• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Vlees en vleeswaren

BelgiëGent en Oost-Vlaanderen
  1. DE BRUYCKER

    België

    Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

  2. VAN DER JEUGT BV

    België

    Verified by europages badge

    Van der Jeugt is gespecialiseerd in het verwerken van natuurdarmen. Het voorbereiden en sorteren van natuurdarm is een vak waarbij ervaring en precisie van het allerhoogste belang zijn. Het vakmanschap bestaat erin om die natuurdarmen te reinigen en te sorteren tot een product waar de professionele worstenmaker mee aan de slag kan. De reputatie van Van der Jeugt natuurdarmen, voor compromisloze kwaliteit en productgarantie maakt ons uw beste leverancier. Varkens-, Schapen-, Runderdarmen.

  3. DUFINA NV

    België

    Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

  4. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

    België

    Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers…

  5. SCHOONVLIET

    België

    Inge Schoonvliet startte deze zaak in 1984, nu bijna 30 geleden. Rauwemelkse kazen en smaakvolle magere kazen zijn een specialiteit geworden en wekelijks rijpt Inge Schoonvliet een assortiment kazen af. Zij blijft ook zoeken naar nieuwe kazen en zuivelproducten; het liefst bij kleine, lokale producenten in België, Nederland, Frankrijk en Engeland. Naast kaas verkoopt zij ook met zorg geselecteerde droge hammen, salami's en andere fijne vleeswaren. Toasts, noten en een gevarieerd aanbod aan gedroogde, gekonfijte en opgelegde vruchten zorgen voor spannende smaaksensaties samen met kaas. En de drank mag niet ontbreken. U kunt hier terecht voor een (wisselend) aanbod van wijnen dat zich goed laat combineren met kaas. Sherry, porto, marsala en het Gentse Lousberg-bier zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. LONKI

    België

    Lonki, een familiaal bedrijf opgestart in 1980, is gespecialiseerd in het slachten en verwerken van konijn. Actueel is Lonki uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en trendsetter in de Europese markt. Onze slachttechniek is qua apparatuur geavanceerd en bijzonder diervriendelijk. In onze versnijd- en verwerkingsafdeling hebben wij high-tech verwerkingsapparatuur en kunnen al onze producten in diverse verpakkingsvormen aangeboden worden. Van in het begin heeft Lonki gepionierd om het smakelijk en gezond konijnenvlees van bij ons optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit werd gerealiseerd door speciale versnijdingen te ontwikkelen (bouten, ruggen, koteletten, filets, schouders) en consumentvriendelijke verpakkingen te creëren, die tevens een optimale bewaring garanderen. Onze logistiek garandeert het winkelbedrijf een aanlevering binnen de 24 uur na het verpakken, in België en Nederland, en zelfs in de meeste delen van Engeland, Frankrijk en Duitsland.

  2. BREYDEL

    België

    Breydel staat voor ham en spek, vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Artisanaal bereid met de fijnste kruiden en in een traditionele oven gebakken. Zo garanderen wij u de (h)eerlijke Breydelsmaak. De Breydel ovenham en ovenspek onderscheiden zich van alle andere omdat deze nog in een traditionele oven gebakken worden gedurende een aantal uur. Breydel streeft naar perfectie en heeft in september 2009 een A-label behaalt tijdens de BRC-audit. We stellen de kwaliteit van de producten elke dag opnieuw in vraag en leggen de lat telkens hoger. Breydel doet al het mogelijke om bij te dragen tot de gezondheid van de mens en de bescherming van het milieu. Het nemen van milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de bedrijfsmissie. 

  3. DE BIEST

    België

    DE BIEST beschikt over eigen opfok van haar moederdieren alsook eigen vermeerderingsbedrijven waar de broedeieren geproduceerd worden. De eigen broeierij voldoet aan de strengste sanitaire eisen en beschikt over een uitgebreid aantal moderne opfokbedrijven, verspreid over heel België. De produktiekolom van DE BIEST is gebonden aan het IKB-principe en garandeert zodoende aan haar klanten een perfecte controle alsmede een opwaartse retraceerbaarheid. De Biest verkoopt hoofdzakelijk broedeieren van bruine en witte legrassen, eendagspoeljekuikens van bruine en witte legrassen alsook legrijpe poeljen van bruine en witte legrassen.

  4. ERNELL

    België

    Ernell is een jong dynamisch bedrijf dat staat voor de productie van zowel traditionele als trendy vleeswaren. Door een zorgvuldige selectie van trouwe leveranciers worden grond- en hulpstoffen van hoge kwaliteit aangeleverd. Een wel opgeleid en gemotiveerd team van vaste productiemedewerkers zorgt er elke dag voor dat de producten beantwoorden aan de vooropgestelde normen.  Zij vormen de basis waarop administratie en verkoop verder kan bouwen met het oog op een jarenlange samenwerking met onze klanten. Door voortdurende productontwikkeling en innovatie, ondersteund door een geïntegreerd kwaliteitssyteem, willen wij onze klanten een (h)eerlijk en competitief kwaliteitsproduct aanbieden. Dit resulteert enerzijds in een uitgebreid assortiment, anderzijds in diverse unieke producten. Wij bieden onze producten aan zowel binnen het kanaal van de groothandel, als in de retail.

  5. NOYEN

    België

    Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.

  1. LEAN

    België

    Als familiaal bedrijf, opgericht in 1967, is Léan uitgegroeid tot gerenomeerde bereider van verfijnde ham- en kopproducten. Inspelen op de marktbehoeften, integrale kwaliteitszorg en een hechte teamvorming, verstevigen steeds meer deze positie. Traditie en vakmanschap vormen de rode draad doorheen het productieproces van Lean. De artisanale recepturen en het bereidingsproces volgens de meest moderne methodes staan garant voor topproducten van het allerhoogste niveau. Je proeft het verschil. Lean is dan ook de ideale partner voor de hedendaagse slager en traiteur. Zowel klassiekers als vernieuwde smaken behoren tot het assortiment. Sinds 2005 worden de kwaliteitsproducten van Bruno Maes ook door Lean geproduceerd. Breughelkop, Kop in Madeira, Bruggelino en Brugse Pikanterie behoren tot het basisassortiment.

  2. IKA

    België

    Ons vleeswarenbedrijf IKA werd opgericht in 1985, de vestiging in Serskamp kwam er pas 4 jaar later in 1989. Wij staan bekend voor één van de belangrijkste zaken in onze delicate sector, namelijk kwaliteit. IKA is gespecialiseerd in ambachtelijke hammen en in industriële schouder - en achterhammen. Het proces van beide soorten lopen onder de hoge kwaliteitsnormen van de H.A.C.C.P. Wij geven een heel verzorgde service naar de klanten, en kunnen aan alle vereiste normen voldoening geven, op dagelijkse basis.

  1. MARCO BETH

    België

    Onze firma is gespecialiseerd in het fabriceren van gekookte hammen. Juist door het feit dat wij ons specialiseren in één segment uit de charcuterieafdeling kunnen wij U dit dan ook aanbieden in alle maten en vormen. En dit volgens de kwaliteit die U als klant wenst. Het volledige gamma van gekookte hammen en schouders vindt U in ons assortiment. Dit gaande van pic-nic tot schouderham en van gekookte achterham over edelham over ambachtelijke ham tot Meesterlycke ham. U kan bovendien al onze produkten verkrijgen zowel in bulk- als in slicingvorm. Bovendien kunnen wij als familiebedrijf bogen op een zéér flexibele manier van werken. Samen met U als (toekomstige) klant kunnen wij U een schouder en/of hesp fabriceren volledig volgens uw normen naar smaak, kwaliteit en prijs.

  2. LOCKS

    België

    Locks (F1012), opgericht in 1984 is een toonaangevend familiebedrijf in het versnijden, uitbenen en verwerken van varkensvlees. Ondertussen is Locks een gevestigde waarde in de vleessector, zowel nationaal als internationaal. Vakmanschap, flexibiliteit, het versnijden en uitbenen ‘op maat’ zijn onze grote troeven. Wij bieden zowel vers als diepvries aan.

  3. Q- FOOD

    België

    Q-food beschikt over meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring binnen de voedingsindustrie. Van vlees tot vegetarische alternatieven, Q-food is dé foodpartner voor elke professional binnen grootkeuken, horeca, en out-of-home markt.

  4. B.G.M.C.

    België

    Al sinds het prille begin spitst BGMC zich toe op de valorisatie van rode organen, het verwerken van slachtafval en het uitbenen van varkenskoppen. Deze unieke combinatie van activiteiten maakt van BGMC een bijzondere speler in de vleesverwerkende sector. Dankzij deze doorgedreven specialisatie bieden ze hun klanten varkensvlees van de allerhoogste kwaliteit.

  5. TRADELIO

    België

    Tradelio is een toonaangevende producentengroep van consumentgerichte fijne vleeswaren. De hoogste kwaliteit is gegarandeerd in zorgvuldige selectie van de grondstoffen, IFS-certificering, eigen recepturen en pekels, Halal-keuring, erkende fabrikant van Meersterlyck gekookte hammen. Bijna alle vleeswaren zijn glutenvrij. Productie op maat van de klant. Tradelio exporteert ook naar de West Europese landen.

  6. RA-SE GENETICS

    België

    RA-SE Genetics, uw toegevoegde waarde in de varkensvleesproductie. Met fokvarkens van RA-SE Genetics bent u zeker van een homogene productie, zelfs onder de meest intensieve omstandigheden. Twee vruchtbare zeugenlijnen en vijf marktgerichte berenlijnen staan garant voor efficiëntie bij de meest veeleisende producent. Deze genetica rendeert onder alle omstandigheden en profileert zich als EASY2MANAGE.

  7. BENS RETAIL

    België

    More Than Great Ham! Bens Retail is binnen de familiale agro-groep Vanden Avenne de laatste schakel van een volledige verticale integratie in de varkenshouderij. Onder het merk Welda en als private label-leverancier zijn wij de ham- en charcuteriespecialist. Ontdek ons uitgebreid assortiment met pasklare antwoorden voor alle marktsegmenten (retail, traditionele slagers, foodservice én industrie).

  8. BRACKENIER LBC

    België

    Brackenier LBC is al meer dan vijftig jaar een meester in ambachtelijke vleeswaren. Dankzij de traditionele productiemethodes en de bereidingen onder de strengste hygiënische en gecontroleerde omstandigheden, zijn onze vleeswaren van de beste kwaliteit.

  1. GREGA

    België

    GREGA produceert gedroogde hammen als de SUPERANO (15 maand gerijpt), de NEC PLUS ULTRA (18 maand gerijpt) en de PATA GREGA (24 maand gerijpt). Dé enige hammenproducent die zijn hammen meer dan 15 maand laat rijpen !

  2. PLUIMVEESLACHERTIJD COOREMAN

    België

    Cooreman kippen, they don't come any fresher! Met onze jarenlange ervaring in ons vakgebied, bent u bij Cooreman aan het juiste adres. Wij slachten en versnijden kip en kipdelen. Vooral Belgische kippen slachten we op natuurlijke- en halalwijze. Onze doelgroep zijn bedrijven maar verenigingen verwelkomen we ook graag! Particuliere verkoop is niet mogelijk. Gelieve tijdig te informeren zodat we u verder kunnen helpen.

  3. ARTISLACH

    België

    Artislach is een industrieel kippenslachthuis met versnijding en ontbeenafdeling. Jozef Van den Steen is oprichter en bestuurder sinds 1964. Onder leiding van de familie Van den Steen is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in zijn branche waar kwaliteit en service belangrijk zijn.

  4. HENKA

    België

    HENKA, groothandel in fijne vleeswaren, biedt u aan een uitzonderlijk gamma van ambachtelijke delicatessen, zoals ambachtelijke hammen, extra zoet gerookt paarden- en rundvlees, kipfilet e.v.a kortom, de specialisten in zowel kookwaren, gebakken-, gezouten- en gerookte vleeswaren.

  5. GANDA

    België

    Alles over gedroogde Ganda Ham Natuurlijk gedroogde Ganda Ham wordt bereid volgens aloude Vlaamse traditie en vakmanschap. Het is te verkrijgen als volledige hammen (om zelf te versnijden), maar we bieden ook een uitgebreid assortiment aan voorverpakte producten zoals gerookte ham, Angus Beef en Mangalica ham.

  6. RYCKAERT M

    België

    NV M. Ryckaert is een vleesgroothandel in varkensvlees. Wij verkopen zowel halve karkassen als versneden deelstukken. Wij beschikken over ons eigen slachthuis voor varkens.

  7. COCK'S VLEESWAREN

    België

    Cock’s Vleeswaren is een Belgische top 3 producent van fijne vleeswaren (BBQ, charcuterie, ...), salades en kant-en-klare gerechten.

  8. VLEESWAREN CORMA

    België

    Productie en verkoop van Ganda Ham en Ganda delicatessen.

  9. VLEESHANDEL DE WAELE

    België

    In een familiale sfeer produceren wij varkens deelstukken geheel naar wens van de klant en volgens de wettelijke normen.

  10. VAN ASSCHE

    België

    Welkom bij Konijnenslachterij Van Assche, de referentie voor konijn!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis