, kijk dan eens op volgende pagina.Men kan onze bieren niet alleen drinken maar ook gebruiken om lekker te koken. Eendenboutjes met een bruine Rebelle of een Rebelse paling zijn maar enkele voorbeelden van wat u met ons bier kan bereiden.

  5. BROUWERIJ TOYE

    België

    Goedendag behoort tot het type van de zwaar blonde bieren. Het is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Het lichtblonde bier vormt een mooie stevige schuimkraag tijdens het uitschenken. In het aroma is fruitigheid waarneembaar die aan rijpe banaan doet denken samen met een florale hoppigheid. In smaak is de fruitigheid en hoppigheid ook terug te vinden. Deze wordt mooi ondersteund door een zachte, edele bitterheid. Het alcoholpercentage van 8% vol. onderstreept verder het krachtig karakter van de Goedendag.

  6. SCHELDEBROUWERIJ

    België

    De Scheldebrouwerij is een unieke ambachtelijke brouwerij. Eén van de weinige brouwerijen waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtrage en zonder pasteurisatie. Al sinds de oprichting van de brouwerij staat de kwaliteit van het bier op de eerste plaats. Door strenge eisen te stellen aan de grondstoffen, het zeer nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers is zij in staat deze unieke producten te maken. Deze producten verdienen dan ook echt de unieke namen. De namen van de bieren zijn veelal verbonden met oude volksverhalen zoals over "De Lamme Goedzak" of over "De Dulle Griet". De brouwerij en haar bieren zijn een echt monument voor bierdrinkers : Hop Ruiter, Zeezuiper, Lamme Goedzak, Dulle Griet, Strandgaper, Witheer, 'n Toeback, Oesterstout, Wildebok.

  7. BROUWERIJ DILEWYNS

    België

    Breng met familie, vereniging, jeugdbeweging, collega’s, … een bezoek aan Brouwerij Dilewyns – Vicaris! Gedurende twee uur worden alle stappen in de brouwerij doorlopen. Hierbij maakt u kennis met de grondstoffen, de brouw- en afvulinstallatie, de warme kamer en de opslagplaatsen. Vervolgens komt de geschiedenis en de toekomst van de brouwerij aan bod. Tijdens deze boeiende uiteenzetting kan u genieten van twee heerlijke biertjes vergezeld van een portie kaas & brood. Verder laten wij u ook proeven van onze Vicaris Nootham. Onze bieren : Vicaris Tripel, Vicaris Generaal, Vicaris Tripel Gueuze, Vicaris Winter, Vicaris Quinto.

  8. BROUWERIJ VAN DEN BOSSCHE

    België

    Onze bieren promoten in België en daarbuiten met de nadruk op een sterke regionale aanwezigheid. Wij willen onze thuismarkt niet uit het oog verliezen. De merken “Pater Lieven” en “Buffalo” met goede zorg en doordacht profileren en in de markt zetten. De traditie van de vorige generaties in ere houden en verder zetten door ambachtelijk te zijn waar het kan maar toch ook innovatief en modern te zijn waar het moet. De open cultuur van onze brouwerij handhaven door deze open te stellen voor bezoekers en geselecteerde activiteiten die bijdragen tot de bekendheid van onze bieren.

  9. PALM BREWERIES

    België

    PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enigebrouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen : Hoge – gemengde – spontane – lage gisting en dit in 3 gespecialiseerde historische sites in België : Site Brouwerij PALM te Steenhuffe : 90% hoge gisting / 10% lage gisting. Site Brouwerij RODENBACH te Roeselare : 100% gemengde gisting. Site Brouwerij BOON te Lembeek (50 / 50 JV) : 100% spontane gisting. Zij is in oorsprong brouwer van Brabantse hoge gisting bieren onder het merk PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale en PALM Green) en is daarmee ruim marktleider in de Benelux in het segment van de amberbieren. De overname van Brouwerij De Gouden Boom te Brugge in 2001 verruimde het aanbod hoge gisting bieren in het segment van de degustatiebieren met BRUGGE Tripel en de abdijbieren van STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond en Tripel).

  10. BROUWERIJ DE VLIER

    België

    Brouwerij de Vlier brouwt het hele jaar door zijn Kessel Blond en Kessel 69. Ook de drie Aperitiefbieren zijn altijd beschikbaar. Daarnaast worden er per seizoen ook een specifiek seizoensbier gebrouwen: de zogenaamde specials. In de lente is dit de Holsbeekse lentetripel, in de zomer Caroussel en de Xmas voor de donker winterperiode. De naam van onze twee vaste waarden is uiteraard ontleend aan de oorspronkelijke vestigingsplaats van de brouwerij Kessel-lo. De nieuwere bieren werden gelinkt met de huidige locatie van de brouwerij of met partners waarmee we samen werken om deze unieke bieren te creëren. Met onze aperitiefbieren (Guldendelle - Ferme Framboos en Brut) plaatsen we een ferme knipoog naar de wijnbouw, naar analogie met de demi-sec, rosé en brut in de schuimwijnen, cava of champagne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis