• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • garagedeuren

Resultaten voor

Garagedeuren - België

België
 1. DR AUTOMATICS

  België

  DR Automatics is gespecialiseerd in de import en distributie van automatisatiesystemen voor residentiële garagedeuren en hekken. Wij bieden u de juiste operatoren, inclusief alle accessoires, voor: garagedeuren, hekken, slagbomen, en andere accessoires (zenders, ontvangers, fotocel, zwaailicht, ...). Dankzij onze systemen kan iedere bestaande poort worden geautomatiseerd. Onze operatoren zijn immers geschikt voor alle merken en systemen. Ze worden geleverd met alle vereiste toebehoren en elektronica voor een feilloze bediening: overbrengingsmechanisme, fotocel, zender, zwaailicht, parlofoon, videofoon...

 2. ENTREMATIC NORMSTAHL

  België

  Entrematic is een nieuwe, innovatieve onderneming voor automatische toegangssystemen, met veel vertrouwde gezichten. Normstahl, Dynaco, EM en Ditec zijn samen een team van specialisten die u de hoogste kwaliteit, snelle leveringen en een uitzonderlijke klantenservice garanderen, waar en wanneer u deze ook nodig hebt. Normstahl is hierbij een gerenommeerd merk voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige geautomatiseerde toegangsproducten voor particuliere en industriële toepassingen. Met een compleet productassortiment van garagedeuren, automatiseringsoplossingen en een uitgebreide service, bereiken we klanten via onze sterke focus op design, veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. Wij bieden onze klanten een uitgebreid, compleet gamma van: Normstahl garagedeuren: sectionaaldeuren, kanteldeuren en zijdelingse sectionaaldeuren Normstahl automatisering van garagedeuren Normstahl toegangsdeuren

 3. WALTENS

  België

  Garagepoorten, aluminium schuif- en draaihekken, slagbomen, toegangscontrole, automatisatie & onderhoud alle merken. Aluwalt Hekken: Onze zelf ontworpen geschroefde aluminium hekken zijn verkrijgbaar van design tot klassiek in alle hoogtes, breedtes en uitvoeringen. Onze Aluwalt hekken zijn eveneens verkrijgbaar in alle Ral kleuren. Wij bieden u ook een ruim assortiment aan garagepoorten zowel voor particuliere als industriële toepassingen. Merken zoals ADK, Novoferm voor de sectionale poorten en Rolflex voor de industriële vouwpoorten. Naast traditionele metalen kantelpoorten, sectionale poorten & hekken, bieden wij U ook slagbomen, toegangscontrole via badge & kaartlezers. Ook voor onderhoud van uw poort, hek, schuifdeur of slagboom bent u aan het goede adres. Voor automatisatie maakt de Bvba Waltens deel uit van de Faac professionals.

 4. POORTSERVICE MARCEL

  België

  In september 1997 richtten Marcel en zijn schoonbroer Luc een bescheiden zaak in garagepoorten op. Vandaag runnen zij samen met Marcels zoon Koen en schoondochter Annick een succesvol bedrijf in Nieuwerkerken. Laat u niet om de tuin leiden door de naam. “Poortservice Marcel” biedt veel meer dan alleen kwaliteitspoorten. Ook voor rolluiken, automatiseringen, zonweringen en stalen deuren, bent u, zowel voor privéwoningen als industriegebouwen, bij dit familiebedrijf aan het juiste adres. “Na al die jaren beschikken we over heel wat vakkennis en weten we perfect wat we willen. We nemen enkel genoegen met het allerbeste." Iedereen kan bij Poortservice Marcel een poort naar zijn smaak en budget vinden. Poortservice Marcel staat garant voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, met als sterkste punt een snelle en accurate service, zowel voor als na de verkoop. Wij bieden tevens: - een uitgebreid productengamma - snelle leveringstermijnen - plaatsing en herstelling door eigen diensten - een uitgebreide garantie Elke klant is belangrijk voor ons en wordt met de nodige zorg behandeld. Als officieel Hörmann-dealer hopen wij u te mogen verwelkomen als één van onze klanten. Worden wij ook uw betrouwbare partner ? ​

 5. PORTOMATIC

  België

  PORTOMATIC, fabrikant en installateur van automatische poorten. We installeren, onderhouden en herstellen garagedeuren, hekken en automatische slagbomen in Brussel en in Brabant. We doen ook de automatisering van bestaande garagedeuren of hekken. In geval van specifieke of originele projecten, of als u een zeer robuuste poort nodig hebt, kunnen we verschillende soorten poorten produceren – binnen de gevel draaiende deuren, schuifdeuren, accordeondeuren of andere. We hebben ons eigen productie-atelier voor deze speciale poorten of voor maatwerk. Indien het om een geklasseerd gebouw gaat, of als u uw huidige poort wenst te behouden, kunnen we meestal uw poort opnieuw gebruiken en ze zelfs aanpassen en er een automatische poort van maken ; We kunnen uw poort of hek ook renoveren als het mogelijk is. Contacteer ons voor advies of een gratis bestek. Wij richten ons tot privécliënteel, maar ook tot syndici en industrieparken. We kunnen onderhoudscontracten aanbieden, evenals een 24u/24 service.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WEBERBLOK

  België

  Wie inbraak- en brandveilig wil wonen, is bij WEBERBLOK® aan het juiste adres. Als dynamisch familiebedrijf opgericht in 1977 steunen we ondertussen al op een jarenlange ervaring in de wereld van huisbeveiliging. In ons ruime aanbod veroveren de ijzersterke veiligheidsdeuren dan ook onmiddellijk uw hart, bezorgen onze unieke garagepoorten een zeer persoonlijke toets aan uw huis en zijn onze algemene beveiligingsproducten een uitstekende aanvulling op de bescherming van uw woning. Bij WEBERBLOK® mag u steeds rekenen op topproducten!

 2. NESTOR COMPANY

  België

  NESTOR COMPANY biedt een volledig gamma producten voor toegangscontrole (naderingsdetectie en biometrie) en voor de automatisering van hekken, poorten, deuren en slagbomen. C.C.T.V. , perimeterbeveiliging en systemen voor parkingbeheer maken eveneens deel uit van het standaard assortiment en dit zowel voor residentieel als voor industrieel gebruik. NESTOR COMPANY is onophoudelijk wereldwijd op zoek naar de nieuwste hightech oplossingen. Dit laat de installateurs toe om aan hun klanten de meest recente technologische ontwikkelingen aan te bieden. Doelstelling De filosofie van NESTOR COMPANY is de eindgebruiker tevreden te stellen, zowel voor wat betreft de prijs als de kwaliteit. Kwaliteit komt op de eerste plaats en daar NESTOR COMPANY een no-nonsense politiek voert en een optimale kostenbeheersing hanteert is het perfect mogelijk aan zeer competitieve prijzen te leveren. De installateur dient niet enkel te beschikken over de nodige technische vaardigheden, maar dient hij ook aan zijn klanten een optimale oplossing voor te stellen. Het gebruik van kwalitatief hoogstaand materiaal en een vakkundige plaatsing maken publiciteit quasi overbodig.

 3. ROGER BELGIUM

  België

  ROGER BELGIUM - SPECIALIST IN AUTOMATISCHE POORTSYSTEMEN Schuifpoorten, draaipoorten, garagepoorten, ... ONZE KWALITEITSMOTOREN EN SUPPORT ZOEKEN TEVREDEN KLANTEN ! ! Bij Roger Belgium vindt u als installateur en dealer krachtige motoren en beveiliging voor poort-en hekautomatisaties. Dankzij onze technische support kunnen we u altijd de meest geschikte motor aanraden voor elke residentiële of industriële toepassing van uw klant. Roger Belgium streeft naar een unieke relatie met zijn installateurs en dealers. Wij streven naar een fijne samenwerking waarbij we u de nodige support aanbieden dankzij onze technische kennis over onze producten. We denken in elke fase met u mee. Daarom zorgen we voor een handig stappenplan om de motor perfect te installeren. Nog vragen? Bel ons supportteam en zij helpen u verder. Roger Belgium garandeert zo dat elke installatie verloopt volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden. Zo worden uw klanten ook tevreden klanten ! Door onze grote voorraad kunnen we u een snelle en correcte levering garanderen. Doet u vandaag nog een bestelling, dan kan u de volgende dag al aan de slag.

 4. IDEM POORTEN

  België

  Sedert meer dan 25 jaar is IDEM-Poorten dé specialist voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van sectionaalpoorten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze op maat gemaakte poorten. Deze bieden als belangrijk voordeel dat ze in een brede waaier van projecten kunnen worden toegepast. Zowel traditionele als eigentijdse en zelfs futuristische projecten komen hiervoor in aanmerking. Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele poorten als ons ander aanbod, van vlakke plaat over hout tot poorten die verwerkt worden in de gevelbekleding.

 5. NOUWEN

  België

  NOUWEN bvba (klein- en groothandel) is reeds 25 jaar gespecialiseerd in het automatiseren van garagepoorten en hekken. Wij monteren in heel België en begeleiden particulieren en installateurs die zelf de montage willen doen. Een uitgebreid aanbod van verschillende kwaliteitsmerken en een degelijke dienst na verkoop liggen aan de basis van ons succes.

 1. VACO

  België

  Vaco is de specialist is inzake garagepoorten en hekwerk. Naast het residentieel gamma richt Vaco bvba zich ook op de industriesector voor zelfstandigen en bedrijven. Een totaalconcept kan hierdoor voor elke type klant worden voorzien. Vaco realiseert garagepoorten, schuif- en draaipoorten, toegangsbeheer, maatwerk, industriepoorten, en biedt ook onderhoudsproducten voor garagedeuren.

