• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische producten groothandel

Resultaten voor

Farmaceutische producten groothandel - België

België
 1. BELLAVIE SPRL

  België

  Als onderdeel van een wetenschappelijke benadering richt een nieuwe reeks prebiotica en symbiotica zich op de huidige mondiale gezondheidsproblemen. Probiotica zijn zeer nuttige micro-organismen die de orale, darm- en vaginale flora aanvullen. BellaVie biedt de enige lijn van probiotica en symbiotica op basis van een wetenschappelijke benadering en gericht op actuele mondiale gezondheidsproblemen. BellaVie is een nieuwe Belgische producent van probiotica en symbiotica ontwikkeld om het immuunsysteem te stimuleren, stress, cholesterol, diabetes te beheersen, de vaginale flora te herstellen en te vechten tegen infectieziekten bij kinderen. Onze voedingssupplementen zijn samengesteld uit prebiotica, probiotica en nutraceuticals. Deze samenvoeging biedt een betere aanpak tegen de ware problemen waar we ons op richten. • Innovatieve en wetenschappelijk bewezen formules • Hoge concentratie bacteriën, pro + prebiotica + nutraceuticals.

 2. TRENKER

  België

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

 3. ZIMMER

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 4. GRUNENTHAL

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 5. MOENS VERPAKKINGEN

  België

  Verpakking op maat van uw product Minder tijd, werk en zorgen Wat uw verpakkingsnoden als producent of afvuller ook zijn, bij groothandel Moens vindt u een breed gamma aan industriële verpakkingen en verpakkingsmaterialen op 1 locatie. Met meer dan 4000 voorraadverpakkingen, vindt ook u een verpakking op maat. Terwijl u zich toelegt op uw core-business. Zo spaart u heel wat tijd, werk en zorgen uit! Verpakking op maat van uw behoeften U kunt bij ons terecht voor diverse industriële verpakkingen voor opslag en vervoer van chemische stoffen, verven, inkten, oliën en vetten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verpakking op maat voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Express levering Goederen op voorraad kunnen we leveren binnen de 5 werkdagen. In dringende gevallen is een 'express delivery' mogelijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  België

  MTLB HEALTHCARE CONSULTING LLC biedt logistieke diensten voor meerdere taken. Wij leggen de verbinding tussen farmaceutische bedrijven, logistieke specialisten, distributeurs, groothandels en eindklanten. Ons bedrijf ontwerpt en implementeert voor zorggerelateerde klanten (maar niet alleen) de beste logistieke oplossingen voor transport en distributie, end-to-end supply chain en voorraadbeheer. Best practices in de farmaceutische industrie worden ingezet om hoge normen te bereiken op het gebied van logistieke aspecten. Expertise en deliverables: - Meer dan 25 jaar expertise op het gebied van zorglogistiek en internationaal supply chain management. - Gespecialiseerd in end-to-end supply chain voor commerciële goederen, klinische proeven en medische hulpmiddelen. - Actief in Supply, Productie, Voorraadbeheer, Distributie, Orderafhandeling, Customer Relationship management, Duurzaamheid en Compliance. - Control Tower en Supply Chain Transformatie -Taylor-made solutions to support, improve, growth your business -Sales and Operating Planning (S&OP) model setup and deployment -Qualification shipping and packaging temperature controlled solutions, pharmaceutical cold chain -Network re-design, service and costs balance -Project, Process and people management. -Interim management missions -Success driven by accountability, collaboration, efficiency and innovation -COVID-19: active in distribution setup and planning

 2. ROCHE DIAGNOSTICS BELGIUM

  België

 3. IPSEN

  België

  Ipsen ontwikkeld behandelingen voor patiënten in de volgende domeinen: urologie-oncologie, voor alles wat te maken heeft met blaas en prostaat kanker; endocrininologie, met de ontwikkeling van een behandeling voor twee zeldzame ziektes; en neurologie, voor ziektes die de mobiliteitscapaciteiten aantast.

 4. ELI LILLY BENELUX

  België

 5. MELISANA

  België

 1. CAPSUGEL BELGIUM

  België

  Capsugel is een innovatievedoseringsoplossing voor de gezondheidszorg. De firma Capsugel is een farmaceutische dochter van Pfizer, eveneens gelegen op de Rijksweg te Bornem. Het bedrijf maakt de capsules voor de geneesmiddelenindustrie. Ook capsules voor andere toepassing zoals badparels e.d. worden door Capsugel gemaakt.

 2. EXPHAR

  België

 1. UNDA

  België

 2. LABORATORIA SMEETS

  België

  Farmaceutische poeders Al vanaf het begin blinkt Laboratoria Smeets uit in de productie van poeders. Van mengen tot verpakken: alle procedures worden in een daartoe bestemde faciliteit uitgevoerd volgens de goede productiepraktijken (GMP). Mengen Homogene mengsels zijn een must. Poeder naar poeder, vloeistof naar poeder of poeder naar vloeistof? Niets is onmogelijk! Verpakken Wij produceren enkele honderden miljoenen sachets per jaar. We kunnen dan ook terugvallen op ruime ervaring en unieke expertise in dit domein. Daarnaast vullen we plastic verzegelde verpakkingen en zakken tot 25 kg.

 3. VOLCANO EUROPE

  België

  Medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting

 4. SMITH & NEPHEW

  België

  Medisch en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 5. SANOFI-AVENTIS BELGIUM

  België

  Een leidinggevende farmaceutische onderneming gericht op de patiënten Sanofi is een innovatieve farmaceutische onderneming. Door middel van wetenschappelijk onderzoek streeft het bedrijf ernaar ziekten te voorkomen en te bestrijden. Als partner in de gezondheidszorg zet Sanofi zich in voor de gezondheid, levenskwaliteit en het welzijn van de patiënt.

 6. ZAMBON

  België

 7. ROCHE

  België

 8. MPCA

  België

  Pharmaceutische advies.

 1. MITHRA PHARMACEUTICALS

  België

 2. CONFORMA

  België

  Conforma is een GMP en ISO 13485 : 2003 gecertificeerd farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van semi-vaste stoffen en vloeistoffen . Met ons ervaren team van deskundigen en wetenschappers, geavanceerde technologie en apparatuur, bieden wij de wereldwijde markt met contract manufacturing services, variërend van formulering van het product en de ontwikkeling tot de levering van het eindproduct. Wij zijn een leider in kleine tot middelgrote series, waaronder klinische trial hoeveelheden. Onze toewijding aan onze klanten blijft ongeëvenaard. Met een niet aflatende streven, willen we innovatieve oplossingen, ambachtelijke winnende strategieën en geven nauwkeurige uitvoering in het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Op tijd. In het budget.

 3. BRISTOL-MYERS SQUIBB BELGIUM

  België

 4. HUVEPHARMA

  België

  Huvepharma is een farmaceutisch bedrijf dat wereldwijd geneesmiddelen voor zowel mens als dier ontwikkelt en verkoopt.

 5. GLOBAL MEDICS

  België

  Global Medics werd opgericht in 2006 en specialiseert zich in het onderzoek en de ontwikkeling van voedingssupplementen voor paarden en mensen. Het gamma supplementen werd ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde dierenartsen, chirurgen en onderzoekers. De rode lijn doorheen het Global Medics verhaal is die van innovatie. Onze producten zijn vernieuwend, veilig, gezond en wettelijk. Global Medics is door de jaren uitgegroeid tot een innovatieve KMO met een zeer uitgebreide, grensoverschrijdende activiteit. Het gamma omvat 27 producten voor paarden en 4 producten voor mensen.

 6. TIGENIX

  België

  Vervaardiging van geneesmiddelen.

 7. SAFIC-ALCAN BENELUX

  België

  Groothandel in chemische producten.

 8. KIOMED PHARMA

  België

 9. JANSSEN PHARMACEUTICA

  België

  Janssen Pharmaceuticals is een van de grootste bedrijven van de wereld inzake gezondheidszorg, Johnson & Johnson, en geniet een internationale reputatie voor farmaceutische innovatie en kwaliteit. Zo heeft EPREX ™, een doorbraak in de behandeling van bloedarmoede, honderdduizenden patiënten geholpen; en RISPERDAL ™, een innovatief medicijn voor schizofrenie, won de allereerste Internationale Prix Galien voor uitstekende farmaceutische prestatie.

 10. THERABEL PHARMA

  België