 2. T.S.V.

  België

  Met meer dan 25 jaar ervaring is TSV dé specialist voor Uw garagepoort. Niet alleen de klassieke, standaard kantelpoorten en sektionaalpoorten zijn voor ons vertrouwd terrein, maar ook van de meer gepersonaliseerde en op maat gemaakte poorten hebben wij ons handelsmerk gemaakt. Wenst U uw poort elektrisch te bedienen: voor elke poort kunnen wij U een geschikte automatisatie aanbieden, zowel voor garagepoorten als voor schuif- en draaihekkens.

 1. HORMANN

  België

  Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

 2. M.I.B.A.

  België

  M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Door onze jarenlange ervaring in de sector garanderen wij U een topproduct. Al onze poorten worden op maat gemaakt wat een groot voordeel biedt bij renovaties. M.I.B.A plaatst sectionale poorten en accessoires, beschikt ook over een hersteldienst en biedt ten slotte ook een industriële gamma aan. Automatosering en personalisering van poorten.

 3. MALDEX

  België

  Maldex is een familiebedrijf dat reeds meer dan 30 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van garagepoorten en aandrijvingen. Dit zowel voor nieuwbouw of bij renovatie (het vervangen van een oude, bestaande poort). Als voornaam Hörmann-dealer hopen we u ooit als één van onze klanten te mogen begroeten. Bezoek onze site en overtuig uzelf van onze producten en diensten.

 4. HAROL

  België

  Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten. Niet voor niets evolueerde het familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van Europa.

 5. RB SYSTEMS

  België

  RB systems is als geregistreerd aannemer gespecialiseerd in het plaatsen van op maat gemaakte sectionale poorten en zonweringen. Ook verzorgen ze de automatisatie van uw bestaande poort of toegangshek en alle nodige accessoires zoals videofonie, toegangscontrole enz…Herstellingen en onderhoudswerkzaamheden behoren ook tot hun activiteiten.

 6. AB RAMEN EN DEUREN

  België

  AB Ramen en Deuren biedt een uitgebreid assortiment aan ramen, deuren in hout, pvc of aluminium. Naast onze ramen en deuren bieden wij ook garagepoorten, binnendeuren, rolluiken, sierluiken, binnenafwerking, vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegramen aan.

 7. HOLSTRA

  België

  Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

 8. ADK

  België

  Groot-en kleinhandel van garagepoorten en deuren voor de woning-en industriebouw.

 1. MONTRE & LAGA

  België

  Poorten - deuren - automatisering. Dealer van Hörmann

 2. L-DOOR

  België

  L-door is een 100 % Belgische producent en plaatser van sectionale garagepoorten.L-door fabriceert en plaats garagepoorten zowel voor uw particuliere woning als voor bedrijfsgebouwen.

 3. ALLIANCE CHASSIS DU CENTRE

  België

  Het bedrijf ALLIANCE CHASSIS DU CENTRE, is een Distributeur, en actief in de sector Buitendeuren - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiken, timmerwerk, chassis van hout, Luiken, en garagedeuren. Het is gevestigd in Chapelle Lez Hairlemont, België.

 4. ETIBAT

  België

  Het bedrijf ETIBAT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonwering - binnen en buiten, Zonwering - binnen en buiten, zonneschermen van pvc, Patiomeubels, en garagedeuren. Het is gevestigd in Liege, België.

 5. LE BOIS D'OLIVIER

  België

  Het bedrijf LE BOIS D'OLIVIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren chassis van hout, deur massief hout, houten rolluik, en garagedeuren. Het is gevestigd in Montigny-Le-Tilleul, België.

 6. MENUISERIE J.HORMAN

  België

  Het bedrijf MENUISERIE J.HORMAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren klapdeuren van staal en hout, trap met houten trapleuning, garagedeuren, en metalen wanden voor de bouwnijverheid. Het is gevestigd in Vaux-Lez-Rosieres, België.

 7. OPSOMER & DELMOTTE

  België

  Het bedrijf OPSOMER & DELMOTTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luiken. Het is tevens aanwezig in de sectoren buitendeuren, garagedeuren, veranda pvc, en pvc vensters. Het is gevestigd in Comines-Warneton, België.

 8. CEZAM

  België

  Het bedrijf CEZAM, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiken, Garagedeuren, glaswanden, Luiken, en Garagedeuren. Het is gevestigd in Sensenruth, België.

 9. GILSON ROGER

  België

  Het bedrijf GILSON ROGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Automatische deuren en toegangscontrolesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitsystemen - automatisch, Trappen - metaal, Hekken en afrasteringen, Sluitsystemen - automatisch, garagedeuren, Trappen - metaal, en Hekken en afrasteringen. Het is gevestigd in Jambes (namur), België.

 10. TOR AUTOMATIK ELEKTRO PELZER

  België

  Het bedrijf TOR AUTOMATIK ELEKTRO PELZER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Automatische deuren en toegangscontrolesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitsystemen - automatisch, Garagedeuren, Sluitsystemen - automatisch, Garagedeuren, automatische hekken, deuren en afrasteringen, en zonwerende wanden. Het is gevestigd in Eynatten, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis